Προβλημα Aναβαθμισης Στο 2595
+3
panosmpo
Santosan
geodelik
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απ: Προβλημα Aναβαθμισης Στο 2595
Καλησπερα παιδια
Εδω και καποιες μερες που συνδεω το 2595 στο PC, το garmin express και το WebUpdater μου βγαζει οτι μπορω να βαλω στο GPS το traffic text, all languages, GLX. Το τικαρω αλλα οταν βγαζω το 2595 και το ξαναβαζω στο PC, μου το ξαναβγαζει διαθεσιμο.
Τι ακριβως ειναι αυτο και γιατι δεν μπορει να το περασει στο GPS?
Εδω και καποιες μερες που συνδεω το 2595 στο PC, το garmin express και το WebUpdater μου βγαζει οτι μπορω να βαλω στο GPS το traffic text, all languages, GLX. Το τικαρω αλλα οταν βγαζω το 2595 και το ξαναβαζω στο PC, μου το ξαναβγαζει διαθεσιμο.
Τι ακριβως ειναι αυτο και γιατι δεν μπορει να το περασει στο GPS?
geodelik- Member
- Τόπος : Berlin
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 92
Γιωργο εκανες την αναβαθμιση μεσω του WebUpdater ;
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Και με τα 2(web updater και garmin express) το εκανα. Και στα 2 το ιδιο αντιμετωπησα. Εννοειται αφου εκανα ασφαλη καταργηση το ανοιξα το 2595...
geodelik- Member
Για να το τσεκαρω & εγω να δουμε τι κανει το 3490 ...
Santosan- Administrator
Εαν δεν κανω λαθος αυτο ειναι για να διαβασεις οδηγιες απο το GPX. Ειναι αλλο κομματι το Firmware Update for GTXxxTraffic Receiver Type 3.
panosmpo- Advanced Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 756
Το συνδεσα το 3490, ετρεξα το WebUpdater, δεν μου εβγαλε τιποτα.
Ηθελα να σε ρωτησω αν μετα την εγκατασταση που εκανε σε ενημερωσε οτι πρεπει να γινει επανεκκινηση για να εφαρμοστουν οι ενημερωσεις.
Ηθελα να σε ρωτησω αν μετα την εγκατασταση που εκανε σε ενημερωσε οτι πρεπει να γινει επανεκκινηση για να εφαρμοστουν οι ενημερωσεις.
Santosan- Administrator
Ως τωρα οτι εχω κανει update ποτε δεν μου λεει να κανω επανεκκινηση. Η διαδικασια που κανω ειναι παντα η ιδια, πρωτα ασφαλη καταργηση, μετα ανοιγω το 2595 και αναλογα με τις ενημερωσεις του περνει λιγη ωρα(κυριως για τους χαρτες αργει λιγο) και μετα το ξανασυνδεω και βλεπω αν τα περασε ολα. Με αυτο to update οσες φορες και να το κανω εγκατασταση μου το ξαναβγαζει, σαν να μην εχει περαστει!
geodelik- Member
Πανο εχεις δικιο. Αν θελει ο Μανος μπορει να τα μεταφερει ή να τα σβησει μετα αν θελει.
geodelik- Member
Με το WebUpdater έκανα και εγώ την αναβάθμιση, όλα καλά. Φυσικά μου ζήτησε επανεκκίνηση για να εφαρμοστούν οι ενημερώσεις. Σε επανασύνδεση με το WebUpdater δεν μου δίνει πλέον κάποια άλλη ενημέρωση.
thundercastle- Advanced Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 870
Σε ποιο σημειο ακριβως σου λεει να κανεις επανεκκινηση? Βαζω το 2595 ανοιγω το WebUpdater, μου βρισκει την συσκευη, πατω next, διαλεγω proceed to check additional data, παταω next, διαλεγω το update που θελω, παταω next, τικαρω το agree terms, παταω next και αφου γινει εγκατασταση παταω finish. Ποτε δεν μου βγαζει για επανεκκινηση!!
geodelik- Member
Τωρα κανεις ασφαλη αποσυνδεση & μετα ανοιγεις την συσκευη να τρεξει το λογισμικο, θα δεις οτι περναει τις αναβαθμισεις & αφου ανοιξει πληρως θα σου πει για την επανεκκινηση.
Δεν πιστευω να μην ειχες ανοιξει την συσκευη να τρεξει το λογισμικο, ετσι εξηγειτε γιατι σου βρισκει συνεχεια οτι δεν τις εχεις περασει.
Δεν πιστευω να μην ειχες ανοιξει την συσκευη να τρεξει το λογισμικο, ετσι εξηγειτε γιατι σου βρισκει συνεχεια οτι δεν τις εχεις περασει.
Santosan- Administrator
Μανο μολις το ξανακανα. Δεν μου ζηταει επανεκκινηση. Παντα ανοιγω την συσκευη μετα απο update. Ειπαμε ειμαι newbie αλλα οχι και τοσο. απο οσο μπορω να θυμηθω ποτε η συσκευη δεν μου εχει ζητησει επανεκκινηση, σχεδον 1 χρονο που την εχω. Μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε προβλημα με τα update.
geodelik- Member
Γιώργο η διαδικασία που κάνω και εγώ, είναι αυτή που περιγράφεις εσύ και ο Μάνος.
thundercastle- Advanced Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 870
Προβλημα Aναβαθμισης Στο 2595
Κανε ενα κοπο να ξαναπερασεις το firmware, αποσυνδεσε την συσκευη & ανοιξε την να διαβασει το firm ξανα & μετα να επαναλαβε την διαδικασια αναβαθμισης των επιμερους αναβαθμισεων να δουμε αν θα διορθωθει. Στο μεταξυ μεταφερω το θεμα σου & το κανω ξεχωριστο topic για να μην φωναζει & ο Πανος ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Santosan- Administrator
Τελεια..
Πως μπορω να περασω ενα firmware που ειναι ηδη περασμενο?
Πρεπει να κανω downgrade?
Πως μπορω να περασω ενα firmware που ειναι ηδη περασμενο?
Πρεπει να κανω downgrade?
geodelik- Member
Οχι Γιωργο τιποτα το σπουδαιο, απλως μπες στον WebUpdater & επελεξε να το επαναεγκαταστησεις.
Santosan- Administrator
Μετα απο επανεγκατασταση του firmware,ασφαλη καταργηση, ανοιγμα του 2595, συνδεση στο pc,εγκατασταση του traffic text, all languages, GLX, ασφαλης καταργηση, ανοιγμα ξανα του 2595, και ξανασυνδεση στο pc, μου το ξαναεμφανιζει διαθεσημο και στο WebUpdater και στο garmin express.
Με προβληματιζει που δεν μου εχει βγαλει ποτε να κανω επανεκκινηση. Μηπως εχει καπου καποια επιλογη και εγω εχω διαλεξει να κανει επανεκκινηση μονο του? Γιατι αν θυμαμαι καλα, μετα απο update, το εχω δει να κλεινει και να ανοιγει μονο του.
Με προβληματιζει που δεν μου εχει βγαλει ποτε να κανω επανεκκινηση. Μηπως εχει καπου καποια επιλογη και εγω εχω διαλεξει να κανει επανεκκινηση μονο του? Γιατι αν θυμαμαι καλα, μετα απο update, το εχω δει να κλεινει και να ανοιγει μονο του.
geodelik- Member
Και σε μένα το ίδιο γίνεται. Δε μου ζητά να κάνει επανεκκίνηση, αλλά μου το ξαναπροτείνει το Webupdater. Είχα πάρει τηλ. τη Garmin γι' αυτό το θέμα και μου είπαν οτι αφού γράφει Success το Webupdater είναι ΟΚ.
giorgos_korinthos- Member
Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 93
Και εμενα success γραφει το webupdater αλλα το traffic text, all languages, GLX δεν λεει να περαστει με τιποτα!!
geodelik- Member
Τι ακριβώς είναι αυτό, ξέρουμε ; Πάντως εμένα πληροφορίες κίνησης δεν λαμβάνει τώρα τελευταία.
giorgos_korinthos- Member
Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 93
Δεν γνωριζω τι ακριβως ειναι.
Στο Βερολινο πληροφοριες κινησης παιρνω αβερτα, ειδικα παρασκευη απογευμα που ολοι την κοπανανε.
Δεν ξερω ποσο σημαντικο ειναι αυτο το update, ουτε οτι θα αλλαξει κατι τοσο σημαντικα στο 2595 αλλα θελω να δω γιατι δεν περναει πιο πολυ για το γαμωτο!
Στο Βερολινο πληροφοριες κινησης παιρνω αβερτα, ειδικα παρασκευη απογευμα που ολοι την κοπανανε.
Δεν ξερω ποσο σημαντικο ειναι αυτο το update, ουτε οτι θα αλλαξει κατι τοσο σημαντικα στο 2595 αλλα θελω να δω γιατι δεν περναει πιο πολυ για το γαμωτο!
geodelik- Member
Το εκανα τωρα στο 3490 (πρωην 3670 που φυσικα δεν ειχε το αντιστοιχο traffic καλωδιο) επειδη ποτε δεν τα ειχα περασει.
Τσεκαρα το GLX και τo Τraffic Text, τα περασε μεσα κι εγραψε ο webupdater το success (για την αντιγραφη στη συσκευη εννοειται, οχι για το αν θα τα φορτωσει η συσκευη οταν θα την αναψω)
Αποσυνδεσα την συσκευη, την αναψα, περιμενα περιπου ενα λεπτο και μου εβγαλε οτι αναβαθμιστηκαν καποια πραγματα και πρεπει να κανει μονη της επανεκκινηση για να δουλεψουν αυτα σωστα.
Εδωσα ΟΚ, εσβησε μονο του, αναψε και μετα το απενεργοποιησα.
Το συνδεσα ξανα με το Webupdater και τωρα δεν εβγαζε διαθεσιμη αναβαθμιση πια για το GLX και το Traffic Text, που σημαινει οτι οσα σταλθηκαν προηγουμενως απο τον webupdater, η συσκευη τα φορτωσε κανονικα.
Γιωργο, το MTP settings το εχεις στο Mass Storage;
Τσεκαρα το GLX και τo Τraffic Text, τα περασε μεσα κι εγραψε ο webupdater το success (για την αντιγραφη στη συσκευη εννοειται, οχι για το αν θα τα φορτωσει η συσκευη οταν θα την αναψω)
Αποσυνδεσα την συσκευη, την αναψα, περιμενα περιπου ενα λεπτο και μου εβγαλε οτι αναβαθμιστηκαν καποια πραγματα και πρεπει να κανει μονη της επανεκκινηση για να δουλεψουν αυτα σωστα.
Εδωσα ΟΚ, εσβησε μονο του, αναψε και μετα το απενεργοποιησα.
Το συνδεσα ξανα με το Webupdater και τωρα δεν εβγαζε διαθεσιμη αναβαθμιση πια για το GLX και το Traffic Text, που σημαινει οτι οσα σταλθηκαν προηγουμενως απο τον webupdater, η συσκευη τα φορτωσε κανονικα.
Γιωργο, το MTP settings το εχεις στο Mass Storage;
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Το συγκεκριμενο πακετο αναβαθμισης αφορα τις γλωσσες κειμενου για τις ειδοποιησεις κινησης (Traffic), τα GLX ειναι αρχεια κειμενου, ανοιξτε τον φακελο Text & θα τα δειτε μεσα.
Santosan- Administrator
Κυριακο, το εχω Mass Storage απο τη μερα που το αγορασα. Κανω ακριβως τα ιδια μεχρι το σημειο που εσενα σου λεει για επανεκκινηση. Εμενα το 2595 δεν μου εχει ζητησει ποτε επανεκκινηση. Και το ξαναγραφω, μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα με κανενα update.
geodelik- Member
Μην σε αγχωνει το θεμα Γιωργο, αν ειναι θεμα του firm θα βγει διορθωτικη αναβαθμιση για τις συσκευες 25Χ5 αν οχι θα το φτιαξουμε εμεις.
Το επομενο βημα ειναι backup της συσκευης αν δεν εχεις κανει ηδη & μετα Hard Rest & Clear NonNol. Δοκιμη μετα για να δουμε αν πετυχε ...
Το επομενο βημα ειναι backup της συσκευης αν δεν εχεις κανει ηδη & μετα Hard Rest & Clear NonNol. Δοκιμη μετα για να δουμε αν πετυχε ...
Santosan- Administrator
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» 2595 LMT προβλημα η οχι??
» Nuvi 2595 - Πρόβλημα με την προβολή του χάρτη
» nüvi 2595 LMT Πρόβλημα με την αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού χάρτη
» 2595 - Προβλημα Με Την Σειρα Προορισμων Κατα Την Δρομολογηση
» Nuvi 2595 - Προβλημα Αναβαθμισης Του Ευρωπαικου Μετα Απο Επανεκκινηση Του PC Κατα Την Διαρκεια Της Διαδικασίας
» Nuvi 2595 - Πρόβλημα με την προβολή του χάρτη
» nüvi 2595 LMT Πρόβλημα με την αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού χάρτη
» 2595 - Προβλημα Με Την Σειρα Προορισμων Κατα Την Δρομολογηση
» Nuvi 2595 - Προβλημα Αναβαθμισης Του Ευρωπαικου Μετα Απο Επανεκκινηση Του PC Κατα Την Διαρκεια Της Διαδικασίας
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης