Garmin Mobile XT for Symbian S60 2nd & 3rd Edition
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Garmin Mobile XT for Symbian S60 2nd & 3rd Edition
Η εφαρμογη θρυλος των Symbian της εποχης. Εχει δυο βασικες εκδοσεις, μια εκδοση S60 2nd & μια S60 3rd. Η πρωτη εκδοση πριν σταματησει, εδωσε την τελευταια αναβαθμιση 4.20.00 στην οποια προστεθηκε υποστηριξη για συσκευες FP2. Η δευτερη εκδοση για S60 3rd με την τελευταια αναβαθμιση 5.00.50 ηταν & το κυκνειο ασμα για την Garmin οσο αφορα το λειτουργικο Symbian.
Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.50
as of April 15, 2009
Download (15.21 MB)
View installation instructions and system requirements
Notes:
This Garmin Mobile XT application is designed for use on Symbian smartphone devices running S60 (ie. Nokia E6x, Nokia N7x) 3rd Edition OS .
You must have a previous version of the XT software installed on your SD card to have all of the help files, voice files and basemap files. These are not included with this update.
During installation, you will be prompted to turn on your Garmin GPS. Please Note: You will not gain access to Garmin Online features and/or the navigation will be unavailable without connecting your Garmin GPS.
A minimum card size of 256 MB is recommended for Garmin Mobile XT software with maps.
Please save all appropriate data before beginning the update.
Change History
Changes made from version 5.00.40 to 5.00.50:
Provide 'Exit' option to the Activate Software page.
Correct the turn preview page in landscape orientation.
Correct an error that occurs when the 'Arrival' button is selected.
Correct the text color of the main map page when displayed in night mode.
Garmin Mobile XT for Symbian S60 2nd Edition software version 4.20.00
as of June 13, 2008
Download (19.40 MB)
Notes:
All saved settings/waypoints/routes/tracks will be lost when the update to version 4.20.00 is complete. Please save all appropriate data before beginning the update.
This Garmin Mobile XT application is designed for use on Symbian smartphone devices running S60 OS (ie. Nokia E6x, Nokia N7x).
You must have a previous version of the XT software installed on your SD card to have all of the help files, voice files and basemap files. These are not included with this update.
During installation, you will be prompted to turn on your Garmin GPS. Please Note: You will not gain access to Garmin Online features and/or the navigation will be unavailable without connecting your Garmin GPS.
A minimum card size of 256 MB is recommended for Garmin Mobile XT software with maps.
Change History
Changes made from version 4.10.80 to 4.20.00:
Improve address search in Russian.
Improve GPS status to correctly display for Samsung S60 devices with built-in GPS receiver.
Improve copyright display in the Settings->About->Content page.
Improve ability to select the 'No' button to disable recalculations.
Improve highlight on the Garmin Online page.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.50
as of April 15, 2009
Download (15.21 MB)
Notes:
This Garmin Mobile XT application is designed for use on Symbian smartphone devices running S60 (ie. Nokia E6x, Nokia N7x) 3rd Edition OS .
Please save all appropriate data before beginning the update.
Change History
Changes made from version 5.00.40 to 5.00.50:
Provide 'Exit' option to the Activate Software page.
Correct the turn preview page in landscape orientation.
Correct an error that occurs when the 'Arrival' button is selected.
Correct the text color of the main map page when displayed in night mode.
Garmin Mobile XT for Symbian S60 2nd Edition software version 4.20.00
as of June 13, 2008
Download (19.40 MB)
Notes:
All saved settings/waypoints/routes/tracks will be lost when the update to version 4.20.00 is complete. Please save all appropriate data before beginning the update.
This Garmin Mobile XT application is designed for use on Symbian smartphone devices running S60 OS (ie. Nokia E6x, Nokia N7x).
Change History
Changes made from version 4.10.80 to 4.20.00:
Improve address search in Russian.
Improve GPS status to correctly display for Samsung S60 devices with built-in GPS receiver.
Improve copyright display in the Settings->About->Content page.
Improve ability to select the 'No' button to disable recalculations.
Improve highlight on the Garmin Online page.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επισκεψη στις επισημες ιστοσελιδες της Garmin: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] & [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Χρησιμα: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επισκεψη στις επισημες ιστοσελιδες της Garmin: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] & [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Χρησιμα: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Απ: Garmin Mobile XT for Symbian S60 2nd & 3rd Edition
καλήσπερα και καλό μήνα την εκδοσει 5.00.50 την εχω στο 5230 που εχω και δουλευει μια χαρα το μονο προβλημα μου ειναι οτι μου δειχνει λαθος της γραμμες της μπαταριας κατα τα αλλα ολα μια χαρα και με τους τελευταιους χαρτες 2013.30 πιστευω επρεπε να το συνεχειση αλλα ας περιμενουμε μηπως βγαλει σε androit κατι
chris66- Member
Τόπος : Πειραιας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 57
Χρηστο καλησπερα & καλο μηνα, προκειται πραγματι για μεγαλη απωλεια, ηταν & ειναι η αγαπημενη μου εφαρμογη πλοηγησης. Παρα τα χρονια της ειναι πολυ αξιοπιστη, διαβαζει απο χαρτες σχεδον τα παντα (εχει σηκωσει σετ ασηκωτα), ρυθμισιμη να την φερεις στα μετρα σου & παει λεγοντας ...
Santosan- Administrator
Μου φαινεται τα καλά προγραματα δεν τους αρεσει να τα συνεχιζουν και τα κοβουν τουλαχιστον ας βγαλουν κατι παρομοιο σε androit και ολα θα πανε καλά οσο θα λειτουργει το 5230 θα εχω και την εφαρμογη μετα δεν ξερω το πολύ πολύ να βρω κανενα αλλο 5230 και να την ξαναβαλω
chris66- Member
Χρηστο εχω ακομα το Ν95 & φοραω το Mobile XT. Μπορω να σου πω οτι για την δικη μου συσκευη η πιο καλη εκδοση ηταν η 4.10.60 αφου ηταν πολυ γρηγορη, διαβαζε οτι σετ & να της ειχα περασει, ειχε ομαλη κινηση το οχημα στον χαρτη, δεν μου εκανε κολληματα, προβληματα ή οτι αλλο.
Για Symbian δεν το βλεπω αλλα για Android κατι ψηνεται αφου εθεαθει το apk να κυκλοφορει αδεσποτο οπως μου εδειξε ενας φιλος. Θελει δουλεια βεβαια ακομα για να εχουμε ενα ευρεως αποδεκτο αποτελεσμα αλλα το θετικο ειναι οτι εχει γινει η αρχη ...
Εφαρμογη για Android εχει βγαλει η Garmin εδω & πολυ καιρο (τελος του 2009 κυκλοφορουσε ηδη) αλλα εκανε την κινηση να την σκλαβωσει με την Asus ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Για Symbian δεν το βλεπω αλλα για Android κατι ψηνεται αφου εθεαθει το apk να κυκλοφορει αδεσποτο οπως μου εδειξε ενας φιλος. Θελει δουλεια βεβαια ακομα για να εχουμε ενα ευρεως αποδεκτο αποτελεσμα αλλα το θετικο ειναι οτι εχει γινει η αρχη ...
Εφαρμογη για Android εχει βγαλει η Garmin εδω & πολυ καιρο (τελος του 2009 κυκλοφορουσε ηδη) αλλα εκανε την κινηση να την σκλαβωσει με την Asus ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Santosan- Administrator
να σου πω την αληθεια μου κατι ειχα ακουσει αλλα δεν μπορασα να βρω το apk αν θυμαμαι καλά δεν δουλευε σε ολα τα androit και δεν μπορω να θυμηθω σε ποιο site ητανε θα παρω σβαρνα κατι ξενα site μπας και το βρω ελπιζω να μην το εχουν διαγραψει λογικα ομως πρεπει να κανει κατι να το βαλουμε και στο androit μας.
chris66- Member
Παντος γιαυτο που λες με τα κοληματα η 5.0050 κανει κατι τετοια μερικες φορες και μου την σπαει. κανεις μια επανεκινηση και επανερχεται το καλό ειναι οτι δουλευει αψογα παρολα τα χρονακια της
chris66- Member
chris66 έγραψε:να σου πω την αληθεια μου κατι ειχα ακουσει αλλα δεν μπορασα να βρω το apk αν θυμαμαι καλά δεν δουλευε σε ολα τα androit και δεν μπορω να θυμηθω σε ποιο site ητανε θα παρω σβαρνα κατι ξενα site μπας και το βρω ελπιζω να μην το εχουν διαγραψει λογικα ομως πρεπει να κανει κατι να το βαλουμε και στο androit μας.
Το εχω δει, δεν δουλευει σε ολα & ειναι απο Ασιατικο firm οποτε υπαρχει προβλημα στην γλωσσα αλλα & στην δυνατοτητα να διαβαζει Ευρωπαικους χαρτες. Εχει γινει η αρχη, κατι θα βγει στο τελος.
Το πρωτο apk ειχε καταφερει να το ξεσηκωσει ενα γατονι απο συσκευη Asus & το ειχε αναφερει στο forum της T-Mobile. Δεν το εδωσε ποτε πουθενα ομως.
Santosan- Administrator
καλησπερα σημερα λειτουργισα τον 2013.30 ολα καλα μεχρι που εφτασα συγγρου εκει ο χαρτης δεν μου ελεγε συγγρου αλλα μου εγραφε δρομος οταν μπηκα παραλιακη μου εγραφε την ποσειδωνος κανονικα ξερει κανεις γιατι?
chris66- Member
Χρηστο καλησπερα.
Κανε μια δοκιμη με προσομοιωση για να δεις αν θα σου παρουσιασει το ιδιο προβλημα. Πρεπει να διαπιστωσουμε αν ηταν "κολημα" απο την εφαρμογη ή προβλημα απο τον χαρτη.
Κανε μια δοκιμη με προσομοιωση για να δεις αν θα σου παρουσιασει το ιδιο προβλημα. Πρεπει να διαπιστωσουμε αν ηταν "κολημα" απο την εφαρμογη ή προβλημα απο τον χαρτη.
Santosan- Administrator
θα το κανω παντος στο κεντρο δεν ειχα προβλημα μου τα εβγαζε κανονικα τα ονοματα θα δοκιμασω και με το Nouvi 200 να δω εκει τι θα μου βγαλει και τα λεμε
chris66- Member
Ναι Χρηστο ετσι θα βγαλεις ακρη μονο με δοκιμες.
Santosan- Administrator
καλησπερα εκανα δοκιμες με τον χαρτη και οντος ηταν ΄'κόλημα'' της εφαρμογης. Σημερα που περασα μου εγραψε συγγρου κανονικα στο χαρτη
chris66- Member
Φιλε μου Χρηστο συμβαινουν αυτα ακομα & στις καλυτερες οικογενειες ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Santosan- Administrator
Οσο παει και παραμεγαλωνει ο χαρτης ειναι γυρο στα 2,8 giga απο οτι ειδα στο nuvi 200 Σε λιγο θα θελουμε ποιο μεγαλες καρτες sd.Η 4σαρα μαλον ειναι μικρη
chris66- Member
Αν υπολογισεις & τα συνοδευτικα αρχεια αναλογως την συσκευη τα περασαμε τα 6 Giga ...
Santosan- Administrator
Οντος αν βαλεις και τα συνοδευτικα μεσα σiγουρα καλα που υπαρχουν και τα συμπιεσμενα αρχεια και χωρανε μια χαρα στην καρτα
chris66- Member
Τι εννοείς συνοδευτικά; Σηκώνει βοήθεια λωρίδας, 3D κτίρια κτλ;chris66 έγραψε:Οντος αν βαλεις και τα συνοδευτικα μεσα σiγουρα καλα που υπαρχουν και τα συμπιεσμενα αρχεια και χωρανε μια χαρα στην καρτα
raftoput- New Member
Τόπος : Πάτρα
Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 22
To Mοbile XT δεν παιρνει συνοδευτικα και διαβαζει αρχειο χαρτη μεχρι 2 Gb.
O χρηστης πρεπει να κατεβασει και να εγκαταστησει την εκδοση για χρηση στο προγραμμα Mapsource.
Eκει θα επιλεξει πως να "κοψει" τον χαρτη και να στειλει στο Mobile XT ενα αρχειο κατω απο 2 Gb.
O χρηστης πρεπει να κατεβασει και να εγκαταστησει την εκδοση για χρηση στο προγραμμα Mapsource.
Eκει θα επιλεξει πως να "κοψει" τον χαρτη και να στειλει στο Mobile XT ενα αρχειο κατω απο 2 Gb.
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
x-trail έγραψε:To Mοbile XT δεν παιρνει συνοδευτικα και διαβαζει αρχειο χαρτη μεχρι 2 Gb.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έλεγα μήπως είχε αλλάξει κάτι και δεν το είχα πάρει γραμμή, γνώριζα τα όσα αναφέρατε, χρησιμοποιώ Garmin XT 5.00.60 σε Symbian Belle λειτουργικό.
raftoput- New Member
οντος δεν περνει πανω απο 2gb απλα εγω ελεγα για το nuvi τον χαρτη 2013.30 που ειναι τεραστιος
chris66- Member
Τον κόβεις σε Δυτική και Ανατολική Ευρώπη και κάνεις δουλειά σου!chris66 έγραψε:οντος δεν περνει πανω απο 2gb απλα εγω ελεγα για το nuvi τον χαρτη 2013.30 που ειναι τεραστιος
raftoput- New Member
Αν δεν κανω λαθος τον εχω ολοκληρο στην sd στο Nuvi μου
chris66- Member
chris66 έγραψε:Αν δεν κανω λαθος τον εχω ολοκληρο στην sd στο Nuvi μου
Στο Nüvi δεν έχεις θέμα, αλλά στο κινητό πρέπει να το κόψεις σε 2 χάρτες για να μπορείς να τον έχεις ολόκληρο!
raftoput- New Member
οντος πρεπει να ειναι 2gb
chris66- Member
Παρόμοια θέματα
» Garmin Mobile XT for Symbian UIQ3.0