εγκατασταση χαρτη σε καρτα sd .ολης της Ευρωπης.σε zumo660
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
εγκατασταση χαρτη σε καρτα sd .ολης της Ευρωπης.σε zumo660
Eγκατασταση χάρτη σε κάρτα sd .όλης της Ευρώπης.σε zumo660
το Garmin expres μου κάνει αυτόματη εγκατάσταση στην συσκευή χωρίς δυνατότητα επιλογής παρόλο που ο υπολογιστής βλέπει και την καρτα
έτσι γίνεται εγκατάσταση μονον τησ ανατολικής Ευρώπης
το Garmin expres μου κάνει αυτόματη εγκατάσταση στην συσκευή χωρίς δυνατότητα επιλογής παρόλο που ο υπολογιστής βλέπει και την καρτα
έτσι γίνεται εγκατάσταση μονον τησ ανατολικής Ευρώπης
tsgallix- Member
- Τόπος : Thessaloniki/Paris France
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 127
Απ: εγκατασταση χαρτη σε καρτα sd .ολης της Ευρωπης.σε zumo660
Εγώ περιμένω να μου δώσουν την επιλογή (Ελλάδα κ Ιταλία )... κανονικά θα έπρεπε να σου δίνει την επιλογή για ποιο κομμάτι της Ευρώπης θέλεις να εγκαταστήσεις στην συσκευή σου.
panosmpo- Advanced Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 756
καλημερα
μου την δίνει,( να βάλω Ellada -Italia)εγώ θέλω να βάλω όλο τον χάρτη στην κάρτα sd
μου την δίνει,( να βάλω Ellada -Italia)εγώ θέλω να βάλω όλο τον χάρτη στην κάρτα sd
tsgallix- Member
- Τόπος : Thessaloniki/Paris France
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 127
Φίλε Σάββα.
Μετακινούμαι καθαρά μόνο στην Ελλάδα, αλλά Ιταλία χάρη της κάνω που την έχω μέσα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] , αλλά δεν έχω επιλογή... Μακάρι να μου έδινε προσωπικά την επιλογή μόνο για την Ελλάδα. Δυστυχώς δεν σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις Εάν θέλεις την Ελλάδα Ιταλία ‘η Νότια Ευρώπη ‘Η τη Βόρεια Ευρώπη ‘Η όλη την Ευρώπη. Κάποιο σφάλμα πρέπει να υπάρχει στην εφαρμογή Garmin express
Μετακινούμαι καθαρά μόνο στην Ελλάδα, αλλά Ιταλία χάρη της κάνω που την έχω μέσα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] , αλλά δεν έχω επιλογή... Μακάρι να μου έδινε προσωπικά την επιλογή μόνο για την Ελλάδα. Δυστυχώς δεν σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις Εάν θέλεις την Ελλάδα Ιταλία ‘η Νότια Ευρώπη ‘Η τη Βόρεια Ευρώπη ‘Η όλη την Ευρώπη. Κάποιο σφάλμα πρέπει να υπάρχει στην εφαρμογή Garmin express
panosmpo- Advanced Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 756
Παρόμοια θέματα
» 2ος χάρτης στην κάρτα SD (Nuvi 1300)
» Θελω Να Δοκιμασω Τον Ευρωπαικο Στο 3490 LMT, Ποια Ειναι Η Διαδικασια Εισαγωγης Του Χαρτη Στην Συσκευη ;
» Διαβίβαση:Χάρτες από συσκευή σε κάρτα μνήμης
» Χάρτες στην εσωτερική μνήμη & την κάρτα του Nuvi 660
» Nuvi 215W & Χαρτες Στην Καρτα
» Θελω Να Δοκιμασω Τον Ευρωπαικο Στο 3490 LMT, Ποια Ειναι Η Διαδικασια Εισαγωγης Του Χαρτη Στην Συσκευη ;
» Διαβίβαση:Χάρτες από συσκευή σε κάρτα μνήμης
» Χάρτες στην εσωτερική μνήμη & την κάρτα του Nuvi 660
» Nuvi 215W & Χαρτες Στην Καρτα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης