Nuvi 2595 - Προβλημα Αναβαθμισης Του Ευρωπαικου Μετα Απο Επανεκκινηση Του PC Κατα Την Διαρκεια Της Διαδικασίας
+3
ΠΑΝΟΣ Λ
G.K.
lefterismega
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Nuvi 2595 - Προβλημα Αναβαθμισης Του Ευρωπαικου Μετα Απο Επανεκκινηση Του PC Κατα Την Διαρκεια Της Διαδικασίας
λοιπόνννννν
τα νέα είναι ευχάριστα ...
όλα είναι ok και στους χάρτες επιτέλους εμφανίστηκε το CN Europe NTU 2015.10 ALL
υποθέτω το ότι ο NTU δεν εμφανιζόταν στους "χάρτες μου" είναι ότι το "Garmin Express" διέγνωσε ότι δεν επαρκεί η μνήμη της συσκευής για την αναβάθμιση και διέγραψε εντελώς τον χάρτη για να κάνει νεα εξ ολοκλήρου εγκατάσταση του νέου χάρτη 2015.10 ... αλλά λόγο του προβλήματος με το p/c μου έπεσα στην περίπτωση ...
Τέλος καλό ...
Για πολλοστή φορά Ευχαριστώ θερμά για τα φώτα σας
τα νέα είναι ευχάριστα ...
όλα είναι ok και στους χάρτες επιτέλους εμφανίστηκε το CN Europe NTU 2015.10 ALL
υποθέτω το ότι ο NTU δεν εμφανιζόταν στους "χάρτες μου" είναι ότι το "Garmin Express" διέγνωσε ότι δεν επαρκεί η μνήμη της συσκευής για την αναβάθμιση και διέγραψε εντελώς τον χάρτη για να κάνει νεα εξ ολοκλήρου εγκατάσταση του νέου χάρτη 2015.10 ... αλλά λόγο του προβλήματος με το p/c μου έπεσα στην περίπτωση ...
Τέλος καλό ...
Για πολλοστή φορά Ευχαριστώ θερμά για τα φώτα σας
lefterismega- Member
- Τόπος : loutraki
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 132
Απ: Nuvi 2595 - Προβλημα Αναβαθμισης Του Ευρωπαικου Μετα Απο Επανεκκινηση Του PC Κατα Την Διαρκεια Της Διαδικασίας
Επισης, για οσες δεν ειναι διαθεσιμες εχει αφαιρεθει ο κωδικος.G.K. έγραψε:Τελικά Μάνο απ' ότι βλέπω, είναι διαφορετικός ο κωδικός για κάθε αναβάθμιση.
Εκανε επανεκκινηση το PC κατα την διαδικασια αναβαθμισης & προφανως επεσε στην φαση που ειχε γινει η διαγραφη των αρχειων πριν την εγκατασταση.G.K. έγραψε:Επίσης, δεν θα έπρεπε να βλέπει ο Λευτέρης τον παλιό χάρτη στη συσκευή;
Εγραψε ότι δεν έχει κανέναν μέσα...
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
@"Εκανε επανεκκινηση το PC κατα την διαδικασια αναβαθμισης & προφανως επεσε στην φαση που ειχε γινει η διαγραφη των αρχειων πριν την εγκατασταση"
ΕΤΣΙ ακριβώς ...
Όσο ζούμε παθαίνουμε ...... πάλι καλά που δεν με έβαλε να ξανααγοράσω το χάρτη
ΕΤΣΙ ακριβώς ...
lefterismega- Member
μια off topic ερώτηση:
Που βρίσκουμε (σε ποιο φάκελο) τις αποθηκευμένες διαδρομές μας ? (αγαπημένα)
Που βρίσκουμε (σε ποιο φάκελο) τις αποθηκευμένες διαδρομές μας ? (αγαπημένα)
lefterismega- Member
Νομιζω gpx φακελο to current και το achive
fokion- Skilled Member
- Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 352
Ένα καλό μάθημα για όσους έχουν αφήσει ακόμα το PC τους να μπαίνει σε sleep mode και να κλείνει μόνος του... Από εκεί θα κάνετε οικονομία? Εγώ τα έχω απενεργοποιήσει όλα αυτά...lefterismega έγραψε:@"Εκανε επανεκκινηση το PC κατα την διαδικασια αναβαθμισης & προφανως επεσε στην φαση που ειχε γινει η διαγραφη των αρχειων πριν την εγκατασταση"
ΕΤΣΙ ακριβώς ...
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
ΣΩΣΤΟΣ ο σπάταλος!!!
τα ubuntou είναι πιό έξυπνα εδώ..
ΔΕΝ κοιμούνται όταν υπάρχουν διεργασίες σε εξέλιξη
(απλά παρένθεση)..
τα ubuntou είναι πιό έξυπνα εδώ..
ΔΕΝ κοιμούνται όταν υπάρχουν διεργασίες σε εξέλιξη
(απλά παρένθεση)..
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
panoshm έγραψε:Ένα καλό μάθημα για όσους έχουν αφήσει ακόμα το PC τους να μπαίνει σε sleep mode και να κλείνει μόνος του... Από εκεί θα κάνετε οικονομία? Εγώ τα έχω απενεργοποιήσει όλα αυτά...lefterismega έγραψε:@"Εκανε επανεκκινηση το PC κατα την διαδικασια αναβαθμισης & προφανως επεσε στην φαση που ειχε γινει η διαγραφη των αρχειων πριν την εγκατασταση"
ΕΤΣΙ ακριβώς ...
έβγαλες ένα συμπέρασμα μάλλον άκυρο ...
Γράφω "επανεκκινηση" ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!
Το πισι μου (desktop) έχει ένα πρόβλημα λόγο "γήρανσης" ... και γιαυτό έκανε επανεκκίνηση (μου το έχει κάνει πολλές φορές).
Οπότε δεν υπάρχει κανένα "sleep mode" ... και δεν είμαι και ιδιαίτερα οικονομολόγος σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον ... χαχαχαχα
lefterismega- Member
οκ..
δέν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες,κάτι ζεσταίνεται παραπάνω και κλατάρει...
πιό αρχαίο απο το δικό μου (pedium 4)
δέν γίνεται..(οκ,είναι λίγο σκαλισμένο για να σηκώσει τα 2 λειτουργικά)
αυτά τα ολίγα απο εμένα και άλλαξε ένα τροφοδοτικό με την πρώτη ευκαιρία
ZAFIR- Expert Member
ZAFIR έγραψε:οκ..
άλλαξα τροφοδοτικό αλλά συνεχίζει να μου την κάνει ο μπαγάσας ...
δεν έχω πρόβλημα ... έχω κιάλλους υπ/στες αλλά αυτουνού του έχω αδυναμία γιατί είναι ο πρώτος μου και έχει τραβήξει πολύ βαριά δουλειά (μονταζ κλπ κλπ)
οπότε δεν θα πρέπει να έχω παράπονο ...
Πάντως σε ευχαριστώ για την συμβουλή
lefterismega- Member
δες και τις θερμικες "παστες" επι της offtopik ευκαιρίας....
fokion- Skilled Member
- Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 352
να βάλω και έναν υπότιτλο..
οι θερμικες πάστες έχουν να κάνουν με τον επεξ/τη και κλείνουν το pc σε 10 λεπτά(και νωρίτερα θα έλεγα) λόγω ελλειπούς απαγωγής θερμότητας και άρα τάχυστης υπερθερμανσης
σε αυτές τις περιπτώσεις μακράς λειτουργίας και ξαφνικά επανεκίνησης μπορεί να είναι απο ψυχρή κόληση στην μητρική έως *κουρασμένη* ram(H καποια απο αυτές)
έτσι για την ιστορία,θέλει το σχετικό ψάξιμο,αν και εφ οσον
και φυσικά έχουν να κάνουν με την ποιοτητα..
συνήθως το θέμα βρίσκεται στα περιξ και όχι στο board..
λέμε γενικά...
οι θερμικες πάστες έχουν να κάνουν με τον επεξ/τη και κλείνουν το pc σε 10 λεπτά(και νωρίτερα θα έλεγα) λόγω ελλειπούς απαγωγής θερμότητας και άρα τάχυστης υπερθερμανσης
σε αυτές τις περιπτώσεις μακράς λειτουργίας και ξαφνικά επανεκίνησης μπορεί να είναι απο ψυχρή κόληση στην μητρική έως *κουρασμένη* ram(H καποια απο αυτές)
έτσι για την ιστορία,θέλει το σχετικό ψάξιμο,αν και εφ οσον
και φυσικά έχουν να κάνουν με την ποιοτητα..
συνήθως το θέμα βρίσκεται στα περιξ και όχι στο board..
λέμε γενικά...
ZAFIR- Expert Member
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Nuvi 3490 - Επανεκκινηση Κατα Την Διαρκεια Εγκαταστασης Του Ευρωπαικου Χαρτη
» nuvi 3490 - Πρόβλημα αναβάθμισης του Ευρωπαικού με το G.E
» Nuvi 2595 - Μετά από προσπάθεια αναβάθμισης χάθηκε ο Auto Drive Hellas
» nüvi 2595 LMT Πρόβλημα με την αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού χάρτη
» Nuvi 3490 - Προβλημα Εγκαταστασης Του Ευρωπαικου Στο PC Μετα Απο Αναβαθμιση Σε Win 8.1
» nuvi 3490 - Πρόβλημα αναβάθμισης του Ευρωπαικού με το G.E
» Nuvi 2595 - Μετά από προσπάθεια αναβάθμισης χάθηκε ο Auto Drive Hellas
» nüvi 2595 LMT Πρόβλημα με την αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού χάρτη
» Nuvi 3490 - Προβλημα Εγκαταστασης Του Ευρωπαικου Στο PC Μετα Απο Αναβαθμιση Σε Win 8.1
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης