Nuvi 2340 & εμφάνιση του χάρτη autodrive 4,50 με typ σε διαφορετικές αναλύσεις
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Nuvi 2340 & εμφάνιση του χάρτη autodrive 4,50 με typ σε διαφορετικές αναλύσεις
σε συνέχεια του τί εστί garmin ας μου εξηγήσει αν μπορεί κάποιος & γνωριζει τί συμβαίνει με την εμφάνιση του χάρτη autodrive 4,50 με typ σε διαφορετικές αναλύσεις στό 2340 μου..(2010)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
480χ272 λεει η μαμά...
είναι δυνατόν να δουλευει και σε 800χ480??? και τόσο καλά??
κάτι πήρα γραμμή με ένα jcvl screen του 2017,10 και άρχισα να το ψάχνω...
ευχαριστώ γιά την κατανόηση..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
480χ272 λεει η μαμά...
είναι δυνατόν να δουλευει και σε 800χ480??? και τόσο καλά??
κάτι πήρα γραμμή με ένα jcvl screen του 2017,10 και άρχισα να το ψάχνω...
ευχαριστώ γιά την κατανόηση..
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Απ: Nuvi 2340 & εμφάνιση του χάρτη autodrive 4,50 με typ σε διαφορετικές αναλύσεις
Καπου κανεις κατι λαθος Φωτη, τα ΤΥΡ που εχεις φορτωσει καθε φορα μπορει να ειναι τα ιδια ή το μπερδεμα να ειναι στα σκρινακια.
Κανε την παρακατω δοκιμη:
Συνδεσε τη συσκευη και σβησε απο μεσα ολα τα σκρινακια
Φορτωσε το I0000336_v4.50_el_mixed with v4.20_el_for_Mapsource_Nuvi_2xx-1xxx-25xx.typ που ειναι το 480χ272 του Πανου
Παρε σκρινακια απο το ιδιο σημειο και 3D και 2D και στο 2D σημειωσε την κλιμακα (πχ 80 μετρα)
Μετα συνδεσε τη συσκευη, αντεγραψε τα σκρινακια και σβηστα απο τη συσκευη
Φορτωσε το δικο μου ΤΥΡ με custom colors και για αναλυση 800χ480 και τραβα τα ιδια σκρινακια στην ιδια κλιμακα.
Δεν θελει πολλα σκρινακια, φτανουν δυο (ενα 3D κι ενα 2D) απο το ιδιο ομως σημειο για να ειναι συγκρισιμα και με τα δυο ΤΥΡ.
Θα τα βαλω στο Photoshop το ενα πανω στο αλλο για συγκριση pixel by pixel, αλλα τωρα θα εχουν διαφορετικα χρωματα οι δρομοι για να αποφευχθει τυχον λαθος, αφου καθε φορα τα ΤΥΡ εχουν το ιδιο ονομα.
Στα ΤΥΡ του Πανου και στα δικα μου οι δρομοι στα 800χ480 ειναι σχεδον διπλασιοι σε παχος απο το 480χ272
Κανε την παρακατω δοκιμη:
Συνδεσε τη συσκευη και σβησε απο μεσα ολα τα σκρινακια
Φορτωσε το I0000336_v4.50_el_mixed with v4.20_el_for_Mapsource_Nuvi_2xx-1xxx-25xx.typ που ειναι το 480χ272 του Πανου
Παρε σκρινακια απο το ιδιο σημειο και 3D και 2D και στο 2D σημειωσε την κλιμακα (πχ 80 μετρα)
Μετα συνδεσε τη συσκευη, αντεγραψε τα σκρινακια και σβηστα απο τη συσκευη
Φορτωσε το δικο μου ΤΥΡ με custom colors και για αναλυση 800χ480 και τραβα τα ιδια σκρινακια στην ιδια κλιμακα.
Δεν θελει πολλα σκρινακια, φτανουν δυο (ενα 3D κι ενα 2D) απο το ιδιο ομως σημειο για να ειναι συγκρισιμα και με τα δυο ΤΥΡ.
Θα τα βαλω στο Photoshop το ενα πανω στο αλλο για συγκριση pixel by pixel, αλλα τωρα θα εχουν διαφορετικα χρωματα οι δρομοι για να αποφευχθει τυχον λαθος, αφου καθε φορα τα ΤΥΡ εχουν το ιδιο ονομα.
Στα ΤΥΡ του Πανου και στα δικα μου οι δρομοι στα 800χ480 ειναι σχεδον διπλασιοι σε παχος απο το 480χ272
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Nuvi 2340 & εμφάνιση του χάρτη autodrive 4,50 με typ σε διαφορετικές αναλύσεις
Οκ κυριακο. Κατάλαβα. , τό απόγευμα νεώτερα καλημέρα
ZAFIR- Expert Member
εδώ όλα σύμφωνα με τίς οδηγίες ,όλα τα σκρινάκια είναι σε full zoom in (ώστε να έχεις αναφορά)
τα typ είναι και ηταν σωστά
αυτό που προσπαθ΄ω να καταλάβω είναι πώς γίνεται να βλέπω υψηλη ανάλυση (και μιά χαρά γιά μένα καθώτι έχω και την πβ..)
σε ένα μηχανάκι με προδιαγραφές 480χ272..
κανονικά θα έπρεπε να βλέπω μουτζούρες..
συγνώμη γιά την φασαρία καλοκαιριάτικα,βιαστικό δέν είναι το θέμα..
τα typ είναι και ηταν σωστά
αυτό που προσπαθ΄ω να καταλάβω είναι πώς γίνεται να βλέπω υψηλη ανάλυση (και μιά χαρά γιά μένα καθώτι έχω και την πβ..)
σε ένα μηχανάκι με προδιαγραφές 480χ272..
κανονικά θα έπρεπε να βλέπω μουτζούρες..
συγνώμη γιά την φασαρία καλοκαιριάτικα,βιαστικό δέν είναι το θέμα..
ZAFIR- Expert Member
Παρόμοια θέματα
» θεμα απεικονησης χάρτη σε nuvi 2340
» Αδυναμία αναβάθμισης του χάρτη Autodrive Hellas v 4,5 σε Zumo 660
» Αναζητηση χαρτη Autodrive hellas 4,20 + 4,50
» NUVI 2340 & Αποριες
» Χαθηκαν τα Ελληνικα μετα απο αναβαθμιση χαρτη autodrive!
» Αδυναμία αναβάθμισης του χάρτη Autodrive Hellas v 4,5 σε Zumo 660
» Αναζητηση χαρτη Autodrive hellas 4,20 + 4,50
» NUVI 2340 & Αποριες
» Χαθηκαν τα Ελληνικα μετα απο αναβαθμιση χαρτη autodrive!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης