Nuvi 30 - Απεικονιση των δρομων στην οθονη του πλοηγου
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Nuvi 30 - Απεικονιση των δρομων στην οθονη του πλοηγου
Γεια στην παρέα . μέχρι τώρα ειχα ένα street pilot c510 (από εδώ μέσα είχα βρει πολλά κόλπα).
δυστηχώς αυτό παρέδωσε πνεύμα και τώρα πήρα ένα nuvi 30 .Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και θέλω τη βοήθειά σας ειναι το εξής.
στο παλιό στο πάνω μέρος της οθόνης μου έγραφε την επόμενη κάθετη οδό. Στο νέο μου γράφει την οδό που κινούμαι.
Γίνεται αυτό να αλλάξει ? εννοώ όταν έχω τον χάρτη σκέτο χωρίς να του ζητήσω διεύθυνση.
Ελπίζω να το εξήγησα καλά και μακάρι να υπάρχει λύση ,γιατί αν υπάρχει είμαι σιγουρος ότι θα με βοηθήσετε
Υ.Γ. Ελπίζω να έβαλα το θέμα στο σωστό τόπικ.
δυστηχώς αυτό παρέδωσε πνεύμα και τώρα πήρα ένα nuvi 30 .Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και θέλω τη βοήθειά σας ειναι το εξής.
στο παλιό στο πάνω μέρος της οθόνης μου έγραφε την επόμενη κάθετη οδό. Στο νέο μου γράφει την οδό που κινούμαι.
Γίνεται αυτό να αλλάξει ? εννοώ όταν έχω τον χάρτη σκέτο χωρίς να του ζητήσω διεύθυνση.
Ελπίζω να το εξήγησα καλά και μακάρι να υπάρχει λύση ,γιατί αν υπάρχει είμαι σιγουρος ότι θα με βοηθήσετε
Υ.Γ. Ελπίζω να έβαλα το θέμα στο σωστό τόπικ.
petran- New Member
- Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Απ: Nuvi 30 - Απεικονιση των δρομων στην οθονη του πλοηγου
Δυστυχως δεν αλλαζει αυτο, ειναι θεμα λογισμικου.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
ούτε αν βάλω παλιότερο λογισμικό ? μάλλον όχι .
τέσπα ευχάριστω.
τέσπα ευχάριστω.
petran- New Member
Η συγκεκριμενη δυνατοτητα υπαρχει απο την σειρα του 2013 & μετα. Διαβασε το review του 3597 για να δεις τι εννοω ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Με χρηση της συσκευης σαν απλο συνοδο, χωρις δρομολογηση να τρεχει στην συσκευη, το πρωτο που κανει εντυπωση ειναι οτι εκτος απο την απεικονιση της ονομασιας του δρομου που βρισκεται το οχημα στο κατω μερος της οθονης εχουμε & απεικονιση της ονομασιας των δρομων που προκειται να συνατησουμε καθετα στην πορεια μας. Ετσι ο χρηστης εχει περισσοτερες χρησιμες πληροφοριες διαθεσιμες με αποτελεσμα να ενημερωνεται αμεσα για την ακριβη θεση του ....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Santosan- Administrator
ναι αλλά πώς στο παλιό μου το είχε? τυχαία ? ή εννοείς ότι αυτό ισχύει για τα nuvi?
petran- New Member
Δεν υπαρχει κατι τυχαιο, η Garmin στην πορεια της εχει κανει αλλαγες στο λογισμικο αναλογως την σειρα ή τον τυπο της συσκευης. Η δυνατοτητα που αναζητας & ειχε το παλιο Streetpilot υπαρχει σημερα στις συσκευες Nuvi απο το 2013 & μετα. Αν η συσκευη σου ηταν το 40αρι ή το 50αρι μπορουσε να φλασαριστει σε 42/52 του 2013 & να αποκτησει αυτη την δυνατοτητα, το 30αρι δυστυχως δεν προχωρησε στις επομενες γενιες.
Διαβασε εδω:
Διαβασε εδω:
Santosan- Administrator
Παρόμοια θέματα
» Nuvi 3490 Πρόβλημα με οθόνη
» Nuvi 3490 - Ράγισε η οθόνη
» Χάρτες στην εσωτερική μνήμη & την κάρτα του Nuvi 660
» Nuvi 215W & Χαρτες Στην Καρτα
» 2ος χάρτης στην κάρτα SD (Nuvi 1300)
» Nuvi 3490 - Ράγισε η οθόνη
» Χάρτες στην εσωτερική μνήμη & την κάρτα του Nuvi 660