Nuvi 3590 LMT - Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση του City Navigator Europe NTU 2016.10
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Nuvi 3590 LMT - Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση του City Navigator Europe NTU 2016.10
Καλησπέρα σε όλη την παρέα…!!!
Θα ήθελα την βοήθεια σας…
Λοιπόν έχω ένα Garmin nüvi® 3590LMT χθες έκανα αναβάθμιση χαρτών
City Navigator Europe NTU 2016.10, και εφόσον έχω και κάρτα μνήμης 16 GB με πήγε στην επιλογή να επιλέξω τον χάρτη Ελλάδας & Ιταλίας… φυσικά μου έγραφε ότι δεν έχω τον απαραίτητο χώρο στην συσκευή…
Τι μπορώ να κάνω να πάει όλος ο ευρωπαϊκός χάρτης στην κάρτα μνήμης όπως ήταν παλιά…???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημήτρης
Θα ήθελα την βοήθεια σας…
Λοιπόν έχω ένα Garmin nüvi® 3590LMT χθες έκανα αναβάθμιση χαρτών
City Navigator Europe NTU 2016.10, και εφόσον έχω και κάρτα μνήμης 16 GB με πήγε στην επιλογή να επιλέξω τον χάρτη Ελλάδας & Ιταλίας… φυσικά μου έγραφε ότι δεν έχω τον απαραίτητο χώρο στην συσκευή…
Τι μπορώ να κάνω να πάει όλος ο ευρωπαϊκός χάρτης στην κάρτα μνήμης όπως ήταν παλιά…???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημήτρης
mazda6- New Member
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 18
Απ: Nuvi 3590 LMT - Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση του City Navigator Europe NTU 2016.10
Δημητρη καλησπερα & καλως ηρθες στο forum !
Τι αρχεια εχεις μεσα στην καρτα ;
Τι αρχεια εχεις μεσα στην καρτα ;
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Απ: Nuvi 3590 LMT - Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση του City Navigator Europe NTU 2016.10
Καλησπέρα Μάνο…!!!
Η κάρτα έχει ένα φάκελο Garmin, ένα υποφακελο JCV, gmapprom.gma, gmapprom.unl, & gmappupdate.gsd…τον χάρτη τον παλιό τον έσβησα….
Η κάρτα έχει ένα φάκελο Garmin, ένα υποφακελο JCV, gmapprom.gma, gmapprom.unl, & gmappupdate.gsd…τον χάρτη τον παλιό τον έσβησα….
mazda6- New Member
Κανε ενα backup ολο το περιεχομενο της καρτας & διεγραψε το μετα ωστε να μεινει καθαρη. Συνδεσε την συσκευη στο PC & ζητα επανεγκατασταση μονο στην συσκευη, κανονικα οταν βρει την καρτα κενη θα σε αφησει να περασεις ολο τον Ευρωπαικο. Προσεχε γιατι το G.E ειναι ηλιθιο & αν εχεις καποια εκδοση του Ευρωπαικου μεσα στην εσωτερικη μνημη μπορει να μην την σβησει οπως & τα συνοδευτικα αρχεια χαρτη. Προσεχε δλδ να μην εχεις διπλα αρχεια οταν τελειωσεις ...
Santosan- Administrator
Σε ευχαριστώ πολύ Μάνο αλλά ξέχασα να σου γράψω πως όταν μου ζήτησε να διαλέξω κομμάτια του χάρτη εγω επέλεξα να βάλει την Ιταλία και την Ελλάδα…
Μάλλον έκανα πατάτα που λειτούργησα έτσι βιαστικά, θα κάνω αυτό που μου λες και θα σου γράψω πάλι… εύχομαι να πάνε όλα καλά…!
Ευχαριστώ πάρα πολύ…!!!
Μάλλον έκανα πατάτα που λειτούργησα έτσι βιαστικά, θα κάνω αυτό που μου λες και θα σου γράψω πάλι… εύχομαι να πάνε όλα καλά…!
Ευχαριστώ πάρα πολύ…!!!
mazda6- New Member
G.E ειναι ηλιθιο
θέλει από κοντά τσεκάρισμα του τι μαγειρευει με τα αρχεία!!!! προσοχή και όλα θα πάνε καλά!!!
θέλει από κοντά τσεκάρισμα του τι μαγειρευει με τα αρχεία!!!! προσοχή και όλα θα πάνε καλά!!!
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Τελικά Μάνο δεν γίνεται τίποτα δυστυχώς…
Κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορεί να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη???
Τι άλλο πρέπει να κάνω?
Κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορεί να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη???
Τι άλλο πρέπει να κάνω?
mazda6- New Member
Τι σφαλμα σου βγαζει, εχεις αρχεια χαρτη ή συνοδευτικα αρχεια στην εσωτερικη μνημη της συσκευης ;
Santosan- Administrator
Στην εγκατάσταση χάρτη πλέον θέλει να το βάλει στην μνήμη τις συσκευής και με βάζει να επιλέξω κομμάτια χωρών που θέλω να μπουν …
Για παράδειγμα Ιταλία Ελλάδα , της σκανδιναβικές και τέτοια…
Για παράδειγμα Ιταλία Ελλάδα , της σκανδιναβικές και τέτοια…
mazda6- New Member
Φτιαξε στην καρτα εναν φακελο Garmin, αποσυνδεσε καρτα & συσκευη, μετα κανε επανεκκινηση.
Santosan- Administrator
Εντάξει Μάνο το κάνω…
mazda6- New Member
Δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκτός από κομμάτια χάρτη…
Θα πρέπει να διαγραφεί από την μνήμη της συσκευής ο χάρτης Ιταλίας και Ελλάδας που έχει βάλει και να το ξαναπάει από την αρχή.. τι να πω?
Θα πρέπει να διαγραφεί από την μνήμη της συσκευής ο χάρτης Ιταλίας και Ελλάδας που έχει βάλει και να το ξαναπάει από την αρχή.. τι να πω?
mazda6- New Member
Κανε backup το αρχειο χαρτη gmapprom.img που ειναι μεσα στον φακελο .System, αυτο ειναι το κομματι Ελλαδας - Ιταλιας, διεγραψε το επανελαβε. Καθε φορα αποσυνδεεις την συσκευη & κλεινεις τελειως το G.E ακομα & απο την γραμμη εργασιων.
Santosan- Administrator
Τον System Μάνο δεν τον βλεπω...?
mazda6- New Member
Πρεπει να διαβασεις εδω:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μετα τις ρυθμισεις των Win θα βλεπεις τον φακελο. Προσοχη να μην σβησεις κατι που δεν εχεις κανει backup. Κανονικα απο την στιγμη που θα ρυθμισεις τα Win & θα τα βλεπεις ολα πρεπει να κανεις ενα πληρες backup.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μετα τις ρυθμισεις των Win θα βλεπεις τον φακελο. Προσοχη να μην σβησεις κατι που δεν εχεις κανει backup. Κανονικα απο την στιγμη που θα ρυθμισεις τα Win & θα τα βλεπεις ολα πρεπει να κανεις ενα πληρες backup.
Santosan- Administrator
Παρόμοια θέματα
» Nuvi 3590 - Χαθηκε το DEM Μετα Απο Αναβαθμιση Του Ευρωπαικου Στην Εκδοση 2014.40
» Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση autodrive 4.2 (nüvi 2689 LMT)
» Προβλημα Με Nuvi 3490 Μετα Απο Αναβαθμιση Firmware
» Nuvi 3590 - Δεν Επαναυπολογιζει Μετα Απο Αναβαθμιση Με Το WebUpdater
» Nuvi 50 Προβλήματα με τους χάρτες City Navigator Europe NTU & AnaDigit
» Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση autodrive 4.2 (nüvi 2689 LMT)
» Προβλημα Με Nuvi 3490 Μετα Απο Αναβαθμιση Firmware
» Nuvi 3590 - Δεν Επαναυπολογιζει Μετα Απο Αναβαθμιση Με Το WebUpdater
» Nuvi 50 Προβλήματα με τους χάρτες City Navigator Europe NTU & AnaDigit
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης