BLUECHART ΓΙΑ ANDROID???
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
BLUECHART ΓΙΑ ANDROID???
Γνωρίζει κάποιος συμφορουμίτης αν υπάρχει εφαρμογή android που να αναγνωρίζει ναυτικούς χάρτες Bluechart?Οι μέχρι τώρα προσπάθειες εχουν στεφθεί από πλήρη αποτυχία.Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.
TERMATOFILAKAS- New Member
- Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2015
Αριθμός μηνυμάτων : 7
Απ: BLUECHART ΓΙΑ ANDROID???
Το Navionics Europe ή Europe HD σε καλυπτει ;
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Αγαπημένε μου administrator,είναι ήδη εγκατεστημενο.
Σαν τους Bluechart όμως τίποτα.
Σύμφωνα με διάφορα σχόλια,το Locus μπορεί να προβάλει παλιούς ναυτικούς χάρτες Garmin.
Δεν κατανοώ όμως τι εννοούν.Ισως προγενέστερους των 2008.5?
Σαν τους Bluechart όμως τίποτα.
Σύμφωνα με διάφορα σχόλια,το Locus μπορεί να προβάλει παλιούς ναυτικούς χάρτες Garmin.
Δεν κατανοώ όμως τι εννοούν.Ισως προγενέστερους των 2008.5?
Πριν τους G2 & G2 Vision ηταν οι λεγομενοι Bluechart Atlantic + Tides & Marines 2008 & 2008.5 oι οποιοι ειναι οι τελευταιοι ναυτικοι που εβγαιναν & σε μορφη MapSource. Ο δευτερος στην ουσια ηταν αναβαθμιση του πρωτου. Ειναι διαφορετικοι κατασκευαστικα απο τους μεταγενεστερους G2 & G2 Vision. Εριξα μια ματια στο χρονοντουλαπο μου & ειδα οτι υπαρχουν ακομα, δεν ξερω αν αυτο μπορει να σε βοηθησει αυτο στην αναζητηση σου.
Εχεις δοκιμασει το Streetpilot να δεις αν μπορει να σε καλυψει ; Τον βλεπει τον χαρτη αλλα οπως καταλαβαινεις δεν ειναι ναυτικη εφαρμογη ...
Εχεις δοκιμασει το Streetpilot να δεις αν μπορει να σε καλυψει ; Τον βλεπει τον χαρτη αλλα οπως καταλαβαινεις δεν ειναι ναυτικη εφαρμογη ...
Santosan- Administrator
Θεϊκέ μου administrator,μια δοκιμή με τους προγενέστερους χάρτες που προαναφέρεις μπορεί να είναι η απάντηση στο πρόβλημα.Βεβαιως και με ενδιαφέρουν.Θα ηθελα να δοκίμαζες κι εσύ γιατί αν δουλέψουν με Locus,η δόξα είναι δικαιωματικά δική σου.Το παιγνίδι παιζεται στο format των χαρτών της garmin και συγκεκριμένα μεταξύ vector και raster.
To Streetpilot βεβαίως και βλέπει Bluechart g2,πλην όμως δεν προσφέρεται ως ναυτικη εφαρμογή λόγω έλλειψης display των κρίσιμων στοιχείων που συνιστούν ένα χάρτη ως ναυτικό(ισοβαθείς,βάθη,φάροι κοκ).
Σε ευχαριστω από καρδιάς για τον πολύτιμο χρόνο σου που αγόγγυστα μου αφιερώνεις.Να είσαι καλά.
To Streetpilot βεβαίως και βλέπει Bluechart g2,πλην όμως δεν προσφέρεται ως ναυτικη εφαρμογή λόγω έλλειψης display των κρίσιμων στοιχείων που συνιστούν ένα χάρτη ως ναυτικό(ισοβαθείς,βάθη,φάροι κοκ).
Σε ευχαριστω από καρδιάς για τον πολύτιμο χρόνο σου που αγόγγυστα μου αφιερώνεις.Να είσαι καλά.
Θα σε ενημερωσω σχετικα με το θεμα των αρχειων με pm ...
Santosan- Administrator
Δοκιμασα τον GR 2008.5 στο Locus Pro και βγαζει οτι εχει προβλημα ο χαρτης και μου τον δειχνει αδειο...
To ιδιο αρχειο το Homeport το διαβαζει κανονικα απο την καρτουλα.
To ιδιο αρχειο το Homeport το διαβαζει κανονικα απο την καρτουλα.
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Φίλε x-trail,λυπάμαι αφάνταστα για αυτό το νέο.
Αύριο σκοπεύω να εξαντλήσω τον συγκεκριμένο χάρτη με τη χρήση και άλλων προγραμμάτων.
Θα ενμερώσω άμεσα για τα αποτελέσματα.
Αύριο σκοπεύω να εξαντλήσω τον συγκεκριμένο χάρτη με τη χρήση και άλλων προγραμμάτων.
Θα ενμερώσω άμεσα για τα αποτελέσματα.
Το Locus δεν μπορει να προβαλει (σωστα) ουτε τον G2 (εδω δειχνει καποια πραγματακια αλλα ειναι αχρηστα και παρα πολυ λιγα) ουτε και τον χαρτη που εφτιαξα με τις ισοβαθεις ψαρεματος του G2 και παιζει στο 3490.
Γιατι δεν αρχιζεις να ψαχνεσαι για το Navionics Boating που ειναι οτι καλυτερο για κινητα, εχει real time navigation, εχει τα Νavionics Charts και Sonar Charts οπως οι G2 της Garmin
Γιατι δεν αρχιζεις να ψαχνεσαι για το Navionics Boating που ειναι οτι καλυτερο για κινητα, εχει real time navigation, εχει τα Νavionics Charts και Sonar Charts οπως οι G2 της Garmin
- Σπόιλερ:
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Επιβεβαιώνεται η αδυναμία χρήσης των Bluechart από οποιαδήποτε εφαρμογή android.Η χρήση τους είναι εφικτή μόνο μέσω windows και ios.Κρίμα!!
Ευελπιστώ στο μέλλον κάποιος developer να λύσει τον γόρδιο δεσμό.
ΥΓ.Εναλλακτική λύση του εξαιρετικού Navionics,δύναται να αποτελέσει το Marine Navigator Lite με χρήση ναυτικών χαρτών .BSB.Είναι free και οι χαρτες βρίσκονται εύκολα.Δεν έχω δοκιμάσει ακρίβεια.
Ευελπιστώ στο μέλλον κάποιος developer να λύσει τον γόρδιο δεσμό.
ΥΓ.Εναλλακτική λύση του εξαιρετικού Navionics,δύναται να αποτελέσει το Marine Navigator Lite με χρήση ναυτικών χαρτών .BSB.Είναι free και οι χαρτες βρίσκονται εύκολα.Δεν έχω δοκιμάσει ακρίβεια.
Σε ευχαριστουμε Μανο για τις δοκιμες & για το feedback !!
Santosan- Administrator
Να είσαι πάντα καλά θεϊκέ administrator να μας προσφέρεις την τεχνογνωσία σου.
Παρόμοια θέματα
» Navitel Android
» BlueChart® g2 HD/BlueChart® g2 Vision HD
» Geo Tracker Android
» TomTom Go Android
» Navigon Android
» BlueChart® g2 HD/BlueChart® g2 Vision HD
» Geo Tracker Android