Αναφορα Λαθων Χαρτογραφησης Του Auto Drive Hellas Της Geodata
+26
yb010555
lneam
McKing
kwgwkou
dim68
Constantine80
evankouros
GEORGE1
giorgos_korinthos
D_G
ZAFIR
ΠΑΝΟΣ Λ
navitraveler
antreas13
teohunter
Randyman
PAVL-2
stelios.com
G.K.
fokion
GeoData_Official
panoshm
x-trail
alexis75gr
panosmpo
gnoul
30 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 11
Σελίδα 4 από 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Απ: Αναφορα Λαθων Χαρτογραφησης Του Auto Drive Hellas Της Geodata
Επομενη εκδοχη ειναι να εχω στριψει στην Ιουλιανου απο την Αχαρνων:
Ιουλιανου - Χωματιανου - Λιοσιων - Μαρνη -Μενανδρου - Παναγη Τσαλδαρη - Μυλλερου
Ιουλιανου - Χωματιανου - Λιοσιων - Μαρνη -Μενανδρου - Παναγη Τσαλδαρη - Μυλλερου
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
H Πορεια που βγαζει το 3490 με ολες τις δικες σου Ρυθμισεις ειναι ακριβως αυτη που δινει και στο σκρινακι του Μανου παραπανω.Randyman έγραψε:Αλλο παρομοιο προβλημα με την πλοηγηση οπως τοτε με τη Σκουφα 10.
Του δινω απο Αχαρνων να με παει Μυλλερου 11 στη ΔΕΗ. Αντι να Παει Μαγερ-Καρολου-Πλ.Καραισκακη-Αχιλλεως και αριστερα στα φαναρια της Κολοκυνθους και μετα δεξια Κεραμεικου, ηθελε ντε και καλα να με παει προς Δεληγιωργη να με βγαλει Πειραιως.
Ας το τσεκαρει ο Xtrail.
(Παντα επιλεγμενη η "συντομοτερη αποσταση")
Δινοντας προορισμο Μυλλερου 11 μου βγαζει την φουξ Πορεια 1.8 km σε αποσταση.
Η Πορεια που εχεις εσυ στο μυαλο σου ειναι η πρασινη, ΟΚ ειναι μικροτερη σε αποσταση, ειναι 1.7 Km
H διαφορα ειναι οτι για να παρω την πρασινη πορεια εδωσα προορισμο την διασταυρωση Μυλλερου και Κεραμμεικου !!!!
Ομως το Μυλλερου 11 ειναι λιγο κατω απο την διασταυρωση (μονοδρομος προς τα πανω) και γι' αυτο ΣΩΣΤΑ με κανει κυκλο απο την Τσαλδαρη.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αν ακολουθουσε τους δικους σου δρομους (μπλε) αλλα δεν σε αφηνε στη διασταυρωση αλλα σε πηγαινε ακριβως στο 11 βλεπεις οτι ειναι 2.0 km κι αρα πιο μακρυνη και δεν την δινει.
Εδω εχουν λαθος στα ονοματα, Eυρωπαικος και Αναβαση τα εχουν σωστα.Randyman έγραψε:37.932673,23.730318 Gmaps
Ναυπακτου 16 Αγιος Δημητριος. Σου βγαζει οτι ειναι στα αριστερα σου οπως κατεβαινεις την Οθωνος, αλλα αυτη ειναι η Γιασεμιου. Ουσιαστικα η Γιασεμιου ειναι μια πεζοδρομημενη ανηφοριτσα χωρις αριθμηση, ο πλοηγος τη λεει Ναυπακτου. Το 16 της Ναυπακτου ειναι καπου στη μεση του δρομου, δεξια οπως κατεβαινουμε την Οθωνος.
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Ετσι εξηγειται που στη μπλε πορεια δε στριβει καν κεραμεικου, αλλα σε ανεβαζει να φας ολη την κινηση της Πειραιως ωρα αιχμης που ηταν κιολας οταν πηγα...
Αρα με αυτο συμπεραινω οτι οταν ενας αριθμος ειναι πολυ κοντα σε διασταυρωση, θα δινω τη διασταυρωση κι ας περπατησει ο πελατης κανα 10μετρο, δεν εγινε και τιποτα.. Γιατι αν ακολουθουσα τον πλοηγο σημερα και δεν ηξερα τη διαδρομη βασει εμπειριας θα με κατηγορουσε για κυκλο κλπ...
Αρα με αυτο συμπεραινω οτι οταν ενας αριθμος ειναι πολυ κοντα σε διασταυρωση, θα δινω τη διασταυρωση κι ας περπατησει ο πελατης κανα 10μετρο, δεν εγινε και τιποτα.. Γιατι αν ακολουθουσα τον πλοηγο σημερα και δεν ηξερα τη διαδρομη βασει εμπειριας θα με κατηγορουσε για κυκλο κλπ...
Randyman- Pro Map Reporter
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 04/06/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 190
Αλλο λαθος στη δρομολογηση. 37.988895,23.743289 google maps.
Απο Λασκαρεως 41 του δινω δικαστηρια Ευελπιδων 97 και αντι να παει τερμα τη Λασκαρεως και να κανει αριστερα κατω στην Αλεξανδρας και καπακι δεξια στη Μουστοξυδη, αυτο μου λεει να κανω αριστερα στην Καβασιλα να στριψω δεξια Κομνηνων και μετα να περασω ευθεια απεναντι στη Μουστοξυδη.
Εγω ερχομουν απο Ριζαρη 15 του δινω Δικαστηρια Ευελπιδων και πηγαινα για περιφερειακο Λυκαβηττου, ωστε να μπω μετα Μαρκου Ευγενικου και να περασω καθετα την Ιπποκρατους για Λασκαρεως, και το κοιτουσα στην πορεια, ακομη και οταν μπηκα Λυκαβηττο, ηθελε να με βγαλει νωριτερα, προφανως λογω αποστασης. Εκει εχει λογικη αφου δε μπορει να ξερει οτι θα κολλησεις στη Χαριλαου Τρικουπη ωσπου να βγεις Κομνηνων.
Απο Λασκαρεως 41 του δινω δικαστηρια Ευελπιδων 97 και αντι να παει τερμα τη Λασκαρεως και να κανει αριστερα κατω στην Αλεξανδρας και καπακι δεξια στη Μουστοξυδη, αυτο μου λεει να κανω αριστερα στην Καβασιλα να στριψω δεξια Κομνηνων και μετα να περασω ευθεια απεναντι στη Μουστοξυδη.
Εγω ερχομουν απο Ριζαρη 15 του δινω Δικαστηρια Ευελπιδων και πηγαινα για περιφερειακο Λυκαβηττου, ωστε να μπω μετα Μαρκου Ευγενικου και να περασω καθετα την Ιπποκρατους για Λασκαρεως, και το κοιτουσα στην πορεια, ακομη και οταν μπηκα Λυκαβηττο, ηθελε να με βγαλει νωριτερα, προφανως λογω αποστασης. Εκει εχει λογικη αφου δε μπορει να ξερει οτι θα κολλησεις στη Χαριλαου Τρικουπη ωσπου να βγεις Κομνηνων.
Αν αρχισουμε αυτα...
Προχτες θελοντας να παω απο λιγο πριν το ΚΑΠΕ (στη μεριατου) στο Πικερμι μετα τη κεντρικη διασταυρωση ( στην ιδια μερια ) με εκανε μια απιστευτη offroad διαδρομη ως οχι συντομοτερη αλλα ως ταχυτερη!!!
Ναι οφειλω να ομολογήσω οτι ΔΕΝ εχω ενεργοποιημενη την αποφυγη χωματοδρομων, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ αυτη δεν ηταν η.... ταχυτερη διαδρομη..
Αναστροφη στην Ελ. Βενιζελου ( ο δρομος απο το Εκ. Χωριο ) και βουρ πικερμι.
Θα προσπαθησω να "τραβηξω" και το track το απογευμα
Προχτες θελοντας να παω απο λιγο πριν το ΚΑΠΕ (στη μεριατου) στο Πικερμι μετα τη κεντρικη διασταυρωση ( στην ιδια μερια ) με εκανε μια απιστευτη offroad διαδρομη ως οχι συντομοτερη αλλα ως ταχυτερη!!!
Ναι οφειλω να ομολογήσω οτι ΔΕΝ εχω ενεργοποιημενη την αποφυγη χωματοδρομων, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ αυτη δεν ηταν η.... ταχυτερη διαδρομη..
Αναστροφη στην Ελ. Βενιζελου ( ο δρομος απο το Εκ. Χωριο ) και βουρ πικερμι.
Θα προσπαθησω να "τραβηξω" και το track το απογευμα
fokion- Skilled Member
- Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 352
37.942892,23.724594 στο google maps
Νεα Σμυρνη οπως κατεβαινεις την Εθνικης Στεγης ο πλοηγος σου δειχνει οτι μπορεις να στριψεις λοξα δεξια στη Νεαπολεως, ομως υπαρχει απαγορευτικο. Το ειχα ξαναναφερει στο παρελθον, κανεις στην Autodrive δεν εδωσε βαση.
Νεα Σμυρνη οπως κατεβαινεις την Εθνικης Στεγης ο πλοηγος σου δειχνει οτι μπορεις να στριψεις λοξα δεξια στη Νεαπολεως, ομως υπαρχει απαγορευτικο. Το ειχα ξαναναφερει στο παρελθον, κανεις στην Autodrive δεν εδωσε βαση.
Γεια σου Ανδρεα.Μαθαινω οτι την Παρασκευη θα γινουν εγκαινια και θα δοθουν στην κυκλοφορια 2 δρομοι.Ο ανισοπεδος κομβος Αρτας και ο καινουργιος δρομος Καρτερι-Παργα.Ελπιζω να προστεθουν συντομα στον Αutodrive.
teohunter- Member
- Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 70
Ν.37.92115
Ε.22.98987
Στον κομβο του ισθμου, οπως φαινεται και στην φωτο ενω η πορεια μου ειναι αριστερα το lane assist με καθοδηγει ευθεια.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ε.22.98987
Στον κομβο του ισθμου, οπως φαινεται και στην φωτο ενω η πορεια μου ειναι αριστερα το lane assist με καθοδηγει ευθεια.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
panosmpo- Advanced Member
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 756
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα ανταπόκρισή σας, οι αλλαγές σιγά-σιγά περνιούνται στα δεδομένα σας και αυτή είναι και η καλύτερη επιβράβευση για αυτή την "γωνιά" σας σε αυτό τον χώροGeoData_Official έγραψε:Και ενημερωτικά, οι παρατηρήσεις σας έχουν ήδη αξιοποιηθεί.
Θα τις δείτε στην επόμενη έκδοση. Λίγη υπομονή.
Επίτρεψέ μου Αντρέα να κάνω μια "ανασκόπηση" στα δικά μου (στην τρέχουσα έκδοση 3.11)
Διορθώθηκεpanoshm έγραψε:Στις Αχαρνές Αττικής, η οδός Λαδά στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ιωνίας και Φιλαδελφείας έχει μονοδρομηθεί πρόσφατα με κατεύθυνση από Ιωνίας προς Φιλαδελφείας
Διορθώθηκεpanoshm έγραψε:Βραχάτι Κορινθίας (Δήμος Βόχας)
1. Η οδός Κροκίδα είναι "λιγότερο" κεντρική από ότι η Βασιλείου.... Όταν είσαι στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών και θες να πας στο τέρμα της Βασιλείου, ο χάρτης σε δρομολογεί μέσω της Κροκίδα (στην "ταχύτερη" επιλογή πορείας), και όχι μέσω της ίδιας της οδού Βασιλείου... Η οδός Κροκίδα είναι στενή, ένα αυτοκίνητο χωράει να περάσει (ειδικά στο τμήμα μεταξύ σιδηροδρομικής γραμμής και Βασιλείου), ενώ η Βασιλείου είναι πλάτους 8m περίπου....
Σαν κατηγοριοποίηση δρόμου λοιπόν, η Βασιλείου θα έπρεπε να είναι ίδια με αυτή της Κολοκοτρώνη
ΔΕΝ διορθώθηκεpanoshm έγραψε:Βραχάτι Κορινθίας (Δήμος Βόχας)
2. Το τμήμα της Ελευθερίου Βενιζέλου που έχω μαρκάρει με το κόκκινο βέλος, είναι μονής κατεύθυνσης για το τμήμα που καταλαμβάνει το βελάκι... Λογικό, αφού η Ελευθερίου Βενιζέλου είναι κεντρική και αυτή η μικρή μονοδρόμηση είναι απαραίτητη, αφού στο τμήμα αυτό έχει πολλά μαγαζιά και υπάρχει μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων... Όσοι ανεβαίνουν στρίβουν μετά τις σιδηροδρομικές γραμμές αναγκαστικά στην Καραϊσκάκη (που δεν την έχετε ονοματήσει και την έχετε ως "Road") για να "πιάσουν" την Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών μέσω της οδού Νικηταρά
Δεν μπήκε.... Αλήθεια Αντρέα, pois σε ενδιαφέρει να αναφέρουμε εδώ, ή πρέπει να ανοιχτεί κανένα άλλο topic καλύτερα?panoshm έγραψε:Βραχάτι Κορινθίας (Δήμος Βόχας)
3. Τέλος στην οδό Βασιλείου στο σημείο όπου είναι το γράμμα "Ι" της ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, υπάρχει (αριστερά κατεβαίνοντας) γήπεδο μπάσκετ (μικρό χωρίς κερκίδες κλπ)
Διορθώθηκαν όλα (σχεδόν)panoshm έγραψε:Χωματόδρομοι στη Πάρνηθα.
Στο screenshot είναι το ίχνος μου
Περιοχή στα αριστερά: N38.19880 E23.58831
Περιοχή στο κέντρο: N38.19039 E23.61448
Περιοχή στα δεξιά: N38.19345 E23.62642
Τις συντεταγμένες τις βάζω για εύκολη εύρεση
Παρατηρώ ότι στην "δεξιά" παρατήρηση, έχετε μια διαφοροποίηση.... μήπως δεν "περνιόταν" ο δρόμος όταν κάνατε τον έλεγχο? Βλέπω έχετε βάλει και ένα "κομμάτι" που δεν το είχα δει τότε εγώ όταν πέρναγα...
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Πανο δεν δινεις και τους δρομους, στο υψος στο Σειριο για να γινεται η δρομολογιση με τον AutoDrive!
Αυτές οι παρατηρήσεις δεν πέρασαν παρά μόνον έγινε "κοπή" του δρόμου που κατασκευάζεται, με αποτέλεσμα οι δρομολογήσεις να πηγαίνουν από....stelios.com έγραψε:Τον Νοέμβριο του 2012 και τέλος χειμώνα του 2013, σας είχα στείλει στο σαιτ σας αυτές τις διορθώσεις.
Δεν είδα να μπαίνουν στίς αναβαθμίσεις σας.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μην με παρεξηγείτε !
Απλώς απορώ γιατί δεν γίνεται η ενημέρωση έτσι όπως την περιγράφω!
Έχετε έναν πολύ καλό χάρτη και θέλω να είναι ακόμα καλύτερος!
Βεβαίως όταν θα γίνει ο δρόμος και δοθεί στην κυκλοφορία (ποτέ δηλαδή!) εγώ θα σας ενημερώσω. (εννοείται άμεσα!)
stelios.com- Member
- Τόπος : Σέρρες
Αριθμός μηνυμάτων : 210
Σωστάpanosmpo έγραψε:Πανο δεν δινεις και τους δρομους, στο υψος στο Σειριο για να γινεται η δρομολογιση με τον AutoDrive!
Λοιπόν:
Στον Σείριο, ανεβαίνοντας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, μπορείς μέσω του parking του Σείριου να μπεις από τον παράδρομο, στην Εθνική Οδό... Και ανάποδα όταν γυρίζεις, να βγεις από την Εθνική Οδό και να πας στον παράδρομο μέσω του parking του Σείριου
Το "σημείο" εισόδου είναι η είσοδος του parking Σείριου που υπάρχει (βλέπε κόκκινο κύκλο στα screenshot) επί της παραπλεύρου οδού με κατεύθυνση προς Αθήνα... Δυστυχώς όμως ο Autodrive ΔΕΝ την έχει την είσοδο αυτή
panoshm- Moderator
Το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] έχει δοθεί πλέον στη κυκλοφορία.....
Δεν το έχω "περπατήσει" και δεν γνωρίζω ακριβώς την χάραξη.... Το δεδομένο είναι ότι λειτουργεί κανονικά, καθώς φίλος μου τον χρησιμοποίησε πρόσφατα (χωρίς όμως GPS)
Θα χρειαστεί επί τόπου καταγραφή λοιπόν.... Είναι περίπου εδώ:
Δεν το έχω "περπατήσει" και δεν γνωρίζω ακριβώς την χάραξη.... Το δεδομένο είναι ότι λειτουργεί κανονικά, καθώς φίλος μου τον χρησιμοποίησε πρόσφατα (χωρίς όμως GPS)
Θα χρειαστεί επί τόπου καταγραφή λοιπόν.... Είναι περίπου εδώ:
panoshm- Moderator
Μεγαλο λαθος στην Αγίου Ιωάννου στην Αγια Παρασκευη. Το gps τη δειχνει διπλης κατευθυνσης ενω ειναι μονο ανοδος. Κατεβαινει σε καποιο σημειο αρκετά ψηλα, αλλα για πολύ λίγο.
38.006566,23.827537 στο google maps
38.006566,23.827537 στο google maps
Αυτο το προβλημα το ειχα απο την προηγουμενη εκδοση.Σε αυτη την διασταυρωση Ν.37.75315
Ε.022.73355
Ενω κατευθυνομαι προς Ναυπλιο με παει απο την Εθνικη Οδος Κορινθου Αργους ενω το σωστο ειναι να στριψω και να παω απο την Εθνικη Οδος Κορινθου Ναυπλιου οπως ειναι στην φωτο.
Ε.022.73355
Ενω κατευθυνομαι προς Ναυπλιο με παει απο την Εθνικη Οδος Κορινθου Αργους ενω το σωστο ειναι να στριψω και να παω απο την Εθνικη Οδος Κορινθου Ναυπλιου οπως ειναι στην φωτο.
Σωστα Πανο τα λες, αλλα αν δεις στο Mapsource, πως να σε παει απο τον Kορινθου-Ναυπλιου οταν θεωρει οτι η αλλη Πορεια (μπλε) ειναι και ενα λεπτο ταχυτερη και ενα χιλιομετρο πιο κοντη.
Την κανονικη την εδωσα με Ενδιαμεσο Σημειο ωστε να στριψει απο εκει που θελεις.
Την κανονικη την εδωσα με Ενδιαμεσο Σημειο ωστε να στριψει απο εκει που θελεις.
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Κυριακο το ωραιο ειναι οτι και οι δυο δρομοι υπηρχαν και πριν, και με δρομολογουσε απο την Kορινθου-Ναυπλιου.
38.012859,23.6469
Οδος Αλφειου στο Χαιδαρι εχει φυτεμενα δεντρα που δε σου επιτρεπουν να την περασεις. Πρεπει να την δειχνει σαν αδιεξοδο.
Οδος Αλφειου στο Χαιδαρι εχει φυτεμενα δεντρα που δε σου επιτρεπουν να την περασεις. Πρεπει να την δειχνει σαν αδιεξοδο.
Δεν είναι λάθος στο δρόμο ούτε στις οδούς, αλλά στην σχεδίαση του χάρτη.
Ανεβαίνοντας στην Ιερά Οδό προς το Δαφνί, το δάσος αρχίζει ένα φανάρι πριν την σχεδίαση στον χάρτη.
Και ίσως είναι από τα σημεία που ο χάρτης έχει τα πιο όμορφα χρώματα και γραφικά κοντά στο Δαφνί!
Ανεβαίνοντας στην Ιερά Οδό προς το Δαφνί, το δάσος αρχίζει ένα φανάρι πριν την σχεδίαση στον χάρτη.
Και ίσως είναι από τα σημεία που ο χάρτης έχει τα πιο όμορφα χρώματα και γραφικά κοντά στο Δαφνί!
D_G- Member
- Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013
Σε αυτο το σημειο του δρομου Ν.37.88804 - Ε.022.89481 με κατευθυνση απο το Σολομο προς αθηνα, πανω στην στροφη στα δεξια υπαρχει δρομος (ο οποιος υποτιθεται οτι συνεχιζει ευθεια), αλλα εχει τετοια υψομετρικη διαφορα που δεν ειναι προσβασιμος παρα μονο με μηχανη απο την ακρη ακρη στα δεξια του δρομου. Αν καποιος λιγο αφηρημενος δεν το προσεξει θα παθει μεγαλη ζημια η θα ντελαπαρει το αυτοκινητο. δυστυχως παρολο που δειχνει τον δρομο με διακεκομμενη γραμμη με πλοηγει απο αυτον τον δρομο ( επιλογες - μη ασφαλτ. δρομοι και με μικροτερη αποσταση).
Σε αυτο το σημειο του δρομου Ν.37.88804 - Ε.022.89481 με κατευθυνση απο το Σολομο προς αθηνα, πανω στην στροφη στα δεξια υπαρχει δρομος (ο οποιος υποτιθεται οτι συνεχιζει ευθεια), αλλα εχει τετοια υψομετρικη διαφορα που δεν ειναι προσβασιμος παρα μονο με μηχανη απο την ακρη ακρη στα δεξια του δρομου. Αν καποιος λιγο αφηρημενος δεν το προσεξει θα παθει μεγαλη ζημια η θα ντελαπαρει το αυτοκινητο. δυστυχως παρολο που δειχνει τον δρομο με διακεκομμενη γραμμη με πλοηγει απο αυτον τον δρομο ( επιλογες - μη ασφαλτ. δρομοι και με μικροτερη αποσταση).
Να ενημερωσω και εγω χθες ενω ημουν στα goodys της λαμιας του βαζω προρισμο αραχωβα βοιωτιας.Με περναει απο τα διοδια αγιας τριαδας νομιζω και μετα μου λεει να στριψω δεξια σε ενα δρομο που υπαρχει αλλα εχει κλεισει με συρματοπλεγμα!!!Μετα πηγα πολυ παρακατω εκανα το απαραιτητο off roading για να ξαναβγω σωστα.
teohunter- Member
- Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2012
Έχεις δίκιο Πάνο γι' αυτό το επικίνδυνο σημείο κοντά στο Σολωμό. Αν στρίψεις δεξιά ακόμα και με 20 Km/h πάει το αυτοκίνητο. Αυτόν τον δρόμο δεν τον χρησιμοποιεί σχεδόν κανένας, παρά μόνο όσοι έχουν χωράφια (κάτω από τον δρόμο αυτόν στα δεξιά), ή όσοι θέλουν να αποφύγουν τυχόν έλεγχο της αστυνομίας στο φανάρι. Στη στροφή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, μετά ο δρόμος περπατιέται και ενώνεται με την Κορίνθου-Άργους.
giorgos_korinthos- Member
Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 93
Πριν χρόνια είχα πάει με έναν γνωστό μου περπατώντας από την Αγία Τριάδα Μεγάρων μέχρι την Πάχη μέσα από έναν δρόμο που υπήρχαν κάτι στρατόπεδα.
Σήμερα το πρωί προσπάθησα οδικώς να πάρω την ίδια διαδρομή, αλλά ο χάρτης κάποια στιγμή σταματά να δείχνει ότι υπάρχει δρόμος και πορευόμουν χωρίς να μου δείχνει τίποτα.
Επειδή είναι Χριστούγεννα και ήταν ερημιά εκεί, γύρισα πίσω και προτίμησα να πάω μέχρι την Παλιά Εθνική.
Σήμερα το πρωί προσπάθησα οδικώς να πάρω την ίδια διαδρομή, αλλά ο χάρτης κάποια στιγμή σταματά να δείχνει ότι υπάρχει δρόμος και πορευόμουν χωρίς να μου δείχνει τίποτα.
Επειδή είναι Χριστούγεννα και ήταν ερημιά εκεί, γύρισα πίσω και προτίμησα να πάω μέχρι την Παλιά Εθνική.
D_G- Member
- Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013
Κάποιο screenshot θα βοηθούσε περισσότερο στην επίλυση του προβλήματος (έστω και από το GoogleEarth αν δεν βολεύεσαι από το GPS)
panoshm- Moderator
Χρονια πολλα και καλη χρονια.
38.008195,23.750185
Στο τελειωμα της Καυκασου στην Ανω Κυψελη ο δρομος μετονομαζεται σε Ερνεστου Κουρτιου και πιο μετα Νικου Ξυλουρη. Ο πλοηγος την εμφανιζει κατευθειαν Ξυλουρη αφου τελειωσει η Καυκασου.
38.008195,23.750185
Στο τελειωμα της Καυκασου στην Ανω Κυψελη ο δρομος μετονομαζεται σε Ερνεστου Κουρτιου και πιο μετα Νικου Ξυλουρη. Ο πλοηγος την εμφανιζει κατευθειαν Ξυλουρη αφου τελειωσει η Καυκασου.
Σελίδα 4 από 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» Οι Εξελιξεις Απο Την Geodata Για Τον Auto Drive Hellas
» Auto Drive - Παλιές αναφορές λαθών χαρτογράφησης για τις οποίες δεν έχει γίνει καμμία ενέργεια διόρθωσης
» Auto Drive Hellas 4.50T
» Αναφορα Λαθων Χαρτογραφησης Του Ευρωπαικου Χαρτη Της Here (CN EU NT/NTU)
» Topo Drive (HELLAS) Greece 2014.A (Greek/Latin NT) Tracer - Geodata
» Auto Drive - Παλιές αναφορές λαθών χαρτογράφησης για τις οποίες δεν έχει γίνει καμμία ενέργεια διόρθωσης
» Auto Drive Hellas 4.50T
» Αναφορα Λαθων Χαρτογραφησης Του Ευρωπαικου Χαρτη Της Here (CN EU NT/NTU)
» Topo Drive (HELLAS) Greece 2014.A (Greek/Latin NT) Tracer - Geodata
Σελίδα 4 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης