Auto Drive Hellas
+56
lneam
trap42
McKing
gvp
arkas2004
islander
evankouros
mpatis
vasilisj
ice1
nick69
D_G
piato
nickstath
stamatakis_a
takisp
mythoss
PAVL-2
koyrsaros
lioltgo
GeoData_Official
dordas
Maggellanos
Randyman
navitraveler
yb010555
evgenios
teohunter
here
paris523
manicpanic
antreas13
Stavros
valiman
lefterismega
ΠΑΝΟΣ Λ
thundercastle
eyaggl
x-trail
fokion
TOP GUN
al_capone
tlg
ZAFIR
panoshm
giorgos_korinthos
dim68
G.K.
ultrasss
mrgeorge
alexis75gr
gnoul
leonkoum
panosmpo
stelios.com
Santosan
60 απαντήσεις
Σελίδα 19 από 28
Σελίδα 19 από 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Απ: Auto Drive Hellas
παιδια καλημερα και απο μενα διαβασα ολα τα παραπανω και θα ηθελα να πω οτι το φορουμ ειναι για να κανουμε το χομπυ μας να λεμε τις αποψεις μας και να λυνουμε καποια προβληματα που βγαζουν οι συσκευες μας γιατι αν περιμεναμε απο τους επισημους τοτε σωθηκαμε , και να γνωριζομαστε μεταξυ μας εστω και απο μακρυα .Γιαυτο λοιπον μην δινετε σημασια στο τι λεει ο καθενας αλλα το τι λενε οι πολλοι μεσα στο φορουμ . Ο Φωκιωνας ξερει οτι και εμεις μεσα στο KIA CLUP εχουμε κατι τετοια και απο ανθρωπους που συμετεχουν μια φορα στο τοσο αλλα οταν δεν τους δινουμε πολλη σημασια περνανε ατουφεκιστα που λεμε και εμεις οι κυνηγοι
ΠΑΝΟΣ Λ- Skilled Member
Τόπος : Πατρα
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 267
Μην μπαινεις μπροστα από Ταυρο - πισω από Γαιδαρο και διπλα από βλακα. Μεγαλη σημασια εχουμε δωσει.........και δεν τους αξιζει. Τελικα το αποτέλεσμα μετρα και η ενοτητα του mygarmynsatnav.net.
panosmpo- Advanced Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 756
Αν πάρουμε μια καινούργια συσκευή, έχει στο map δύο αρχεία: ένα gmapsupp.img που είναι ο χάρτης και ένα gmapsupp.unl που είναι το κλειδί.
Οταν κατεβάσουμε την αναβάθμιση από το επίσημο site απευθείας στη συσκευή, κατεβάζουμε αρχείο gmapprom.img, το οποίο εγκαθίσταται στον ίδιο φάκελο με τα άλλα δύο αλλά η συσκευή διαβάζει μόνο το τελευταίο αρχείο, την αναβάθμιση δηλαδή ασχέτως αν υπάρχει μέσα και η προηγούμενη έκδοση.
Αυτό το έχω διαπιστώσει ιδίοις όμμασι και στις δύο συσκευές μου.
Αν κάνουμε την αναβάθμιση με τον γνωστό τρόπο (Universal Extractor) διαγράφουμε το gmapsupp.img, την προηγούμενη έκδοση του χάρτη δηλαδή και για να μας διαβάσει το καινούργιο αρχείο, μετονομάζουμε το κλειδί σε gmapprom.unl ώστε να έχουν το ίδιο όνομα.
Σε αυτό αναφέρθηκα γιατί δεν ήξερα αν γινόταν πρώτη φορά αναβάθμιση χάρτη στη συγκεκριμένη συσκευή.
Οταν κατεβάσουμε την αναβάθμιση από το επίσημο site απευθείας στη συσκευή, κατεβάζουμε αρχείο gmapprom.img, το οποίο εγκαθίσταται στον ίδιο φάκελο με τα άλλα δύο αλλά η συσκευή διαβάζει μόνο το τελευταίο αρχείο, την αναβάθμιση δηλαδή ασχέτως αν υπάρχει μέσα και η προηγούμενη έκδοση.
Αν κάνουμε την αναβάθμιση με τον γνωστό τρόπο (Universal Extractor) διαγράφουμε το gmapsupp.img, την προηγούμενη έκδοση του χάρτη δηλαδή και για να μας διαβάσει το καινούργιο αρχείο, μετονομάζουμε το κλειδί σε gmapprom.unl ώστε να έχουν το ίδιο όνομα.
Σε αυτό αναφέρθηκα γιατί δεν ήξερα αν γινόταν πρώτη φορά αναβάθμιση χάρτη στη συγκεκριμένη συσκευή.
G.K.- Senior Member
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 1001
Santosan έγραψε:Το forum εχει οδηγιες για πολλα πραγματα, ενα απ' αυτα ειναι & αυτο:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σχεδον ολα ειναι ετοιμα παιδια, λιγο περισσοτερο ψαξιμο χρειαζεται ...
...είναι πασίγνωστό το ότι το φόρου έχει οδηγίες για τα πάντα (και όχι μόνο για Garmin!...)! ...
...ζητώ λοιπόν συγνώμη που απασχόλησα το φόρουμ για κάτι που δεν γνώριζα ότι ήδη υπήρχε γιατί δεν τόψαξα... αλλά δε μ' είχε απασχολήσει ποτέ... όλες μου οι αναβαθμίσεις γίνονταν απροβλημάτιστα ...
... έτυχε όμως την ώρα που μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα να πέσω πάνω στο θέμα με το σχετικό πρόβλημα που είχαν άλλοι φίλοι... είδα φως και μπήκα...
...αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο καημένος ο Μάνος μας... που έτσι κι αλλιώς φαίνεται να τάχει πάρει τελευταία με ορισμένες μα...(β)λακείες που λέχθηκαν για το φόρουμ που αγαπάμε...
...............ένας λόγος λοιπόν παραπάνω για να κεράσω διπλές μερίδες μπριζολάκια στου Μπάμπη όταν έρθω Αθήνα!.....
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
Καλε μου Τασο ελπιζω να μην στενοχωρησα εσενα ή οποιονδηποτε αλλον, απλως σας διαβαζω & ειπα να σας βγαλω γραπτη οδηγια καθοδηγησης προς την σωστη κατευθυνση, οπως κανει η Αφροδιτη οταν λεει "Στριψε Αριστερα".
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Αμα ειναι για μπριζολακια κι εγω "θιχτικα"
fokion- Skilled Member
- Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 352
Από το πρωί σας παρακολουθώ και εχω θιχτεί .Santosan έγραψε:Καλε μου Τασο ελπιζω να μην στενοχωρησα εσενα ή οποιονδηποτε αλλον, απλως σας διαβαζω & ειπα να σας βγαλω γραπτη οδηγια καθοδηγησης προς την σωστη κατευθυνση, οπως κανει η Αφροδιτη οταν λεει "Στριψε Αριστερα".
Αποχωρω και πάω για Ξυδια με κάρβουνα .
Όσο για την κυρία Αφροδιτη καλο το στρίψει αριστερά , Αλλα που αριστερά ;
PAVL-2- Leading Member
- Τόπος : Οπου με καλέσει η πατρίδα .
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2784
μα προς τα ξίδια και τα κάρβουνα!!!!!!!!!!!!!!!
Που αλλού????????????
Που αλλού????????????
fokion- Skilled Member
- Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 352
Santosan έγραψε:Καλε μου Τασο ελπιζω να μην στενοχωρησα εσενα ή οποιονδηποτε αλλον, απλως σας διαβαζω & ειπα να σας βγαλω γραπτη οδηγια καθοδηγησης προς την σωστη κατευθυνση, οπως κανει η Αφροδιτη οταν λεει "Στριψε Αριστερα".
...ε!.... όχι και σαν την Αφροδίτη επειδή είπαμε για μπριζολάκια...
...εγώ σε βλέπω για Τάσο "Σριιψεε Ααρισεερά στην οοδο Κολοκυθόπουλου"...... (ή κάπως έτσι ...ε! δεν είμαι και ο Μητσικώστας)
΄΄΄΄΄΄΄΄ τον θιγμένο Φωκίωνα.... αστον να πάει στα ξύδια με τον Χρήστο που περιμένει να ακούσουν επιτέλους την κυρία Αφροδίτη για να πανε "Αριστερά"....!!!....
επίπεδοοοοοο................λέμε......
το αν τα έχει *πάρει* ο μάνος,οκ..
(μπορεί και με τα δίκια του όπως και άλλοι)
για μπριζολάκια και ξύδια είμαι μέσα..
οι αναφορές όμως με χαλάνε...
ο νοών νοείτω
το αν τα έχει *πάρει* ο μάνος,οκ..
(μπορεί και με τα δίκια του όπως και άλλοι)
για μπριζολάκια και ξύδια είμαι μέσα..
οι αναφορές όμως με χαλάνε...
ο νοών νοείτω
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Καλημέρα,
Απλά για τον φίλο x-trail: Τα λατινικά ονόματα είναι transcription των Ελληνικών κατά ΕΛΟΤ.
Μπορείτε να δοκιμάσετε εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] για να δείτε πώς μετα-γράφεται μια πόλη.
Απλά για τον φίλο x-trail: Τα λατινικά ονόματα είναι transcription των Ελληνικών κατά ΕΛΟΤ.
Μπορείτε να δοκιμάσετε εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] για να δείτε πώς μετα-γράφεται μια πόλη.
GeoData_Official- Geodata
- Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 03/07/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 30
Μπα, ο Τασος πιο πολυ για βαρυτονος μου κανει και καταγεται σιγουρα απο την Μαρτυρικήν Μεγαλόνησον.
"Στρίψτεν αριστεράν στην Αμβροσίου Φραντζή"
"Στρίψτεν αριστεράν στην Αμβροσίου Φραντζή"
Randyman- Pro Map Reporter
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 04/06/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 190
Ευχαριστω πολυGeoData_Official έγραψε:Καλημέρα,
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Απορία:
Τον έχω εγκαταστήσει βέβαια, αλλά τι είναι το mirror 1, mirror 2;
Και πάλι μπράβο για την τόσο γρήγορη αναβάθμιση με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά, ίσως η μόνη εταιρεία που ανταποκρίθηκε τόσο άμεσα !
Τον έχω εγκαταστήσει βέβαια, αλλά τι είναι το mirror 1, mirror 2;
Και πάλι μπράβο για την τόσο γρήγορη αναβάθμιση με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά, ίσως η μόνη εταιρεία που ανταποκρίθηκε τόσο άμεσα !
D_G- Member
- Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 70
εναλλακτικά link...
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Ερωτηση: Οσοι εχετε τις τελευταιες εκδοσεις του χαρτη AUTODRIVE (3.10-3.20) και ειστε σε 3d mode ,την ωρα που κινειστε σε καποια οδο, βλεπεται τους αριθμους του συγκεκριμενου δρομου????.
Για παραδειγμα....Πανεπιστημιου 15 ,Πανεπιστημιου 23, Πανεπιστημιου 33 οσο προχωρατε....κ.λ.π.??
Εαν ναι.......το ιδιο συμβαινει και με αλλους χαρτες οπως ο navteq?? ή οχι????
Για παραδειγμα....Πανεπιστημιου 15 ,Πανεπιστημιου 23, Πανεπιστημιου 33 οσο προχωρατε....κ.λ.π.??
Εαν ναι.......το ιδιο συμβαινει και με αλλους χαρτες οπως ο navteq?? ή οχι????
piato- Member
- Τόπος : Greece
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 163
piato- Member
- Τόπος : Greece
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 163
G.K. έγραψε:Αν πάρουμε μια καινούργια συσκευή, έχει στο map δύο αρχεία: ένα gmapsupp.img που είναι ο χάρτης και ένα gmapsupp.unl που είναι το κλειδί.
...επειδή μέχρι τώρα έκανα τις αναβαθμίσεις αυτόματα τώρα λιγάκι μπερδεύτηκα για το πως θα κάνω την αναβάθμιση με τον Universal Extactor.
...η αλήθεια είναι ότι έχουν λεχθεί πολλά σε διάφορα σχετικά θέματα του φόρουμ αλλά για να είμαι ειλικρινής έχω τελικά λιγουλάκι μπερδευτεί για το τι πρέπει να κάνω...
...λοιπόν πράγματι στην αρχή είχε στη μνήμη στον φάκελο ΜΑΡ τα αρχεία του 2.30Τ
gmapprom.img,
gmapprom.unl
και ένα unlock.gma με 2600 kB όπου σύμφωνα με τ GMapTool περιέχονται "Διάφορα Δεδομένα".
....μετά την αναβάθμιση σε 3.11 περιέχε ο ΜΑΡ βάσει GMapTool τα εξής:
gmapprom.im 64M v 2.30
gmapprom.img 66M v. 3.11
gmapprom.unl 27
gmapsupp.img 66M v.3.11
unlock.gma 2600ΚΒ Διάφορα Δεδομένα
1ο ... μπορώ να σβύσω το πρώτο αρχείο κατάλειπο παλαιού χάρτη;
2ο ...γιατί έχω δυο όμοια αρχεία με άλλο όνομα (gmapprom, gmapsupp) και
3ο ...με αυτά τα στοιχεία τώρα πως πρέπει να προχωρήσω βήμα βήμα για να εγκαταστήσω τη νέα αναβάθμιση με σχετική ασφάλεια...
................ευχαριστώ......
Καλέ μου φίλε, μέσα στον φάκελο Main θα βρεις ένα αρχείο gmapprom.img. (Το αρχείο Main θα δημιουργηθεί από το Universal Extactor).navitraveler έγραψε:..επειδή μέχρι τώρα έκανα τις αναβαθμίσεις αυτόματα τώρα λιγάκι μπερδεύτηκα για το πως θα κάνω την αναβάθμιση με τον Universal Extactor.
Αυτό το αρχείο που είναι ο καινούργιος χάρτης 3.20 θα τοποθετήσεις μέσα στο φάκελο Map, αφού πρώτα σβήσεις όλα τα άλλα αρχεία με κατάληξη .img αφού είναι τα απομεινάρια των παλιών χαρτών.
Θα κρατήσεις επίσης τα αρχεία gmapprom.unl και unlock.gma.
Τίποτε άλλο, δηλ στο σύνολο 3 αρχεία.
thundercastle- Advanced Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 870
Βασίλη δηλαδή τκα το gmapsupp.img 66M v.3.11 πάει περίπατο.... ,....ευχαριστώ!...
Δεν εχω εγκαταστησει το gmaptool και στο φάκελο μέσα δεν βλέπω το αρχείο unlock.gma έχω πρόβλημα; Μήπως είναι κρυφό αρχείο; Ο χάρτης δουλεύει κανονικά παρ όλα αυτά.
Η εγκατάσταση έγινε κανονικά και δεν βγήκε κανένα μήνυμα λάθους.
Η εγκατάσταση έγινε κανονικά και δεν βγήκε κανένα μήνυμα λάθους.
islander- Member
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2012
Το GMapTool ειναι ενα εργαλειο που μας βοηθαει να δουμε τα στοιχεια του χαρτη που μας ενδιαφερει, ετσι διαπιστωνουμε την εκδοση του χαρτη, βλεπουμε τα επιμερους αρχεια χαρτη, το FID, κ.λ.π. Αυτο για να γινει πρεπει να κανουμε drag & drop το αρχειο του χαρτη στην καρτελα "Αρχεια" του GMapTool & στην συνεχεια να επιλεξουμε "Πληροφοριες" ή "Λεπτομερειες".
Αν δεν βλεπεις το αρχειο gma με ή χωρις GMapTool, αυτο δεν εχει καμμια σημασια, ειναι γιατι δεν υπαρχει. Δεν σε επηρεαζει πουθενα αυτο, καποια στιγμη μετα απο αναβαθμιση με το επισημο exe θα το αποκτησεις. Για να δουλεψει το επισημο exe & να κανει αναβαθμιση πρεπει να ειναι ο χαρτης σε αυθεντικη μορφη, η αλλαγη TYP π.χ. καταστρεφει την αυθεντικοτητα.
No worries λοιπον ...
Αν δεν βλεπεις το αρχειο gma με ή χωρις GMapTool, αυτο δεν εχει καμμια σημασια, ειναι γιατι δεν υπαρχει. Δεν σε επηρεαζει πουθενα αυτο, καποια στιγμη μετα απο αναβαθμιση με το επισημο exe θα το αποκτησεις. Για να δουλεψει το επισημο exe & να κανει αναβαθμιση πρεπει να ειναι ο χαρτης σε αυθεντικη μορφη, η αλλαγη TYP π.χ. καταστρεφει την αυθεντικοτητα.
No worries λοιπον ...
Santosan- Administrator
Μάνο έκανα την αναβάθμιση με το επίσημο exe στην sd και δεν εμφανίστηκε το συγκεκριμένο αρχείο.Ούτε στην προηγούμενη έκδοση το είχα. Αφού όμως δεν έχει σημασία δεν αγχώνομαι περισσότερο.
islander- Member
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2012
Εισαι νομιμος Φιλιππε & ο χαρτης σου θα λειτουργει σωστα.
Santosan- Administrator
Τάσο έγραφα ότι φεύγει ότι έχει κατάληξη .img.navitraveler έγραψε:Βασίλη δηλαδή τκα το gmapsupp.img 66M v.3.11 πάει περίπατο.... ,....ευχαριστώ!...
Εσύ έγραφες ότι έχεις τρία αρχεία με κατάληξη .img.
1) Το gmapprom.im 64M v 2.30 (υποθέτω ότι σου ξέφυγε το g) αλλά και im να είναι πάλι το σβήνεις.
2) Το gmapprom.img 66M v. 3.11 και
3) Το gmapsupp.img 66M v.3.11
Και τα τρία αυτά παλιά αρχεία φεύγουν.
Σημείωση: Ο gmapprom.img 66M v. 3.11 και ο gmapsupp.img 66M v.3.11 είναι το ίδιο πράγμα. Ο ίδιος χάρτης δυό φορές.
thundercastle- Advanced Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 870
Σελίδα 19 από 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Παρόμοια θέματα
» Auto Drive Hellas 4.50T
» auto drive hellas v5.50m
» Οι Εξελιξεις Απο Την Geodata Για Τον Auto Drive Hellas
» Auto Drive Hellas 4.10 Junction View
» Auto Drive Hellas v5.20
» auto drive hellas v5.50m