csv.gpx
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
csv.gpx
καλησπερα σας ειμαι νεος με τα gps , αγορασα μολις ενα garmin 65 mt-s, καθως ειμαι οδηγος κανω πολλα ταξιδια ,εθνικης οδου η χρηση που με καιει ειναι το speedcams καθως θελω σε πραγματικο χρονο ανα πασα στιγμη να βλεπω , επικυνδινα σημεια -καμερες , ραντα κτλ. και βενζιναδικα που εχουν υποστει προστιμο, για αυτα τα δυο λοιπον θα ηθελα τα φωτα σας
εβαλα το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] που προτεινει ο κυριος admin Πεντε κατηγοριες SpeedCams & εξι κατηγοριες Επικινδυνων Σημειων μαζι με τα φωνητικα αρχεια: ετρεξα το poi loader αλλα μου βγαζει δεν υπαρχουν δεδομενα στην εγκατασταση csv η gpx πως μπορω να το κανω install , επισης που μπορω να βρω αυτο για τα βενζιναδικα αν ειχε προστυμο για καποιο λογο, αυτα τα δυο θελω τα φωτα σας ευχαριστω πολυ!!!
εβαλα το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] που προτεινει ο κυριος admin Πεντε κατηγοριες SpeedCams & εξι κατηγοριες Επικινδυνων Σημειων μαζι με τα φωνητικα αρχεια: ετρεξα το poi loader αλλα μου βγαζει δεν υπαρχουν δεδομενα στην εγκατασταση csv η gpx πως μπορω να το κανω install , επισης που μπορω να βρω αυτο για τα βενζιναδικα αν ειχε προστυμο για καποιο λογο, αυτα τα δυο θελω τα φωτα σας ευχαριστω πολυ!!!
petrakis01- New Member
- Τόπος : athina
Ημερομηνία εγγραφής : 08/10/2020
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Poi
κανε ενα φακελο Poi σε μια καρτα sd και 8α σου ζητησει οταν το κανεις επανεκινηση να τα περασει 8απεισ ναι ,αλλα το μεγαλο αλλα ειναι αυτα τα poi ειναι 20χ20 δεν κανοθν για σενα ουτε για μενα που εχω το 61lm θα σου βγαζει ενα απρο περιγραμα γυρω απο το εικονιδιο
ice1- Member
- Τόπος : θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 131
Απ: csv.gpx
ευχαριστω!! μολις αγορασω το απογευμα καρτα sd , θα το δοκιμασω, ως τοσο πειραματιστηκα λιγο να τα περασω ενα ενα φακελο και μερικα τα πηρε μερικα οχι οποτε δεν ξερω τι εχω και που,αν εχω την επιλογη καπου,να δω αν δουλευουν. σημερα το δοκιμασα στο δρομο παντως και μου εβγαζε καποια ρανταρ ταχυτητας αλλα για την κυκλοφορια οδου, δεν πολυ καταλαβα τις διαφορες τους στις κολονες (εθνικες παω περισσοτερο) αλλα νομιζω ητανε επιλογες τις garmin, δεν ειμαι και σιγουρος....περα απο τις κολονες, αν στηθει ενα περιπολικο σε ενα παρκινκ θα το ανοιχνευση? οταν βγαλει το ρανταρ πιστολ να με ειδοποιησει οταν πλησιασω την εμβελεια?? απορια μου ως τοσο ευχαριστω!!
petrakis01- New Member
- Τόπος : athina
Ημερομηνία εγγραφής : 08/10/2020
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Απ: csv.gpx
σε γνωστο ελληνικο φορουμ εγινε το καλοκαιρι αυτος ο διαλογος αναμεσα σε 2 μελη
Καλημέρα σας
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τοπικ για την ερώτηση...
Υπάρχει τρόπος ή κάποια εφαρμογή που να έχει-υποστηρίζει ανίχνευση ραντάρ ;;;
απαντηση χρηστη
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό από ένα κινητό να εντοπίσει το ραντάρ της τροχαίας. Υπάρχουν ειδικές συσκευές για αυτή τη δουλεία αυτή που είναι τέρμα παράνομες όπως ακριβώς αυτό που ζητάς.
lneam- Active Member
Τόπος : Πειραιας
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 402
Αρέσει στον χρήστη pit317
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης