Προβλημα Aναβαθμισης Στο 2595
+3
panosmpo
Santosan
geodelik
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Προβλημα Aναβαθμισης Στο 2595
Μάνο, και εμένα το 3490LMT την ίδια συμπεριφορά με του Γιώργου παρουσιάζει στο θέμα του traffic text, all languages, GLX, παρόλο που του έχω κάνει και Clear Nonvol.
giorgos_korinthos- Member
Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 93
Το δικο μου & του Κυριακου δεν δημιουργησαν προβλημα αρα δεν ειναι δεδομενο για καποια σειρα συσκευων αλλα εξαρταται απο διαφορετικους παραγοντες αναλογως την συσκευη.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Να κανω κλασσικα ενα "format"? Να σβησω ολα τα αρχεια μεσα απο τον φακελο text και να κανω ξανα update να δουμε τι θα γινει?
Καποια ιδεα?
Καποια ιδεα?
geodelik- Member
- Τόπος : Berlin
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 92
το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το dezl 560 ,στο zumo 660 δεν βλεπει οτι εχει περαστει ο 2013.40 και μου ζηταει να τον ξαναεγκαταστισω
tsgallix- Member
- Τόπος : Thessaloniki/Paris France
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 127
Έκανα τώρα Clear all users data και Clear Nonvol, πάλι τα ίδια. Στο Webupdater αναφέρει Success, αλλά δεν κάνει επανεκκίνηση.
Το traffic text, all languages, GLX εχει προβλημα και σε σας?
geodelik- Member
Ναι, δεν κάνει επανεκκίνηση
Τωρα μετα απο 20 φορες βαλε βγαλε και update στο update, συμβαινει κατι περιεργο. Στο webupdater μου βγαζει οτι δεν εχει εγκατασταθει το traffic text, all languages, GLX, ενω στο garmin express προφανως το θεωρει εγκατεστημενο και δεν το βγαζει καν!!!!
Τι μπορει να ειναι παλι αυτο??
Τι μπορει να ειναι παλι αυτο??
geodelik- Member
Παιδια μην χρησιμοποιειται το Garmin Express στις ενημερωσεις γιατι δημιουργει προβληματα.
Γιωργο τωρα που σου βγαζει οτι δεν υπαρχει πρεπει να κανεις ενημερωση με τον WebUpdater.
Σαββα χρησιμοποιησες το Garmin Express για να την αναβαθμιση του Ευρωπαικου ή κανω λαθος ;
Γιωργο απο την Κορινθο εχεις χρησιμοποιησει καθολου το Express εσυ να δουμε μηπως ξεκιναει το προβλημα απο εκει ;
Γιωργο τωρα που σου βγαζει οτι δεν υπαρχει πρεπει να κανεις ενημερωση με τον WebUpdater.
Σαββα χρησιμοποιησες το Garmin Express για να την αναβαθμιση του Ευρωπαικου ή κανω λαθος ;
Γιωργο απο την Κορινθο εχεις χρησιμοποιησει καθολου το Express εσυ να δουμε μηπως ξεκιναει το προβλημα απο εκει ;
Santosan- Administrator
Καλημέρα Μάνο / Δεν το χρησιμοποιώ, απ' όταν μου είπες ότι δημιουργεί προβλήματα. Το απεγκατέστησα ήδη απο τον Η/Υ. Μόνο Webupdater & Mapupdater. Έκανα χθες και Clear all users data & Clear Nonvol στη συσκευή, αλλά τίποτα. Το Webupdater γράφει Success, μετά κάνω ασφαλή απεγκατάσταση από την κάτω μπάρα δεξιά των Windows, ανοίγω τη συσκευή & δεν κάνει επανεκκίνηση (Όταν ανοίγω την συσκευή και περιμένω για επανεκκίνηση, η SD card είναι έξω). Σε επικοινωνία μου με τη Garmin πριν λίγο καιρό για το ίδιο θέμα, μου είχαν πει ότι αφού γράφει Success το Webupdater, τότε είναι ΟΚ. Δεν ασχολούμαι άλλο με αυτό το αρχείο, γιατί δεν πρέπει να αλλάζει δραματικά η λειτουργία της συσκευής χωρίς αυτό.
Santosan έγραψε:Παιδια μην χρησιμοποιειται το Garmin Express στις ενημερωσεις γιατι δημιουργει προβληματα.
Εχω κανει ενημερωση και απο WebUpdater καμια 10αρια φορες και ακομα το βγαζει σαν διαθεσιμο.
Απο το Garmin Express εχω κανει ενημερωση μονο το συγκεκριμενο αρχειο. Αλλα θα το κανω uninstall αφου δημιουργει προβληματα.
Το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο αρχειο δεν ειναι καινουργιο. Οταν ειχα μπει στον WebUpdater να κανω update ειχε και αλλα αρχεια. Ολα τα αλλα τα περασε κανονικα, εκτος απο αυτο!!
geodelik- Member
Να προτεινω να περιμενουμε διορθωτικη αναβαθμιση αποτην Garmin & πρατουμε αναλογως
Santosan- Administrator
ΟΚ Μανο. Ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια και τον χρονο σου!!!
geodelik- Member
Μίλησα με Garmin. Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή. Επανεκκίνηση κάνει μόνο σε αναβάθμιση λογισμικού. Απλά το ξαναπροτείνει όπως προτείνει επίσης και το λογισμικό. Έχει περαστεί κανονικά.
Και γιατι δεν προτεινει και τα υπολοιπα που εχουν περαστει?
Μηπως ξερουμε ποιο αρχειο δημιουργει το συγκεκριμενο update για να δω αν υπαρχει μεσα στον φακελο text?
Μηπως ξερουμε ποιο αρχειο δημιουργει το συγκεκριμενο update για να δω αν υπαρχει μεσα στον φακελο text?
geodelik- Member
Δεν γνωριζω ποια αρχεια ακριβως εχουνε ενημερωθει.
Santosan- Administrator
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» 2595 LMT προβλημα η οχι??
» Nuvi 2595 - Πρόβλημα με την προβολή του χάρτη
» nüvi 2595 LMT Πρόβλημα με την αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού χάρτη
» 2595 - Προβλημα Με Την Σειρα Προορισμων Κατα Την Δρομολογηση
» Nuvi 2595 - Προβλημα Αναβαθμισης Του Ευρωπαικου Μετα Απο Επανεκκινηση Του PC Κατα Την Διαρκεια Της Διαδικασίας
» Nuvi 2595 - Πρόβλημα με την προβολή του χάρτη
» nüvi 2595 LMT Πρόβλημα με την αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού χάρτη
» 2595 - Προβλημα Με Την Σειρα Προορισμων Κατα Την Δρομολογηση
» Nuvi 2595 - Προβλημα Αναβαθμισης Του Ευρωπαικου Μετα Απο Επανεκκινηση Του PC Κατα Την Διαρκεια Της Διαδικασίας
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης