Nuvi 2589 C4 LMT Παροχή Βοήθειας Μετά Την Αγορά
5 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Nuvi 2589 C4 LMT Παροχή Βοήθειας Μετά Την Αγορά
απο τις λοιπες ενημερωσεις τι να επιλεξω??
τα επελεξα ολα εκτος απο τα voice των αλλων χωρων, τελειωσε και ειναι οκκαι τωρα?
Εγινε και η δηλωση προιοντος.
Πηγα στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] παταω συνεχεια , τικαρω τους ορους και δινω την συγκαταθεση μου και παταω συνεχεια, μου λεει οτι μια νεα ενημερωση ειναι διαθεσιμη για αγορα και εχει τικαρισμενο το να επισκεφτο το garmin.com η να πατησω εξοδο η να βαλω κωδικο κλεδι προιοντος, τι να κανω?????
simoula- Member
Τόπος : Ξανθη
Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2015
Αριθμός μηνυμάτων : 64
Δυστυχώς το MapUpdater δεν μπορεί να σε καλύψει. Έχεις δύο επιλογές, η μία είναι η απευθείας χρήση του G.E με συνδεμένη την συσκευή που γίνονται όλα αυτόματα αλλά με το ανάλογο ρίσκο αφού η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι γνωστή στο να δημιουργεί προβλήματα & η άλλη η χρήση του G.E χωρίς την συσκευή συνδεμένη όπως περιγράφεται εδω:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επέλεξε την δεύτερη μέθοδο μόνο αν αισθάνεσαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεσαι την διαδικασία & ότι μπορείς να την κάνεις.
Ποιά έκδοση λογισμικού σου δείχνει η συσκευή ότι φοράει τώρα ;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επέλεξε την δεύτερη μέθοδο μόνο αν αισθάνεσαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεσαι την διαδικασία & ότι μπορείς να την κάνεις.
Ποιά έκδοση λογισμικού σου δείχνει η συσκευή ότι φοράει τώρα ;
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Καλημερα,
η συσκευη δειχνει εκδ. λογ. 7.70
η συσκευη δειχνει εκδ. λογ. 7.70
simoula- Member
Καλημέρα !
Μέσα στην εσωτερική μνήμη της συσκευής στον φάκελο .System πρέπει να υπάρχει ένα αρχείο με ονομασία GUPDATE.GCD, μπορείς να το ανεβάσεις στο zippyshare & να μου δώσεις το link ; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μέσα στην εσωτερική μνήμη της συσκευής στον φάκελο .System πρέπει να υπάρχει ένα αρχείο με ονομασία GUPDATE.GCD, μπορείς να το ανεβάσεις στο zippyshare & να μου δώσεις το link ; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Santosan- Administrator
GUPDATE.GCD,
Τετοιο αρχειο δεν βρισκω
Τετοιο αρχειο δεν βρισκω
simoula- Member
αν καναμε μια συνδεση με team viewer???
ζοριζομαι πολυ
ζοριζομαι πολυ
simoula- Member
Εχω χασει την μπαλα,
Θα ηθελα να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη γιατι εχω μπερδευτει παρα πολυ μα παρα πολυ και αυτη τη στιγμη δεν ξερω τι κανω.
Αν καταλαβα καλα κανουμε backup τη συσκευη και τους χαρτες και αναβαθμιζουμε συσκευη και χαρτες και αυτα γινονται με τα παρακατω.
1) οκ με τη φορτιση
2) προετοιμασια του pc για να κανουμε το backup της εσωτερικης μνημης και της καρτας αν υπαρχει.
3) καναμε τελικα το backup πηραμε ενα φακελο .System και τον αποθηκευασαμε στο pc. μεσα στο φακελο αυτο βλεπω αρχεια VLC media file (.bin) (.bin) ειναι σωστο?
4)backup για το nonvol ειπαμε θα το δουμε μετα,
5)εγινε δηλωση της συσκευης μονο που επρεπε να γινει με τον explorer και οχι με τον Chrome.
6) εγινε η αναβαθμιση του firmware και το λογισμικο απο 5.40 εγινε 7.70.
7) στην καρτα μνημης δημιουργησαμε ενα φακελο map και ενα φακελο Garmin που μεσα του εχει ενα φακελο Updater.
8) το Garmin Express επειδη κανει τζιζ δεν το αγκιζουμε γιατι δημιουργει προβληματα
9) τους 3 χαρτες που εχει η συσκευη ποιος ειναι τι?
CN EUROPE NTU 2015.30 Foursquare
Auto Drive (Hellas) AUTODRIVE (HELLAS)
CN EUROPE NTU 2015.30 ALL
Βοηθεια!!!!!!!!!!!!
Θα ηθελα να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη γιατι εχω μπερδευτει παρα πολυ μα παρα πολυ και αυτη τη στιγμη δεν ξερω τι κανω.
Αν καταλαβα καλα κανουμε backup τη συσκευη και τους χαρτες και αναβαθμιζουμε συσκευη και χαρτες και αυτα γινονται με τα παρακατω.
1) οκ με τη φορτιση
2) προετοιμασια του pc για να κανουμε το backup της εσωτερικης μνημης και της καρτας αν υπαρχει.
3) καναμε τελικα το backup πηραμε ενα φακελο .System και τον αποθηκευασαμε στο pc. μεσα στο φακελο αυτο βλεπω αρχεια VLC media file (.bin) (.bin) ειναι σωστο?
4)backup για το nonvol ειπαμε θα το δουμε μετα,
5)εγινε δηλωση της συσκευης μονο που επρεπε να γινει με τον explorer και οχι με τον Chrome.
6) εγινε η αναβαθμιση του firmware και το λογισμικο απο 5.40 εγινε 7.70.
7) στην καρτα μνημης δημιουργησαμε ενα φακελο map και ενα φακελο Garmin που μεσα του εχει ενα φακελο Updater.
8) το Garmin Express επειδη κανει τζιζ δεν το αγκιζουμε γιατι δημιουργει προβληματα
9) τους 3 χαρτες που εχει η συσκευη ποιος ειναι τι?
CN EUROPE NTU 2015.30 Foursquare
Auto Drive (Hellas) AUTODRIVE (HELLAS)
CN EUROPE NTU 2015.30 ALL
Βοηθεια!!!!!!!!!!!!
simoula- Member
Βρίσκεται μέσα στον φάκελο .System στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.
Santosan- Administrator
το βρηκα στο στελνω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την simoula στις Κυρ 26 Ιουλ 2015 - 11:08, 1 φορά
simoula- Member
Κάνεις backup ΟΛΑ τα αρχεία και ΟΛΟΥΣ τους φακέλους, όχι μόνο τον φάκελο .System!!! ΟΙ οδηγίες για "προετοιμασία του PC είναι για να εμφανιστεί ο φάκελος .System και να μπορέσεις να κάνεις backup και αυτόνsimoula έγραψε:3) καναμε τελικα το backup πηραμε ενα φακελο .System και τον αποθηκευασαμε στο pc. μεσα στο φακελο αυτο βλεπω αρχεια VLC media file (.bin) (.bin) ειναι σωστο?
Τον φάκελο Updater γιατί τον έφτιαξες? Αφού το λογισμικό το έκανες update στο προηγούμενο βήμα...simoula έγραψε:7) στην καρτα μνημης δημιουργησαμε ενα φακελο map και ενα φακελο Garmin που μεσα του εχει ενα φακελο Updater.
simoula έγραψε:9) τους 3 χαρτες που εχει η συσκευη ποιος ειναι τι?
CN EUROPE NTU 2015.30 Foursquare --> δεν τον ξέρω προσωπικά, δεν έχω αντίστοιχη συσκευή, θεωρώ δεδομένα Foursquare για τον CityNavigatorEurope (CN Europe NTU όπως το βλέπεις)
Auto Drive (Hellas) AUTODRIVE (HELLAS) --> χάρτης ελλάδας από την ελληνική εταιρία Digital Tracer
CN EUROPE NTU 2015.30 ALL --> χάρτης ΟΛΗΣ της Ευρώπης (και της Ελλάδας) από την Garmin
Εγώ σε 1/2 ωρίτσα θα πρέπει να φύγω....
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Επίσης τα bin αρχεία δεν είναι αρχεία video που να ανοίγουν με τον VLC player.... Το ότι έχεις τον VLC player στο PC και τα βλέπεις ότι είναι VLC αρχεία, μην σε μπερδεύει αυτό.... Είναι αρχεία του συστήματος του GPS σου
Όπως επίσης και τα ρχεία χαρτών, έχουν κατάληξη .img και το Norton τα βλέπει ως αρχεία έτοιμα για να τα αντιγράψει σε CD, δεν σημαίνει ότι είναι έτσι....
Όπως επίσης και τα ρχεία χαρτών, έχουν κατάληξη .img και το Norton τα βλέπει ως αρχεία έτοιμα για να τα αντιγράψει σε CD, δεν σημαίνει ότι είναι έτσι....
panoshm- Moderator
οταν εκανα την διαδικασια μου εμφανισε τον φακελο .system και θεωρησα οτι αυτο ειναι το backup, λαθος μου , εγινε ζημια???
Ουσιαστικα εκανα backup μονο το φακελο .System και τιποτα αλλο ενω στην αρχη επρεπε να κανω και ολα τα αλλα, αλλα δεν το καταλαβα.
Τωρα???
Ουσιαστικα εκανα backup μονο το φακελο .System και τιποτα αλλο ενω στην αρχη επρεπε να κανω και ολα τα αλλα, αλλα δεν το καταλαβα.
Τωρα???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την simoula στις Κυρ 26 Ιουλ 2015 - 11:14, 1 φορά
simoula- Member
Αρα ειναι οκpanoshm έγραψε:Επίσης τα bin αρχεία δεν είναι αρχεία video που να ανοίγουν με τον VLC player.... Το ότι έχεις τον VLC player στο PC και τα βλέπεις ότι είναι VLC αρχεία, μην σε μπερδεύει αυτό.... Είναι αρχεία του συστήματος του GPS σου
simoula- Member
Μανο το link [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Santosan έγραψε:Βρίσκεται μέσα στον φάκελο .System στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.
simoula- Member
Δεν έγινε καμία ζημιά, απλά κάνε backup και τα υπόλοιπα. Θα αργήσει λίγο, γιατί είναι πολλή μικρή η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από την εσωτερική μνήμη του GPS στο PCsimoula έγραψε:οταν εκανα την διαδικασια μου εμφανισε τον φακελο .system και θεωρησα οτι αυτο ειναι το backup, λαθος μου , εγινε ζημια???
Τωρα???
panoshm- Moderator
Δημήτρη κάνε ένα πλήρες Backup της συσκευής για την εσωτερική μνήμη. Mέσα στο backup πρέπει να έιναι & το partition RWFS. Όταν συνδέεις την συσκευή δλδ πρέπει να βλέπεις εκτός από την κάρτα άλλους δύο αποθηκευτικούς χώρους, κάνε backup & τους δύο.
Φίλε μου δεν διαβάζεις όλες τις οδηγίες στα topic & στο τέλος αντί για καλό θα γίνει ζημιά. Από την στιγμή που σε ζορίζει τόσο η διαδικασία κάνε απλώς το backup & μετά κάνε αναβάθμιση χαρτών με το Garmin Express για τον Ευρωπαικό & τέλος αναβάθμιση του Auto Drive κατεβάζοντας το Ελληνικό αρχείο exe απο εδω: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Φίλε μου δεν διαβάζεις όλες τις οδηγίες στα topic & στο τέλος αντί για καλό θα γίνει ζημιά. Από την στιγμή που σε ζορίζει τόσο η διαδικασία κάνε απλώς το backup & μετά κάνε αναβάθμιση χαρτών με το Garmin Express για τον Ευρωπαικό & τέλος αναβάθμιση του Auto Drive κατεβάζοντας το Ελληνικό αρχείο exe απο εδω: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Santosan- Administrator
Συγνωμη Μανο τελικα αποδειχθηκε οτι τα εκανα σκ.... και τωρα ουτε τα πρωτα αρχεια εχω αφου δεν εκανα σωστο backup παρα μονο το φακελο .System πηρα και τιποτα αλλο και μετα εγιναν οι ενημερωσεις.
Διαβαζω αλλα οπως σας ειπα και στην αρχη δεν το εχω με αυτα, sorry και παλι που σας κουραζω αλλα δσυστηχως απο την στιγμη που δεν το κατεχω να μην περιμενω να δουλεψει και σωστα αφου το G.E βγαζει προβληματα.
Υπαρχει καπου καποιος κατι που μπορω να στειλω στη συσκευη να μου κανει την διαδικασια σωστα τις ενημερωσεις τα back up, με το αζημιωτο φυσικα, μηπως πρεπει να το στειλω στη Garmin?
Συγνωμη και παλι που σας κουραζω!
Διαβαζω αλλα οπως σας ειπα και στην αρχη δεν το εχω με αυτα, sorry και παλι που σας κουραζω αλλα δσυστηχως απο την στιγμη που δεν το κατεχω να μην περιμενω να δουλεψει και σωστα αφου το G.E βγαζει προβληματα.
Υπαρχει καπου καποιος κατι που μπορω να στειλω στη συσκευη να μου κανει την διαδικασια σωστα τις ενημερωσεις τα back up, με το αζημιωτο φυσικα, μηπως πρεπει να το στειλω στη Garmin?
Συγνωμη και παλι που σας κουραζω!
simoula- Member
δεν μου ανοιγει, γιατι?
δεν μου ανοιγει, γιατι?
simoula- Member
Η συσκευή σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα για να πάει στην Garmin, ούτε μπορείς να πληρώνεις σε κάθε αναβάθμιση ανά τρείς μήνες. To G.E στην παρούσα φάση δημιουργεί προβλήματα δηλώνοντας αδυναμία να κατεβάσει την αναβάθμιση χάρτη ή να αναγνωρίσει την συσκευή, έχει περάσει το στάδιο που "έτρωγε" συσκευές. Κάνε τώρα ένα πλήρες Backup όπως σου έγραψα παραπάνω & σύνδεσε την συσκευή με το G.E για να κάνεις αναβάθμιση χάρτη. Ακόμα & αν συμβεί κάτι στην συσκευή η Garmin είναι υποχρεωμένη να στην αντικαταστήσει, είναι προτιμότερο από το να κάνεις κάποια ζημιά εσύ & να τα πληρώνεις από την τσέπη σου.
Το forum δεν χρεώνει υπηρεσίες ή βοήθεια, είναι εκτός της φιλοσοφίας μας Δημήτρη ...
Το forum δεν χρεώνει υπηρεσίες ή βοήθεια, είναι εκτός της φιλοσοφίας μας Δημήτρη ...
Santosan- Administrator
Μανο ξερω οτι το forum δεν χρεωνει και συγνωμη αν δεν το εγραψα καλα, δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν, απεναντιας σας εχω ευχαριστησει πολλες φορες για την προσπαθεια σας να βοηθησετε και να προσφερετε.
simoula- Member
Κανένα πρόβλημα Δημήτρη, απλώς επειδη διαβάζουν πολλοί δεν θέλω να δίνουμε ευκαιρίες για λόγια, ξέρεις υπάρχουν πολλοί καλοπροαίρετοι...
Τι κάνουμε τώρα ;
Τι κάνουμε τώρα ;
Santosan- Administrator
Δεν θελω να γινομαι κουραστικος αλλα χρειαζεται μεγαλη υπομονη για να διαχειριστητε και να βοηθησετε καποιους σαν εμενα, λοιπον πηρα τους δυο φακελους τον Garmin που περιεχει τον φακελο .System και τον δευτερο φακελο Garmin novi που περιεχει πολλους φακελους.
Μετα πηγα στο G.E. και αυτη τη στιγμη ενημερωση χαρτων και λεει οτι θα κρατηση ακομα 2.5 ωρες, και μετα λεω να κανω αναβαθμιση απο το autodrive που μου εγραψες.
Μετα πηγα στο G.E. και αυτη τη στιγμη ενημερωση χαρτων και λεει οτι θα κρατηση ακομα 2.5 ωρες, και μετα λεω να κανω αναβαθμιση απο το autodrive που μου εγραψες.
simoula- Member
Εντάξει Δημήτρη έχεις δίκο αλλά πρέπει & ο χρήστης να διαθέσει κάποιο χρόνο να διαβάσει πολύ προσεκτικά, να κατανοήσει, να υπάρχουν κάποιες γνώσεις που να μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις αλλιώς κινδυνεύουμε αντί για καλό να κάνουμε ζημιά σε συσκευή κάτι πού δεν έχει γίνει ποτέ σε αυτό το forum. Πιστεύω ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο να εξοικειωθείς με το αντικείμενο & να συνηθίσεις τις διαδικασίες.
Santosan- Administrator
στο autodrive διαλεγω το ελληνικοι χαρακτηρες και το mirror 1 η το mirror 2?
simoula- Member
Santosan- Administrator
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Αγορά Nuvi 2455 - Ενέργειες που πρέπει να γίνουν αμέσως μετά & απορίες
» Αγορα 3597 - Προβλημα Απεικονισης Μετα Απο Αναβαθμιση