Nuvi 3590 - Ανησυχητικό μήνυμα στον Η/Υ κατά την σύνδεση
+3
PAVL-2
ZAFIR
navitraveler
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Nuvi 3590 - Ανησυχητικό μήνυμα στον Η/Υ κατά την σύνδεση
...συνδέοντας το Νούβι στον υπολογιστή (Win 8.1) μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
...να το κάνω;... ή κινδυνεύω να μου ανατιναχτεί;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
...να το κάνω;... ή κινδυνεύω να μου ανατιναχτεί;
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
Απ: Nuvi 3590 - Ανησυχητικό μήνυμα στον Η/Υ κατά την σύνδεση
στο έχει ξανακάνει αυτό /??
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
όχι... μόνο μια φορά μου ζήτησε να κάνω φορμά την SD!
...το έκανα και τέρμα!... ευτυχώς είχα πρόσφατο buckup...
...το έκανα και τέρμα!... ευτυχώς είχα πρόσφατο buckup...
...λες νάναι τυχαίο; ... φοβάμαι να το αποσυνδέσω και να ξαναδοκιμάσω...
Δεν είναι τιποτε .
Ουτε μια ουτε δυο ουτε τρεις φορες μου ζήτησε αυτο που αναφέρεις , έκανα αποσύνδεση τις συσκευής , επανεκκινηση του υπολογιστή και όλα ΟΚ .
Μονο μια SD δεν την ηθελε με τιποτε καθε φορα ηθελε να την κανει φορματ , την έστειλα αδιαβαστη και ησύχασα .
Πήρα μια class 10 με πολυ υψηλή ταχυτητα εγγραφής ανάγνωσης και ειδα μεγαλη διαφορα , μεχρι 50% γρηγορότερη, με ίδιο προγραμμα Ελεγχου και ιδια Mb καθε φορα για τεστ .
Ουτε μια ουτε δυο ουτε τρεις φορες μου ζήτησε αυτο που αναφέρεις , έκανα αποσύνδεση τις συσκευής , επανεκκινηση του υπολογιστή και όλα ΟΚ .
Μονο μια SD δεν την ηθελε με τιποτε καθε φορα ηθελε να την κανει φορματ , την έστειλα αδιαβαστη και ησύχασα .
Πήρα μια class 10 με πολυ υψηλή ταχυτητα εγγραφής ανάγνωσης και ειδα μεγαλη διαφορα , μεχρι 50% γρηγορότερη, με ίδιο προγραμμα Ελεγχου και ιδια Mb καθε φορα για τεστ .
PAVL-2- Leading Member
- Τόπος : Οπου με καλέσει η πατρίδα .
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2784
Σε καμμια περιπτωση μην αποδεχθεις την προτροπη των Win να κανεις σαρωση, υπαρχει σοβαρος κινδυνος να παθει ζημια η συσκευη αφου προκειται για την εσωτερικη μνημη.
1/ Απενεργοποιησε το UAC αν δεν το εχεις κανει ηδη
2/ Αν χρησιμοποιεις το Microsoft Essentials μαζι με καποιο αλλο Security απενεργοποιησε το αλλιως προσεχε πως το χρησιμοποιεις γιατι κοβει λειτουργιες χωρις να ενημερωνει.
2/ Αν χρησιμοποιεις το Microsoft Essentials μαζι με καποιο αλλο Security απενεργοποιησε το αλλιως προσεχε πως το χρησιμοποιεις γιατι κοβει λειτουργιες χωρις να ενημερωνει.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Σε καρτουλα για συσκευη Garmin, αν στο βγαλει, τοτε παιζεται τι θα κανεις.
Αν ομως στο βγαλει στη συσκευη ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Τα win θεωρουν οτι κατι ειναι ...στραβο στη συσκευη (ειτε κατι δεν ...γραφτηκε καλα -λεμε τωρα- ειτε βρηκε καποιο "χτυπημενο" cluster)
Θα σου κανει σαρωση και μετα θα σου "μετατρεψει" οτι αυτο νομιζει "χαλασμενο" σε δηθεν αρχεια.
Με τον τροπο αυτον μπορει να χασεις κατι απο την συσκευη (χωρις φυσικα να ξερεις τι ειναι αυτο) και να αρχισουν τα προβληματακια οπως να σου κανει τρελα πραγματα, εως την προβληματαρα να μην "ξαναδει" το PC σου την συσκευη, με αποτελεσμα να πρεπει να την κανεις ...φορματ και μετα τρεχα γυρευε.
Εμενα μου το βγαζει σε 3 εξωτερικους που εχω (και μου τους εχει "χτυπησει" ενα λαπτοπ με win7) και απλα αδιαφορω και συνεχιζω....
Αν ομως στο βγαλει στη συσκευη ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Τα win θεωρουν οτι κατι ειναι ...στραβο στη συσκευη (ειτε κατι δεν ...γραφτηκε καλα -λεμε τωρα- ειτε βρηκε καποιο "χτυπημενο" cluster)
Θα σου κανει σαρωση και μετα θα σου "μετατρεψει" οτι αυτο νομιζει "χαλασμενο" σε δηθεν αρχεια.
Με τον τροπο αυτον μπορει να χασεις κατι απο την συσκευη (χωρις φυσικα να ξερεις τι ειναι αυτο) και να αρχισουν τα προβληματακια οπως να σου κανει τρελα πραγματα, εως την προβληματαρα να μην "ξαναδει" το PC σου την συσκευη, με αποτελεσμα να πρεπει να την κανεις ...φορματ και μετα τρεχα γυρευε.
Εμενα μου το βγαζει σε 3 εξωτερικους που εχω (και μου τους εχει "χτυπησει" ενα λαπτοπ με win7) και απλα αδιαφορω και συνεχιζω....
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Santosan έγραψε:Αν χρησιμοποιεις το Microsoft Essentials ...
Μην αγχωθεις αν δεν βλεπεις το Microsoft Essentials, ειναι το Windows Defender στα 8.1. Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης ...
Santosan- Administrator
Santosan έγραψε:Σε καμμια περιπτωση μην αποδεχθεις την προτροπη των Win να κανεις σαρωση, υπαρχει σοβαρος κινδυνος να παθει ζημια η συσκευη αφου προκειται για την εσωτερικη μνημη.
1...τι είναι UAC και πως απενεργοποιήται;...
2...έχω το Malwarebytes Anti-Malware και το Windows Defender δεν ξέρω πως και αν πρέπει να το απενεργοποιήσω!...
3............προς το παρόν αποσυνδέω με ασφάλεια, κάνω επανεκκίνηση και... πιστεύω ότι όλα θα παν καλά...
Τάσο, UAC είναι το "User Account Control" ("Ελεγχος Λογαριασμου Χρηστη"). Δες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] το Νο 4.navitraveler έγραψε:1...τι είναι UAC και πως απενεργοποιήται;...
evankouros- Advanced Member
- Τόπος : Καρντάσι μεγαλωμένο, Χάμω γεννημένο, από Μακεδονία/Κρήτη-Θεσσαλία/Ήπειρο ριζωμένο...
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 579
...Μάνο μου στο ΜΤΡ Settings έχω κάνει επιλογή στο Mass Storage ( από την πρώτη δημοτικού) αλλά την απενεργοποίηση δεν βρίσκω ή είναι το ίδιο;...
...α! και επανασυνδέοντας μου έβγαλε πάλι το ίδιο μήνυμα.. αλλά δε με νοιάζει γιατί νομίζω ότι όλα λειτουργούν καλά... στα απλά για να δούμε στα δύσκολα με το Mapsource και το BaseCamp....
...α! και επανασυνδέοντας μου έβγαλε πάλι το ίδιο μήνυμα.. αλλά δε με νοιάζει γιατί νομίζω ότι όλα λειτουργούν καλά... στα απλά για να δούμε στα δύσκολα με το Mapsource και το BaseCamp....
Eτσι θα στο βγαζει καθε φορα κι εσυ απλως θα το αγνοεις...
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Τασο για τα 8.1 οσο αφορα το UAC για να μπορεσεις να δεις τι εχεις κανει:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αν εχεις την premium εκδοση του Malwarebytes με προστασια σε πραγματικο χρονο μαζι με το Windows Defender δουλευουν δυο security μαζι που δεν ειναι οτι καλυτερο. Στα 8.1 για να δεις τι ρυθμισεις εχεις στο Windows Defender:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σαν security προτιμω το Kaspersky & το Malwarebytes μονο για καθαρισμα οταν πεσουμε στα δυσκολα. Μαλιστα υπαρχει ενα ωραιο εργαλειακι το Tweaking.com - Windows Repair (All in One) που εχει μεσα στην διαδικασια επιδιορθωσης σφαλματων των Win τον ελεγχο απο το Malwarebytes. Χρησιμοτατο & μπορει να διορθωσει πολλα σφαλματα ...
Αν εχεις την premium εκδοση του Malwarebytes με προστασια σε πραγματικο χρονο μαζι με το Windows Defender δουλευουν δυο security μαζι που δεν ειναι οτι καλυτερο. Στα 8.1 για να δεις τι ρυθμισεις εχεις στο Windows Defender:
Σαν security προτιμω το Kaspersky & το Malwarebytes μονο για καθαρισμα οταν πεσουμε στα δυσκολα. Μαλιστα υπαρχει ενα ωραιο εργαλειακι το Tweaking.com - Windows Repair (All in One) που εχει μεσα στην διαδικασια επιδιορθωσης σφαλματων των Win τον ελεγχο απο το Malwarebytes. Χρησιμοτατο & μπορει να διορθωσει πολλα σφαλματα ...
Santosan- Administrator
...βρε Μάνο... ...τι να πω;... το φόρουμ όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει!...
...λέω να ανοίξω και θέματα με προβλήματα σχέσεων και υγείας.... ...ή και ...!
...λέω να ανοίξω και θέματα με προβλήματα σχέσεων και υγείας.... ...ή και ...!
Οταν θα ερθεις Αθηνα θα συναντηθουμε στου Μπαμπη για μπριζολικια & θα τα βρουμε.
Santosan- Administrator
......φυσικά...........γιατί όχι.....έλα από εδώ να πάμε κάμπινγκ στη Σαμοθράκη για κατσίκι!...
....................αλλά τώρα επί του πρακταίου!.......................
...επειδή τώρα τυχαίνει να έχω αγοράσει το Malwarebytes και μάλιστα για τρεις υπολογιστές, λες προς το παρόν να είναι καλλίτερα να ξετσεκάρω την Ενεργοποίηση από τις Ρυθμίσεις του Defender;
....................
....................αλλά τώρα επί του πρακταίου!.......................
...επειδή τώρα τυχαίνει να έχω αγοράσει το Malwarebytes και μάλιστα για τρεις υπολογιστές, λες προς το παρόν να είναι καλλίτερα να ξετσεκάρω την Ενεργοποίηση από τις Ρυθμίσεις του Defender;
....................
Ωχ! Ο Μάνος εννοεί:
Τάσο, ετοιμάσου για υπερκατανάλωση κοψιδίων και αύξηση των λιπιδίων στο ορό του αίματος....με λίγα λόγια χοληστερίνη και τριγλυκερίδια στα ύψη!!!
Επί του πρακταίου, να απενεργοποιήσεις τον Windows Defender.
Τάσο, ετοιμάσου για υπερκατανάλωση κοψιδίων και αύξηση των λιπιδίων στο ορό του αίματος....με λίγα λόγια χοληστερίνη και τριγλυκερίδια στα ύψη!!!
Επί του πρακταίου, να απενεργοποιήσεις τον Windows Defender.
G.K.- Senior Member
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 1001
...............η ποιο νόστιμη ουσία στον πλανήτη είναι το ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΟ!!!!!!!!!!!....
.........
.........
Παρόμοια θέματα
» Nuvi 3590 -Δεν εμφανίζει στον Η/Υ το .System
» Nuvi 2595 - Μηνυμα στο pc περι αναγκης scan
» Nuvi 2595 & σύνδεση Smartphone Link στο iOS ;
» nuvi 30 - Δεν συνδέεται στον υπολογιστή
» Κατα λαθος format σε Nuvi 255