Nuvi 3490 - Δυσλειτουργια Μετα Απο Την Αναβαθμιση Firm & Του AutoDrive Hellas
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Nuvi 3490 - Δυσλειτουργια Μετα Απο Την Αναβαθμιση Firm & Του AutoDrive Hellas
Καλησπέρα και από εμένα.Είμαι ο Νίκος και έχω ένα 3490LMT.Είμαι πολύ ευχαριστημένος μόνο μετά από την αναβάθμιση του software και του autodrive hellas το μηχάνημα σβήνει όταν επισκέπτομαι τις πρόσφατες τοποθεσίες.Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ.
Αιτία σβησίματος : Data abort .
Αιτία σβησίματος : Data abort .
nickstath- Member
- Τόπος : athens
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 54
Απ: Nuvi 3490 - Δυσλειτουργια Μετα Απο Την Αναβαθμιση Firm & Του AutoDrive Hellas
Καλησπερα & καλως ηρθες. Αφου κανεις backup τον φακελο GPX ακολουθησε την διαδικασία εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santosan στις Πεμ 5 Δεκ 2013 - 21:56, 1 φορά
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Nuvi 3490 - Δυσλειτουργια Μετα Απο Την Αναβαθμιση Firm & Του AutoDrive Hellas
Καλώς σας βρήκα.Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου.Έκανα λίγο πριν την απάντηση σου ένα "clear all user data" και έστρωσε.
Ήμουν ανυπόμονος και έκανα την διαδικασία πριν διαβάσω το άρθρο χωρίς back up, όπως έκανα και στο 660 (πολύ καλό) από το 2006 έως το 2012 που μου το έκλεψαν , την διαδικασία την διάβασα τώρα και την βρήκα πάρα πολύ κατατοπιστική.
Ήμουν ανυπόμονος και έκανα την διαδικασία πριν διαβάσω το άρθρο χωρίς back up, όπως έκανα και στο 660 (πολύ καλό) από το 2006 έως το 2012 που μου το έκλεψαν , την διαδικασία την διάβασα τώρα και την βρήκα πάρα πολύ κατατοπιστική.
nickstath- Member
- Τόπος : athens
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 54
Να 'σαι καλα, καλη συνεχεια σου ευχομαι στην παρεα μας !!
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Παρόμοια θέματα
» Αναβάθμιση Firm Σε Nuvi 3490 και Directory Αρχείων Ευρωπαικού Χάρτη
» Προβλημα Με Nuvi 3490 Μετα Απο Αναβαθμιση Firmware
» Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση autodrive 4.2 (nüvi 2689 LMT)
» Nuvi 3490 - Προβλημα Εγκαταστασης Του Ευρωπαικου Στο PC Μετα Απο Αναβαθμιση Σε Win 8.1
» Nuvi 3490 - Απώλεια DEM Μετά Την Αναβάθμιση Του Ευρωπαικού Στην Έκδοση 2017.20
» Προβλημα Με Nuvi 3490 Μετα Απο Αναβαθμιση Firmware
» Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση autodrive 4.2 (nüvi 2689 LMT)
» Nuvi 3490 - Προβλημα Εγκαταστασης Του Ευρωπαικου Στο PC Μετα Απο Αναβαθμιση Σε Win 8.1
» Nuvi 3490 - Απώλεια DEM Μετά Την Αναβάθμιση Του Ευρωπαικού Στην Έκδοση 2017.20
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης