Auto Drive Hellas
+56
lneam
trap42
McKing
gvp
arkas2004
islander
evankouros
mpatis
vasilisj
ice1
nick69
D_G
piato
nickstath
stamatakis_a
takisp
mythoss
PAVL-2
koyrsaros
lioltgo
GeoData_Official
dordas
Maggellanos
Randyman
navitraveler
yb010555
evgenios
teohunter
here
paris523
manicpanic
antreas13
Stavros
valiman
lefterismega
ΠΑΝΟΣ Λ
thundercastle
eyaggl
x-trail
fokion
TOP GUN
al_capone
tlg
ZAFIR
panoshm
giorgos_korinthos
dim68
G.K.
ultrasss
mrgeorge
alexis75gr
gnoul
leonkoum
panosmpo
stelios.com
Santosan
60 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 28
Σελίδα 6 από 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Απ: Auto Drive Hellas
Πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα!!!!!
-----------------------------------[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ρε Geodata, μπορεί να μου πει κάποιος πως θα διαβαστεί αυτός ο χάρτης στο μπαρμπρίζ με ήλιο?
-----------------------------------[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ρε Geodata, μπορεί να μου πει κάποιος πως θα διαβαστεί αυτός ο χάρτης στο μπαρμπρίζ με ήλιο?
thundercastle- Advanced Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 870
Με την δευτερη προσπαθεια τα καταφερα, το πρωτο post ειναι ενημερωμενο πλεον ...
Τι κακο & αυτο να μην θελει να ενημερωθει αυτος ο χαρτης ουτε & σαν topic, δεν μπορω να το καταλαβω αυτο πραγμα που γινεται με την περιπτωση μας ...
Ηθελα να το γραψω αλλα με προλαβε ο Κυριακος. Μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα, δοκιμαστε τον χαρτη στην συσκευη να δειτε τι γινεται στον δρομο & οχι σε πλοηγηση του καναπε που λεει ο φιλος μου ο Γιωργος (Gnoul). Υπαρχει αναλογο τμημα για τα typ για να δωσουμε feedback & να δημιουργηθουν καινουργια αναλογως την συσκευη, οπως μπορουμε να συζητησουμε εδω οτι χαρτογραφικα ή λειτουργικα προβληματα βλεπουμε. Πανω απ' ολα υπομονη, συνεννοηση & δουλεια για να πετυχουμε κατι ολοι μαζι.
Τι κακο & αυτο να μην θελει να ενημερωθει αυτος ο χαρτης ουτε & σαν topic, δεν μπορω να το καταλαβω αυτο πραγμα που γινεται με την περιπτωση μας ...
Ηθελα να το γραψω αλλα με προλαβε ο Κυριακος. Μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα, δοκιμαστε τον χαρτη στην συσκευη να δειτε τι γινεται στον δρομο & οχι σε πλοηγηση του καναπε που λεει ο φιλος μου ο Γιωργος (Gnoul). Υπαρχει αναλογο τμημα για τα typ για να δωσουμε feedback & να δημιουργηθουν καινουργια αναλογως την συσκευη, οπως μπορουμε να συζητησουμε εδω οτι χαρτογραφικα ή λειτουργικα προβληματα βλεπουμε. Πανω απ' ολα υπομονη, συνεννοηση & δουλεια για να πετυχουμε κατι ολοι μαζι.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Οι διορθωσεις που ειχα επισημανει , εχουν γινει.Η πρωτη εντυπωση που ειχα ειναι οτι εγινε ,"σαν ξεθοριασμενο" τοσο που νομισα οτι κατι επαθε η οθονη.
Φωκιων περασε το χαρτη να εχεις μια ολοκληρωμενη εικονα.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Φωκιων περασε το χαρτη να εχεις μια ολοκληρωμενη εικονα.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
panosmpo- Advanced Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 756
Μανο και Πανο, απο την στιγμή που δεν μπορει να γινει rollback στην προηγουμενη βερσιον 2.4 δυσκολα καποιος θα ρισκαρει να το βαλει "τωρα", ειδικά μετα απο την φωτο που ειδα πιο πανω...
