[Πρωταπριλια] Auto Drive Hellas v3.00TSL
+8
gnoul
Santosan
IliasA
navitraveler
thundercastle
giorgos_korinthos
geodelik
x-trail
12 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: [Πρωταπριλια] Auto Drive Hellas v3.00TSL
ΦΟΒΕΡΗ η πλάκα
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
ΑΨΟΓΗ πλάκα....την πάτησα κανονικά κα ψαχνώμουν!!! αχ..να σαι καλά.
μου έφτειαξες το μήνα..!!!!
μου έφτειαξες το μήνα..!!!!
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
x-trail έγραψε:(ωραια μερα διαλεξαν για να μας δωσουν την ενημερωση..... )
Κυκλοφορησε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πριν λιγο η νεα εκδοση του Autodrive, με αριθμο 3.00 και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εχει και Ορια Ταχυτητας, τα οποια ειναι αλλαγμενα απο αυτα που εγραφα εδω: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τα ορια που ειδα εγω σε Πορεια πριν απο λιγο ειναι φυσιολογικα, αν κι απο τις αναλυσεις περι του Navteq ξερουμε τι ζημια μπορει να κανουν τα λαθος ορια.
Εχει πολλες βελτιωσεις σε χωματοδρομους (και σε υπολοιπο οδικο δικτυο) και δουλεουν και τα ΤΥΡ που εχουμε φτιαξει εδω: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Περισσοτερα στο site της εταιριας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], καλο κατεβασμα!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!
@ ΚυριάκοςSantosan έγραψε:Σημερα το πρωι επικοινωνησα τηλεφωνικως με την Digital Tracer Electronics S.A -------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η επομενη εκδοση που θα δουμε θα ειναι η 3.00 η οποια θα κυκλοφορησει πολυ συντομα, ειναι θεμα ημερων πλεον να ειναι διαθεσιμη για τους νομιμους κατοχους
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Έκδοση 3.00 εεε?
Λοιπόν φίλε, κόψε τα σάπια περί Πρωταπριλιάς, και ομολόγησε ότι έχεις εσωτερική πληροφόρηση……
thundercastle- Advanced Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 870
To αλλο με τους Beta Testers ...το ξερεις;;;;;
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
ΙΟΟΥΥΥΥ!!!!! λες να??? δέν νομίζω αλλά απο ότι διάβασα στο τι νέο θα υπάρχει ....χμ.....δέν είναι άτοπο το σχόλιο....υποθέσεις κάνω φυσικά..η αλλιώς σκέφτομαι φωναχτά...μη παρεξηγηθώ ....
ZAFIR- Expert Member
Kυριάκο, ξαναφτάνει η πρωτη Απρίλη... Για ξαναστρώσου στο photoshop να είσαι έτοιμος....
x-trail έγραψε:(ωραια μερα διαλεξαν για να μας δωσουν την ενημερωση..... )
Κυκλοφορησε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πριν λιγο η νεα εκδοση του Autodrive, με αριθμο 3.00 και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εχει και Ορια Ταχυτητας, τα οποια ειναι αλλαγμενα απο αυτα που εγραφα εδω: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τα ορια που ειδα εγω σε Πορεια πριν απο λιγο ειναι φυσιολογικα, αν κι απο τις αναλυσεις περι του Navteq ξερουμε τι ζημια μπορει να κανουν τα λαθος ορια.
Εχει πολλες βελτιωσεις σε χωματοδρομους (και σε υπολοιπο οδικο δικτυο) και δουλεουν και τα ΤΥΡ που εχουμε φτιαξει εδω: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Περισσοτερα στο site της εταιριας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], καλο κατεβασμα!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!
dim68- Senior Member
Τόπος : Μεσσηνία
Ημερομηνία εγγραφής : 17/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1088
βρέ δημήτρη..τι μου θύμισες τώρα..
από τα καλύτερα που έχω ζήσει το όλο στήσιμο της φάρσας!!!ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ(όταν κατάλαβα φυσικά!!)
από τα καλύτερα που έχω ζήσει το όλο στήσιμο της φάρσας!!!ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ(όταν κατάλαβα φυσικά!!)
ZAFIR- Expert Member
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Auto Drive Hellas v5.20
» Auto Drive Hellas
» Auto Drive Hellas 4.50T
» auto drive hellas v5.50m
» Οι Εξελιξεις Απο Την Geodata Για Τον Auto Drive Hellas
» Auto Drive Hellas