Extraction Software
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Extraction Software
Καλησπέρα παιδιά,
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος / κάποιοι που να έχουν εμπειρία στο εξής: τα τελευταία αρχεία της Garmin χρησιμοποιούν μια δομή αρχείου που η ίδια η Garmin την ονομάζει NT. Πριν από αυτήν, τα unlocked αρχεία .img ήταν αναγνώσιμα από λογισμικά του τύπου GpsMapEdit κλπ, όπου μπορούσε κανείς να εξάγει στοιχεία από το αρχείο, πολύγωνα, γραμμές, σημεία, ορισμένα ή ακόμα και όλα.
Κάνοντας μια αρκετά εκτεταμένη έρευνα σε ξένα φόρουμ, διαπίστωσα ότι αυτό δεν είναι εφικτό με τα τελευταία αρχεία (τελευταία χρονια) της Garmin
Αυτό που θέλω, είναι να εξάγω μαζικά POIs από το .img. Το MapSource ή το BaseCamp δεν αποτελούν λύση γιατί εκεί μόνο κλικ-κλικ και ένα-ένα μπορεί κανείς να επιλέξει, κάτι που για χιλιάδες POIs είναι απαγορευτικό.
Ξέρει κανείς κάτι που να μου διέφυγε;;
Φιλικά,
Λευτέρης
Υ.Γ.: αν τυχόν δεν επιτρέπεται τέτοιου είδους συζήτηση εδώ, κατανοώ..
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος / κάποιοι που να έχουν εμπειρία στο εξής: τα τελευταία αρχεία της Garmin χρησιμοποιούν μια δομή αρχείου που η ίδια η Garmin την ονομάζει NT. Πριν από αυτήν, τα unlocked αρχεία .img ήταν αναγνώσιμα από λογισμικά του τύπου GpsMapEdit κλπ, όπου μπορούσε κανείς να εξάγει στοιχεία από το αρχείο, πολύγωνα, γραμμές, σημεία, ορισμένα ή ακόμα και όλα.
Κάνοντας μια αρκετά εκτεταμένη έρευνα σε ξένα φόρουμ, διαπίστωσα ότι αυτό δεν είναι εφικτό με τα τελευταία αρχεία (τελευταία χρονια) της Garmin
Αυτό που θέλω, είναι να εξάγω μαζικά POIs από το .img. Το MapSource ή το BaseCamp δεν αποτελούν λύση γιατί εκεί μόνο κλικ-κλικ και ένα-ένα μπορεί κανείς να επιλέξει, κάτι που για χιλιάδες POIs είναι απαγορευτικό.
Ξέρει κανείς κάτι που να μου διέφυγε;;
Φιλικά,
Λευτέρης
Υ.Γ.: αν τυχόν δεν επιτρέπεται τέτοιου είδους συζήτηση εδώ, κατανοώ..
lefterist- New Member
- Τόπος : Τσουρής
Ημερομηνία εγγραφής : 08/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Απ: Extraction Software
Εχεις δικιο, η Garmin μετα το 2009 κυκλοφορησε τους χαρτες NT (New Technology) στους οποιους δεν μπορει να γινει επεξεργασια με το GpsMapEdit. Αν τα poi που σε ενδιαφερουν ανηκουν στον Auto Drive & σε περιπτωση που σου εχει διαφυγει δοκιμασε την εκδοση του χαρτη για Kenwood DNX - 7200.
Απο οτι γνωριζω μεχρι στιγμης δεν εχει γινει καποια προοδος στο θεμα των χαρτων NT χωρις να εχω ασχοληθει ιδιαιτερα ή να εχω σοβαρες γνωσεις επι του θεματος.
Απο οτι γνωριζω μεχρι στιγμης δεν εχει γινει καποια προοδος στο θεμα των χαρτων NT χωρις να εχω ασχοληθει ιδιαιτερα ή να εχω σοβαρες γνωσεις επι του θεματος.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Παρόμοια θέματα
» EVENT SOFTWARE
» ANT/BLE N3 Firmware software
» Monterra Outdoor Software (apk)
» fenix® 5X Display software
» D2™ Charlie Display software
» ANT/BLE N3 Firmware software
» Monterra Outdoor Software (apk)