PoiLoader For PC
+11
ZAFIR
fokion
navitraveler
PAVL-2
thundercastle
panosmpo
teohunter
panoshm
x-trail
chris66
Santosan
15 απαντήσεις
My Garmin Sat Nav :: Software :: PC Apps
Σελίδα 5 από 5
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: PoiLoader For PC
'Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Santosan - Μάνο για τον χρόνο που διέθεσε για να μου φτιάξει τις εκφωνήσεις προσέγγισης.
Δεν έχω λόγια, και δεν ξέρω πως να το ανταποδώσω.
dimgeo872- Member
Τόπος : ΛΑΜΙΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2015
Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ο Μάνος είναι πάντα στη διάθεση φίλων
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Δουλεύει απλά ΤΕΛΕΙΑ
dimgeo872- Member
dimgeo872 έγραψε:..............................................................................................................................
...πολύ απλά... ... δίνοντας του να λύνει "Garmino-προβλήματα" ... .!... η καλλίτερη του.... νέο αίμα με νέα προβλήματα !... ...
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
navitraveler έγραψε:δίνοντας του να λύνει "Garmino-προβλήματα" ... .!... η καλλίτερη του.... νέο αίμα με νέα προβλήματα !... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]...
Αν είναι έτσι . . . . . . .ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ
dimgeo872- Member
dimgeo872 έγραψε:navitraveler έγραψε:δίνοντας του να λύνει "Garmino-προβλήματα" ... .!... η καλλίτερη του.... νέο αίμα με νέα προβλήματα !... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]...
Αν είναι έτσι . . . . . . .ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ
...χάρη στο μεράκι κυρίως του Μάνου αλλά και του Κυριάκου έχουμαι γίνει μάγκες στην Garmin-νική τεχνολογία!...
...χωρίς αυτούς θα βολοδέρναμε με τα μηχανάκια που με κόπο και έξοδα θα τα κρατάγαμε με ζόρι στη ζωή!...
....................σε κάθε λοιπόν ευκαιρία ένα μαγάλο και ένα τεράστιο !.............
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
Κατάργηση ορισμένων μόνο poi
Καλησπέρα σε όλους,
Έχω εγκατεστημένα διάφορα poi στην κάρτα μνήμης του gps μου. Σήμερα εγκατέστησα διόδια, ωστόσο από λάθος μου φόρτωσα τα ίδια poi δύο φορές. Υπάρχει δυνατότητα να καταργήσω τα διπλά αρχεία; Ρωτάω γιατί από το poiloader οι επιλογές είναι «εγκατάσταση νέων προσαρμοσμένων» και «κατάργηση όλων των εγκατεστημένων» οπότε θα αναγκαστώ να τα διαγράψω όλα και να εγκαταστήσω ξανά όλα τα υπόλοιπα...
Σας ευχαριστώ!
Έχω εγκατεστημένα διάφορα poi στην κάρτα μνήμης του gps μου. Σήμερα εγκατέστησα διόδια, ωστόσο από λάθος μου φόρτωσα τα ίδια poi δύο φορές. Υπάρχει δυνατότητα να καταργήσω τα διπλά αρχεία; Ρωτάω γιατί από το poiloader οι επιλογές είναι «εγκατάσταση νέων προσαρμοσμένων» και «κατάργηση όλων των εγκατεστημένων» οπότε θα αναγκαστώ να τα διαγράψω όλα και να εγκαταστήσω ξανά όλα τα υπόλοιπα...
Σας ευχαριστώ!
thodorisa1953- New Member
- Τόπος : ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ημερομηνία εγγραφής : 17/01/2016
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Καλημέρα !
Αν συνδέσεις την συσκευή στο PC μπορείς να πας στον φάκελο POI & να διαγράψεις τα αρχεία που έστειλες διπλά, θα τα βρείς ως gpi. Αν τα διπλά αρχεία είναι μόνα τους στο gpi με την διαγραφή καθάρισες αφού θα φύγουν μόνο αυτά αν στο gpi υπάρχουν & άλλα αρχεία θα πρέπει να τα κάνεις εγκατάσταση με το poi loader ξανά.
Αν συνδέσεις την συσκευή στο PC μπορείς να πας στον φάκελο POI & να διαγράψεις τα αρχεία που έστειλες διπλά, θα τα βρείς ως gpi. Αν τα διπλά αρχεία είναι μόνα τους στο gpi με την διαγραφή καθάρισες αφού θα φύγουν μόνο αυτά αν στο gpi υπάρχουν & άλλα αρχεία θα πρέπει να τα κάνεις εγκατάσταση με το poi loader ξανά.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
nuvi 3790
Όταν επιλέγω "Σημεία ενδιαφέροντος"--> π.χ. κατάλυμα ή φαγητό ή καύσιμα, μπαίνοντας στα υπομενού, μόλις σκρολάρω καταρρέει το σύστημα και κλείνει το gps.
Όταν επιλέγω "Σημεία ενδιαφέροντος"--> π.χ. κατάλυμα ή φαγητό ή καύσιμα, μπαίνοντας στα υπομενού, μόλις σκρολάρω καταρρέει το σύστημα και κλείνει το gps.
nikistro- New Member
- Τόπος : syr
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
My Garmin Sat Nav :: Software :: PC Apps
Σελίδα 5 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης