Νεο Skyline GT-R Το 2016
+3
evankouros
PAVL-2
Santosan
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Νεο Skyline GT-R Το 2016
Την Δευτερα 16 Ιουνιου θα παρουσιασει η Nissan το νεο GT-R για το 2016.
Το νεο GT-R θα φοραει το διτουρμπινο V6 μοτερ με 580HP το οποιο με συστημα ηλεκτρικης υποβοηθησης κατασκευασμενο απο την Williams Formula One team θα φτανει στους 800HP. Οι αναμενομενες επιδοσεις απο τον υβριδικο γιγαντα αναμενονται στα 2.7" για τα 0-100m, 10" για τα 0-400m & τελικη ταχυτητα στα 340 km/h !!!
Πως αναμενεται να ειναι εμφανισιακα το νεο GT-R;
Το νεο GT-R θα φοραει το διτουρμπινο V6 μοτερ με 580HP το οποιο με συστημα ηλεκτρικης υποβοηθησης κατασκευασμενο απο την Williams Formula One team θα φτανει στους 800HP. Οι αναμενομενες επιδοσεις απο τον υβριδικο γιγαντα αναμενονται στα 2.7" για τα 0-100m, 10" για τα 0-400m & τελικη ταχυτητα στα 340 km/h !!!
Πως αναμενεται να ειναι εμφανισιακα το νεο GT-R;
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Απ: Νεο Skyline GT-R Το 2016
Φατε ματια ψαρια .
Η κατοχική κυβερνηση δεν επιτρέπει τετοια όνειρα .
Με LPG το βγάζουν ;
Η κατοχική κυβερνηση δεν επιτρέπει τετοια όνειρα .
Με LPG το βγάζουν ;
PAVL-2- Leading Member
- Τόπος : Οπου με καλέσει η πατρίδα .
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2784
Ποιο LPG... από "μαμά" με CNG θα έρχεται, γι' αυτό δεν το παίρνω... πού να βρω πρατήρια!
evankouros- Advanced Member
- Τόπος : Καρντάσι μεγαλωμένο, Χάμω γεννημένο, από Μακεδονία/Κρήτη-Θεσσαλία/Ήπειρο ριζωμένο...
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 579
GPS εχει τις garmin;
Συστημα να ρίχνει λάδια η καρφια στον δρόμο ;
Τα φώτα του ειναι LED ;
Τη ενεργειακή κλάση ειναι ;
Συστημα να ρίχνει λάδια η καρφια στον δρόμο ;
Τα φώτα του ειναι LED ;
Τη ενεργειακή κλάση ειναι ;
PAVL-2- Leading Member
- Τόπος : Οπου με καλέσει η πατρίδα .
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2784
Στα λεφτά που θα κάνει, απ' όλα πρέπει να έχει... & καφέ να ψήνει, & το μωρό να νανουρίζει!
evankouros- Advanced Member
- Τόπος : Καρντάσι μεγαλωμένο, Χάμω γεννημένο, από Μακεδονία/Κρήτη-Θεσσαλία/Ήπειρο ριζωμένο...
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 579
Αυτο που περιμενω ειναι να το βαλει η Nissan στο Nurburgring, τετρακουνα με 800HP θα πρεπει να κατεβασει το ρεκορ ταχυτερου γυρου. Ειναι παραδοση με καθε νεο μοντελο του GT-R να ξεβρακωνει τα supercars & να στελνει τους κατασκευαστες πισω στο σχεδιαστηριο.
Με 0-100 km στα 2.7" κοιταει στα ισα το Hayabusa & & ειναι πιο γρηγορο απο το GSX-R 1000, αυτο νομιζω απο μονο του λεει πολλα.
Με 0-100 km στα 2.7" κοιταει στα ισα το Hayabusa & & ειναι πιο γρηγορο απο το GSX-R 1000, αυτο νομιζω απο μονο του λεει πολλα.
Santosan- Administrator
Επιτρεψτε μου να προτιμώ το R34....
fokion- Skilled Member
- Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 352
Μα τι λες τωρα, το R34 ειναι η μεγαλη μου αγαπη & εμενα. Οταν το ειδα για πρωτη φορα απο κοντα κοντεψα να κατουρηθω επανω μου. Ηταν η εκδοση V Spec Nurburgring στο ασπρο του παγου & το χαζευα γυρω γυρω σαν τον Ινδιανο για κανενα τερτατο ....
Santosan- Administrator
R34!!! Ποσο καταπληκτικο αυτοκινητο!!Νομιζω παντως οτι γενικοτερα αρκετα Gtr,κυκλοφορουν/πωλουνται στην Κυπρο..Μεχρι πριν λιγα χρονια τουλαχιστον..Πως και ετσι αραγε..?
Μηπως επειδη οδηγουν κι αυτοι αναποδα οπως οι Γιαπωνεζοι κι οι Αυστραλοι και τα παιρνουν καινουρια ή μεταχειρισμενα δεξιοτιμονα;
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Εκτος απ' ολα τα αλλα ψυχαγωγει την οικογενεια ... Απαραιτητο για οσους εχουν μικρα παιδια !!!
Santosan- Administrator
ααααχχχχχχ ...............
θα μας τρελάνουν αυτοί οι Γιαπωνέζοι ...
Πάντα η Nissan ήταν η αδυναμία μου ... ποιότητα ... γρήγοροι κινητήρες ... άψογος σχεδιασμός .... και άλλα πολλά !!!!!!!!!!!!!!
θα μας τρελάνουν αυτοί οι Γιαπωνέζοι ...
Πάντα η Nissan ήταν η αδυναμία μου ... ποιότητα ... γρήγοροι κινητήρες ... άψογος σχεδιασμός .... και άλλα πολλά !!!!!!!!!!!!!!
lefterismega- Member
- Τόπος : loutraki
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 132
Κι εγω δλδ με το Νissan μου να μην προλαβω να γραψω, εεε;;;
Tο GTR εγω το ερωτευτηκα σε αγωνες στην Αυστραλια μεσω Eurosport και Ελευθερης τηλεορασης του Κουβελα στη Θεσσαλονικη και μετα το ξεσκιζα στο Gran Tourismo του Kazunori Yamauchi που εδω ειναι με τα αγαπημενα του.
Για την πολυτιμη βοηθεια του στον σχεδιασμο των GTR και την συμμετοχη τους στο Gran Tourismo 5, η Νissan του ...."εδωσε" ενα R35 !!!!!!!!!!!!!
Eδω ειναι και το GTR (N24 #71 class SP8) που το οδηγησε τον Ιουνιο του 2011 στο Nürburgring 24 Ωρες της Schulze Motorsport Nissan (οδηγοι Kazunori Yamauchi, Tobias Schulze, Michael Schulze και Yasuyoshi Yamamoto) και φυσικα κερδισε την κατηγορια του.
Φυσικα τον Οκτωβριο το 2011 προστεθηκε στο Gran Tourismo 5 (spec 2.0) οπως ακριβως ηταν στον αγωνα!!!
Γι' αυτο ΝΙSSAN και παλι NISSAN αλλα μονο MADE IN JAPAN
Tο GTR εγω το ερωτευτηκα σε αγωνες στην Αυστραλια μεσω Eurosport και Ελευθερης τηλεορασης του Κουβελα στη Θεσσαλονικη και μετα το ξεσκιζα στο Gran Tourismo του Kazunori Yamauchi που εδω ειναι με τα αγαπημενα του.
Για την πολυτιμη βοηθεια του στον σχεδιασμο των GTR και την συμμετοχη τους στο Gran Tourismo 5, η Νissan του ...."εδωσε" ενα R35 !!!!!!!!!!!!!
Eδω ειναι και το GTR (N24 #71 class SP8) που το οδηγησε τον Ιουνιο του 2011 στο Nürburgring 24 Ωρες της Schulze Motorsport Nissan (οδηγοι Kazunori Yamauchi, Tobias Schulze, Michael Schulze και Yasuyoshi Yamamoto) και φυσικα κερδισε την κατηγορια του.
Φυσικα τον Οκτωβριο το 2011 προστεθηκε στο Gran Tourismo 5 (spec 2.0) οπως ακριβως ηταν στον αγωνα!!!
Γι' αυτο ΝΙSSAN και παλι NISSAN αλλα μονο MADE IN JAPAN
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Παρόμοια θέματα
» rally dakar 2016
» Αυτοκινητο - Video
» λευκάδιος ημιμαραθώνιος 2016
» SERRES RALLY RAID 2016
» Garmin DRIVE 2016 Line up
» Αυτοκινητο - Video