fokion- Skilled Member
- Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 352
Γιατι δεν μπορει να γινει πισωγυρισμα ; Ποιος το ειπε αυτο να του βαλω πιπερι στο στομα ;
Santosan- Administrator
Καλημερα / Όσον αφορα τα χαρτογραφικά δεδομένα, με ένα γρήγορο κοίταγμα, παρατηρώ οτι δεν έχουν ενσωματωθεί στον χάρτη δύο κυκλικοί κόμβοι μέσα στην πόλη της Κορίνθου, τους οποίους είχα δώσει στην Geodata εδώ & ενάμισι χρόνο. Η tomtom και η GI τους έχουν περάσει στις συσκευές τους. (Επίσης, τους έχω αναφέρει & στον Χρήστο και θα περαστούν σε επόμενη αναβάθμιση και στον Navteq).
Κάτι ακόμα, στον Ισθμό της Κορίνθου, ο δρόμος Ελευθερίου Βενιζέλου που οδηγεί στο Λουτράκι απεικονίζεται στον AutoDrive σαν μια γραμμή (Η σωστή απεικόνιση είναι δύο παράλληλες γραμμές, όπως τον έχει ο Navteq). Στον δρόμο αυτό υπάρχει νησίδα στη μέση.
Κάτι ακόμα, στον Ισθμό της Κορίνθου, ο δρόμος Ελευθερίου Βενιζέλου που οδηγεί στο Λουτράκι απεικονίζεται στον AutoDrive σαν μια γραμμή (Η σωστή απεικόνιση είναι δύο παράλληλες γραμμές, όπως τον έχει ο Navteq). Στον δρόμο αυτό υπάρχει νησίδα στη μέση.
giorgos_korinthos- Member
Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 93
Μάνο πιστεύω ότι η αντίδραση προέρχεται από την πολύμηνη αναμονή, και τις τηλεφωνικές ‘διαρροές’ που δημιούργησαν ελπίδες, για ένα πραγματικά αξιόλογο προϊόν!
Σε πρώτη ματιά και ανάγνωση ο χάρτης είναι κατώτερος των περιστάσεων χωρίς αμφιβολία.
Εδώ μιλάμε για πισωγύρισμα τουλάχιστον στο οπτικό κομμάτι.
Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, νοιώθω ότι πρόκειται για πρωινό κρύο ντους.
Σίγουρα ο Πάνος και ο Κυριάκος θα κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις και θα βελτιώσουν το οπτικό, αλλά τα πολυαναμενόμενα όρια δεν μπορούν να βελτιωθούν από εμάς.
Αν η βελτίωση του χάρτη γίνεται με αυτούς τους ρυθμούς θα χρειασθεί ένας αιώνας για να γίνει ανταγωνιστικός και με την προϋπόθεση ότι οι άλλοι θα παραμείνουν εκεί που είναι τώρα.
Για όλους εμάς που θέλουμε τα Ελληνικά προϊόντα (όποια και να είναι αυτά) να είναι ανταγωνιστικά, όσο και καλή να είναι η πρόθεση μας να βοηθήσουμε, αν η προσπάθεια δεν γίνει από τους καθ’ ύλη αρμόδιους, δεν πρόκειται να βγει αποτέλεσμα.
Σε πρώτη ματιά και ανάγνωση ο χάρτης είναι κατώτερος των περιστάσεων χωρίς αμφιβολία.
Εδώ μιλάμε για πισωγύρισμα τουλάχιστον στο οπτικό κομμάτι.
Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, νοιώθω ότι πρόκειται για πρωινό κρύο ντους.
Σίγουρα ο Πάνος και ο Κυριάκος θα κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις και θα βελτιώσουν το οπτικό, αλλά τα πολυαναμενόμενα όρια δεν μπορούν να βελτιωθούν από εμάς.
Αν η βελτίωση του χάρτη γίνεται με αυτούς τους ρυθμούς θα χρειασθεί ένας αιώνας για να γίνει ανταγωνιστικός και με την προϋπόθεση ότι οι άλλοι θα παραμείνουν εκεί που είναι τώρα.
Για όλους εμάς που θέλουμε τα Ελληνικά προϊόντα (όποια και να είναι αυτά) να είναι ανταγωνιστικά, όσο και καλή να είναι η πρόθεση μας να βοηθήσουμε, αν η προσπάθεια δεν γίνει από τους καθ’ ύλη αρμόδιους, δεν πρόκειται να βγει αποτέλεσμα.
Βασιλη το μονο που εγραψα εγω ειναι να δοκιμαστει ο χαρτης σε πραγματικες συνθηκες πλοηγησης, ημερα & νυχτα ωστε να συγκεντρωθει υλικο για να δημιουργηθουν τα απαραιτητα typ αλλα & να συγκεντρωθουν οι παρατηρησεις για τα χαρτογραφικα δεδομενα & τις τυχον δυσλειτουργιες. Αυτο που στατικα ή σε προσομοιωση φαινεται σωστο μπορει σε πραγματικες συνθηκες να εχει προβληματα. Εχω βαλει ηδη το typ σε editor & κανω δοκιμες για να δω συμπεριφορες. Για τα ορια ταχυτητας οπως τα δοκιμασα δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει ολοκληρωθει το project, το βλεπω ως εργασια σε εξελιξη γιατι πολυ απλα καλυπτει μονο μικρα τμηματα του δικτυου. Αλλωστε το γραφει στην ενημερωση οτι αυτη ειναι η πρωτη εκδοση με ορια, λογικα λοιπον θα πρεπει να υπαρχει εξελιξη στο θεμα.
Santosan- Administrator
Santosan έγραψε:Γιατι δεν μπορει να γινει πισωγυρισμα ; Ποιος το ειπε αυτο να του βαλω πιπερι στο στομα ;
Ετσι ηξερα σορρυ εχω χασει αυτο το "επισοδιο" αν εβαζες το λινκ με το "πως" θα νιωθω πιο ανετα να "φορτωσω" το νεο χαρτη για εντυπωσεις
fokion- Skilled Member
Μάνο με παρεξήγησες…..
Σε καμιά περίπτωση δεν υπονοώ ότι έχεις κάπου λάθος σε αυτά που γράφεις ή ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα κάποιων άλλων.
Φυσικά το σωστό, και αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι αυτά που ποστάρεις.
Απλά εκφράζω – ίσως λίγο έντονα – την απογοήτευση μου γιατί ενδόμυχα και ίσως αφελώς, είχα τοποθετήσει τον πήχη πολύ ψηλά.
Σε καμιά περίπτωση δεν υπονοώ ότι έχεις κάπου λάθος σε αυτά που γράφεις ή ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα κάποιων άλλων.
Φυσικά το σωστό, και αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι αυτά που ποστάρεις.
Απλά εκφράζω – ίσως λίγο έντονα – την απογοήτευση μου γιατί ενδόμυχα και ίσως αφελώς, είχα τοποθετήσει τον πήχη πολύ ψηλά.
Φωκιων την αναβαθμιση δεν την κανω ποτε με το exe αλλα χειροκινητα. Για να καταλαβεις μπορεις να διαβασεις εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] να κανεις τις δοκιμες στην καρτα σου με οποια εκδοση θες & να αφησεις στο τελος οποια θες. Αν χρειαστεις οτιδηποτε κανε ενα post στο παραπανω topic για να λαβεις βοηθεια ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αυτο που ειναι βασικο ειναι να μην εχεις τον χαρτη στην εσωτερικη μνημη παρα μονο στην καρτα ...
Αυτο που ειναι βασικο ειναι να μην εχεις τον χαρτη στην εσωτερικη μνημη παρα μονο στην καρτα ...
Santosan- Administrator
thundercastle έγραψε:Μάνο με παρεξήγησες….
Καθολου Βασιλη, καταλαβαινω απολυτα & συμμεριζομαι αυτα που γραφεις δεν τιθεται κανενα θεμα. Γνωριζω πολυ καλα οτι οσο αφορα τα typ τουλαχιστον καλο αποτελεσμα για ολες τις συσκευες θα βγει μονο απο τους χρηστες & οχι απο την εταιρια. Τα υπολοιπα ειναι στο χερι τους & πρεπει να τα κυνηγησουν οι ιδιοι οπως εγραψες & εσυ πολυ σωστα. Προχωραμε & βλεπουμε γιατι εχουμε σε εκκρεμοτητα ενα topic για τις διορθωσεις οσο αφορα τα χαρτογραφικα δεδομενα του χαρτη το οποιο για να γινει πρεπει να υπαρχουν καποιες προυποθεσεις φιλε μου, αυτα σκεφτομαι & γι' αυτο σου απαντησα σχετικα. Ειδωμεν ...
Santosan- Administrator
ok μπηκα στο νοημα εχω 2 sup και αναλογως
οκ θα το δω εκει..
ευχαριστω.
οκ θα το δω εκει..
ευχαριστω.
fokion- Skilled Member
Στον δρόμο τον δοκίμασα ελάχιστα με τη μηχανή μου και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Η απεικόνιση στο nuvi 3590 είναι σε επίπεδο κατώτερων αποδεκτών ορίων, ενώ στο zumo 660 της μηχανής μου η έκφραση "απαράδεκτη" είναι λίγη για να περιγράψει την κατάσταση.
Στο zumo οι περισσότεροι δρόμοι έχουν λευκό χρώμα χωρίς περίγραμμα και το φόντο είναι ανοικτό μπεζ!!!!! Για να δεις κάτι στην οθόνη πρέπει να βγάλεις τα μάτια σου! Μιλάμε ότι είναι αδύνατο να τον χρησιμοποιήσεις. Ευτυχώς κράτησα την παλαιότερη έκδοση, την οποία και θα ξαναεγκαταστήσω.
Νομίζω ότι από επαγγελματίες του χώρου αναμένουμε επαγγελματικές δουλειές. Αυτό το αποτέλεσμα είναι κατώτερο του ερασιτεχνικού και εντελώς απαράδεκτο όταν έχουμε να ανταγωνιστούμε κολοσσούς όπως η Navteq. Ένα χρόνο έκαναν να αναβαθμίσουν το χάρτη και δε δοκίμασαν πως φαίνεται στα μηχανήματα της Garmin;;!!!!!
Λυπάμαι τα χρήματα που έδωσα για να προσθέσω αυτόν το χάρτη στη δεύτερη συσκευή GPS που διαθέτω.
Στο zumo οι περισσότεροι δρόμοι έχουν λευκό χρώμα χωρίς περίγραμμα και το φόντο είναι ανοικτό μπεζ!!!!! Για να δεις κάτι στην οθόνη πρέπει να βγάλεις τα μάτια σου! Μιλάμε ότι είναι αδύνατο να τον χρησιμοποιήσεις. Ευτυχώς κράτησα την παλαιότερη έκδοση, την οποία και θα ξαναεγκαταστήσω.
Νομίζω ότι από επαγγελματίες του χώρου αναμένουμε επαγγελματικές δουλειές. Αυτό το αποτέλεσμα είναι κατώτερο του ερασιτεχνικού και εντελώς απαράδεκτο όταν έχουμε να ανταγωνιστούμε κολοσσούς όπως η Navteq. Ένα χρόνο έκαναν να αναβαθμίσουν το χάρτη και δε δοκίμασαν πως φαίνεται στα μηχανήματα της Garmin;;!!!!!
Λυπάμαι τα χρήματα που έδωσα για να προσθέσω αυτόν το χάρτη στη δεύτερη συσκευή GPS που διαθέτω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Stavros στις Κυρ 2 Ιουν 2013 - 17:55, 1 φορά
Stavros- New Member
- Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Στρωσιμο τωρα στο ...χομπυ (πως λενε στρωσιμο στη δουλεια) !!!
Μετα τις πρωτες πρωινες προσπαθειες με το beta ΤΥΡ μου, το εβαλα στο 3490 και βγηκα για δοκιμες.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εκ πρωτης τα αποτελεσματα δεν με ενθουσιαζουν, αλλα ειναι μια καλη αρχη.
Τα υπολοιπα για το ΤΥΡ και πως δουλευει και πως θα το κανουμε καλυτερο για ολες τις συσκευες, θα το συνεχισω στην ενοτητα με τα ΤΥΡ, ειδικοτερα για τον Autodrive [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μετα τις πρωτες πρωινες προσπαθειες με το beta ΤΥΡ μου, το εβαλα στο 3490 και βγηκα για δοκιμες.
Εκ πρωτης τα αποτελεσματα δεν με ενθουσιαζουν, αλλα ειναι μια καλη αρχη.
Τα υπολοιπα για το ΤΥΡ και πως δουλευει και πως θα το κανουμε καλυτερο για ολες τις συσκευες, θα το συνεχισω στην ενοτητα με τα ΤΥΡ, ειδικοτερα για τον Autodrive [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Βλέπω ο 3.00 Τ τα χει κάνει μαντάρα σε κάποιους δρόμους μέσα στην πόλη της Κορίνθου, που στον 2.40 Τ ήταν σωστοί. Η οδός Πυλαρινού από Εθνικής Ανεξαρτησίας έως Πειρήνης έχει γίνει μονόδρομος, ενώ είναι διπλής κατεύθυνσης. Επίσης η Πειρήνης από Δαμασκηνού έως Πυλαρινού από μονόδρομος που ήταν έχει γίνει διπλής κατεύθυνσης.
giorgos_korinthos- Member
Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 93
Τα "οπτικα" προβληματα του 3.00 φαινεται οτι λυθηκαν, μπορει να εμφανιστει οπως και ο 2.40 στις οθονες μας.
Δειτε εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τωρα να δουμε τι γινεται και με τα data του χαρτη και ποσο ενημερωμενα ειναι.....
Δειτε εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τωρα να δουμε τι γινεται και με τα data του χαρτη και ποσο ενημερωμενα ειναι.....
x-trail- Honorary Member
Οι παρατηρήσεις μου ίδιες με των περισσοτέρων :
1) Δεν βλέπω πολλές διορθώσεις ακόμη και σε αλλαγές μονόδρομων που έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες!
2) Όρια ταχύτητας ... μάλλον μόνο στην Εθνική και όχι παντού!
3) Το JV καλύτερα να το ξεχάσουμε!
4) Τα χρώματα και η απεικόνιση δρόμων στο 3790 ... χάλια! (Ας είναι καλά τα παιδιά που το παλεύουν για να δούμε κάποια βελτίωση).
Όπως είπε και ο φίλος μου ο Μάνος καλό είναι να τον δουλέψουμε πριν βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται για μια πρόχειρη αναβάθμιση που άργησε σχεδόν ένα χρόνο!
Αυτό είναι που με κάνει να πιστεύω ότι η μόνη μας ελπίδα είναι βελτίωση των δρομολογήσεων του Navteq για να έχουμε καλές και συχνές αναβαθμίσεις στις συσκευές μας.
Ειλικρινά αν δεν γνώριζα τον κόσμο της Garmin μέσα από όσα μας έχουν μάθει ο Μάνος, Κυριάκος και πολλά άλλα φιλότιμα παιδιά δεν θα ασχολούμουν άλλο ....
Είναι κρίμα αυτή η εταιρεία να μην έχει έναν αντίστοιχα Ελληνικό χάρτη!
Και μόνο τα χρώματα και αισθητική του χάρτη είναι προσβλητική για την Garmin ..... και όλους εμάς!
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι "κύριοι" αυτοί είναι να περάσουν στο φόρουμ και να μάθουν κάποια πράγματα από τις ανάγκες των φίλων της Garmin αλλά και από τις γνώσεις πολλών εδώ μέσα που έχω πλέον την βεβαιότητα ότι είναι περισσότερες από τις γνώσεις αυτών που μας έδωσαν αυτό το έκτρωμα για χάρτη!
1) Δεν βλέπω πολλές διορθώσεις ακόμη και σε αλλαγές μονόδρομων που έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες!
2) Όρια ταχύτητας ... μάλλον μόνο στην Εθνική και όχι παντού!
3) Το JV καλύτερα να το ξεχάσουμε!
4) Τα χρώματα και η απεικόνιση δρόμων στο 3790 ... χάλια! (Ας είναι καλά τα παιδιά που το παλεύουν για να δούμε κάποια βελτίωση).
Όπως είπε και ο φίλος μου ο Μάνος καλό είναι να τον δουλέψουμε πριν βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται για μια πρόχειρη αναβάθμιση που άργησε σχεδόν ένα χρόνο!
Αυτό είναι που με κάνει να πιστεύω ότι η μόνη μας ελπίδα είναι βελτίωση των δρομολογήσεων του Navteq για να έχουμε καλές και συχνές αναβαθμίσεις στις συσκευές μας.
Ειλικρινά αν δεν γνώριζα τον κόσμο της Garmin μέσα από όσα μας έχουν μάθει ο Μάνος, Κυριάκος και πολλά άλλα φιλότιμα παιδιά δεν θα ασχολούμουν άλλο ....
Είναι κρίμα αυτή η εταιρεία να μην έχει έναν αντίστοιχα Ελληνικό χάρτη!
Και μόνο τα χρώματα και αισθητική του χάρτη είναι προσβλητική για την Garmin ..... και όλους εμάς!
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι "κύριοι" αυτοί είναι να περάσουν στο φόρουμ και να μάθουν κάποια πράγματα από τις ανάγκες των φίλων της Garmin αλλά και από τις γνώσεις πολλών εδώ μέσα που έχω πλέον την βεβαιότητα ότι είναι περισσότερες από τις γνώσεις αυτών που μας έδωσαν αυτό το έκτρωμα για χάρτη!
gnoul- Honorary Member
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 08/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 255
Ω! ΡΕ ΜΑΝΑ!
Τι οπτικό χάλι είναι αυτό;
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][/img]
Άμ και το άλλο!
Ότι παρατήρηση τους έχω στείλει εδώ και ένα χρόνο τίποτα δεν έχουν βάλει! (ειδικά τον κόμβο της Αμφίπολης πλησίον του Στρυμόνα)
Ειλικρινά αισθάνομαι και πολύ μ@λ@κ.....
Τι οπτικό χάλι είναι αυτό;
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][/img]
Άμ και το άλλο!
Ότι παρατήρηση τους έχω στείλει εδώ και ένα χρόνο τίποτα δεν έχουν βάλει! (ειδικά τον κόμβο της Αμφίπολης πλησίον του Στρυμόνα)
Ειλικρινά αισθάνομαι και πολύ μ@λ@κ.....
stelios.com- Member
- Τόπος : Σέρρες
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 210
Αντε με πηρατε στο λαιμό σας και το εβαλα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
στο 2D που εγω δουλευω "βλεπετε" απο μπουκομα.
απο χρωμα??? αυτοι οι ασπροι δρομοι....
πιξελιαζει εντονα ή ειναι ιδεα μου????
στο 2D που εγω δουλευω "βλεπετε" απο μπουκομα.
απο χρωμα??? αυτοι οι ασπροι δρομοι....
πιξελιαζει εντονα ή ειναι ιδεα μου????
fokion- Skilled Member
Νομιζω οτι βλεπω ενα κινεζικο gps.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
panosmpo- Advanced Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 756
Δηλαδη οταν σας λεω ...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ γιατι δεν μ' ακουτε εεεεε;;;;;
Σε χαλαει Στελιο αντι αυτο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
να βλεπεις αυτο με τον 3.00 ;;;;;;;;;;;;
ή αν δεν σ' αρεσουν τα δικα μου χρωματα να τον βλεπεις με τα original χρωματα του 2.40 ;;;;;
Σε χαλαει Στελιο αντι αυτο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
να βλεπεις αυτο με τον 3.00 ;;;;;;;;;;;;
ή αν δεν σ' αρεσουν τα δικα μου χρωματα να τον βλεπεις με τα original χρωματα του 2.40 ;;;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την x-trail στις Σαβ 1 Ιουν 2013 - 19:00, 1 φορά
x-trail- Honorary Member
Έχω πιο καλό αυτοκίνητο!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
stelios.com- Member
- Τόπος : Σέρρες
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 210
Σ' ακουμε σ ακουμε!!!
( εχω ενα θεμα με τις φωτο στο φορουμ... δε μου εμφανιζονται παντα... ή /και λειπουν καποιες...)
( εχω ενα θεμα με τις φωτο στο φορουμ... δε μου εμφανιζονται παντα... ή /και λειπουν καποιες...)
fokion- Skilled Member
Στελιο προσθεσα κι αλλη εικονα στο παραπανω ποστ.
Για δες την....
Για δες την....
x-trail- Honorary Member
Σελίδα 6 από 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Παρόμοια θέματα
» Auto Drive Hellas 4.50T
» auto drive hellas v5.50m
» Οι Εξελιξεις Απο Την Geodata Για Τον Auto Drive Hellas
» Auto Drive Hellas 4.10 Junction View