Αναφορα Λαθων Χαρτογραφησης Του Auto Drive Hellas Της Geodata
+26
yb010555
lneam
McKing
kwgwkou
dim68
Constantine80
evankouros
GEORGE1
giorgos_korinthos
D_G
ZAFIR
ΠΑΝΟΣ Λ
navitraveler
antreas13
teohunter
Randyman
PAVL-2
stelios.com
G.K.
fokion
GeoData_Official
panoshm
x-trail
alexis75gr
panosmpo
gnoul
30 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 11
Σελίδα 7 από 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Απ: Αναφορα Λαθων Χαρτογραφησης Του Auto Drive Hellas Της Geodata
Μετα το Αντιρριο στο Ριο υπαρχει πρόβλημα με την δρομολογηση, δεν μου επετρεπε να περασω από την πρωτη πλατεια στην δευτερη όπως εχω σημειωση στην foto, που είναι και η σωστη δρομολογηση.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
panosmpo- Advanced Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 756
Θαύμα! (Είδες οι εκλογές!)stelios.com έγραψε:Αυτές οι παρατηρήσεις δεν πέρασαν παρά μόνον έγινε "κοπή" του δρόμου που κατασκευάζεται, με αποτέλεσμα οι δρομολογήσεις να πηγαίνουν από....stelios.com έγραψε:Τον Νοέμβριο του 2012 και τέλος χειμώνα του 2013, σας είχα στείλει στο σαιτ σας αυτές τις διορθώσεις.
Δεν είδα να μπαίνουν στίς αναβαθμίσεις σας.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μην με παρεξηγείτε !
Απλώς απορώ γιατί δεν γίνεται η ενημέρωση έτσι όπως την περιγράφω!
Έχετε έναν πολύ καλό χάρτη και θέλω να είναι ακόμα καλύτερος!
Βεβαίως όταν θα γίνει ο δρόμος και δοθεί στην κυκλοφορία (ποτέ δηλαδή!) εγώ θα σας ενημερώσω. (εννοείται άμεσα!)
Ο Κόμβος της Αμφίπολης παραδόθηκε και έγινε η σύνδεσή του με την Εγνατία Οδό!
Βέβαια η νέα του χάραξη ¨πατάει¨επάνω στην παλιά αλλά καλό είναι να γίνει μια επί τόπου καταγραφή εκτός και εάν μπορώ εγώ να σας την δώσω με κάποιον τρόπο..
stelios.com- Member
- Τόπος : Σέρρες
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 210
Σε αυτό το σημειο Ν.38.54394 - Ε.21.27746 ΔΕΝ υπαρχει τούνελ καλο είναι να διαγραφει - Και καλο θα ηταν να προστεθει σαν Τούνελ στην χαμοστερνα που πολλες φορες όταν περνω από εκει χανετε το σημα του gps.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Με αυτοματα χρωματα κυκλοφορεις Πανο:697328
Εκει υπαρχει γεφυρα στην πραγματικοτητα και πρεπει να το διορθωσουν!
Εκει υπαρχει γεφυρα στην πραγματικοτητα και πρεπει να το διορθωσουν!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την x-trail στις Τρι 20 Μάης 2014 - 20:19, 1 φορά
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Δεν καταλαβα Κυριακο (Με αυτοματα χρωματα κυκλοφορεις Πανο:697328)
Στα χρωματα οθονης εχεις επιλεγμενο το "Αυτοματο" (αλλαζει σε χρωματα ημερας ή νυχτας αναλογα με την ωρα που εχει το gps) και οταν κατα την διαρκεια της ημερας (χρωματα Ημερας) μπαινεις σε τουνελ, τα χρωματα γυριζουν σε Νυχτας ωσπου να βγεις απο το τουνελ.
Αλλιως δεν μπορεις να καταλαβεις οτι στον χαρτη υπαρχει κομματι δρομου "μαρκαρισμενο" ως τουνελ (για να αλλαζουν τα χρωματα).
Αλλιως δεν μπορεις να καταλαβεις οτι στον χαρτη υπαρχει κομματι δρομου "μαρκαρισμενο" ως τουνελ (για να αλλαζουν τα χρωματα).
x-trail- Honorary Member
ok. ΝΑΙ στα χρωματα οθονης εχω επιλεγμενο το Αυτοματο.
Η οδος Χαλκίδος στην Κοκκινια δεν ανεβαίνει προς τη Τζαβέλλα αλλά κατεβαίνει.
Google maps: 37.962077,23.647046
Y.Γ Δε μπορω να στειλω Mail ενημερωσης σφαλμάτων στο site της AutodriveHellas. Δεν ξερω γιατι.
Google maps: 37.962077,23.647046
Y.Γ Δε μπορω να στειλω Mail ενημερωσης σφαλμάτων στο site της AutodriveHellas. Δεν ξερω γιατι.
Randyman- Pro Map Reporter
Ημερομηνία εγγραφής : 04/06/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 190
Φίλε fokion,fokion έγραψε:Παρακαλώ την Geodata να διορθωσει ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ το δρομο που περναει επεξω απο το παρκινγ του προαστειακου στην Κινεττα.
αμεσως μετα το σταθμό ( κατευθυνση απο εθνικη προς παραλια ας πουμε ) Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι ειναι Μ Ο Ν Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Σ με ανοδο μονο προς την εθνική.
και το κακο ειναι οτι τα απαγορευτικά ΔΕΝ πολυφαινονται
το ειχα επισυμανει και παλιωτερα το επιβεβαιωσα ξανα σημερα εχοντας την 3.2......
είναι εύκολο να στείλεις κάποια εικόνα? Όπως το περιγράφεις, καταργούμε τον κόμβο της Εθνικής. Κάτι δεν καταλαβαίνω.
GeoData_Official- Geodata
- Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 03/07/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 30
Αντρεα καλημερα θα προσπαθησω να βρω το τρακ το απογευμα στο σπιτι.
Ετσι οπως το θυμαμαι κατ' ουσιαν ναι το "καταργεις" σαν κομβο για προς Αγιους Θεοδωρους αας πουμε οταν ερχεσαι απο Γερανεια ( που ηταν η κατευθυνση μου) ...
και ειπα να βγαλω μια φωτο.....
Ετσι οπως το θυμαμαι κατ' ουσιαν ναι το "καταργεις" σαν κομβο για προς Αγιους Θεοδωρους αας πουμε οταν ερχεσαι απο Γερανεια ( που ηταν η κατευθυνση μου) ...
fokion- Skilled Member
- Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 352
Η κλινικη Κασταλια που ειναι στο Ελληνικο κοντά στο Ποσειδώνιο στην παραλιακή είναι στην οδό Ητα 6. Ο πλοηγος σωστα το αναφερει στις πληροφορίες αλλά η τοποθεσία στο χαρτη δεν είναι η σωστή. Ελεγξτε το.
Πρεπει να σβηστεί το παλιο POI.
Πρεπει να σβηστεί το παλιο POI.
fokion έγραψε:Αντρεα καλημερα θα προσπαθησω να βρω το τρακ το απογευμα στο σπιτι.
Αντρεα καλημερα.
Δυστυχώς το τρακ εχει χαθει Ζητω συγνωμη για αυτο...
Δυστυχως επισης δεν προβλεπεται στο αμεσο μελλον να ξαναπερασω απο το σημειο...
Αν βοηθαει καθολου, επεστρεφα απο την ειδική Κινετα (σημειο Παρακολουθησης Νο3 της ειδικής) του Ακροπολις (και απο Παναγια Πραθι την προηγουμενη φορά που το επεσημανα) και ηθελα να παω στο Σερβις παρκ του Αγωνα στο Λουτρακι με "αποφυγη διοδιων" ενεργοποιημενη, δηλ απο την παλια εθνικη.
Μια που το εφερε η κουβεντα προχτες το 2595 μου εκανε ενα κουλο.
Ειμαι επι της Υμμητου και εγω βαλει πορεια για Δημαρχειο Φαληρου. Αντι λοιπον να με συνεχιζει ευθεια την Υμμητου με εκανε το γυρο της πλατειας Προφητη Ηλια απο την κατω μερια.
fokion- Skilled Member
fokion έγραψε:Μια που το εφερε η κουβεντα προχτες το 2595 μου εκανε ενα κουλο.
Ειμαι επι της Υμμητου και εγω βαλει πορεια για Δημαρχειο φαληρου. Αντι λοιπον να με συνεχιζει ευθυα την Υμμητου με εκανε το γυρο της πλατειας Προφητη Ηλια απο την κατω μερια
Μηπως ειχες ενεργο καποιον αλλον χαρτη ταυτοχρονα ;
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
fokion έγραψε:με εκανε το γυρο της πλατειας Προφητη Ηλια απο την κατω μερια.
Μηπως το εχεις την πλοηγηση σε συντ.χρονο αντι για συντ.αποσταση?
Ηθελε να σε παει απο Καλλιροης-Συγγρου-Αμφιθεας γι'αυτο στο εκανε.
Και θα δεινοπαθησεις με τα φαναρια της Μαχης Αναλατου-Ελευθεριου Βενιζελου(μετά).
Η χιλιομετρικη σωστη διαδρομη παντως απο Υμηττου->Δημαρχειο Π.Φαληρου ειναι ολο ευθεια μεσα απο τη Νεα Σμυρνη οπως παει το τραμ(Τη Βενιζελου σχεδον τερμα), δεξια Αχιλλεως, ολο ευθεια και απεναντι ακριβως συνεχιζοντας Αχιλλεως, κοβοντας την Αμφιθεας, στο δευτερο στενο δεξια στην ΕΚΟ(Ναιαδων) και δεξια στο τεταρτο στενο Τερψιχορης. Σχεδον γωνια με Αρτεμιδος ειναι το δημαρχειο
Οδος Δειρου στο Αιγαλεω (κοντα στην Αγιου Σπυριδωνος) ο πλοηγος την εχει Δυρου. Να διορθωθει.
38.005623,23.671078 στο gmaps
38.005623,23.671078 στο gmaps
Μάνο, το έχω παρατηρήσει και από πιο παλιές εκδόσεις γιατί περνούσα από εκεί.
Αν θυμάμαι καλά το είχα αναφέρει στην "αναφορά σφαλμάτων" αλλά δεν διορθώθηκε.
Αν θυμάμαι καλά το είχα αναφέρει στην "αναφορά σφαλμάτων" αλλά δεν διορθώθηκε.
G.K.- Senior Member
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 1001
@Μανο - οχι δεν εχω περασει ακομα σε αυτο την αναβαση
@Randyman
το "προβλημα" ηταν οτι βγηκε απο υμητου έκανε το γυρο της πλατειας και απλά συνεχισε - σωστά - την Υμητου...
Οχι με την εν γενη δρομολογηση
@Randyman
το "προβλημα" ηταν οτι βγηκε απο υμητου έκανε το γυρο της πλατειας και απλά συνεχισε - σωστά - την Υμητου...
Οχι με την εν γενη δρομολογηση
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fokion στις Τετ 11 Ιουν 2014 - 10:25, 1 φορά
fokion- Skilled Member
Λαθος στην φορα ρευματος κυκλοφοριας στην Λ.Βαρης Κορωπιου.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
x-trail έγραψε:Constantine80 έγραψε:......μου ξανα έκανε πάλι τις παράλογες δρομολογήσεις μέσω άσκοπων παρακάμψεων (όπως στην περίπτωση της Βάρης Κορωπίου με κατεύθυνση την Γλυφάδα που σε βγάζει και σε ξαναβάζει στον ίδιο δρόμο αντί να πάει απλά ευθεία) και δυστυχώς το ξανακάνει.... καμία άλλη ιδέα λοιπόν? μήπως είναι θέμα του χάρτη πιά?
Ειναι προβλημα του χαρτη, μετα το Κορωπι, στην διασταυρωση Βαρης Κορωπιου με Ζηνωνος, το μικρο μπλε κομματι του δρομου ειναι λανθασμενα ...αναποδος μονοδρομος κι ετσι η πλοηγηση δεν μπορει να συνεχιστει ευθεια και παει απο γυρω.
Το ιδιο προβλημα υπαρχει και στις προηγουμενες εκδοσεις και θα πρεπει να διορθωσουν την φορα του διανυσματος.
x-trail- Honorary Member
Καλησπέρα και πάλι...λοιπόν εδώ σας παραθέτω την άσκοπη δρομολόγηση επι της λεωφόρου Μαραθώνος με κατεύθυνση την Αττική οδό και αφετηρία την Ραφήνα, όπου στο σημείο που φαίνεται να στρίβει αριστερά και να κάνει όλο αυτόν τον γύρω, μπορούσε απλά να συνεχίσει ευθεία χωρίς αυτήν την παράκαμψη. Οτιδήποτε άλλο εντοπίσω θα το ποστάρω εδώ.. το μάθαμε το κόλπο τώρα. :-)
Καλησπέρα και πάλι...λοιπόν εδώ σας παραθέτω την άσκοπη δρομολόγηση επι της λεωφόρου Μαραθώνος με κατεύθυνση την Αττική οδό και αφετηρία την Ραφήνα, όπου στο σημείο που φαίνεται να στρίβει αριστερά και να κάνει όλο αυτόν τον γύρω, μπορούσε απλά να συνεχίσει ευθεία χωρίς αυτήν την παράκαμψη. Οτιδήποτε άλλο εντοπίσω θα το ποστάρω εδώ.. το μάθαμε το κόλπο τώρα. :-)
Constantine80- New Member
- Τόπος : Athens
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 45
Δωσε μας & προορισμο ...
Santosan- Administrator
Santosan έγραψε:Δωσε μας & προορισμο ...
Ναι σωστά, ο προορισμός είναι τα δυτικά προάστια Πειραιά (Νίκαια), μια διαδρομή με επιλογή διοδίων και έξοδο απο την Αττική οδό στον Κηφισό.
Μεσα στην μέρα θα ποστάρω και την δρομολόγηση επι της Βάρης Κορωπίου.
Υπαρχει εξηγηση στην συγκεκριμενη δρομολογηση που εδωσες & επειδη κανω περιπου αυτο το δρομολογιο θα συμφωνησω με τον πλοηγο. Η αιτια ειναι οτι ο χαρτης γνωριζει οτι η Λεωφορος Μαραθωνος εχει χαμηλοτερη μεση ωριαια ταχυτητα απο την Περιφερειακη Υμηττου, αφου εχει κινηση & πολλα φαναρια. Με βαση αυτα ο πλοηγος σε καθοδηγει απο την Περιφερειακη Υμηττου ωστε να διανυσεις ταχυτερα την αποσταση μεχρι την εισοδο στην Αττικη Οδο στην οποια σε βαζει απο αλλου. Ολα αυτα οταν η δρομολογηση ειναι με βαση τον ταχυτερο χρονο.
Santosan- Administrator
Οκ αν και δεν μπορω για την ώρα να δοκιμάσω κάτι μιας και δεν το εχω μαζί μου το gps, θα μπορέσω να το κοιτάξω σε λίγες ώρες.. και αυτό είναι η εντύπωση μου ότι αυτή την παράκαμψη την βγάζει ανεξαρτήτως επιλογής για ταχύτερο χρόνο, η απόσταση.. επίσης σε αυτό που θα πώ είμαι σίγουρος. παλιότερα (2 εκδόσεις πριν και παραπάνω) απο την ίδια διαδρομή ότι επιλογή και να έδινα, δεν την έκανε αυτή την παράκαμψη... για αυτό και επειδή είχα συνηθίσει έτσι, μου έρχεται σαν λάθος. (χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κιόλας μιάς και θα μπορούσε να είναι και απλά μια μεγαλύτερη ενημέρωση των παραμέτρων δρομολόγησης)
Θα δοκιμάσω ξανά αυτό που είπα και θα γράψω εδώ
Θα δοκιμάσω ξανά αυτό που είπα και θα γράψω εδώ
Η δρομολογηση σε προσομοιωση ειναι σαφεστατη:
Συντομοτερος χρονος
Μικροτερη αποσταση
Λιγοτερα καυσιμα
Η αμφισβητουμενη διαδρομη, η παρακαμψη που αναφερεις, ειναι η μονη διαφορα μεταξυ της πρωτης & της τριτης διαδρομης. Με την συγκεκριμενη παρακαμψη εισαι ενα λεπτο ταχυτερος ενω ταξιδευεις εννιακοσια μετρα παραπανω.
Συντομοτερος χρονος
Μικροτερη αποσταση
Λιγοτερα καυσιμα
Η αμφισβητουμενη διαδρομη, η παρακαμψη που αναφερεις, ειναι η μονη διαφορα μεταξυ της πρωτης & της τριτης διαδρομης. Με την συγκεκριμενη παρακαμψη εισαι ενα λεπτο ταχυτερος ενω ταξιδευεις εννιακοσια μετρα παραπανω.
Santosan- Administrator
Santosan έγραψε:Με βαση αυτα ο πλοηγος σε καθοδηγει απο την Περιφερειακη Υμηττου ωστε να διανυσεις ταχυτερα την αποσταση μεχρι την εισοδο στην Αττικη Οδο στην οποια σε βαζει απο αλλου. Ολα αυτα οταν η δρομολογηση ειναι με βαση τον ταχυτερο χρονο.
Και στο Google maps αυτη τη διαδρομη βγαζει ως πρωτη και γνωμη μου ειναι οτι ειναι και η καλυτερη. Εξαλλου αφου θα πληρωσεις που θα πληρωσεις διοδια, γιατι να μη μπεις απο νωρις στην Περιφερειακη Υμηττου παρα να μπλεξεις με τα φαναρια της Μαραθωνος που ειναι και σχετικα στενος δρομος.(Ειναι και τα εργα της αερογεφυρας τωρα,χαμος!)
Σελίδα 7 από 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» Οι Εξελιξεις Απο Την Geodata Για Τον Auto Drive Hellas
» Auto Drive - Παλιές αναφορές λαθών χαρτογράφησης για τις οποίες δεν έχει γίνει καμμία ενέργεια διόρθωσης
» Auto Drive Hellas 4.50T
» Αναφορα Λαθων Χαρτογραφησης Του Ευρωπαικου Χαρτη Της Here (CN EU NT/NTU)
» Topo Drive (HELLAS) Greece 2014.A (Greek/Latin NT) Tracer - Geodata
» Auto Drive - Παλιές αναφορές λαθών χαρτογράφησης για τις οποίες δεν έχει γίνει καμμία ενέργεια διόρθωσης
» Auto Drive Hellas 4.50T
» Αναφορα Λαθων Χαρτογραφησης Του Ευρωπαικου Χαρτη Της Here (CN EU NT/NTU)
» Topo Drive (HELLAS) Greece 2014.A (Greek/Latin NT) Tracer - Geodata
Σελίδα 7 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης