TopoNavigator 6 - Anavasi Digital
+12
GLA
artageo
jpastos
ΠΑΝΟΣ Λ
takisp
ice1
panoshm
x-trail
G.K.
ZAFIR
dim68
vassago
16 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 11
Σελίδα 6 από 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Απ: TopoNavigator 6 - Anavasi Digital
Παιδιά για χαρά σε όλους!! έχω το topoNavigator 6 κατέβασα την τελευταία αναβάθμιση την 6.22 αλλά μόλις κάνω επικαιροποιηση το πρόγραμμα δεν μου ανοίγει.... καμιά ιδέα??
jpastos- New Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 3
φίλε γιάννη καλώς ήρθες ,δέν μπορώ να βοηθήσω,μιάς και δέν είμαι κάτοχος,κανε λίγο υπομονή για τους ειδικούς..
και μια επανεκκίνηση μήπως..λέω
μιας και συμπολίτης μου δές και αυτό με την ευκαιρία
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ωστόσο θα ήταν χρήσιμο για σένα να βάλεις περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ σου σχετικά με συσκευές ,προγράματα πλοήγησης κλπ ώστε τα μέλη που μπορουν να βοηθήσουν να είναι πιό συγκεκριμένα..
και μια επανεκκίνηση μήπως..λέω
μιας και συμπολίτης μου δές και αυτό με την ευκαιρία
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ωστόσο θα ήταν χρήσιμο για σένα να βάλεις περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ σου σχετικά με συσκευές ,προγράματα πλοήγησης κλπ ώστε τα μέλη που μπορουν να βοηθήσουν να είναι πιό συγκεκριμένα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ZAFIR στις Δευ 28 Απρ 2014 - 19:08, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : edit)
ZAFIR- Expert Member
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
jpastos έγραψε:Παιδιά για χαρά σε όλους!! έχω το topoNavigator 6 κατέβασα την τελευταία αναβάθμιση την 6.22 αλλά μόλις κάνω επικαιροποιηση το πρόγραμμα δεν μου ανοίγει.... καμιά ιδέα??
Γιαννη καλως ηρθες !!!
Τι ενεργειες εχεις κανει μεχρι τωρα ;
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Παιδιά καλώς σας βρήκα!! Φώτη τα μέρη που προτείνεις είναι υπέροχα!!!! τα ξέρω πολύ καλά καθώς το Λεόντιο είναι το χωριό της Μάνας μου οπότε τα έχω περπατήσει πολλές φορές!!
Μάνο τρέχω ένα πρόγραμμα στο pc το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
και μάλλον αυτό μου κάνει την ζημιά... όταν κάνει βαθύ καθαρισμό στην registry. έκανα αναίρεση του καθαρισμού αλλά το πρόγραμμα δεν δούλεψε οπότε το έκανα απεγκατασταση και το ξανά έβαλα και τώρα δουλεύει απλά έχω την υποψία ότι όλο αυτό έγινε μετά από την επικαιροποιηση (πράγμα που δεν είναι λογικό) τώρα δεν έχω κάνει ακόμη επικαιροποιηση θα κάνω μέσα στο απόγευμα και θα επανέλθω. ευχαριστώ!!!
Μάνο τρέχω ένα πρόγραμμα στο pc το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
και μάλλον αυτό μου κάνει την ζημιά... όταν κάνει βαθύ καθαρισμό στην registry. έκανα αναίρεση του καθαρισμού αλλά το πρόγραμμα δεν δούλεψε οπότε το έκανα απεγκατασταση και το ξανά έβαλα και τώρα δουλεύει απλά έχω την υποψία ότι όλο αυτό έγινε μετά από την επικαιροποιηση (πράγμα που δεν είναι λογικό) τώρα δεν έχω κάνει ακόμη επικαιροποιηση θα κάνω μέσα στο απόγευμα και θα επανέλθω. ευχαριστώ!!!
jpastos- New Member
Από πρόγραμμα καθαρισμού την έχω πατήσει κι εγώ παλαιότερα και επανήλθε το Topo με επανεγκατάσταση.
Θα κάνεις ολική επικαιροποίηση τώρα και όχι μόνο τις περιοχές που έχουν αλλαγές.
Αν δεν σου ανοίγει, δοκίμασε να το "εκτελέσεις ως διαχειριστής".
Θα κάνεις ολική επικαιροποίηση τώρα και όχι μόνο τις περιοχές που έχουν αλλαγές.
Αν δεν σου ανοίγει, δοκίμασε να το "εκτελέσεις ως διαχειριστής".
G.K.- Senior Member
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 1001
οκ γιάννη,ήρθαν οι ειδικοί!!!!
ZAFIR- Expert Member
Αν θελεις να κανεις καθαρισμο στο PC οσο αφορα την Registry, τα Temp, browsers κ.λ.π μπορεις να χρησιμοποιεις αφοβα το CCleaner. Εχω παρα μα παρα πολλα προγραμματα εγκατεστημενα μαζι με το TopoNavigator δεν μου εκανε ποτε κανενα προβλημα.
Santosan- Administrator
Τελικά έκανα επικαιροποιηση και τώρα δουλεύει μια χαρά!! προφανώς ο βαθύς καθαρισμός της registry έκανε την ζημια. Καλή αυριανή σε όλους!!
jpastos- New Member
Εχουμε αναβάθμιση στην 6.2.3.
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
1. Έκδοση GIS. Πολλές βελτιώσεις στο κατέβασμα και τη διαχείριση των εικόνων Κτηματολογίου.
2. Έκδοση GIS. Πολλές βελτιώσεις στη διαχείριση των συμβολοσειρών των αρχείων TML & Shp.
3. Εκδόσεις HOME & GIS. Ορίστηκε φάκελος για την αναζήτηση των φωτογραφιών που θα συνδεθούν με ένα σημείο.
4. Εκδόσεις HOME & GIS. Οι φωτογραφίες (Photo_points) έφτασαν τις 900.
5. Πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις.
ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Σημαντικές προσθήκες σε πολλές περιοχές. Έχουν ενεργοποιηθεί οι κατάλληλες εγγραφές στο μητρώο αλλαγών για την επικαιροποίηση του χάρτη για Garmin GPS.
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
1. Έκδοση GIS. Πολλές βελτιώσεις στο κατέβασμα και τη διαχείριση των εικόνων Κτηματολογίου.
2. Έκδοση GIS. Πολλές βελτιώσεις στη διαχείριση των συμβολοσειρών των αρχείων TML & Shp.
3. Εκδόσεις HOME & GIS. Ορίστηκε φάκελος για την αναζήτηση των φωτογραφιών που θα συνδεθούν με ένα σημείο.
4. Εκδόσεις HOME & GIS. Οι φωτογραφίες (Photo_points) έφτασαν τις 900.
5. Πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις.
ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Σημαντικές προσθήκες σε πολλές περιοχές. Έχουν ενεργοποιηθεί οι κατάλληλες εγγραφές στο μητρώο αλλαγών για την επικαιροποίηση του χάρτη για Garmin GPS.
G.K.- Senior Member
Πως τον παιρνεις παντα μυρωδια ηθελα να 'ξερα ....
Santosan- Administrator
μαλλον ο φιλος μας ο γιωργος ,εχει παντα ανοικτη σελιδα στον browser στο toponavigator comSantosan έγραψε:Πως τον παιρνεις παντα μυρωδια ηθελα να 'ξερα ....
να εισαι καλα γιωργο και παντα πρωτος στην ενημερωση...ευχαριστουμε...
kap55- Member
Τόπος : ΑΙΓΙΟ ΑΧΑΙΑΣ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 63
Εκτός του ότι μπαινοβγαίνω στο forum τους...είμαστε "φίλοι" στο Facebook και μου έρχεται ειδοποίηση...
Επίσης. επικαιροποιήθηκαν 16 πλακίδια στην Κεντρική-Ανατολική Στερεά Ελλάδα, στην Βόρεια Πελοπόννησο και στην Κρήτη.
Επίσης. επικαιροποιήθηκαν 16 πλακίδια στην Κεντρική-Ανατολική Στερεά Ελλάδα, στην Βόρεια Πελοπόννησο και στην Κρήτη.
G.K.- Senior Member
Με πληρης επικαιροποιηση εχω αρχειο μεγεθους 158.892 kb, αν κανω επικαιροποιηση μονο στις περιοχες με αλλαγες τοτε πεφτω στα 157. xxx kb.
Santosan- Administrator
Είμαι στα 158,560Kb, Μάνο.
Για να έχουμε μιά τάξη μεγέθους του πόσο βαριά για το PC είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή, κατέβασα ένα πρόγραμμα της Intel για το laptop που τεστάρει το turbo boost του επεξεργαστή.
Οταν ανοίγει λοιπόν το Topo ή όταν κάνει επικαιροποίηση ή όταν μετακινείς τον χάρτη αλλά ειδικά, καθ' όλη τη διάρκεια της επικαιροποίησης, το turbo boost δουλεύει συνέχεια μεταξύ 2.5 & 3.00 GHz!!!
Φανταστείτε τι πόρους καταναλώνει!!!!!!!!!!
Για να έχουμε μιά τάξη μεγέθους του πόσο βαριά για το PC είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή, κατέβασα ένα πρόγραμμα της Intel για το laptop που τεστάρει το turbo boost του επεξεργαστή.
Οταν ανοίγει λοιπόν το Topo ή όταν κάνει επικαιροποίηση ή όταν μετακινείς τον χάρτη αλλά ειδικά, καθ' όλη τη διάρκεια της επικαιροποίησης, το turbo boost δουλεύει συνέχεια μεταξύ 2.5 & 3.00 GHz!!!
Φανταστείτε τι πόρους καταναλώνει!!!!!!!!!!
G.K.- Senior Member
Κι αν πας και σε mode 3D, τοτε θα χτυπησει tilt
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Το δοκίμασα κι αυτό Κυριάκο.
Σταθερό σχεδόν στο 2.7 με 2.8!!
Σταθερό σχεδόν στο 2.7 με 2.8!!
G.K.- Senior Member
Οι ποροι που καταναλωνει μια εφαρμογη για να τρεξει ειναι ενα βασικο στοιχειο που δειχνει ποσο εξελιγμενη ειναι σχεδιαστικα. Αν ανοιξουμε το BaseCamp & επιλεξουμε ενα χαρτη 3D να δουλεψουμε η διαφορα ειναι απιστευτη. Αν σκεφτουμε οτι το BaseCamp δειχνει ολο τον χαρτη σε 3D & οτι μπορεις να κανεις browse ή προσομοιωση πορειας πανω στο αναγλυφο χωρις να ιδρωσει το μηχανημα, οτι ο χαρτης μπορει να μην ειναι εγκατεστημενος σε αυτη αλλα να τον διαβαζει απο εξωτερικο αποθηκευτικο χωρο απο εκει & περα τα λογια ειναι περιττα ...
Santosan- Administrator
Εχω την αίσθηση και την ελπίδα, ότι το Topo 7 όταν βγει στην αγορά, θα είναι ΝΤ...!!
Δεν γίνεται να μείνουν άλλο πίσω!
Δεν γίνεται να μείνουν άλλο πίσω!
G.K.- Senior Member
Ευτυχως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια ...
Santosan- Administrator
Νέα αναβάθμιση...η 6.2.4!!!!
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
1. Έκδοση GIS. Σημαντικές βελτιώσεις στη διαχείριση διανυσματικών αρχείων (shapefiles).
2. Εκδόσεις HOME & GIS. Σημαντικές βελτιώσεις στη μηκοτομή γραμμών.
3. Εκδόσεις HOME & GIS. Πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις.[/size]
ΔΕΔΟΜΕΝΑ
G.K.- Senior Member
ελπίζω να διορθώσαν το θέμα με τις δρομολογήσεις..
πρωτίστως
είδομεν,,
πρωτίστως
είδομεν,,
ZAFIR- Expert Member
ZAFIR έγραψε:ελπίζω να διορθώσαν το θέμα με τις δρομολογήσεις..
πρωτίστως
είδομεν,,
Αυτά...δεν γίνονται αγαπητέ μου Φώτη!!
Το έχει αναλύσει το θέμα ο Κυριάκος αλλά δεν θυμάμαι που!
G.K.- Senior Member
Εχει ενημερωθει το πρωτο post με λεπτομερη αναφορα αλλαγων οσο αφορα τις περιοχες με καινουργια δεδομενα.
Santosan- Administrator
καλη σας νερα και καλο καλοκαιρι
ο Anadigit εχει 2 fid.Το 800 και το 801.Οταν θελω να τον περασω στο mapsource ποιο απο τα δυο πρεπει να βαλω?
ευχαριστω
ο Anadigit εχει 2 fid.Το 800 και το 801.Οταν θελω να τον περασω στο mapsource ποιο απο τα δυο πρεπει να βαλω?
ευχαριστω
artageo- New Member
- Τόπος : Αρτα
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Βαλε το 800 για να σου διαβασει το TYP που εχει το ιδιο FID.
Santosan- Administrator
Σελίδα 6 από 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» TopoNavigator 5 - Anavasi Digital
» Η Νεα Ιστοσελιδα Της Anavasi
» Σχετικα με το TYP του Anavasi 6
» Greek Anavasi 5 TYP Files
» Απαιτησεις Του TopoNavigator 6 Απο Το PC
» Η Νεα Ιστοσελιδα Της Anavasi