Εγκατάσταση Auto Drive Hellas σε PC
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Εγκατάσταση Auto Drive Hellas σε PC
Γειά σας θέλω να κανω εγκατάσταση του Auto Drive Hellas σε PC μα δεν Μπορώ. Το έχω στο Garmin nuvi 1350 κανει κανονικά αναβαθμίσεις αλλα ξερετε αν υπάρχει η δυνατότητα να το εγκαταστήσω με καάποιο τρόπο και στο PC.
armanigr- New Member
- Τόπος : Λαρισα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Απ: Εγκατάσταση Auto Drive Hellas σε PC
Υπαρχουν δυο επιλογες, η μια ειναι να χρησιμοποιησεις το MapSource/BaseCamp για να μπορεσεις να δουλεψεις τον χαρτη σαν εργαλειο σε περιβαλλον εφαρμογης & η δευτερη ειναι το Garmin MobilePC το οποιο ειναι εφαρμογη πλοηγος & μπορεις να χρησιμοποιησεις τον χαρτη οπως στο Nuvi, απαιτουνται Λατινικοι χαρακτηρες βεβαια προκειμενου να δουλεψει η αναζητηση.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Συγνώμη, νομίζω δεν έγινα κατανοητός. Το Auto Drive Hellas το έχω στο Garmin nuvi 1350. Δεν θέλω απλα να το "διαβαζω"΄θέλω να το εγκαταστήσω στο PC μου. Έτσι ώστε και να μην έχω πανω το GPS να μπορω να το χρησημοποιήσω. Απλά υπάρχει καποιο αρχείο που μπορ'ω να το "τρέξω"?
Eυχαριστώ
Eυχαριστώ
armanigr- New Member
- Τόπος : Λαρισα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Με "βραχυκυκλωσες" φιλε μου ...
Με το MapSource & το BaseCamp μπορεις να χαραξεις πορειες, να διαχειριστεις τα αγαπημενα σου, τα ιχνη που πιθανον να εχεις, να στειλεις μονο το τμημα του χαρτη που μπορει να σε ενδιαφερει αν δεν τον θελεις ολο κ.λ.π αλλα ωραια με τη χρηση του Auto Drive ή/και αλλων χαρτων.
Με το Garmin MobilePC μπορεις να κανεις πλοηγηση με εφαρμογη της Garmin η οποια ειναι πολυ κοντα στο 1300, ειναι συνομηλικα αλλωστε & απο την στιγμη που θα το εγκαταστησεις σε laptop με την βοηθεια εξωτερικου bluetooth εχεις την δυνατοτητα να το κανεις πλοηγο. Το ιδιο ισχυει & με την εγκατασταση σε PC μονο που δεν υπαρχει η δυνατοτητα φορητοτητας.
Διαβασε εδω:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αλλος τροπος χρησης δεν υπαρχει ....
Με το MapSource & το BaseCamp μπορεις να χαραξεις πορειες, να διαχειριστεις τα αγαπημενα σου, τα ιχνη που πιθανον να εχεις, να στειλεις μονο το τμημα του χαρτη που μπορει να σε ενδιαφερει αν δεν τον θελεις ολο κ.λ.π αλλα ωραια με τη χρηση του Auto Drive ή/και αλλων χαρτων.
Με το Garmin MobilePC μπορεις να κανεις πλοηγηση με εφαρμογη της Garmin η οποια ειναι πολυ κοντα στο 1300, ειναι συνομηλικα αλλωστε & απο την στιγμη που θα το εγκαταστησεις σε laptop με την βοηθεια εξωτερικου bluetooth εχεις την δυνατοτητα να το κανεις πλοηγο. Το ιδιο ισχυει & με την εγκατασταση σε PC μονο που δεν υπαρχει η δυνατοτητα φορητοτητας.
Διαβασε εδω:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αλλος τροπος χρησης δεν υπαρχει ....
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Παρόμοια θέματα
» Auto Drive Hellas
» Auto Drive Hellas 4.50T
» auto drive hellas v5.50m
» Οι Εξελιξεις Απο Την Geodata Για Τον Auto Drive Hellas
» Auto Drive Hellas 4.10 Junction View
» Auto Drive Hellas 4.50T