Maxthon web browser
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Maxthon web browser
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
... από τον κόσμο του linux...
αστερι..
... από τον κόσμο του linux...
αστερι..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την panoshm στις Σαβ 4 Απρ 2015 - 17:14, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Μετακίνηση θέματος)
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Απ: Maxthon web browser
Φαίνεται πολύ καλό.... γι' αυτό και το έκανα ξεχωριστό θέμα ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο
Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω
Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
ο πιο γρηγορος απο ολους λενε οτι ειναι και οταν τον χρησιμοποιουσα εβλεπα τρελη διαφορα στη ταχυτητα αλλα ποτε δε δε μπορεσα η δεν ειχα την υπομονη να συνηθισω το μενου του :/
και μιας και μιλισαμε για Linux εδω και κανα 2μηνο εχω πεταξει οριστικα τα παραθυρα και ειμαι ενας ευτιχης κατοχος τις διανομης ubuntu με περισσοτερες επιδοσεις στον ιδιο υπολογιστη που ειχα και χωρις προβληματα ;)
ενημερωτικα και ο mozilla απο linux ξεκινησε
και μιας και μιλισαμε για Linux εδω και κανα 2μηνο εχω πεταξει οριστικα τα παραθυρα και ειμαι ενας ευτιχης κατοχος τις διανομης ubuntu με περισσοτερες επιδοσεις στον ιδιο υπολογιστη που ειχα και χωρις προβληματα ;)
ενημερωτικα και ο mozilla απο linux ξεκινησε
vasilisj- Advanced Member
Τόπος : crazy waters χαλκιδα
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 502
πιά διανομή έχεις βασίλη??
ναι πετάει...όπως και ο opera...
όσο για το μενού..υποκειμενικό,αν και το θεωρώ εύκολο καθώτι δέν απέχει από τα ubuntu σάν φιλοσοφία και desk
ναι πετάει...όπως και ο opera...
όσο για το μενού..υποκειμενικό,αν και το θεωρώ εύκολο καθώτι δέν απέχει από τα ubuntu σάν φιλοσοφία και desk
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ZAFIR στις Κυρ 5 Απρ 2015 - 0:37, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : edit)
ZAFIR- Expert Member
Φωτη τη τελευταια εκδοση εχω 14.10
οσο για το μενου ολα θεμα συνηθειας ειναι,ετσι ελεγα και για τα λειτουργικα linux ωσπου να το παρω αποφαση υστερα απο περιπου 2 μηνες δοκιμων σε διαφορες εκδοσεις και τωρα τα εχω μαθει μια χαρα.
ενημερωτικα απολες τις εκδοσεις που δοκιμασα μου αρεσε η mint και η zorin os που ειναι σα τα 7αρια αλλα κατεληξα στην ubuntu επειδη ειναι απο τις καλυτερες και πιο ενημερωμενες και με ελληνικο υπερεξυπηρετικο forum
οσο για το μενου ολα θεμα συνηθειας ειναι,ετσι ελεγα και για τα λειτουργικα linux ωσπου να το παρω αποφαση υστερα απο περιπου 2 μηνες δοκιμων σε διαφορες εκδοσεις και τωρα τα εχω μαθει μια χαρα.
ενημερωτικα απολες τις εκδοσεις που δοκιμασα μου αρεσε η mint και η zorin os που ειναι σα τα 7αρια αλλα κατεληξα στην ubuntu επειδη ειναι απο τις καλυτερες και πιο ενημερωμενες και με ελληνικο υπερεξυπηρετικο forum
ΟΚ. μιά χαρά είσαι..σόρρυ για την καθυστέρυση είχα διαδρομή σήμερα..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ZAFIR- Expert Member