Νεος τυπος αρχειου για τα Geocaches
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Νεος τυπος αρχειου για τα Geocaches
Η Garmin δουλευει πανω σε ενα καινουργιο τυπο αρχειο με επεκταση .ggz με σκοπο να αντικαταστησει το κλασικο αρχειο .gpx οσο αφορα τα geocaches. Οι καινουργιες συσκευες Oregon της σειρας 600 υποστηριζουν τον νεο τυπο αρχειου, δεν ειναι ακομα γνωστο αν θα υποστηριζουν & τα .gpx, με πλεονεκτημα τον τεραστιο αριθμο κρυπτων που μπορουν να αποθηκευτουν φτανοντας τα 4 εκατομμυρια.
Σαφως το νουμερο ειναι τεραστιο αλλα το θεμα που προκυπτει ειναι αν υπαρχει καποιο ουσιαστικο οφελος απο αυτη την κινηση, ποιος χρειαζεται εναν τοσο μεγαλο αριθμο αρχειων στην συσκευη του & ως γνωστο το gpx ειναι ενας τυπος αρχειου που εχει καθιερωθει, χρησιμοποιοειται απο τους fun του ειδους & προσφερεται για τροποποιησεις απο τον χρηστη ...
Σαφως το νουμερο ειναι τεραστιο αλλα το θεμα που προκυπτει ειναι αν υπαρχει καποιο ουσιαστικο οφελος απο αυτη την κινηση, ποιος χρειαζεται εναν τοσο μεγαλο αριθμο αρχειων στην συσκευη του & ως γνωστο το gpx ειναι ενας τυπος αρχειου που εχει καθιερωθει, χρησιμοποιοειται απο τους fun του ειδους & προσφερεται για τροποποιησεις απο τον χρηστη ...
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Απ: Νεος τυπος αρχειου για τα Geocaches
Νομίζω ότι τα *.gpx θα υποστηρίζονται!
Από την άλλη το νούμερο είναι υπερβολικό και δεν ξέρω καν αν υπάρχουν τόσες κρύπτες στον πλανήτη!
Όπως και να έχει θα περιμένουμε τις εξελίξεις Μάνο!
Δεν το κρύβω ότι έχω αρχίσει να "κρυφοκοιτάζω" το Oregon 650 ...
Από την άλλη το νούμερο είναι υπερβολικό και δεν ξέρω καν αν υπάρχουν τόσες κρύπτες στον πλανήτη!
Όπως και να έχει θα περιμένουμε τις εξελίξεις Μάνο!
Δεν το κρύβω ότι έχω αρχίσει να "κρυφοκοιτάζω" το Oregon 650 ...
gnoul- Honorary Member
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 08/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 255
Παρόμοια θέματα
» Επαναφορά αρχείου “trip” από Backup
» Νέος δορυφόρος WorldView 3 της Digital Globe και google&bing maps
» Garmin MapSource Enabler - Αλλαγη Του MS Flag Του Αρχειου IMG Για Την Προβολη Του Χαρτη Στο BaseCamp
» Νέος δορυφόρος WorldView 3 της Digital Globe και google&bing maps
» Garmin MapSource Enabler - Αλλαγη Του MS Flag Του Αρχειου IMG Για Την Προβολη Του Χαρτη Στο BaseCamp
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης