Σχετικα Με TYP Files Για Τον AutoDrive 3.10
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Σχετικα Με TYP Files Για Τον AutoDrive 3.10
Τελικα βρηκα τον χρονο να ασχοληθω με το TYP & το αποτελεσμα ειναι πιο καλο απ' οτι περιμενα. Χωρις bitmaps στις κατηγοριες δρομων με απλα polylines χωρις borders εχω την απεικονιση που θελω χωρις να χασω την ενδειξη απο τα βελακια κατευθυνσης συν οτι εφτιαξα ετικετες για ολες τις κατηγοριες που μου δινει την "πολυτελεια" να διαβαζω ποια κατηγορια του δρομου βλεπω με την ονομασια που θελω στα Ελληνικα βεβαια, αλλα αυτο το ψαχνω ακομα αφου δεν δουλευει σε ολες τις περιπτωσεις ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Θα το δουλεψω το θεμα & αλλο να δω τι θα βγαλω, αν & η απεικονιση ειναι "χαρτι" για τα γουστα μου με ημερησια ή νυχτερινα χρωματα & μαλιστα χωρις απωλειες.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Θα το δουλεψω το θεμα & αλλο να δω τι θα βγαλω, αν & η απεικονιση ειναι "χαρτι" για τα γουστα μου με ημερησια ή νυχτερινα χρωματα & μαλιστα χωρις απωλειες.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santosan στις Τρι 26 Νοε 2013 - 8:08, 1 φορά
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Απ: Σχετικα Με TYP Files Για Τον AutoDrive 3.10
Ωπα - βλεπεις βελακια μονοδρομων εσυ?
fokion- Skilled Member
- Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 352
Ειναι τα βελακια της Garmin που βγαζει η συσκευη αυτοματα σε πολυ κοντινα ζουμ.
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Οπως εχω στησει το typ μεχρι τωρα, τα βελακια κατευθυνσης ειναι ορατα μεχρι & τρια zoom πριν το μεγιστο. Χωρις Bitmap & borders που καταστρεφουν την απεικονιση στα 3xxx ...
Σε περιπτωση που δεν εχει ονομασια ο δρομος φαινεται η περιγραφη του ανεξαρτητως κατηγοριας μετα την σχετικη προσθηκη στο typ.
Ο χαρτης δινει διαφορετικη δρομολογηση απο την εκδοση 3.05 σε συγκεκριμενο προορισμο που δοκιμαζω, πιο σωστη, εχει βεβαια καποια λαθακια οπως αυτο:
Παλατακι Χαιδαριου οχι Παλατακ Χαιδαριουι, το αστειο ειναι οτι στην αναζητηση πρεπει να το βαλεις λαθος για να το βρεις. Σε γενικες γραμμες με την εκδοση 3.10 εχω την αισθηση οτι κερδισα αυτα που ειχα χασει με την 3.00 & την 3.05, γι' αυτο ασχολουμαι αλλωστε. Επιτελους εχω την απεικονιση που με ικανοποιει ...
Σε περιπτωση που δεν εχει ονομασια ο δρομος φαινεται η περιγραφη του ανεξαρτητως κατηγοριας μετα την σχετικη προσθηκη στο typ.
Ο χαρτης δινει διαφορετικη δρομολογηση απο την εκδοση 3.05 σε συγκεκριμενο προορισμο που δοκιμαζω, πιο σωστη, εχει βεβαια καποια λαθακια οπως αυτο:
Παλατακι Χαιδαριου οχι Παλατακ Χαιδαριουι, το αστειο ειναι οτι στην αναζητηση πρεπει να το βαλεις λαθος για να το βρεις. Σε γενικες γραμμες με την εκδοση 3.10 εχω την αισθηση οτι κερδισα αυτα που ειχα χασει με την 3.00 & την 3.05, γι' αυτο ασχολουμαι αλλωστε. Επιτελους εχω την απεικονιση που με ικανοποιει ...
Santosan- Administrator
Προσωρινο
Μανο εχω παρατηρησει οτι αυτο το χρωμα (μπεζ) που εχουν βαλει το κανει λιγο θολο την ημερα. Το βραδυ που εχει το μαυρο φαινεται καθαρο.
panosmpo- Advanced Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 756
Έχω ετοιμασει κατι & το τσεκαρω...
Santosan- Administrator
Λοιπον Πανο η μια περιπτωση σαν αποχρωση ειναι κοντα σε αυτη του γνησιου TYP αλλα εχει διαφορα αφου σκουραινει τα πολυγωνα με το συγκεκριμενο χρωμα κανοντας ετσι την διαφορα.
Custom
Γνησιο
Η δευτερη περιπτωση πλησιαζει πιο πολυ το DEM του 3490 σε καποια σημεια (δες την φωτο στο βαθος).
Custom
Γνησιο
Η δευτερη περιπτωση πλησιαζει πιο πολυ το DEM του 3490 σε καποια σημεια (δες την φωτο στο βαθος).
Santosan- Administrator
Αυτο το θολο ειναι και στους χρωματιστους δρομους (πορτοκαλι).Οταν εκανα πλοηγηση νομιζα οτι κατι ειχαν τα ματια μου.(ευτυχως).Οταν γυρισα στον ευρωπαικο χαρτη ηταν ολα καθαρα.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγηκε ετσι η αναβαθμιση !
Πιστευω εαν μπορεσουν να το διορθωσουν με λιγο ποιο εντονο το χρωμα θα ειναι το αποτελεσμα καλυτερο απο τον NTU.
Πιστευω εαν μπορεσουν να το διορθωσουν με λιγο ποιο εντονο το χρωμα θα ειναι το αποτελεσμα καλυτερο απο τον NTU.
panosmpo- Advanced Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 756
Θα σου στειλω τα δικα μου typ να τα δοκιμασεις στην συσκευη σου & τα λεμε.
Santosan- Administrator
Παρόμοια θέματα
» AutoDrive 3.00Τ TYP Files
» AutoDrive 4.50Τ/4.20Τ/4.10T/4.00T/3.30T/3.20T/3.11Τ/3.10Τ/3.05Τ TYP Files
» Σε αναζητηση παλαιοτερης εκδοσης του AutoDrive (AutoDrive v. 3.00)
» Topo Drive TYP Files
» Auto Drive TYP Files Εως 2.40
» AutoDrive 4.50Τ/4.20Τ/4.10T/4.00T/3.30T/3.20T/3.11Τ/3.10Τ/3.05Τ TYP Files
» Σε αναζητηση παλαιοτερης εκδοσης του AutoDrive (AutoDrive v. 3.00)
» Topo Drive TYP Files
» Auto Drive TYP Files Εως 2.40
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης