Nuvi 3590 - Αδυναμία δημιουργία πορείας με custom σημεία ΡΟΙ
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Nuvi 3590 - Αδυναμία δημιουργία πορείας με custom σημεία ΡΟΙ
Ξεκινώντας να δημιουργήσω πορεία με σημεία του gpx που είχα φτιάξει και ήταν στα "Συνήθη σημεία ενδιαφέροντος" και μπαίνοντας στο σχετικό αρχείο όλα πήγαιναν καλά μέχρι που πήγα να ορίσω το αναγκαίο σημείο πορείας και
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
τα κουμπιά "Πορεία" και "Μτβ!" ήταν ανενεργά
Στον χάρτη όμως που ακολουθούσε με το πάτημα του "i" φαίνεται το σημείο με το εικονίδιο του και όλα φαινομενικά ok!...
....τι μπορεί πάλι μα συμβαίνει;;;;....
Σημ.: Το σχετικό gpx εμφανίζεται σωστά στο MapSoyrce και στο BaseCamp!
τα κουμπιά "Πορεία" και "Μτβ!" ήταν ανενεργά
Στον χάρτη όμως που ακολουθούσε με το πάτημα του "i" φαίνεται το σημείο με το εικονίδιο του και όλα φαινομενικά ok!...
....τι μπορεί πάλι μα συμβαίνει;;;;....
Σημ.: Το σχετικό gpx εμφανίζεται σωστά στο MapSoyrce και στο BaseCamp!
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
Απ: Nuvi 3590 - Αδυναμία δημιουργία πορείας με custom σημεία ΡΟΙ
Από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα με τα ανενεργά κουμπιά "Πορείες" & "Μτβ" υπάρχει μόνο στην συγκεκριμένη κατηγορία ή το συγκεκριμένο gpx αν προτιμάς, θα σου πρότεινα λοιπόν να μου ανεβάσεις κάπου το συγκεκριμένο gpx για να το δω. Αν δεν θες να το δώσεις δημόσια τότε στείλε μου το link με pm.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Μάνο αυτό είναι το link της ατίθασης κατηγορίας που έχει το πρόβλημα...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
... ( και παρεμπιπτόντως το "Demos Alexandroýpo..." το είδες;).....
Μάνο ανεβάζω και το αντίστοιχο gpi του PoiLoader για δοκιμή... μήπως φταίει εκεί κάτι..
Τάσο δοκίμασε το συνημμένο να δείς αν σου δουλεύει. Αν είναι ΟΚ συμπλήρωσε κάποια στοιχεία που δεν σου μετέφερα από το αρχικό αρχείο. Στο 3490 δούλεψε σωστά.
- Αρχεία
Santosan- Administrator
...δυστυχώς Μάνο κάνει τα ίδια και με άλλη κατηγορία που εγκατέστησα... σ'εσένα δουλεύει το gpi-αρχείο που δημοσίευσα;...
...επανεγκατέστησα και το PoiLoader αλλά τίποτα... και μέχρι πρότινος ακόμα δούλευαν όλα άψογα...?...
...επανεγκατέστησα και το PoiLoader αλλά τίποτα... και μέχρι πρότινος ακόμα δούλευαν όλα άψογα...?...
Τασο μην αγχωνεσαι...
-- Εβαλα στην καρτα του 3490 το δικο σου gpi και μου βγαζει ακριβως οτι και σε σενα, δλδ απενεργοποιημενα τα Πορειες και Μεταβαση (στα δικα μου υπολοιπα gpi, αυτα ηταν ενεργα).
--Μετα εβαλα το δικο σου φακελο με το gpx στο δικο μου PoiLoader κι εστειλα το παραγομενο gpi στην καρτα ξανα.
Παλι τα ιδια, ηταν απενεργοποιημενα.
-- Χωρις να αλλαξω τιποτα στο δικο σου gpx, το ανοιξα στο Mapsource κι εκει το ξαναεσωσα ως gpx. Το εβαλα στο PoiLoader στη θεση του δικου σου .gpx και τωρα το αρχειο gpi που μου εδωσε δουλεψε κανονικα.
Σημ. Οταν φτιαχνεις αρχειο gpx για να το δωσεις στο PoiLoader, ΚΑΛΟ ειναι να μην βαζεις μεσα και τριαντα τοσα ιχνη (Tracks) που και δεν διαβαζονται απο το 3590 και απο το PoiLoader και μεγαλωνουν ασκοπα το παραγωμενο gpi, εγινε το gpx 4 kb απο ....216 kb του δικου σου οταν εσβησα στο Μapsource τα Tracks σου.
Ανοιξα στο Notepad++ το δικο σου gpx και το δικο σου gpx σωσμενο στο δικο μου Mapsource.
Το περιεργο που βρηκα στο original δικο σου gpx ειναι στην Ορεστιαδα οπου στα Comment ειχες βαλει το "Επ.Οδος Ορ/δας - Ζώνης" τρεις κενες σειρες κατω απο το "3M PAINTER CLUB"
Μηπως το εκανες απο καπου copy-paste και δεν το εγραψες χειροκινητα στο Mapsource?????
H μονη διαφορα που βρηκα αναμεσα στο δικο σου σωσμενο και στο δικο μου σωσμενο αρχειο gpx, ηταν οτι οταν το εσωσα στο δικο μου Mapsource, αυτο προσθεσε 15 (!!!!) κενες σειρες αναμεσα στα παραπανω αντι για 3 που ηταν στο δικο σου gpx.
Αρα το μονο που μπορω να πω τωρα με τα δεδομενα που εχω ειναι να προσεχεις τα Copy-Paste
Παρακατω εχω το gpi που δουλευει στο 3490 και εχω αφαιρεσει απο μεσα του τα Tracks.
Δοκιμασε το αν δουλευει και πες μας.
-- Εβαλα στην καρτα του 3490 το δικο σου gpi και μου βγαζει ακριβως οτι και σε σενα, δλδ απενεργοποιημενα τα Πορειες και Μεταβαση (στα δικα μου υπολοιπα gpi, αυτα ηταν ενεργα).
--Μετα εβαλα το δικο σου φακελο με το gpx στο δικο μου PoiLoader κι εστειλα το παραγομενο gpi στην καρτα ξανα.
Παλι τα ιδια, ηταν απενεργοποιημενα.
-- Χωρις να αλλαξω τιποτα στο δικο σου gpx, το ανοιξα στο Mapsource κι εκει το ξαναεσωσα ως gpx. Το εβαλα στο PoiLoader στη θεση του δικου σου .gpx και τωρα το αρχειο gpi που μου εδωσε δουλεψε κανονικα.
Σημ. Οταν φτιαχνεις αρχειο gpx για να το δωσεις στο PoiLoader, ΚΑΛΟ ειναι να μην βαζεις μεσα και τριαντα τοσα ιχνη (Tracks) που και δεν διαβαζονται απο το 3590 και απο το PoiLoader και μεγαλωνουν ασκοπα το παραγωμενο gpi, εγινε το gpx 4 kb απο ....216 kb του δικου σου οταν εσβησα στο Μapsource τα Tracks σου.
- Σκρινακια:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ανοιξα στο Notepad++ το δικο σου gpx και το δικο σου gpx σωσμενο στο δικο μου Mapsource.
Το περιεργο που βρηκα στο original δικο σου gpx ειναι στην Ορεστιαδα οπου στα Comment ειχες βαλει το "Επ.Οδος Ορ/δας - Ζώνης" τρεις κενες σειρες κατω απο το "3M PAINTER CLUB"
Μηπως το εκανες απο καπου copy-paste και δεν το εγραψες χειροκινητα στο Mapsource?????
H μονη διαφορα που βρηκα αναμεσα στο δικο σου σωσμενο και στο δικο μου σωσμενο αρχειο gpx, ηταν οτι οταν το εσωσα στο δικο μου Mapsource, αυτο προσθεσε 15 (!!!!) κενες σειρες αναμεσα στα παραπανω αντι για 3 που ηταν στο δικο σου gpx.
Αρα το μονο που μπορω να πω τωρα με τα δεδομενα που εχω ειναι να προσεχεις τα Copy-Paste
Παρακατω εχω το gpi που δουλευει στο 3490 και εχω αφαιρεσει απο μεσα του τα Tracks.
Δοκιμασε το αν δουλευει και πες μας.
- Αρχεία
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Κυριάκο δουλεύει άψογα!...
Τώρα σε παρακαλώ να μου ανεβάσεις και το διορθωμένο gpx που έφτιαξες για να δοκιμάσω κι εγώ να φτιάξω το gpi!...
Ευχαριστώ!
Τώρα σε παρακαλώ να μου ανεβάσεις και το διορθωμένο gpx που έφτιαξες για να δοκιμάσω κι εγώ να φτιάξω το gpi!...
Ευχαριστώ!
Eδω ειναι το gpx χωρις τα tracks
- Αρχεία
x-trail- Honorary Member
Santosan έγραψε:Τάσο δοκίμασε το συνημμένο να δείς αν σου δουλεύει. Αν είναι ΟΚ συμπλήρωσε κάποια στοιχεία που δεν σου μετέφερα από το αρχικό αρχείο. Στο 3490 δούλεψε σωστά.
navitraveler έγραψε:...δυστυχώς Μάνο κάνει τα ίδια και με άλλη κατηγορία που εγκατέστησα... σ'εσένα δουλεύει το gpi-αρχείο που δημοσίευσα;...
Τάσο το αρχείο που σου έστειλα δούλευε σωστά ως απλό GPX αλλά & σαν σημείο εγγύτητας στο 3490, το δοκίμασα στην συσκευή & στις δύο μορφές πριν στο ανεβάσω σαν συνημμένο.
Μήπως άλλαξες ή πρόσθεσες κάτι στο αρχείο που σου έστειλα στο MapSource σε κάποιο πεδίο & σου δημιούργησε πάλι λάθος ; Αυτό το "δυστυχώς Μάνο κάνει τα ίδια και με άλλη κατηγορία που εγκατέστησα" λύθηκε ;;;;;
Santosan- Administrator
Μάνο έβαλα και το εικονίδιο με το νέο όνομα αλλά θα τα ξαναδώ όλα με την ησυχία μου και θα σας πω τα αποτελέσματα γιατί τώρα πελάγωσα ελαφρώς... ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση και των δυονών σας!!!....
Μετά από πολύωρη πάλη με τα περίεργα συστήματα της Garmin μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι 0-0=0!...
!. δοκίμασα με όλες τις περιπτώσεις και έφτιαξα κατηγορίες
α. Με το gpx χωρίς traks και χωρίς εικονίδιο
β. Με to gpx χωρίς traks αλλά με εικονίδιο
γ. Με το gpx χωρίς traks, χωρίς εικονίδιο και χωρίς το σημείο πορείας της Ορεστιάδας.
2. μετά έφτιαξα gpi με με μια τυχαία κατηγορία από την 4-gps
3. στη συνέχεια έφτιαξα gpi με μια κατηγορία από την indexpoi και από παλαιότερα φυλαγμένες κατηγορίες δικές μου και αυτά μόνο δούλεψαν σωστά. Τα 1 & 2 τζίφος και η περίπτωση στην οποία αναφέρεται ο Μάνος είναι η περίπτωση με την 4-gps.
Τώρα παρακαλώ τον Κυριάκο να μου στείλει το gpx απο το οποίο προήλθε το gpi που μου ανέβασε για να δοκιμάσω και με αυτό μήπως βγάλουμε κάποια άκρη
!. δοκίμασα με όλες τις περιπτώσεις και έφτιαξα κατηγορίες
α. Με το gpx χωρίς traks και χωρίς εικονίδιο
β. Με to gpx χωρίς traks αλλά με εικονίδιο
γ. Με το gpx χωρίς traks, χωρίς εικονίδιο και χωρίς το σημείο πορείας της Ορεστιάδας.
2. μετά έφτιαξα gpi με με μια τυχαία κατηγορία από την 4-gps
3. στη συνέχεια έφτιαξα gpi με μια κατηγορία από την indexpoi και από παλαιότερα φυλαγμένες κατηγορίες δικές μου και αυτά μόνο δούλεψαν σωστά. Τα 1 & 2 τζίφος και η περίπτωση στην οποία αναφέρεται ο Μάνος είναι η περίπτωση με την 4-gps.
Τώρα παρακαλώ τον Κυριάκο να μου στείλει το gpx απο το οποίο προήλθε το gpi που μου ανέβασε για να δοκιμάσω και με αυτό μήπως βγάλουμε κάποια άκρη
Τασο το gpx με το οποιο εφτιαξα το gpi που σου δουλεψε ειναι τρια ποστ παραπανω.
x-trail- Honorary Member
..Κυριάκο μου συγνώμη αλλά είχε το ίδιο όνομα με το zip του gpi και μέσα στη ζαλάδα μου τα μπέρδεψα...
...δυστυχώς θα πρέπει κάπου αλλού να είναι το πρόβλημα ίσως κάτι με το software... κάποια στιγμή θα λυθεί!,,,,'
....ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη σας!...
...δυστυχώς θα πρέπει κάπου αλλού να είναι το πρόβλημα ίσως κάτι με το software... κάποια στιγμή θα λυθεί!,,,,'
....ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη σας!...
...τελικά λύθηκαν όλα με γενικό καθάρισμα. και επανεγκατάσταση των Windows και όλων των σχετικών προγραμμάτων σε "καθαρό" PC !!! ....
Μπράβο Τάσο, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση ...
Santosan- Administrator
Παρόμοια θέματα
» Nuvi 3590 Μετά το Clear NonVol πως και που βρήκε το MapSource σημεία και ίχνη;
» Nuvi 30 - Αδυναμια Συνδεσης Στον Υπολογιστη
» Garmin nuvi 250 αδυναμία σύνδεσης με τον υπολογιστή
» nuvi 52 - δημιουργία διαδρομής με πολλές στάσεις
» Nuvi & Custom Maps
» Nuvi 30 - Αδυναμια Συνδεσης Στον Υπολογιστη
» Garmin nuvi 250 αδυναμία σύνδεσης με τον υπολογιστή
» nuvi 52 - δημιουργία διαδρομής με πολλές στάσεις
» Nuvi & Custom Maps
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης