Nuvi 1410 & JCV
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Nuvi 1410 & JCV
Όντας πολύ καινούργιος στο forum που τυχαία αλλά με χαρά βρήκα, ήθελα την βοήθειά σας στο εξής:
Έχω το nuvi 1410 και σύμφωνα με το manual υποστηρίζει junction view αλλά δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω. Είναι χωρίς την παραμικρή παραμετροποιηση (εργοστασιακό) με χάρτες 4.50 καθώς έβαλα 5.00 όπου είχε προβλήματα και στον Σκορδίλη έκαναν downgrade και όπως με πληροφόρησαν θα βγουν νέοι χάρτες σύντομα
Έχω το nuvi 1410 και σύμφωνα με το manual υποστηρίζει junction view αλλά δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω. Είναι χωρίς την παραμικρή παραμετροποιηση (εργοστασιακό) με χάρτες 4.50 καθώς έβαλα 5.00 όπου είχε προβλήματα και στον Σκορδίλη έκαναν downgrade και όπως με πληροφόρησαν θα βγουν νέοι χάρτες σύντομα
Sakis76- New Member
- Τόπος : Π. Φάληρο
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2017
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Απ: Nuvi 1410 & JCV
Καλησπέρα Διονύση & καλώς ήρθες στο forum.
Πράγματι σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήστη η συσκευή υποστηρίζει JCV.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Η σωστή θέση του αρχείου JCV είναι στον φάκελο .System\JCV\xxxxxx.jcv
Για να μπορέσεις να δείς τον φάκελο .System στην εσωτερική μνήμη της συσκευής πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία όπως φαίνεται εδώ:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Χρειάζεται προετοιμασία τόσο το PC όσο & η συσκευή.
Αλλιώς χρησιμοποίησε μια κάρτα MicroSD στην οποία θα φτιάξεις ένα φάκελο Garmin & μέσα σε αυτόν ένα φάκελο JCV όπου θα αντιγράψεις το αρχείο jcv του Auto Drive. Έχε υπόψιν σου ότι ο 4.50 δεν έχει junction view οπότε οποιαδήποτε δοκιμή θα πρέπει να γίνει με άλλη έκδοση.
Διάβασε επίσης εδώ:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.].
Πράγματι σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήστη η συσκευή υποστηρίζει JCV.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Η σωστή θέση του αρχείου JCV είναι στον φάκελο .System\JCV\xxxxxx.jcv
Για να μπορέσεις να δείς τον φάκελο .System στην εσωτερική μνήμη της συσκευής πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία όπως φαίνεται εδώ:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Χρειάζεται προετοιμασία τόσο το PC όσο & η συσκευή.
Αλλιώς χρησιμοποίησε μια κάρτα MicroSD στην οποία θα φτιάξεις ένα φάκελο Garmin & μέσα σε αυτόν ένα φάκελο JCV όπου θα αντιγράψεις το αρχείο jcv του Auto Drive. Έχε υπόψιν σου ότι ο 4.50 δεν έχει junction view οπότε οποιαδήποτε δοκιμή θα πρέπει να γίνει με άλλη έκδοση.
Διάβασε επίσης εδώ:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.].
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
ΔΕΝ θα βρεις JCV.
Σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήστη η συσκευή υποστηρίζει JCV.
Αλλά στην Ελλάδα ΟΧΙ. Όταν το πούλαγαν δεν υπήρχε αυτή η λειτουργία.
Αυτός ήταν και ο λόγος που μου αντικατέστησαν την συσκευή με την 1490 μέσω του συνήγορο του καταναλωτή.
Σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήστη η συσκευή υποστηρίζει JCV.
Αλλά στην Ελλάδα ΟΧΙ. Όταν το πούλαγαν δεν υπήρχε αυτή η λειτουργία.
Αυτός ήταν και ο λόγος που μου αντικατέστησαν την συσκευή με την 1490 μέσω του συνήγορο του καταναλωτή.
panosmpo- Advanced Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 756
ΙΣΧΥΟΥΝ τα παραπάνω τού πάνου..το δικό μου 1390 είναι οκ με jcv αλλά αγοράστηκε από ευρώπη με city navigator..
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το JCV με την μέθοδο του Acleite, είναι πολύ απλή & εύκολη διαδικασία χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις από τον χρήστη.
Santosan- Administrator
Santosan έγραψε:Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το JCV με την μέθοδο του Acleite, είναι πολύ απλή & εύκολη διαδικασία χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις από τον χρήστη.
..."μέθοδος Acleite"...!?!???... τι νάναι πάλι τούτο;;; ....
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
Διαγράφουμε από τον φάκελο .System το αρχείο GUPDATE.GCD, σβήνουμε τελείως το nuvi 1xxx, αντιγράφουμε στην καρτούλα ένα φάκελο με ονομασία Garmin με τα απαραίτητα αρχεία & την τοποθετούμε στην συσκευή μας, κάνουμε εκκίνηση, περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία & είμαστε έτοιμοι.
Santosan- Administrator
.... ..
,,, !...
,,, !...
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994