Garmin nüvi 760
+2
panoshm
intefix
6 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Garmin nüvi 760
Συνδεσε το στο PC & τρεξε το MapUpdate της Garmin. Ετσι θα διαπιστωσουμε αν εχει lifetime maps. Η εφαρμογη υπαρχει στην ενοτητα των εφαρμογων για PC:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Επισης κατι πολυ βασικο & απαραιτητο για την ασφαλεια της συσκευης ειναι το NonVol Backup, σε περιπτωση που κατι παει στραβα θα σου σωσει την συσκευη. Οτι χρειαζεσαι θα το βρεις εδω:
Μην ξεχασεις να συμπληρωσεις το 0 μπροστα απο τον κωδικο του HWID, η συσκευη ειναι παλια & θα σου δωσει τριψηφιο, χρειαζομαστε τετραψηφιο.
Μην ξεχασεις να συμπληρωσεις το 0 μπροστα απο τον κωδικο του HWID, η συσκευη ειναι παλια & θα σου δωσει τριψηφιο, χρειαζομαστε τετραψηφιο.
Santosan- Administrator
Προφανώς εννοείς όταν πατάς "Προς τα που", σωστά?intefix έγραψε:Ναι μόλις το τσέκαρα...(Πολύ τύχη πέφτει..κάτσε να παίξω κανα λόττο μου φαίνεται)
Δοκίμασα να αλλάξω χώρα σε "Ελλάδα" ,"Ελλάς" αλλά τίποτα...
Μήπως θέλει Greece?
Εφόσον έχει μόνο CityNavigator, μην προσπαθείς με ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο, θέλεις Latin και να γράψεις "Ellada" αν θυμάμαι καλά....
Γενικώς μόνο Latin χαρακτήρες μπορείς να χρησιμοποιείς στην αναζήτηση οδών-πόλεων στον CityNavigator.... Για να χρησιμοποιήσεις Ελληνικούς χαρακτήρες, πρέπει να έχεις τον Autodrive Hellas Greek
Αυτό το βλέπω από εδώ:
Βασικός χάρτηςj:\Garmin\ (10) 1 908 694 113 2008-11-12 12:35 -----
----------------------------------------------------------------------------------------
gmapbmap.img 5 946 368 1970-01-01 02:00 -a---
gmapoem.img 50 176 1970-01-01 02:00 -a---
gmapprom.img 1 465 122 816 1970-01-01 02:00 -a---
gmapbmap.sum 4 2007-03-31 19:01 -a---
gmapprom.sum 4 2007-03-31 19:12 -a---
CityNavigator (μη γνήσιος, λείπει το gmapprom.unl αρχείο)
gmapoem.img (αυτός ποιος χάρτης είναι? Χρησιμοποίησε το GMapTool για να δεις ποιος είναι και αν είναι να τον αφαιρέσεις --εγώ κλαίω την συσκευή μου (την 760) από χάρτη που δεν ήξερα τι "σόι" ήταν --)
Επίσης βλέπω:
που σημαίνει έχεις help στα Ελληνικάj:\Garmin\Help\Greek\ (64) 85 271 1970-01-01 02:00 -----
έχεις κάποιες default κάμερες Ευρώπης, προφανώς παλιές και θέλουν αλλαγή, καθώς αυτές είναι γνήσιες και απαιτείται συνδρομή για να τις αναβαθμίσεις.... Μπορείς επίσης σε αυτό το φάκελο να βάλεις δικά σου pois σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε στο forum (Poiloader κλπ)j:\Garmin\Poi\ (7) 1 183 980 1970-01-01 02:00 -----
----------------------------------------------------------------------------------------
BeluxCyclopsSample_010207.gpi 63 457 1970-01-01 02:00 -a---
FranceCyclopsSample_010207.gpi 210 073 1970-01-01 02:00 -a---
ItalyCyclopsSample.gpi 99 763 1970-01-01 02:00 -a---
NethCyclopsSample_010207.gpi 82 518 1970-01-01 02:00 -a---
NordicsCyclopsSample.gpi 82 020 1970-01-01 02:00 -a---
PortugalSpainCyclopsSample_032107.gpi 84 399 1970-01-01 02:00 -a---
UKCyclopsSample_010207.gpi 561 750 1970-01-01 02:00 -a---
που σημαίνει ότι έχεις Ελληνικά στο πληκτρολόγιοj:\Garmin\text\ (59) 10 921 183 1970-01-01 02:00 -----
Greek.gtt 276 039 2014-04-11 09:20 -a---
Σε αυτό το φάκελο βάζεις νέα οχήματα για να εμπλουτίσεις την εμφάνιση και να μην έχεις απλά "βελάκι" στην οθόνη σουj:\Garmin\Vehicle\ (5) 6 103 040 1970-01-01 02:00 -----
car_blue.srf 1 220 608 1970-01-01 02:00 -a---
car_green.srf 1 220 608 1970-01-01 02:00 -a---
euro_blue.srf 1 220 608 1970-01-01 02:00 -a---
triangle_blue.srf 1 220 608 1970-01-01 02:00 -a---
truck_blue.srf 1 220 608 1970-01-01 02:00 -a---
που σημαίνει ότι έχεις Ελληνική φωνητική καθοδήγηση.... (δεν θυμάμαι αν στο 760 δουλεύει η Αφροδίτη του Μάνου, πρέπει όμως, αφού δουλεύει δοκιμασμένα σε Nuvi200, γιατί όχι και σε 760?j:\Garmin\Voice\ (123) 392 172 020 2007-03-31 19:03 -----
ellinika__.sum 4 2007-03-31 19:03 -a---
Ellinika__.vpm 999 680 1970-01-01 02:00 -a---
ΥΓ: με το λεξικό, μην ασχολείσαι, θέλει συνδρομή και αφορά εκφράσεις της καθημερινότητας, π.χ. να πας Εσθονία και να παραγγείλεις πρωινό στα Εσθονικά
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Αν το region του χαρτη που φοραει η συσκευη δεν εχει την Ελλαδα τοτε δεν θα την βρισκει στην αναζητηση. Μολις μπουν οι σωστοι χαρτες θα δουλεψουν ολα ρολοι.
Santosan- Administrator
Στο 660 πάντως δεν δούλευε (βλ. από [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] & μετά). Με τη λογική ότι είναι παρόμοιες συσκευές, χλωμό το βλέπω & για το 760.panoshm έγραψε:δεν θυμάμαι αν στο 760 δουλεύει η Αφροδίτη του Μάνου, πρέπει όμως, αφού δουλεύει δοκιμασμένα σε Nuvi200, γιατί όχι και σε 760?
evankouros- Advanced Member
- Τόπος : Καρντάσι μεγαλωμένο, Χάμω γεννημένο, από Μακεδονία/Κρήτη-Θεσσαλία/Ήπειρο ριζωμένο...
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 579
Στο topic της γλυκυτατης Αφροδιτης εχω δωσει λιστα συμβατοτητας & η σειρα 700 ειναι μεσα σε αυτη. Εκτος απροοπτου λοιπον θα δουλεψει η Αφροδιτη κανονικα ...
Santosan- Administrator
j:\Garmin\Voice\ (123) 392 172 020 2007-03-31 19:03 -----
θα μπορούσα να έχω μια κόπια αυτά τα δύο αρχεία της συγκεκριμένης συσκευής??
επειδή κάτι μαστορεύω..
ευχαριστώ
θα μπορούσα να έχω μια κόπια αυτά τα δύο αρχεία της συγκεκριμένης συσκευής??
επειδή κάτι μαστορεύω..
ευχαριστώ
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Βλέπω ότι θέλει να κατεβάσει το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] είναι οκ? η να κατεβάσω τίποτε άλλο;Santosan έγραψε:Συνδεσε το στο PC & τρεξε το MapUpdate της Garmin....
Επίσης το link με το Tool που λες παρακάτω δεν παίζει ...
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και τις γνώσεις σας
intefix- New Member
- Τόπος : Ηράκλειο
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 23
Μακρυα απο το Express ...
Παιζει το link εκει που σε εστειλα, ειναι της Garmin & ειδικα το συγκεκριμενο δεν πεφτει ποτε. Στο βαζω εδω να το κατεβασεις:
Παιζει το link εκει που σε εστειλα, ειναι της Garmin & ειδικα το συγκεκριμενο δεν πεφτει ποτε. Στο βαζω εδω να το κατεβασεις:
Santosan- Administrator
Δεν έχει lifetime γιατι μου ζητάει να το αγοράσω...
intefix- New Member
Ωραια, τωρα πρεπει να αποφασισεις εσυ ποιοι χαρτες σε ενδιαφερουν για την συσκευη σου. Αυτη την στιγμη για Ελλαδα στα Garminakia τρεχουν οι εξης:
1/AutoDrive Ελληνικοι χαρακτηρες
2/City Navigator Europe 2014.40 NT με τα συνοδευτικα αρχεια του φυσικα (οχι NTU).
3/Anavasi
4/TopoDrive Ελληνικοι χαρακτηρες
Ολοι χρησιμοι & ολοι καλοι, μπορεις σαφως να τους εχεις στην συσκευη σου ολους μαζι αλλα παντα μαρκαρισμενο θα εχεις μονο εναν ....
1/AutoDrive Ελληνικοι χαρακτηρες
2/City Navigator Europe 2014.40 NT με τα συνοδευτικα αρχεια του φυσικα (οχι NTU).
3/Anavasi
4/TopoDrive Ελληνικοι χαρακτηρες
Ολοι χρησιμοι & ολοι καλοι, μπορεις σαφως να τους εχεις στην συσκευη σου ολους μαζι αλλα παντα μαρκαρισμενο θα εχεις μονο εναν ....
Santosan- Administrator
Κατεβασέ τα από [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]ZAFIR έγραψε:j:\Garmin\Voice\ (123) 392 172 020 2007-03-31 19:03 -----
---------------------------------------------------------------------------
Ωραία θα τους βάλλω όλους όπως λες στην εξωτερική μνήμη...αλήθεια μέχρι πόσα GB υποστηρίζει;
intefix- New Member
Δεν υπαρχει περιορισμος μεγεθους ανα χαρτη ή συνολικα, το θεμα ειναι η χωρητικοτητα της συσκευης. Απο καρτουλες μια στα 8 Giga Class 10 ειναι υπεραρκετη, θα σε συμβουλευα για SanDisk αφου ειναι αξιοπιστες & οτι λενε το δινουνε.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (θα χρειαστεις ανταπτορα).
Σου εχω στειλει pm σχετικα ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (θα χρειαστεις ανταπτορα).
Σου εχω στειλει pm σχετικα ...
Santosan- Administrator
Λέτε μήπως τα "μαμά" αρχεία συστήματος που έχει η συσκευή του φίλου μας, μπαααας καιιιι..... βοηθήσουν την δικιά μου να "αναστηθεί" άγιες μέρες που έχουμε?
Λέτε να υπάρχει κάποιος πλάγιος τρόπος να προσπαθήσω να περάσω στη δικιά μου συσκευή κανένα γιατρικό? (όπως καταλαβαίνετε, ακόμα δεν το έχω τουφεκίσει )
Λέτε να υπάρχει κάποιος πλάγιος τρόπος να προσπαθήσω να περάσω στη δικιά μου συσκευή κανένα γιατρικό? (όπως καταλαβαίνετε, ακόμα δεν το έχω τουφεκίσει )
panoshm- Moderator
Αν μπορώ να βοηθήσω και αναφέρεστε σε μένα με μεγάλη μου ευχαρίστηση...
intefix- New Member
Καλημέρα και χρόνια πολλά....
Σήμερα επέστρεψα στο γραφείο από πασχαλινό ταξιδάκι.
ΔΕΝ κατάφερα να παρω μαζί μου το GPS ίσως γιατι δεν το χρειαζόμουνα.
Ωστόσο έχω κάνει backup και [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Έβαλα και τον χάρτη της Ελλάδας της Navteq νομίζω. Μιλάει Ελληνικά.
Παρατηρήσεις. Ο χάρτης συγκρινόμενος με τον του Primo2 που έχω σε άλλο GPS είναι αρκετά διαφορετικός. Προς το χειρότερο θα έλεγα, η ίσως δεν το καταλαβαίνει η συσκευή. Πχ Εθνική οδός με διαχωριστικό τη δείχνει σαν "μονό". Υποθέτω ότι λίγο ως πολύ είναι της ίδιας περιόδου και της ίδιας εταιρίας. Δεν θα έπρεπε να έχει τα ίδια πράματα;
Σήμερα επέστρεψα στο γραφείο από πασχαλινό ταξιδάκι.
ΔΕΝ κατάφερα να παρω μαζί μου το GPS ίσως γιατι δεν το χρειαζόμουνα.
Ωστόσο έχω κάνει backup και [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Έβαλα και τον χάρτη της Ελλάδας της Navteq νομίζω. Μιλάει Ελληνικά.
Παρατηρήσεις. Ο χάρτης συγκρινόμενος με τον του Primo2 που έχω σε άλλο GPS είναι αρκετά διαφορετικός. Προς το χειρότερο θα έλεγα, η ίσως δεν το καταλαβαίνει η συσκευή. Πχ Εθνική οδός με διαχωριστικό τη δείχνει σαν "μονό". Υποθέτω ότι λίγο ως πολύ είναι της ίδιας περιόδου και της ίδιας εταιρίας. Δεν θα έπρεπε να έχει τα ίδια πράματα;
intefix- New Member
Κάπου διάβασα να δοκιμάσω να βάλλω UTF8? για αναζήτηση με Ελληνικά...
μήπως παίξει...αλλά δεν θυμάμαι πως
μήπως παίξει...αλλά δεν θυμάμαι πως
intefix- New Member
Δεν θα παίξει ο NTU Πάλι με Latin χαρακτήρες θα τον βλέπεις
panoshm- Moderator
intefix- New Member
intefix έγραψε:Έβαλα και τον χάρτη της Ελλάδας της Navteq νομίζω. Μιλάει Ελληνικά.
Οπως φαινεται απο την περιγραφη μαλλον δεν εχεις κανει επιλογη απο το μενου της συσκευης στην "Λεπτομερεια Χαρτη" "Τα περισσοτερα". Εχεις φτωχη απεικονιση δλδ & δεν βλεπεις οσα εχει ο χαρτης να προσφερει. Με το καλυτερο φτιαξιμο το Primo μοιαζει σαν Atari μπροστα στο μαμα Garmin που φαινεται σαν PS3 συγκρινομενο, αντε επειδη ειναι πιο παλια συσκευη να πω PS2.
Santosan- Administrator
Θα συμφωνήσω με τον Μάνο...intefix έγραψε:Παρατηρήσεις. Ο χάρτης συγκρινόμενος με τον του Primo2 που έχω σε άλλο GPS είναι αρκετά διαφορετικός. Προς το χειρότερο θα έλεγα, η ίσως δεν το καταλαβαίνει η συσκευή. Πχ Εθνική οδός με διαχωριστικό τη δείχνει σαν "μονό". Υποθέτω ότι λίγο ως πολύ είναι της ίδιας περιόδου και της ίδιας εταιρίας. Δεν θα έπρεπε να έχει τα ίδια πράματα;
Έβαλες τον Autodrive? Έβαλες τον CityNavigator με typ (εμφάνισης όπως και ο Autodrive)? Έβαλες την Ανάβαση με τα χρωματάκια της και αυτή?
Όταν μάθεις για καλά να διαχειρίζεσαι τους χάρτες στο Nuvi σου, θα διαπιστώσεις και μόνος σου τα λεγόμενα του Μάνου Ο κόσμος της Garmin είναι απέραντος.... τόσο που λίγοι μπορούν να τον ακολουθήσουν, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν.... Το αποτέλεσμα πάντα τους δικαιώνει όμως
Όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι Εθνικής Οδού.... Μπορείς να κάνεις ένα screenshot από το συγκεκριμένο σημείο να το ψάξουμε λίγο παραπάνω? Κάθε εταιρία που φτιάχνει τους χάρτες, αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο την εμφάνιση των δρόμων... Ή εσύ έχεις να φαίνονται λιγότερα στην οθόνη... Γι' αυτό πρέπει να δούμε τι γίνεται, ώστε να πάρεις μια σαφή απάντηση
panoshm- Moderator
Σιγα και με το μαλακό... Απλά να ρωτήσω μερικά πράματα...Ξέρουμε ότι χάρτες δημιουργούν 2-3 εταιρίες.
Αλλοιώς τα δείχνει το ένα μηχάνημα και αλλοιώς το άλλο;
Αλλοιώς τα δείχνει το ένα μηχάνημα και αλλοιώς το άλλο;
intefix- New Member
φυσικά...και εκεί είναι το μυστικό
πέρα απο τα διάφορα φορματ που παραγγέλνουν καθώς και μια σειρά παραμέτρων που αυτοι ορίζουν
ωστοσο,άν ασχοληθείς θα βρείς και το κυριότερο,θα κάνεις πράγματα
η garmin είναι εταιρία που ασχολείται ΜΟΝΟ με vector data,και αυτό κάνει τα πράγματα διαφορετικά ...
εδω λαμβανεις υπ οψιν ότι η garmin θέλει καθαρή οθόνη ,απο πληροφορίες κλπ,καθώς και ότι ΔΕΝ πρόκειτσι για *εφαρμογη* που τρέχει πάνω σε κάτι άλλο ,όσο αφορά τις συσκευές της φυσικά
έχει απο όλα εδω,όρεξη να έχεις!!!
πέρα απο τα διάφορα φορματ που παραγγέλνουν καθώς και μια σειρά παραμέτρων που αυτοι ορίζουν
ωστοσο,άν ασχοληθείς θα βρείς και το κυριότερο,θα κάνεις πράγματα
η garmin είναι εταιρία που ασχολείται ΜΟΝΟ με vector data,και αυτό κάνει τα πράγματα διαφορετικά ...
εδω λαμβανεις υπ οψιν ότι η garmin θέλει καθαρή οθόνη ,απο πληροφορίες κλπ,καθώς και ότι ΔΕΝ πρόκειτσι για *εφαρμογη* που τρέχει πάνω σε κάτι άλλο ,όσο αφορά τις συσκευές της φυσικά
έχει απο όλα εδω,όρεξη να έχεις!!!
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Τα Garmin εκτος απο χαρτες "τοπικων" κατασκευαστων οπως ο Autodrive και ο Αναβαση, φορανε τον City Navigator.
Aυτον τον διαθετει στην Garmin, σχεδον πριν απο ολους τους αλλους πελατες η Ηere Maps (πρωην Νοkia Maps και ακομα πιο πρωην Νavteq Maps)
Xαρτη της Ηere φοραει και το Primo και οι διαφορες που θα επρεπε να δεις ειναι μονο στα χρωματα (παλεττα) των δρομων και ισως καποια δευτερευοντα, οπως τοπονυμια ή και πολυγωνα γης.
Οχι ομως καποιος δρομος, "ιδιας εκδοσης" χαρτη της Here, στα Garmin να φαινεται "μονος" (ενα αμφιδρομο διανυσμα) και στο Primo να φαινεται "διπλος" (δυο ξεωριστα διανυσματα).
Καθε εταιρια κομπιλαρει τα δεδομενα που αγοραζει απο την Here με τον δικο της τροπο, αλλα τα διανυσματα των δρομων ειναι με "μοναδικες" συντεταγμενες για το καθενα κι ετσι στην ιδια εκδοση ο δρομος θα φαινεται ο ιδιος, ειτε το gps ειναι Garmin, ειτε Primo, ειτε Νavigon, ειτε Sygic, μπορει βεβαια να ειναι με διαφορετικο παχος και σχεδον σιγουρα με διαφορετικο χρωμα.
To Primo ομως φοραει και χαρτες της ολλανδεζικης TeleAtlas (TA) την οποια αγορασε τελικα η TomTom το 2007, ενω ειχε ενδιαφερθει και η ιδια η Garmin να την αγορασει, οταν τοτε η Navteq οδευε προς τα χερια της Nokia, αλλα τελικα η Garmin εκλεισε συμφωνια με την Navteq εως το 2015.
Το Google Maps φορουσε χαρτες TeleAtlas μεχρι το 2009, οποτε κι εφτιαξε δικους του.
Το 2008 συμφωνια με την Navteq εκλεισε το αμερικανικο Mapsquest και το 2009 εκλεισε και η Microsoft, περιοριζοντας σημαντικα την διαδοση του TeleAtlas που αρχισε να γινεται καλος για Ελλαδα μεσα στο 2013 (προσωπικη γνωμη αυτη, εχω και ...beta tester που γυρναει συνεχεια επαρχια και ειναι πολυ ευχαριστημενος).
Αν λοιπον συγκρινεις χαρτη Ηere (Navteq) και ΤeleAtlas, τοτε ναι, μπορει να υπαρχουν διαφορες, οτι μπορεις να φανταστεις.
Aυτον τον διαθετει στην Garmin, σχεδον πριν απο ολους τους αλλους πελατες η Ηere Maps (πρωην Νοkia Maps και ακομα πιο πρωην Νavteq Maps)
Xαρτη της Ηere φοραει και το Primo και οι διαφορες που θα επρεπε να δεις ειναι μονο στα χρωματα (παλεττα) των δρομων και ισως καποια δευτερευοντα, οπως τοπονυμια ή και πολυγωνα γης.
Οχι ομως καποιος δρομος, "ιδιας εκδοσης" χαρτη της Here, στα Garmin να φαινεται "μονος" (ενα αμφιδρομο διανυσμα) και στο Primo να φαινεται "διπλος" (δυο ξεωριστα διανυσματα).
Καθε εταιρια κομπιλαρει τα δεδομενα που αγοραζει απο την Here με τον δικο της τροπο, αλλα τα διανυσματα των δρομων ειναι με "μοναδικες" συντεταγμενες για το καθενα κι ετσι στην ιδια εκδοση ο δρομος θα φαινεται ο ιδιος, ειτε το gps ειναι Garmin, ειτε Primo, ειτε Νavigon, ειτε Sygic, μπορει βεβαια να ειναι με διαφορετικο παχος και σχεδον σιγουρα με διαφορετικο χρωμα.
To Primo ομως φοραει και χαρτες της ολλανδεζικης TeleAtlas (TA) την οποια αγορασε τελικα η TomTom το 2007, ενω ειχε ενδιαφερθει και η ιδια η Garmin να την αγορασει, οταν τοτε η Navteq οδευε προς τα χερια της Nokia, αλλα τελικα η Garmin εκλεισε συμφωνια με την Navteq εως το 2015.
Το Google Maps φορουσε χαρτες TeleAtlas μεχρι το 2009, οποτε κι εφτιαξε δικους του.
Το 2008 συμφωνια με την Navteq εκλεισε το αμερικανικο Mapsquest και το 2009 εκλεισε και η Microsoft, περιοριζοντας σημαντικα την διαδοση του TeleAtlas που αρχισε να γινεται καλος για Ελλαδα μεσα στο 2013 (προσωπικη γνωμη αυτη, εχω και ...beta tester που γυρναει συνεχεια επαρχια και ειναι πολυ ευχαριστημενος).
Αν λοιπον συγκρινεις χαρτη Ηere (Navteq) και ΤeleAtlas, τοτε ναι, μπορει να υπαρχουν διαφορες, οτι μπορεις να φανταστεις.
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Ενδιαφέροντα όλα αυτά. Για να καταλήξω αφού βέβαια είμαι βέβαιος για την έκδοση του ενός και του άλλου ΔΕΝ θάπρεπε να βλέπω μονο ίχνος στην ΕΟ. Πως ξέρω τι έκδοση χάρτη έχω στο Garmin? Στο Primo έχω 2013Q2.
Για να ρωτήσω εδώ...Garmin 5'' με 250€ περίπου τι παίρνεις; για κάποιο σύγχρονο με 3D, ανάγλυφο Κλπ.
Για να ρωτήσω εδώ...Garmin 5'' με 250€ περίπου τι παίρνεις; για κάποιο σύγχρονο με 3D, ανάγλυφο Κλπ.
intefix- New Member
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Garmin nüvi® 3597LMT Review - Η Ελληνικη Συσκευη Στα Χερια Του My Garmin Sat Nav - 2013 Prestige Series
» Αναβάθμιση Garmin nuvi 66
» GARMIN NUVI 1410
» Garmin nuvi 1200
» Garmin nuvi 50 & χαρτες
» Αναβάθμιση Garmin nuvi 66
» GARMIN NUVI 1410
» Garmin nuvi 1200
» Garmin nuvi 50 & χαρτες
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης