Αγορα 3597 - Προβλημα Απεικονισης Μετα Απο Αναβαθμιση
+5
x-trail
panoshm
Santosan
PAVL-2
D_G
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Αγορα 3597 - Προβλημα Απεικονισης Μετα Απο Αναβαθμιση
Αφού το 50 μου δημιουργούσε εδώ και λίγο καιρό προβλήματα, και αφού δεν κατάφερα να πάω διακοπές φέτος, είπα να χαλαλίσω από τον μισθό μου λίγα χρήματα να πάρω κάτι καλό.
Εδώ και 2 μέρες λοιπόν είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος αυτής της συσκευής.
Η πρώτη μου δουλειά ήταν να το δηλώσω στο G.E., και αφού είδα ότι μου έδινε αναβάθμιση για τον χάρτη Ευρώπης, δεν κατάφερα να τον εγκαταστήσω γιατί μου έγραφε ότι δεν έχω καθόλου χωρητικότητα μνήμης, και έτσι με την πρώτη ευκαιρία θα αγοράσω μία κάρτα για να έχω αυτό τον χώρο.
Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή, στην αρχή δούλεψα με όλους τους χάρτες που είχε επάνω, αργότερα διάβασα στις οδηγίες ότι θα πρέπει να έχω μόνο έναν σε λειτουργία, αυτόν που χρειάζομαι, και έτσι έβαλα να δουλεύει τον δοκιμασμένο της Auto Drive Hellas.
Αυτό που με ξενίζει είναι ότι χρειάζεται κάθε φορά να κάνω 2-3 φορές ζουμ για να φαίνεται ο χάρτης όπως τον είχα μάθει, και δυστυχώς δεν το έχει απομνημονεύσει μέχρι τώρα η συσκευή και γυρνά πάλι στο πολύ μακρινό τοπίο, κάτι που δεν μου αρέσει.
Στις λεωφόρους συμβαίνει το αντίθετο: Ενώ με το 50 μετά τα 94 χιλιόμετρα χάνει την λεπτομέρεια και δείχνει μακρινό τοπίο, το συγκεκριμένο μου κάνει ζουμ πιο κοντά και μου δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες που ξαναγυρνά στο μακρινό κάτω από τα 70 χλμ.
Δεν το έχω δουλέψει ακόμα, με εντυπωσιάζει η απεικόνιση του χάρτη, με την μόνη μου ένσταση στο πολύ μακρινό που πρέπει κάθε φορά να το ρυθμίζω χειροκίνητα.
Ελπίζω να επανέλθω και αφού πάρω κάρτα μνήμης, που ελπίζω να μην έχω προβλήματα στην εγκατάσταση.
(Κόλλησα πάντως κι εγώ την αρρώστια της πλοήγησης με το Garmin)
Εδώ και 2 μέρες λοιπόν είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος αυτής της συσκευής.
Η πρώτη μου δουλειά ήταν να το δηλώσω στο G.E., και αφού είδα ότι μου έδινε αναβάθμιση για τον χάρτη Ευρώπης, δεν κατάφερα να τον εγκαταστήσω γιατί μου έγραφε ότι δεν έχω καθόλου χωρητικότητα μνήμης, και έτσι με την πρώτη ευκαιρία θα αγοράσω μία κάρτα για να έχω αυτό τον χώρο.
Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή, στην αρχή δούλεψα με όλους τους χάρτες που είχε επάνω, αργότερα διάβασα στις οδηγίες ότι θα πρέπει να έχω μόνο έναν σε λειτουργία, αυτόν που χρειάζομαι, και έτσι έβαλα να δουλεύει τον δοκιμασμένο της Auto Drive Hellas.
Αυτό που με ξενίζει είναι ότι χρειάζεται κάθε φορά να κάνω 2-3 φορές ζουμ για να φαίνεται ο χάρτης όπως τον είχα μάθει, και δυστυχώς δεν το έχει απομνημονεύσει μέχρι τώρα η συσκευή και γυρνά πάλι στο πολύ μακρινό τοπίο, κάτι που δεν μου αρέσει.
Στις λεωφόρους συμβαίνει το αντίθετο: Ενώ με το 50 μετά τα 94 χιλιόμετρα χάνει την λεπτομέρεια και δείχνει μακρινό τοπίο, το συγκεκριμένο μου κάνει ζουμ πιο κοντά και μου δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες που ξαναγυρνά στο μακρινό κάτω από τα 70 χλμ.
Δεν το έχω δουλέψει ακόμα, με εντυπωσιάζει η απεικόνιση του χάρτη, με την μόνη μου ένσταση στο πολύ μακρινό που πρέπει κάθε φορά να το ρυθμίζω χειροκίνητα.
Ελπίζω να επανέλθω και αφού πάρω κάρτα μνήμης, που ελπίζω να μην έχω προβλήματα στην εγκατάσταση.
(Κόλλησα πάντως κι εγώ την αρρώστια της πλοήγησης με το Garmin)
D_G- Member
- Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 70
Αγορα 3597
Καλορίζικο και Καλές διαδρομες να εχεις .
PAVL-2- Leading Member
- Τόπος : Οπου με καλέσει η πατρίδα .
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2784
Απ: Αγορα 3597 - Προβλημα Απεικονισης Μετα Απο Αναβαθμιση
Καλοριζικο, καλες διαδρομες & απο εμενα !!
Το autozoom στα Garminakia δουλευει ακριβως αναποδα απο οτι το περιγραφεις & μου κανει εντυπωση γιατι το δικο σου 3597 συμπεριφερεται ετσι. Σε ολη την διαρκεια του τεστ εμενα μου δουλευε κανονικα, κοντινο zoom μεχρι περιπου τα 80 km & zoom out απο εκει & πανω ...
Αν δεν το εχεις κανει ακομα διαβασε εδω:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Απαραιτητως backup το περιεχομενο της συσκευης καθως & της μνημης NonVol, μονο ετσι στα δυσκολα θα μπορεσεις να σωσεις την συσκευη σου.
Καρτουλα προτεινετε στα 8 Giga Class 10
Το autozoom στα Garminakia δουλευει ακριβως αναποδα απο οτι το περιγραφεις & μου κανει εντυπωση γιατι το δικο σου 3597 συμπεριφερεται ετσι. Σε ολη την διαρκεια του τεστ εμενα μου δουλευε κανονικα, κοντινο zoom μεχρι περιπου τα 80 km & zoom out απο εκει & πανω ...
Αν δεν το εχεις κανει ακομα διαβασε εδω:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Απαραιτητως backup το περιεχομενο της συσκευης καθως & της μνημης NonVol, μονο ετσι στα δυσκολα θα μπορεσεις να σωσεις την συσκευη σου.
Καρτουλα προτεινετε στα 8 Giga Class 10
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Καλορίζικο και από μένα
Κάνε την 16G.... ο CityNavigator μαζί με τα συνοδευτικά του κοντεύει τα 6.... Δώσε "αέρα" στην κάρτα για να βάλεις και άλλους χάρτες (Recreactional, Anavasi, Topodrive ) Δόξα το Θεό, έχουμε πληθώρα να "παίζουμε"Santosan έγραψε:Καρτουλα προτεινετε στα 8 Giga Class 10
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Τώρα που το σκέπτομαι, μήπως υπάρχει πρόβλημα στην συσκευή και το λογισμικό και τα δείχνει ανάποδα ; (για το ζουμ μιλάω)
Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τις προτροπές.
Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τις προτροπές.
D_G- Member
Κανε Clear NonVol στην συσκευη για να επανελθει στην εργοστασιακη της κατασταση.
Εχοντας την συσκευη σε λειτουργια παμε στην οθονη του χαρτη (Προβ.χαρτη) & παταμε μια φορα την ενδειξη των χιλιομετρων. Εχουμε μπει στο μενου με τις πληροφοριες ταξιδίου, κραταμε παρατεταμενα το δαχτυλο πανω στην ενδειξη των χιλιομετρων μεχρι να μας ανοιξει το κρυφο μενου "Diagnostics Page". Η πρωτη επιλογη "Clear all User data" κανει ακριβως αυτο που λεμε "Hard Reset", ενω αν παμε στο "Developer Info" - "Nonvol Statistics" & πατησουμε τις τρεις γραμμουλες επανω δεξια που σημαινουν "μενου" μας δινεται η επιλογη "Clear Nonvol".
Αν εχεις τιποτα Αγαπημενα κανε πρωτα ενα backup τον φακελο GPX. Κανονικα θα πρεπει να εχεις κανει ηδη backup ολα τα αρχεια της εσωτερικης μνημης.
Φορτισμενη η συσκευη !!
Εχοντας την συσκευη σε λειτουργια παμε στην οθονη του χαρτη (Προβ.χαρτη) & παταμε μια φορα την ενδειξη των χιλιομετρων. Εχουμε μπει στο μενου με τις πληροφοριες ταξιδίου, κραταμε παρατεταμενα το δαχτυλο πανω στην ενδειξη των χιλιομετρων μεχρι να μας ανοιξει το κρυφο μενου "Diagnostics Page". Η πρωτη επιλογη "Clear all User data" κανει ακριβως αυτο που λεμε "Hard Reset", ενω αν παμε στο "Developer Info" - "Nonvol Statistics" & πατησουμε τις τρεις γραμμουλες επανω δεξια που σημαινουν "μενου" μας δινεται η επιλογη "Clear Nonvol".
Αν εχεις τιποτα Αγαπημενα κανε πρωτα ενα backup τον φακελο GPX. Κανονικα θα πρεπει να εχεις κανει ηδη backup ολα τα αρχεια της εσωτερικης μνημης.
Φορτισμενη η συσκευη !!
Santosan- Administrator
Επειδή είμαι λίγο άσχετος, να κάνω μεταφορά τα αρχεία όλα στον σκληρό και μετά να τα αντιγράψω σε ένα dvd ;
Στο GE πάντως έκανα ένα backup.
Στο GE πάντως έκανα ένα backup.
D_G- Member
Διαβασε εδω:
Εχει ολες τις διαδικασιες που χρειαζεται να κανεις μαζι με οδηγιες, ακολουθεις τα γραφομενα & θα τα βρεις ολα, ακομα & πως γινεται το backup. Μην κανεις κατι που δεν καταλαβαινεις ή δεν εισαι σιγουρος, φροντισε η συσκευη σου να ειναι φορτισμενη.
Εχει ολες τις διαδικασιες που χρειαζεται να κανεις μαζι με οδηγιες, ακολουθεις τα γραφομενα & θα τα βρεις ολα, ακομα & πως γινεται το backup. Μην κανεις κατι που δεν καταλαβαινεις ή δεν εισαι σιγουρος, φροντισε η συσκευη σου να ειναι φορτισμενη.
Santosan- Administrator
To Αutozoom της Garmin παντα ειχε να κανει με την ταχυτητα κινησης του αυτοκινητου λαμβανοντας υποψην αν πλησιαζουμε σε στροφη (ασπρο βελος) της πλοηγησης.D_G έγραψε:.....Αυτό που με ξενίζει είναι ότι χρειάζεται κάθε φορά να κάνω 2-3 φορές ζουμ για να φαίνεται ο χάρτης όπως τον είχα μάθει, και δυστυχώς δεν το έχει απομνημονεύσει μέχρι τώρα η συσκευή και γυρνά πάλι στο πολύ μακρινό τοπίο, κάτι που δεν μου αρέσει.
Δλδ και με 120 να πηγαινουμε και ειναι στο μακρυνο ζουμ, αν πλησιαζουμε σε στροφη, τοτε ζουμαρει κοντα για την στροφη.
Καποιες δε φορες εχω παρατηρησει στο 3490 οτι μετα μια στροφη πλογησης, ξεζουμαρει μεχρι να φανει στην οθονη η επομενη και μετα ζουμαρει στο αναλογο της ταχυτητας μου ζουμ.
Μπορεις με τον Autodrive να κανεις το παρακατω που εκανα κι εγω στο 3490.
Προσομοιωση καμια 20 χιλιομετρα σε Αυτοκινητοδρομο.
Ξεκινησε ο χαρτης με Οριο Ταχυτητας 130 (Εγνατια Οδος).
Πατωντας πανω στο Οριο Ταχυτητας, το αλλαξα στα 10Km/ωρα.
Το ζουμ (Autozoom ενεργοποιημενο) πηγε κοντινο στα 50 μετρα.
Αυξησα σταδιακα το Ο.Τ. ανα 10 και οταν το εβαλα στα 100 αλλαξε το ζουμ στα 120 μετρα (μακρυνο).
Απο εκει και μεχρι τα 180 Ο.Τ. δεν ξαναλλαξε το ζουμ.
Μετα αρχισα να κατεβαζω το Ο.Τ. ανα 10 km κι αρα και το αυτοκινητακι να κοβει ταχυτητα.
To ζουμ εγινε ξανα κοντινο (50 μετρα) μονο οταν εβαλα O.T. τα 70 Km/ωρα
Δλδ επιταχυνοντας μου αλλαζει ζουμ στα 90-100 και επιβραδυνοντας μου αλλαζει στα 70-80 km/ωρα
Επισης στην προσομοιωση αυτη ειχα μεσα μια αλλαγη αυτοκινητοδρομου μεσω ραμπας υψηλης ταχυτητας (απο εξωτερικο περιφερειακο θεσ/νικης προς Εγνατια Οδο) και ειχα βαλει Ο.Τ. τα 180 και ετρεχε με 180.
Χωρις να κοψει απο μονο του ταχυτητα, φτανοντας στην ραμπα οπου υπηρχε η στροφη πλοηγησης (ασπρο βελος) εκανε ζουμ κοντινο σταδιακα, χωρις παντα να αλλαξει ταχυτητα και μολις περασε την στροφη επανηλθε στο μακρυνο ζουμ.
x-trail- Honorary Member
- Τόπος : Θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2340
Σας ευχαριστώ όλους, θα τα δοκιμάσω.
Πληροφοριακά, το ζουμ αναφέρεται μόνο στον χάρτη και δεν είχα βάλει διαδρομή
Πληροφοριακά, το ζουμ αναφέρεται μόνο στον χάρτη και δεν είχα βάλει διαδρομή
D_G- Member
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
ice1- Member
- Τόπος : θεσσαλονικη
Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 131
Καλες δρομολογήσεις να εχεις,
panosmpo- Advanced Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 756
Σας ευχαριστώ όλους.
Θυμάμαι όταν το πήρα και ήρθα από τον Πειραιά στην Κηφισού, το ζουμ δούλευε σωστά.
Αφού το δήλωσα στο Garmin express έκανε αναβάθμιση λογισμικού, και τότε πρέπει να χάλασε.
Πριν από λίγο έκανα επαναφορά και αύριο θα δω πως θα δουλεύει και θα σας ενημερώσω.
Και πάλι ευχαριστώ !
Θυμάμαι όταν το πήρα και ήρθα από τον Πειραιά στην Κηφισού, το ζουμ δούλευε σωστά.
Αφού το δήλωσα στο Garmin express έκανε αναβάθμιση λογισμικού, και τότε πρέπει να χάλασε.
Πριν από λίγο έκανα επαναφορά και αύριο θα δω πως θα δουλεύει και θα σας ενημερώσω.
Και πάλι ευχαριστώ !
D_G- Member
D_G έγραψε:Αφού το δήλωσα στο Garmin express έκανε αναβάθμιση λογισμικού, και τότε πρέπει να χάλασε.
Δεν θα γραψω τιποτα γιατι θα φωναζει ο Χρηστος παλι ....
Santosan- Administrator
Πρόβλημα να μην εχει το παλικάρι , και ας φωνάζω εγω .
( και να θελω να αγιάσω δεν μπορω , υπαρχει πρόβλημα DNA , εχει κώδικα G.E )
( και να θελω να αγιάσω δεν μπορω , υπαρχει πρόβλημα DNA , εχει κώδικα G.E )
PAVL-2- Leading Member
Μάλλον θα πάει αντιπροσωπεία...
D_G- Member
Του εκανες Clear NonVol ;
Santosan- Administrator
κάτι τσαλάκωσε το GE
δέν εξηγήται αλλιώς,και δύσκολο να *γυρίσει πίσω*
λέω τώρα...
λέω τώρα...
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Τι σόι σάιτ είναι αυτό της ίδιας της εταιρείας, που χαλάει τις συσκευές της;
Στο nuvi 50, μετά από αναβάθμιση, άρχισε να αργεί να πιάσει ο δορυφόρος, την τελευταία φορά έκανε ένα τέταρτο, αφού έκανα και μία επανεκκίνηση, και στο τέλος με έδειχνε 2 στενά πιο πέρα στον χάρτη.
Κανονικά θα πρέπει να μου δώσουν καινούργιο αν δεν φτιάχνεται, τόσα χρήματα έδωσα, αλλιώς δεν θέλω να ξανα-ακούσω για Garmin
Στο nuvi 50, μετά από αναβάθμιση, άρχισε να αργεί να πιάσει ο δορυφόρος, την τελευταία φορά έκανε ένα τέταρτο, αφού έκανα και μία επανεκκίνηση, και στο τέλος με έδειχνε 2 στενά πιο πέρα στον χάρτη.
Κανονικά θα πρέπει να μου δώσουν καινούργιο αν δεν φτιάχνεται, τόσα χρήματα έδωσα, αλλιώς δεν θέλω να ξανα-ακούσω για Garmin
D_G- Member
Φιλε μου σε ρωτησα & σε προηγουμενο post, εκανες Clear NonVol ; Με την διαδικασια αυτη διορθωνεται το προβλημα. Επισης μετα απο αυτη την διαδικασια & αφου σβησεις το αρχειο GUPDATE.GCD κανεις ξανα εγκατασταση του firm με το WebUpdater.
Αν θελεις αναλυτικες οδηγιες μπορω να σου δωσω, εχουμε σωσει αρκετες συσκευες ετσι ...
Αν θελεις αναλυτικες οδηγιες μπορω να σου δωσω, εχουμε σωσει αρκετες συσκευες ετσι ...
Santosan- Administrator
Έκανα προχθές (και σήμερα).
Χθες όταν ξεκίνησα, αφού έπιασα περίπου 20 χλμ, μου πήγε το ζουμ στα επίπεδα που ήθελα, είπα "δόξα τω Θεώ έφτιαξε", βγήκα στην Κηφισού (μένω Αιγάλεω) και πήγα στην δουλειά μου με την συσκευή.
Το ζουμ δεν άλλαξε ακόμα και όταν έπιασα 100 χλμ., παρά μόνο στις στροφές για να βγω προς λιμάνι του Πειραιά.
Στην επιστροφή όταν το άνοιξα ξανά, πάλι είχε το ίδιο πρόβλημα.
Το πήγα σήμερα εκεί που το αγόρασα, το κοίταξε ο πωλητής και μου έδωσε το τλφ του σέρβις.
Οπότε θα τηλεφωνήσω από Δευτέρα και βλέπουμε.
Χθες όταν ξεκίνησα, αφού έπιασα περίπου 20 χλμ, μου πήγε το ζουμ στα επίπεδα που ήθελα, είπα "δόξα τω Θεώ έφτιαξε", βγήκα στην Κηφισού (μένω Αιγάλεω) και πήγα στην δουλειά μου με την συσκευή.
Το ζουμ δεν άλλαξε ακόμα και όταν έπιασα 100 χλμ., παρά μόνο στις στροφές για να βγω προς λιμάνι του Πειραιά.
Στην επιστροφή όταν το άνοιξα ξανά, πάλι είχε το ίδιο πρόβλημα.
Το πήγα σήμερα εκεί που το αγόρασα, το κοίταξε ο πωλητής και μου έδωσε το τλφ του σέρβις.
Οπότε θα τηλεφωνήσω από Δευτέρα και βλέπουμε.
D_G- Member
Και για την Συρια και την ουκρανια το GE ευθυνεται .ZAFIR έγραψε:κάτι τσαλάκωσε το GE
λέω τώρα...
Βρηκαμε παπά ολοι στο χώμα .
Υπαρχε κατι που να το αποδεικνύει ;
PAVL-2- Leading Member
Πάει το μυαλό μου και κάπου αλλού:
Όταν το δήλωσα και πάτησα αναβαθμίσεις, στην αρχή δεν έκανε τίποτα, μετά μου έγραψε ότι δεν υπάρχει χώρος στην συσκευή, γιατί είχε 99% πληρότητα.
Μου είχε κάνει όμως αναβάθμιση λογισμικού, δεν φαινόταν η συσκευή στην ασφαλή κατάργηση συσκευών και έπειτα από λίγο το έβγαλα.
Ίσως λόγω χώρου να μην ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση και το θεωρεί ότι είναι ήδη ενημερωμένο.
Ελπίζω όταν μπορέσω και το πάω στο σέρβις να μην έχω άλλα προβλήματα.
Όταν το δήλωσα και πάτησα αναβαθμίσεις, στην αρχή δεν έκανε τίποτα, μετά μου έγραψε ότι δεν υπάρχει χώρος στην συσκευή, γιατί είχε 99% πληρότητα.
Μου είχε κάνει όμως αναβάθμιση λογισμικού, δεν φαινόταν η συσκευή στην ασφαλή κατάργηση συσκευών και έπειτα από λίγο το έβγαλα.
Ίσως λόγω χώρου να μην ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση και το θεωρεί ότι είναι ήδη ενημερωμένο.
D_G- Member
Μήπως η μη σωστή αποσύνδεση σου εκανε την ζημια ;D_G έγραψε:Πάει το μυαλό μου και κάπου αλλού:
Εγω την πάτησα μια φορα , με συμβουλές απο εδω μεσα βρήκα την υγεία μου .
Εχει άτομα που ειναι γάτες. Ονόματα δεν λέμε .
Φαινονται .
PAVL-2- Leading Member
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση autodrive 4.2 (nüvi 2689 LMT)
» Προβλημα Με Nuvi 3490 Μετα Απο Αναβαθμιση Firmware
» Nuvi 3490 - Προβλημα Εγκαταστασης Του Ευρωπαικου Στο PC Μετα Απο Αναβαθμιση Σε Win 8.1
» Nuvi 3590 - Χαθηκε το DEM Μετα Απο Αναβαθμιση Του Ευρωπαικου Στην Εκδοση 2014.40
» Nuvi 3590 LMT - Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση του City Navigator Europe NTU 2016.10
» Προβλημα Με Nuvi 3490 Μετα Απο Αναβαθμιση Firmware
» Nuvi 3490 - Προβλημα Εγκαταστασης Του Ευρωπαικου Στο PC Μετα Απο Αναβαθμιση Σε Win 8.1
» Nuvi 3590 - Χαθηκε το DEM Μετα Απο Αναβαθμιση Του Ευρωπαικου Στην Εκδοση 2014.40
» Nuvi 3590 LMT - Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση του City Navigator Europe NTU 2016.10
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης