Navigon 1200 & update map που ?
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Navigon 1200 & update map που ?
καλησπερες ! παραλαβα εχθες τι νεα μου εφεδρικη σχεδον καινουργια συσκευη navigon 1200 σχεδον τσαμπα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
η navigon ειναι τις garmin σωστα ?
μπορω να βαλω μεσα το χαρτη τις auto drive ? και αν ναι πως ?
ξερουμε αν εχει δωρεαν αναβαθμισεις χαρτη οπως η auto drive ?
κατεβασα το navigon fresh που ειναι παρομοιο οπως το garmin express και βρηκα μονο ενημερωση firmware την οποια και εκανα αλλα για χαρτη δε βρηκα κατι σε update μηπως πρεπει να παω καπου αλλου για αυτο ?
η navigon ειναι τις garmin σωστα ?
μπορω να βαλω μεσα το χαρτη τις auto drive ? και αν ναι πως ?
ξερουμε αν εχει δωρεαν αναβαθμισεις χαρτη οπως η auto drive ?
κατεβασα το navigon fresh που ειναι παρομοιο οπως το garmin express και βρηκα μονο ενημερωση firmware την οποια και εκανα αλλα για χαρτη δε βρηκα κατι σε update μηπως πρεπει να παω καπου αλλου για αυτο ?
vasilisj- Advanced Member
Τόπος : crazy waters χαλκιδα
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 502
Απ: Navigon 1200 & update map που ?
καλορίζικο βασίλη
η εταιρία ανήκει στην garmin αλλά μέχρι εκεί
ξέχνα ότι ήξερες σχετικά..
δήλωσε την συσκευή(στο fresh),να δείς αν θα κάνει update και στον χάρτη,(άν δικαιούσε δηλαδή).. άν όχι ..
το format είναι διαφορετικό(.fbl αν θυμάμαι και συνοδεύεται με το αντοιστιχο firmware παντα) άρα no garmin maps(κατα καιρούς δούλεψε με ΤΟΜ-ΤΟΜ,έπειτα με navteq )
και ούτε συζήτηση για παραπάνω απο έναν χάρτες κλπ(ανήκει στα *κλειστά *πακέτα λογισμικού)
όπως και νάχει,μιλάμε
η εταιρία ανήκει στην garmin αλλά μέχρι εκεί
ξέχνα ότι ήξερες σχετικά..
δήλωσε την συσκευή(στο fresh),να δείς αν θα κάνει update και στον χάρτη,(άν δικαιούσε δηλαδή).. άν όχι ..
το format είναι διαφορετικό(.fbl αν θυμάμαι και συνοδεύεται με το αντοιστιχο firmware παντα) άρα no garmin maps(κατα καιρούς δούλεψε με ΤΟΜ-ΤΟΜ,έπειτα με navteq )
και ούτε συζήτηση για παραπάνω απο έναν χάρτες κλπ(ανήκει στα *κλειστά *πακέτα λογισμικού)
όπως και νάχει,μιλάμε
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Καλοριζικο Βασιλη !!
Η Garmin μετα την αγορα της Navigon σταματησε την παραγωγη των PND της εν λογω εταιριας, καταργησε τα service της, μεταβιβασε προσωρινα την ευθυνη για την συντηρηση των συσκευων στα service της Garmin ακολουθωντας την πολιτικη της αντικαταστασης των προβληματικων με συσκευες Garmin. Οπως μπορεις να καταλαβεις προκειται για τελειωμενη ιστορια ...
Απο εκει & περα μπορεις να αγορασεις Ευρωπαικη καλυψη για την συσκευη σου κανοντας μια "επενδυση" των 80£ για αναβαθμισεις δυο χρονων στον χαρτη της Ευρωπης μεσω του Navigon Fresh. Βεβαια δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να δωσει κανεις τοσα λεφτα στην Navigon για δυο χρονια οταν τον ιδιο χαρτη τον δινει η Garmin με αναβαθμισεις εφ' ορου ζωης στα ιδια λεφτα για συσκευες που εχουν μελλον.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Η Garmin μετα την αγορα της Navigon σταματησε την παραγωγη των PND της εν λογω εταιριας, καταργησε τα service της, μεταβιβασε προσωρινα την ευθυνη για την συντηρηση των συσκευων στα service της Garmin ακολουθωντας την πολιτικη της αντικαταστασης των προβληματικων με συσκευες Garmin. Οπως μπορεις να καταλαβεις προκειται για τελειωμενη ιστορια ...
Απο εκει & περα μπορεις να αγορασεις Ευρωπαικη καλυψη για την συσκευη σου κανοντας μια "επενδυση" των 80£ για αναβαθμισεις δυο χρονων στον χαρτη της Ευρωπης μεσω του Navigon Fresh. Βεβαια δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να δωσει κανεις τοσα λεφτα στην Navigon για δυο χρονια οταν τον ιδιο χαρτη τον δινει η Garmin με αναβαθμισεις εφ' ορου ζωης στα ιδια λεφτα για συσκευες που εχουν μελλον.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
ευχαριστω Φωτη για τα καλοριζικα και τα υπολοιπα.
καλα καταλαβα σα να λεμε toyota-lexus ενα πραγμα
καλα εκανα και το πηρα για εφεδρικο,παμε τωρα στις εντυπωσεις,δυσκολο μενου καμια σχεση με garmin που απο τι πρωτη φορα με 2 συσκευες που εχω και διαφορετικο μενου ηταν λες και το ηξερα απο καιρο,αργει να βρει δορυφορους κανει κανα 10λεπτο
εχει και αλλες χωρες μεσα αποτι βλεπω και τα αρχεια ειναι στο φακελο map .map .nfs .psf αναλογα τι χωρα
το δηλωσα και διαθεσιμο ειχε μονο το firmware και κατι αλλες βλακειες,στην ενοτητα χαρτες μου ελεγε οτι δεν εχω αγορασει κανεναν οτι νανε
ασε που αυτη που σου μιλαει ακουγεται ξενερωτη μιξοπαρθενα και δεν εχει αλλες επιλογες φωνης
καλα καταλαβα σα να λεμε toyota-lexus ενα πραγμα
καλα εκανα και το πηρα για εφεδρικο,παμε τωρα στις εντυπωσεις,δυσκολο μενου καμια σχεση με garmin που απο τι πρωτη φορα με 2 συσκευες που εχω και διαφορετικο μενου ηταν λες και το ηξερα απο καιρο,αργει να βρει δορυφορους κανει κανα 10λεπτο
εχει και αλλες χωρες μεσα αποτι βλεπω και τα αρχεια ειναι στο φακελο map .map .nfs .psf αναλογα τι χωρα
το δηλωσα και διαθεσιμο ειχε μονο το firmware και κατι αλλες βλακειες,στην ενοτητα χαρτες μου ελεγε οτι δεν εχω αγορασει κανεναν οτι νανε
ασε που αυτη που σου μιλαει ακουγεται ξενερωτη μιξοπαρθενα και δεν εχει αλλες επιλογες φωνης
ειπα. ..μιλαμε
κανε ενα backup τα αρχεια και στειλε μια κοπια με πμ να δω. .στο σεντουκι
κανε ενα backup τα αρχεια και στειλε μια κοπια με πμ να δω. .στο σεντουκι
ZAFIR- Expert Member
ευχαριστω Μανο,μου φαινεται η navigon ψαχνει για μαλ@κες ουτε εγω μπορω να το καταλαβω αυτο που λες...
κεγω ελεγα θα εχει υποστηριξη οπως η garmin.
το ειχα κατεβασει το fresh πριν παρω τι συσκευη αλλα για να μου πει πληροφοριες επρεπε πρωτα να συνδεσω καποια συσκευη τις εταιριας
για αρχη οποτε δε βαριεμαι θα τι ξεκλειδωσω αν υπαρχουν διαθεσιμα ακομα κατι αρχεια που βρηκα στο νετ να δουμε τι θα δουμε
κεγω ελεγα θα εχει υποστηριξη οπως η garmin.
το ειχα κατεβασει το fresh πριν παρω τι συσκευη αλλα για να μου πει πληροφοριες επρεπε πρωτα να συνδεσω καποια συσκευη τις εταιριας
για αρχη οποτε δε βαριεμαι θα τι ξεκλειδωσω αν υπαρχουν διαθεσιμα ακομα κατι αρχεια που βρηκα στο νετ να δουμε τι θα δουμε
Φωτη τα εχω κανει μπακαπ αλλα πως να σου τα στηλω ?
ειμαι εκτος... τα λεμε με πμ
ξεχνα ξεκλειδωματα κλπ
μην κουραζουμε εδω αλλο..
ξεχνα ξεκλειδωματα κλπ
μην κουραζουμε εδω αλλο..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ZAFIR στις Δευ 1 Σεπ 2014 - 20:23, 1 φορά
ZAFIR- Expert Member
ok Φωτη αν βγαλω ακρη θα σου τα στηλω αλλιως αν δε σου τα στηλω αποψε περιμενω απο εσενα να μου πεις το τροπο
μπορει να πω και μαλ@κια αλλα αν σβησω οοολα τα αρχεια απο μεσα και περασω ολα τα αρχεια απο το nuvi 205 η nuvi 1300 θα τα παιξει η θα παει μετα η συσκευη για τα σκουπιδια
Για τα σκουπιδια ...
Δεν βρισκεις κανενα μενου ξεκλειδωματος να περασεις κανενα αλλο λογισμικο μεσα ;
Δεν βρισκεις κανενα μενου ξεκλειδωματος να περασεις κανενα αλλο λογισμικο μεσα ;
Santosan- Administrator
Αν σε ενδιαφερει να ασχοληθεις & να καταφερεις κατι καλο μπορεις να κατεβασεις ενα μενου απο εδω:
Santosan- Administrator
α καταλαβα παλι καλα που δε το εκανα χωρις να ρωτησω...
βρηκα Μανο αλλα ολα περνουν destinator κεγω θελω auto drive.
παντως καλο και το λινκ που μου εστηλες δε το ειχα δει θα το επεξεργαστω αυριο ευχαριστω
βρηκα Μανο αλλα ολα περνουν destinator κεγω θελω auto drive.
παντως καλο και το λινκ που μου εστηλες δε το ειχα δει θα το επεξεργαστω αυριο ευχαριστω
Υπαρχει το iGO, το AutoMapa, το Sygic, το NDrive ... πρεπει να βρεις προγραμματα CE5 ομως & να το ξεκλειδωσεις πρωτα ...
Santosan- Administrator
Mανο βρηκα προγραμματα για ξεκλειδωμα αλλα δεν ασχοληθηκα απο τι στιγμη που δε περνουν auto drive,εχω φαει κολλημα δε τον αλλαζω
Δεν θυμαμαι αν τρεχει το Garmin Βασιλη, ηταν ιδιοτροπα πανω στο θεμα τα Navigon. Αν το θελεις για backup μην τρελαινεσαι, βαλε το iGO ή το Primo μια χαρα ειναι με τον Navteq ασε που τα εχουμε κιολας ....
Santosan- Administrator
ναι καλα Μανο σιγα μη κατσουμε να σκασουμε και να σπασουμε τα κεφαλια μας απλα η ολη κουβετα γινετε για παιχνιδι-πειραματισμο.αυτο που με ενδιαφερει απο αυτη τι συσκευη ειναι να με φερει σπιτι σε περιπτωση που παθει κατι το garmin φτου φτου φτου και δε ξερω πως να γυρισω απο εκει που θα ειμαι
Απο αυριο θα σε εφοδιασω με υλικο ...
Santosan- Administrator
ευκολα πραγματα Μανο μη κανουμε κεφαλι κουδουνι
εγώ εφοδίασα χθές σχετικά,αλλά μένει να δούμε τι θέλει να κάνει ο βασίλης
(να θεωρήσω βέβαιο ότι έχεις εγκαταστήσει το activesync...)
προσωπικά ,δέν θα έμπαινα στην διαδικασία αλλαγής λογισμικού ...
η navigon κατ εμενα είναι ότι καλύτερο μετά την garmin(ειδικά μετά το 2012 που χρησιμοποιεί navteq..)
(να θεωρήσω βέβαιο ότι έχεις εγκαταστήσει το activesync...)
προσωπικά ,δέν θα έμπαινα στην διαδικασία αλλαγής λογισμικού ...
η navigon κατ εμενα είναι ότι καλύτερο μετά την garmin(ειδικά μετά το 2012 που χρησιμοποιεί navteq..)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ZAFIR στις Τετ 3 Σεπ 2014 - 17:26, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : edit)
ZAFIR- Expert Member
ZAFIR έγραψε:(να θεωρήσω βέβαιο ότι έχεις εγκαταστήσει το activesync...)
οχι που να το εγκαταστησω αυτο στον υπολογιστη η στο gps και τι κανει αυτο ακριβως ?
είναι το πρόγραμμα που θα βάλεις στο pc ώστε αφού συγχρονισεις την συσκευή θα δείς ΟΛΟΥΣ τους φακέλους
της..(τα κρυφά αρχεία) εκεί είναι και ο .map
απο εκεί θα πάρεις το backup εσύ και άσε το fresh
διάβασε λίγο περι συσκευών win ce και θα καταλάβεις
στο gps δέν παίζει καμία εγκατάσταση ακόμα ...
της..(τα κρυφά αρχεία) εκεί είναι και ο .map
απο εκεί θα πάρεις το backup εσύ και άσε το fresh
διάβασε λίγο περι συσκευών win ce και θα καταλάβεις
στο gps δέν παίζει καμία εγκατάσταση ακόμα ...
ZAFIR- Expert Member
Φωτη ειχα διαβασει και σπασει καποτε (2009-2010) το mio c220 που εχει windows ce 5 αλλα δε ξετρελαθηκα και που ξεκλειδωσε
τον map τον βλεπω και ετσι για τσεκαρε τα αρχεια που σου εστηλα σε πμ
τον map τον βλεπω και ετσι για τσεκαρε τα αρχεια που σου εστηλα σε πμ
βιάζεσαι...εγώ πάλι δέν έχω *σπάσει* ποτέ συσκευή..
ZAFIR- Expert Member
Το ξεκλειδωμα παιδια γινεται απο την καρτα χωρις καμμια επεμβαση στην εσωτερικη μνημη. Βγαζεις την καρτα, βαζεις της μαμας & επανερχεται η συσκευη στα κανονικα της. Τα παντα γινονται στην καρτα, ξεκλειδωμα, προγραμματα πλοηγησης κ.λ.π.
Το λογισμικο της Navigon στην συγκεκριμενη συσκευη ειναι πολυ παλιο & οχι απο τα καλυτερα της, μπροστα στο iGO & το Primo δεν λεει τιποτα. Γραφω απο την προσωπικη μου πειρα απο το 8110 της Navigon το οποιο το ξεκλειδωσα & δεν χρησιμοποιησα το λογισμικο της Navigon ποτε ξανα. Βεβαια στο 8110 το λογισμικο της Navigon ηταν σκετη αποτυχια.
Το λογισμικο της Navigon στην συγκεκριμενη συσκευη ειναι πολυ παλιο & οχι απο τα καλυτερα της, μπροστα στο iGO & το Primo δεν λεει τιποτα. Γραφω απο την προσωπικη μου πειρα απο το 8110 της Navigon το οποιο το ξεκλειδωσα & δεν χρησιμοποιησα το λογισμικο της Navigon ποτε ξανα. Βεβαια στο 8110 το λογισμικο της Navigon ηταν σκετη αποτυχια.
Santosan- Administrator
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Garmin nuvi 1200
» αποκατάσταση garmin nuvi 1200
» Navigon για iOS
» Navigon Android
» Navigon Mobile Navigator για iOS
» αποκατάσταση garmin nuvi 1200