Προβλημα αναβαθμησης του Auto Drive 2.40 στο 3590 LMT
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Προβλημα αναβαθμησης του Auto Drive 2.40 στο 3590 LMT
για χαρα πηγα κα κανω αναβαθμηση στο ayto drive 2.4 ελλην χαρακτηρες sto nuvi 3590 lm και δεν γινεται γιατι λεει οτι δεν εχει αναγνωριστεί ο εγκατεστημένος χάρτης ο χαρτης ηταν μεσα στο μηχανημα πηρα τη γαρμιν τηλ και μου ηπαν να το στειλω να το φτιαξουν με το αζημιοτο + τα εξοδα αποστολης γιατι ειμαι απο νησι μπορει καποιος να βοηθηση
gianisf- New Member
- Τόπος : αντιπαρος
Ημερομηνία εγγραφής : 21/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Απ: Προβλημα αναβαθμησης του Auto Drive 2.40 στο 3590 LMT
Καλησπερα Γιαννη & καλως ηρθες στο forum !!
Θελω να μου πεις αν ο χαρτης Auto Drive Hellas λειτουργει αυτη την στιγμη στην συσκευη, αν τον βλεπει η συσκευη, μπορεις να τον επιλεξεις & να κανεις πλοηγηση με αυτον.
Συνδεσε την συσκευη στο PC θα πρεπει στην εσωτερικη μνημη να δεις μεσα στον φακελο map δυο αρχεια, το gmapprom.img & το gmapprom.unl, ειναι πραγματι ετσι ;
Θελω να μου πεις αν ο χαρτης Auto Drive Hellas λειτουργει αυτη την στιγμη στην συσκευη, αν τον βλεπει η συσκευη, μπορεις να τον επιλεξεις & να κανεις πλοηγηση με αυτον.
Συνδεσε την συσκευη στο PC θα πρεπει στην εσωτερικη μνημη να δεις μεσα στον φακελο map δυο αρχεια, το gmapprom.img & το gmapprom.unl, ειναι πραγματι ετσι ;
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
για χαρα ο χαρτης λειτουργει κανονικα εχω και τον topodrive αλλα σε καρτα mikro sd το αρχειο map εχει μεσα μονο ενα ζιπαριζμενο αρχειο που λεγετε gmapsupp
gianisf- New Member
Ζιπαρισμενο αρχειο μεσα στον φακελο map δεν μπορει να υπαρχει, τα αρχεια μεσα στον φακελο map ειναι τα εξης:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αφαιρεσε το Unlock.gma τα αλλα δυο πρεπει να υπαρχουν ειτε με ονομασια gmapsupp ειτε σαν gmapprom.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αφαιρεσε το Unlock.gma τα αλλα δυο πρεπει να υπαρχουν ειτε με ονομασια gmapsupp ειτε σαν gmapprom.
Santosan- Administrator
αν μπορουσα θα σου εστελνα φοτο να το δεις .οταν παω να το ανοιξω μου λεει internal eror και ειναι 61.7mb και λει οτι δημιουργηθικε το 2021
gianisf- New Member
Κανε μου την χαρη & μεσα απο το μενου της συσκευης πηγαινε στις ρυθμισεις "Χαρτης & οχημα", κατεβα χαμηλα να βρεις "Οι χαρτες μου" & δες αν βλεπει τον Auto Drive & ποιους χαρτες εχεις επιλεγμενους. Το προβλημα διορθωνεται παντως το θεμα ειναι να καταλαβω εγω αυτα που θελω.
Santosan- Administrator
μαλλον το εχουν κλειδωσει για να μην μπορεις να το αντιγραψει καποιοςgianisf έγραψε:αν μπορουσα θα σου εστελνα φοτο να το δεις .οταν παω να το ανοιξω μου λεει internal eror και ειναι 61.7mb και λει οτι δημιουργηθικε το 2021
gianisf- New Member
Οχι δεν συμβαινει κατι τετοιο, αν θες διαβασε το post ακριβως πανω απο το δικο σου μηπως βγαλουμε ακρη.
Santosan- Administrator
βλεπω τον topodrive hellas2012.a τον auto drive hellas v 2.40 greek nt τον europe dem τον cn europe ntu 2012.40 all εχω επιλεγμενο μονο τον topo drive kai ton auto drive
gianisf- New Member
και ενα ακομα cn europeNTU 2012 3Dgianisf έγραψε:βλεπω τον topodrive hellas2012.a τον auto drive hellas v 2.40 greek nt τον europe dem τον cn europe ntu 2012.40 all εχω επιλεγμενο μονο τον topo drive kai ton auto drive
gianisf- New Member
Aν θες πες μου το τηλ να σε παρω μπας και βγαλουμε καμια ακρη ευχαριστω
gianisf- New Member
Ζιπαρισμένο το "βλέπουν" το αρχείο με αυτό τον τρόπο τα Windows γιατί είναι δηλωμένο το *.img να ανοίγει με το αποσυμπιεστικό πρόγραμμα των Windows (έτσι κι αλλιώς οι χάρτες είναι "συμπιεσμένα" αρχεία.... βλέπε GmapTool και εξαγωγή του χάρτη σε μορφή χάρτη για εγκατάσταση στο Mapsource)
Οι χάρτες για Garmin είναι αρχεία με κατάληξη *.img και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορείς να τα ανοίξεις με πρόγραμμα αποσυμπίεσης
Κατά τα άλλα θα σε καθοδηγήσει ο Μάνος, μιας και είναι ο "κατεξοχήν γιατρός" μας
ΥΓ: Να έχεις επιλεγμένο ΜΟΝΟ έναν χάρτη.... πάντα...
Οι χάρτες για Garmin είναι αρχεία με κατάληξη *.img και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορείς να τα ανοίξεις με πρόγραμμα αποσυμπίεσης
Κατά τα άλλα θα σε καθοδηγήσει ο Μάνος, μιας και είναι ο "κατεξοχήν γιατρός" μας
ΥΓ: Να έχεις επιλεγμένο ΜΟΝΟ έναν χάρτη.... πάντα...
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Παρόμοια θέματα
» Auto Drive Hellas
» Auto Drive Hellas 4.00Τ - Προβληματα Aναβαθμισης / Συζητηση
» προβλημα εγκαταστασης auto drive hellas se navi 760
» Auto Drive Hellas 4.50T
» Auto Drive Hellas v5.20
» Auto Drive Hellas 4.00Τ - Προβληματα Aναβαθμισης / Συζητηση
» προβλημα εγκαταστασης auto drive hellas se navi 760