Harley Davidson - Η καλυτερη δουλεια του κοσμου!!!
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Harley Davidson - Η καλυτερη δουλεια του κοσμου!!!
ΤΗΕ RIDE OF YOUR LIFE !!!
Μεχρι τις 20 Μαρτιου ειναι η υποβολη αιτησεων.
- Θα παραλαβετε μια ολοκαινουρια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- Θα βρειτε μαζι με την H-D τους καλυτερους δρομους της Ευρωπης για μηχανη
- Θα τους οδηγησετε για ΔΥΟ μηνες
- Θα ειναι καλυμμενα ΟΛΑ τα εξοδα !!!!
- Θα πληρωθειτε 25.000 € !!!!
- Θα κρατησετε δικια σας την Street Glide !!!!
- Θα σας ακολουθει κινηματογραφικο συνεργειο
- Θα ποσταρετε την προοδο και τα σχολια σας στα ΜΚΔ
- Θα συμμετεχετε σε εκδηλωσεις promotion της H-D για 6 μηνες
- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΟΟS ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Harley-Davidson Street Glide 2015
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Απ: Harley Davidson - Η καλυτερη δουλεια του κοσμου!!!
Εχω ηδη στειλει συμμετοχη!! Κατσε να βαλω και αγγελια απο τωρα,να μην ψαχνομαι στην επιστροφη...:Πωλειται Χαρλευ σχεδον καινουργια σε τιμη ευκαιριας!!
Η φαση ειναι να με καλεσουνε,και το zumo μου να αρχισει να κανει παλι τα δικα του... Στην Ασια θα καταληξουμε...
Η φαση ειναι να με καλεσουνε,και το zumo μου να αρχισει να κανει παλι τα δικα του... Στην Ασια θα καταληξουμε...
Το σχεδον καινουρια ξεχαστο καλυτερα, θα γυρισει με 30-40.000 km στο κοντερ, τι νομισες 40-50 km τη μερα θα κανεις;;;;
Το ακομα πιο αστειο ειναι αν πρεπει να φορεθει ανοιξιατικα καποιο ανοιχτο κρανος της H-D....
Με την οδοντογλυφιδα στα αριστερο να βγαζεις τα μυγακια απο τα δοντια....
Το ακομα πιο αστειο ειναι αν πρεπει να φορεθει ανοιξιατικα καποιο ανοιχτο κρανος της H-D....
x-trail- Honorary Member
x-trail έγραψε:Το σχεδον καινουρια ξεχαστο καλυτερα, θα γυρισει με 30-40.000 km στο κοντερ, τι νομισες 40-50 km τη μερα θα κανεις;;;;
Αμα ειναι να μου χαλας της αγγελια,δεν κανουμε δουλεια!!!
Κλαιω με τα μυγακια..Δεν το ειχα σκεφτει!
Απλα πραγματακια, διαλεγεις αυτο :
ή αυτο......
Oπως λενε κι οι Χαρλεαδες για το ανοιχτο κρανος αν σε ενοχλουν η σκονη, τα πετραδακια και τα μυγακια : "....grow a beard or grow a pair. Otherwise, take the car."
ή αυτο......
Oπως λενε κι οι Χαρλεαδες για το ανοιχτο κρανος αν σε ενοχλουν η σκονη, τα πετραδακια και τα μυγακια : "....grow a beard or grow a pair. Otherwise, take the car."
x-trail- Honorary Member
η αλλιώς οδηγώ και σε σκέφτομαι..μωρό μου!!!
άλλες κουλτούρες!!!
μα..με 110 πάνε...είναι δυνατόν??
άλλες κουλτούρες!!!
μα..με 110 πάνε...είναι δυνατόν??
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Ποιο ευκολο ειναι το grow a beard γιατι το grow a pair ειναι κομματακι δυσκολο ως αδυνατο ...
Τα 110km που λες ειναι στην ευθεια γιατι στις στροφες στην "Κακια Σκαλα" πηγαινανε με 80km. Respect στην κουλτουρα, φιλοσοφια, στην αξια του χειροποιητου γιατι ειναι παντα μοναδικο !!!
Τα 110km που λες ειναι στην ευθεια γιατι στις στροφες στην "Κακια Σκαλα" πηγαινανε με 80km. Respect στην κουλτουρα, φιλοσοφια, στην αξια του χειροποιητου γιατι ειναι παντα μοναδικο !!!
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Maggellanos έγραψε:Η φαση ειναι να με καλεσουνε,και το zumo μου να αρχισει να κανει παλι τα δικα του... Στην Ασια θα καταληξουμε...
καλη φαση κεγω θελω να δηλωσω συμετοχη αλλα δε το κανω γιατι ψαχνω για δουλεια και ειμαι σιγουρος πως θα το κερδισω το ταξιδι με τι harley και οταν γινει αυτο θα με παρουν και τηλ. απο εκει που εχω δωσει τοσα βιογραφικα και θα μου πουν μεγαλε προσλαμβανεσαι και θα τους δωσω αναγκαστηκο ακυρο οποτε καθομαι και περιμενω τι προσληψη
vasilisj- Advanced Member
Τόπος : crazy waters χαλκιδα
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 502
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης