Καινουργιο 3590
+6
navitraveler
leonkoum
gnoul
x-trail
Santosan
PAVL-2
10 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Καινουργιο 3590
PAVL-2 έγραψε:Εχει και αλλα εικονίδιοnavitraveler έγραψε:..εγώ χρόνια τώρα προσπαθώ με τα "πράσινα" και ο χάρτης στην οθόνη γεμίζει μόνο καρδούλες!... (... τι έρωτας κι αυτός!!...)...
...Χρήστο πράγματι έχει και άλλα "πράσινα" εικονίδια και τα ορίζω όταν κάνω επεξεργασία του ΡΟΙ αλλά δεν μου τα εμφανίζει στο χάρτη κατά την πορεία. Στη θέση τους μου βγάζει μόνο καρδούλες!...
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
Τάσο και εγω ειχα παρόμοιο προβλημα, έκανα την επιλογη αλλα στον χαρτη ηταν μετα η καρδούλα , τωρα προσέχω μετα την επιλογη εικονιδιου να το δω στον χαρτη πριν την επιστροφή στο μενού εαν δεν το δω με το εικονίδιο που εχω επιλέξει τότε με κλικ στο αγαπημένο πανω στο χαρτη εμφανίζεται η επιλογη μου .
Ενα αλλο προβλημα που είδα ηταν οταν πέρασα αγαπημένα με αλλαγη ονόματος φακέλου απο αντίγραφο ασφαλειας μεσα στο GPX , κρατούσε το παλιό εικονίδιο και οχι αυτο που πρόσφατα επέλεξα , έσβησα τον φάκελο που εβαλα εγω και τωρα ολα τέλεια .
Ενα αλλο προβλημα που είδα ηταν οταν πέρασα αγαπημένα με αλλαγη ονόματος φακέλου απο αντίγραφο ασφαλειας μεσα στο GPX , κρατούσε το παλιό εικονίδιο και οχι αυτο που πρόσφατα επέλεξα , έσβησα τον φάκελο που εβαλα εγω και τωρα ολα τέλεια .
PAVL-2- Leading Member
- Τόπος : Οπου με καλέσει η πατρίδα .
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2784
PAVL-2 έγραψε:Γινετε να μην συνδέετε η ανοικτή ακρόαση στην συσκευη σε μόνιμη βαση ;
Καθε φορα που κλείνω την συσκευη μετα ειναι συνδεμενη η ανοικτή ακρόαση .
Θελεις λοιπον να εχεις τα δεδομενα του Smartphone Link απο το κινητο στο 3590 μεσω συνδεσης Bluetooth αλλα δεν θελεις να σου στελνει ολες τις κλεισεις εκει & να τις διαχειριζεσαι στην ανοιχτη ακροαση, αν σε καταλαβαινω σωστα.
Αν δεν εχει αυτη την επιλογη το κινητο, να επιλεγει δλδ αν θα στελνει τις κλησεις στο 3590 τοτε θα πρεπει να καταργησεις την ζευξη μεταξυ των συσκευων & να τις κανεις διαγραφη απο αξιοπιστες ωστε να ξεκινησεις την διαδικασια ζευξης απο την αρχη. Την πρωτη φορα που πραγματοποιειται ζευξη σε ρωταει αν θες να μεταφερει τις κλησεις στην συσκευη ηχου οπως βλεπει δλδ το 3590.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Ευχαρισω .
PAVL-2- Leading Member
Καλη μου Νινα το μαυρο περιγραμμα δεν ειναι οθονη ...HAHA έγραψε:υπαρχει κανένας τρόπος ώστε να γίνει εμφανής ο χάρτης σε ολόκληρη την οθόνη? δηλ. να μην βλέπω αυτό το μαύρο περίγραμμα γύρω γύρω?
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
...φίλη Νίνα ο Μάνος νομίζω ότι έχει δίκιο γιατί η ενεργή οθόνη χωρίς το εσωτερικό περίγραμμα είναι τελικά 12,5 cm : 2,5cm/in = 5in...
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
25,4 mm / innavitraveler έγραψε:...φίλη Νίνα ο Μάνος νομίζω ότι έχει δίκιο γιατί η ενεργή οθόνη χωρίς το εσωτερικό περίγραμμα είναι τελικά 12,5 cm : 2,5cm/in = 5in...
Και διαγώνια παρακαλώ .
PAVL-2- Leading Member
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Καινουργιο Nuvi 2595
» Το Καινουργιο Μου Nuvi 2595
» Nuvi 3590 - Προβλημα Με Τις Καμερες
» 3590 vs 3597
» Προβλημα Συνδεσης Του 3590 Με Το PC