My Garmin Sat Nav
Καλώς ήλθατε στο My Garmin Sat Nav ‼️

Πρέπει να συνδεθείτε ή να κάνετε εγγραφή γιά να έχετε πρόσβαση σε όλο το forum

Welcome to My Garmin Sat Nav !!

You must Log in or Register to gain full forum access

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

My Garmin Sat Nav
Καλώς ήλθατε στο My Garmin Sat Nav ‼️

Πρέπει να συνδεθείτε ή να κάνετε εγγραφή γιά να έχετε πρόσβαση σε όλο το forum

Welcome to My Garmin Sat Nav !!

You must Log in or Register to gain full forum access

My Garmin Sat Nav
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση)

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση) Empty HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση)

Δημοσίευση από Santosan Κυρ 9 Δεκ 2012 - 18:39

Δυο επισημα λεπτομερη video απο την HTC που δειχνουν αναλυτικα την διαδικασια αποσυναρμολογησης & συναρμολογησης της συσκευης.

Αποσυναρμολογηση:

Συναρμολογηση:

Επειδη ειμαι σιγουρος οτι δεν θα περασει απαρατηρητο το ESD Wrist Strap, να συμπληρωσω οτι ειναι η γειωση του ανθρωπινου σωματος ωστε να μην γινει εκφορτωση στατικου ηλεκτρισμου στην ευαισθητη ηλεκτρονικη συσκευη.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Santosan
Santosan
Administrator
Administrator

Άντρας Ηλικία : 54
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση) Empty Απ: HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση)

Δημοσίευση από Santosan Παρ 21 Δεκ 2012 - 15:31

Σημερα εκανα προσωπικα δοκιμη στο HD2 τα παραπανω video. Η συσκευη μου ειχε πεσει απο τα χερια στην δουλεια με αποτελεσμα να τραυματιστει εξωτερικα ευτυχως μονο το Housing, ολα τα υπολοιπα ηταν αθικτα.

Με περιπου 8€ αγορασα ενα Torx #5 για να λυσω τα βιδακια & μια πενα για να μπορεσω να αποσυναρμολογησω το μεσαιο καπακι απο το υπολοιπο τηλ, βρηκα το γνησιο Housing σε γνωστο e - καταστημα σε σετ στα 48€ & εκανα την αντικατασταση στο σπιτι μεσα σε 15'. Το αποτελεσμα ειναι τελειο, το HD2 ειναι παλι σαν το εβγαλες απο το κουτι του. Η μονη παρεμβαση που χρειαστηκε περαν της απλης αντικαταστασης ηταν η μεταφορα του ηχειου απο το παλιο Housing στο καινουργιο ...

Το HD2 το λατρευω & δεν το αλλαζω με τιποτα αφου μου κανει ολα τα χατιρια & μπορω να πειραματιζομαι οσο θελω, μπορω να πω λοιπον οτι εκανα ενα πολυ ωραιο δωρο στον εαυτο μου γιατι δεν αντεχα να το βλεπω λαβωμενο ...
Santosan
Santosan
Administrator
Administrator

HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση) Empty Απ: HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση)

Δημοσίευση από panoshm Σαβ 21 Δεκ 2013 - 21:59

Εδώ και 2 ημέρες είχα ένα πρόβλημα.... Είχαν σπάσει οι επαφές της θύρας USB του τηλεφώνου... και δεν φόρτιζε...

Τα βίντεο αυτά με βοήθησαν να πάρω την απόφαση να προσπαθήσω να το επισκευάσω μόνος μου  cheers 

Το HTC μου αραδιασμένο  697328 
HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση) OFOy9Mi

Αφού το έλυσα όλο λοιπόν, έφτασα στο σημείο της USB θύρας
HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση) V0tCEQ7

Είχαν ξεκολλήσει ΚΑΙ τα 4 σημεία (μπλε) από όπου στηρίζετε η θύρα....
Επίσης είχαν ξεκολλήσει ΚΑΙ ΟΛΕΣ οι (5) επαφές της θύρας (κόκκινο)
Στο πράσινο διακρίνονται 2 αντιστάσεις (επαφής) οι οποίες μας άφησαν χρόνους lol! Θα δείτε παρακάτω
HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση) DCyoaD9

Για να πω την αλήθεια, όταν είδα ότι ΟΛΕΣ οι κολλήσεις ήταν "επιφανειακού" τύπου, με έπιασε κρύος ιδρώτας  affraid  affraid 
Τι να κάνω όμως ο καημένος, το HTC δεν ήθελα να το χάσω, οπότε είπα να δοκιμάσω με ότι εργαλεία είχα.... (θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια 697328  697328 )
HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση) Yc3BLUc

Το αποτέλεσμα
HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση) FmC1BMo

Λόγω του αρκετά μεγάλου (για το είδος της επέμβασης) κολλητηριού, οι αντιστάσεις που σας έλεγα πριν (πράσινο)..... απλά εξαϋλώθηκαν  697328  697328 
HTC HD2 Disassembly & Assembly (Αποσυναρμολογηση & Συναρμολογηση) DpBYlos

Αφού το έδεσα λοιπόν, έκανα το σταυρό μου.....

Το άνοιξα και είδα ότι δούλευε κανονικά, καθώς και το USB (φόρτιση και μεταφορά δεδομένων στο PC).... όμως δεν είχα κολλήσει καλά φαίνεται κάτι και πάλι μου έκανε "τσαλιμάκια"...

Το ξαναάνοιξα λοιπόν και έκανα τις κολλήσεις ολίγον τι καλύτερες... (φωτό δεν έχω από την 2η επέμβαση)

Τώρα δεν κουνιέται φύλλο, και δουλεύει ΑΨΟΓΑ!!!! cheers cheers
panoshm
panoshm
Moderator
Moderator

Άντρας Ηλικία : 50
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927

Δημοσίευση από Santosan Σαβ 21 Δεκ 2013 - 22:37

Μπορουμε να πουμε λοιπον οτι ειχαμε επιτυχια 2 στα 2 HD2 του forum ...  boast 
Santosan
Santosan
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από G.K. Σαβ 21 Δεκ 2013 - 23:58

Santosan έγραψε:Μπορουμε να πουμε λοιπον οτι ειχαμε επιτυχια 2 στα 2 HD2 του forum ...  boast 

Ε, αυτό έλειπε...!!!!  dance dance 
G.K.
G.K.
Senior Member
Senior Member

Άντρας Ηλικία : 59
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 1001

Δημοσίευση από kap55 Τρι 22 Απρ 2014 - 13:06

ψαχνοντας σχετικα με την αποκολληση της θυρας usb ,βρηκα το πιο κατω
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
και η μεταφραση του στα αγγλικα 
kap55
Member
Member

Άντρας Ηλικία : 69
Τόπος : ΑΙΓΙΟ ΑΧΑΙΑΣ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 63

Δημοσίευση από panoshm Τρι 22 Απρ 2014 - 14:13

Με πρίζωσες τώρα Γιώργο.... καθώς μάλλον ξανακουνήθηκε κάτι και δεν μεταφέρει δεδομένα (δεν δουλεύει η σύνδεση USB με PC δηλαδή) αλλά φορτίζει κανονικά... και μάλλον θα το ξαναανοίξω για 2ο bypass lol!
panoshm
panoshm
Moderator
Moderator

Άντρας Ηλικία : 50
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927

Δημοσίευση από Santosan Τρι 22 Απρ 2014 - 19:24

kap55 έγραψε:ψαχνοντας σχετικα με την αποκολληση της θυρας usb ,βρηκα το πιο κατω
και η μεταφραση του στα αγγλικα 

Πολυ ωραιο & χρησιμο Γιωργο !!!

Santosan
Santosan
Administrator
Administrator

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή