nuvi 1300 προβλημα με επανεκκινησεις
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
nuvi 1300 προβλημα με επανεκκινησεις
παιδες θελω βοηθεια γιατι εγω δε βγαζω ακρη...
εχω το nuvi 1300 το οποιο μου εβγαλε το εξης προβλημα,
οταν το συνδεω στον αναπτηρα τις μηχανης οπως εκανα παντα πλεον μετα απο λιγο τρελενετε και κανει επανεκκινησεις δηλαδη βγαζει το λογοτυπο τις garmin φορτωνει σα να το συνδεω σε υπολογιστη και μετα μολις παει να μπει στο χαρτη η μπαινει για λιγο η ξανα κανει παλι το ιδιο και το ιδιο συνεχεια.
για αρχη λεω οτι το πηρε ο φορτιστης αφου μολις τον αποσυνδεα δουλευε/ει απροβληματιστα,
εβαλα αλλον ενα γνησιο εφεδρικο φορτιστη και παλι τα ιδια
με powerbank δουλευει κανονικα
τι μπορει να φταιει γιατι δε βγαζω πλεον ακρη εχει σκοπο να με τρελανει αλλα δε θα του περασει...
εβαλα στον αναπτηρα αλλο gps και δουλευει κανονικα και με τους 2 φορτιστες
εχω το nuvi 1300 το οποιο μου εβγαλε το εξης προβλημα,
οταν το συνδεω στον αναπτηρα τις μηχανης οπως εκανα παντα πλεον μετα απο λιγο τρελενετε και κανει επανεκκινησεις δηλαδη βγαζει το λογοτυπο τις garmin φορτωνει σα να το συνδεω σε υπολογιστη και μετα μολις παει να μπει στο χαρτη η μπαινει για λιγο η ξανα κανει παλι το ιδιο και το ιδιο συνεχεια.
για αρχη λεω οτι το πηρε ο φορτιστης αφου μολις τον αποσυνδεα δουλευε/ει απροβληματιστα,
εβαλα αλλον ενα γνησιο εφεδρικο φορτιστη και παλι τα ιδια
με powerbank δουλευει κανονικα
τι μπορει να φταιει γιατι δε βγαζω πλεον ακρη εχει σκοπο να με τρελανει αλλα δε θα του περασει...
εβαλα στον αναπτηρα αλλο gps και δουλευει κανονικα και με τους 2 φορτιστες
vasilisj- Advanced Member
Τόπος : crazy waters χαλκιδα
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 502
Απ: nuvi 1300 προβλημα με επανεκκινησεις
Έκανες καμμία προσθήκη (π.χ. χαρτη) ή αλλαγή στην συσκευή τώρα τελευταία ;
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
οχι Μανο μονο το νεο χαρτη το φλεβαρη εβαλα αλλα απο τοτε δεν ειχα προβλημα τωρα στα καλα καθουμενα το εκανε τι κυριακη
Έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις τον/τους φορτιστές με την συσκευή σε αυτοκίνητο ;
Santosan- Administrator
πρεπει να αγκαρεψω καποιον γιατι εγω δε το εχω με τα τουτου αλλα εχω αλλο μπριζακι αναπτηρα και μπαταρια λεω να τι φωρτωσω στη βαλιτσα και να παω μια βολτα να δουμε τι θα κανει
Μπορείς να μετρήσεις την τάση στην μπαταρία με ένα πολύμετρο;
1/Με σβηστή την μοτοσυκλέτα (κλειστό διακόπτη).
2/ Στο ρελαντί με & χωρίς φώτα αναμμένα.
3/ Στις 2500 rpm με & χωρίς φώτα αναμμένα.
1/Με σβηστή την μοτοσυκλέτα (κλειστό διακόπτη).
2/ Στο ρελαντί με & χωρίς φώτα αναμμένα.
3/ Στις 2500 rpm με & χωρίς φώτα αναμμένα.
Santosan- Administrator
Mανο λες και το ηξερες μολις τα εκανα πριν τα διαβασω.
μαλλον εχω θεμα με τι μηχανη με πηνια η ανορθωτη γιατι δε περνω σωστες τασεις αυριο παω στο μαστορα για μετρησεις...
αλλα το εκανε και με την εξωτερικη μπαταρια και νεο μπριζακι αλλα η μπαταρια η εφεδρικη ειναι γερασμενη θα δουμε οταν ειναι ολα σωστα θα ενημερωσω
μαλλον εχω θεμα με τι μηχανη με πηνια η ανορθωτη γιατι δε περνω σωστες τασεις αυριο παω στο μαστορα για μετρησεις...
αλλα το εκανε και με την εξωτερικη μπαταρια και νεο μπριζακι αλλα η μπαταρια η εφεδρικη ειναι γερασμενη θα δουμε οταν ειναι ολα σωστα θα ενημερωσω
Τα Garminakia είναι ευαίσθητα σε αυτούς τους τομείς παροχή ρεύματος/φόρτισης, δες το & ενημέρωσε μας ..
Santosan- Administrator
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
βασίλη,...χαλάρωσε.....αν δέν έπαιρνες σωστές τάσεις θα σε είχαν μαζέψει από καιρό από το δρόμο..
τσέκαρε το φίς!!
άσε τις πρίζες 'ησυχες..
τα ελάσματα είναι μαλακά και κουνάει με αποτέλεσμα να γίνεται διακοπή τροφοδοσίας!!! (το 1390,205w,2340 τα ιδια έκαναν
σε χρήση μοτό..).στράβωσε επαρκώς τα ελάσματα που κλειδώνουν το φίς,αν δέν λυθεί 'ετσι,βάζεις μακαρόνι να κρατήσεις το στέλεχος τού φίς σταθερό στην πρίζα(γιά πιό άγρια terrain)...
τσέκαρε το φίς!!
άσε τις πρίζες 'ησυχες..
τα ελάσματα είναι μαλακά και κουνάει με αποτέλεσμα να γίνεται διακοπή τροφοδοσίας!!! (το 1390,205w,2340 τα ιδια έκαναν
σε χρήση μοτό..).στράβωσε επαρκώς τα ελάσματα που κλειδώνουν το φίς,αν δέν λυθεί 'ετσι,βάζεις μακαρόνι να κρατήσεις το στέλεχος τού φίς σταθερό στην πρίζα(γιά πιό άγρια terrain)...
ZAFIR- Expert Member
Τόπος : patra
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1935
Φωτη μου εβαλες ιδεες κεγω αυτο λεω ρε γ@μωτι αλλα λεω το προλαβα στις αρχες...
πηγα σε μαστορα αντιπροσωπο-φιλο σημερα βαλαμε και νεο ανορθωτη δοκιμαστικα και παλι τα ιδια η μπαταρια φορτιζει απο τις 4000 στροφες και μετα λεω να το παω συνεχεια κοφτες
αυριο θα κουνησω και τα καλωδια-φυσα των πηνιων τωρα που μου το ειπες και οτι αλλη φυσα δω και αν δε συνελθει κανω παραγγελια πηνιων αυριο να τα εχω απο εβδομαδα.
γενικα στα er versys που ειναι το ιδιο μοτερ εχουμε πολλα περιστατικα που ειμαι και στο φορουμ τις kawasaki bikers ε λεω τωρα ηρθε η σειρα μου και αν δε συνελθει αυριο με τα κουνηματα κανω τι παραγγελια.
οπως και να εχει μολις ολοκληρωσω τι βλαβη θα ειδοποιεισω για μελλοντικη αναφορα
αν εχει κανεις καμια αλλη ιδεα ας τι πει
Φωτη ευχαριστω συντροχε
πηγα σε μαστορα αντιπροσωπο-φιλο σημερα βαλαμε και νεο ανορθωτη δοκιμαστικα και παλι τα ιδια η μπαταρια φορτιζει απο τις 4000 στροφες και μετα λεω να το παω συνεχεια κοφτες
αυριο θα κουνησω και τα καλωδια-φυσα των πηνιων τωρα που μου το ειπες και οτι αλλη φυσα δω και αν δε συνελθει κανω παραγγελια πηνιων αυριο να τα εχω απο εβδομαδα.
γενικα στα er versys που ειναι το ιδιο μοτερ εχουμε πολλα περιστατικα που ειμαι και στο φορουμ τις kawasaki bikers ε λεω τωρα ηρθε η σειρα μου και αν δε συνελθει αυριο με τα κουνηματα κανω τι παραγγελια.
οπως και να εχει μολις ολοκληρωσω τι βλαβη θα ειδοποιεισω για μελλοντικη αναφορα
αν εχει κανεις καμια αλλη ιδεα ας τι πει
Φωτη ευχαριστω συντροχε
Το πηνίο για την ανάφλεξη δεν είναι ίδιο με αυτό της φόρτισης οπότε μπορεί να λειτουργεί ο κινητήρας χωρίς ενδείξεις δυσλειτουργίας απλώς δεν φορτίζεται η μπαταρία σωστά.
Δεν έχεις κανένα καλό μάστορα να σου κάνει περιέλιξη; ... πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από της μαμάς.
Η Kawasaki έχει ιστορικό με τα πηνία, το είχα συναντήσει στα νιάτα μου ...
Δεν έχεις κανένα καλό μάστορα να σου κάνει περιέλιξη; ... πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από της μαμάς.
Η Kawasaki έχει ιστορικό με τα πηνία, το είχα συναντήσει στα νιάτα μου ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santosan στις Παρ 22 Απρ 2016 - 7:18, 1 φορά
Santosan- Administrator
Μανο δε ξερω πως ειναι το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι τριφασικο και εμαθα οτι η kawasaki για το Versys er παλαιας γενιας εκανε αντικατασταση με νεας γενια πηνια που δε προκειτε να καουν ποτε ετσι οπως ειναι κατασκευαστηκα αλλα 386 δε τα σκαω γιατι το θεωρω κοροιδια ουτε απο χρυσαφι να ηταν...
εδω χαλκιδα οχι δεν εχουμε τετοια μαστορια βρηκα το καλυτερο στην αθηνα συστημενο και υστερα απο ψαξιμο τα καλυτερα διαβαζω εχει 3 ετοιμα στοκ στα 130 ευρω,αυριο κουναω φυσες και αν παλι τα ιδια το περνω τηλ.να μου τα στηλει
εδω χαλκιδα οχι δεν εχουμε τετοια μαστορια βρηκα το καλυτερο στην αθηνα συστημενο και υστερα απο ψαξιμο τα καλυτερα διαβαζω εχει 3 ετοιμα στοκ στα 130 ευρω,αυριο κουναω φυσες και αν παλι τα ιδια το περνω τηλ.να μου τα στηλει
Λοιπον σημερα κουναγαμε απο εδω κουναγαμε απο εκει τσεκαραμε και ολες τις ασφαλειες φυσες και τιποτα παλι τα ιδια...
πηγα αθηνα να παρω νεα πηνια απο το καλυτερο στο ειδος του τσεκαρε και αυτος καμενα ειναι μου λεει ο ιαπωνας παει και χωρις πηνια
το gps ενω πηγα μια χαρα με powerbank στο γυρισμο αρχισε να κανει παλι τα τρελα του,κουναω πισω τι τροφοδοσια τιποτα μια χαρα μολις ξεκιναω παλι τα ιδια
τωρα το εχω κανα 2ωρο στο powerbank στο μπαλκονι και δεν εχει κανει ουτε ενα τρελο εχει κανεις καμια ιδεα η να το πεταξω ? ακομα και τα πηνια μου να του προκαλεσαν το κοκομπλοκο δε θα επρεπε να καιγοταν τελειως η να εκαιγε την αφαλεια που εχει και το πριζακι και ο φορτιστης τις garmin ?
πηγα αθηνα να παρω νεα πηνια απο το καλυτερο στο ειδος του τσεκαρε και αυτος καμενα ειναι μου λεει ο ιαπωνας παει και χωρις πηνια
το gps ενω πηγα μια χαρα με powerbank στο γυρισμο αρχισε να κανει παλι τα τρελα του,κουναω πισω τι τροφοδοσια τιποτα μια χαρα μολις ξεκιναω παλι τα ιδια
τωρα το εχω κανα 2ωρο στο powerbank στο μπαλκονι και δεν εχει κανει ουτε ενα τρελο εχει κανεις καμια ιδεα η να το πεταξω ? ακομα και τα πηνια μου να του προκαλεσαν το κοκομπλοκο δε θα επρεπε να καιγοταν τελειως η να εκαιγε την αφαλεια που εχει και το πριζακι και ο φορτιστης τις garmin ?
Στην θέση σου θα τσεκάριζα όλη την γραμμή τροφοδοσίας της συσκευής από την αρχή, παροχή, συνδέσεις, ασφαλειοθήκη κ.λ.π αλλά & από την μεριά της συσκευής θα έκανα έναν έλεγχο στην θύρα USB μήπως έχει μερικώς αποκολληθεί από την πλακέτα & με τους κραδασμούς της μοτοσυκλέτας σου κάνει το πρόβλημα.
Αν μπορείς να βρείς κάποιο αυτοκίνητο να δοκιμάσεις την συσκευή νομίζω θα βοηθούσε ...
Αν μπορείς να βρείς κάποιο αυτοκίνητο να δοκιμάσεις την συσκευή νομίζω θα βοηθούσε ...
Santosan- Administrator
Μανο μολις ξανα τσεκαρα με αργες κινησεις τι θυρα usb στη πλατη του Gps μολις βαζω λιγο παραπανω δυναμη αποσο πρεπει σενα σημειο ξεκιναει τα τρελα του και μολις το κουναω σε αλλη γωνια ειναι μια χαρα οποτε ξανα περναω κολλησεις τις θυρα στη πλακετα και βλεπουμε
2 στα 2 κερατιατικα ωραια πραγματα :/
2 στα 2 κερατιατικα ωραια πραγματα :/
Ότι κάνεις στην πλακέτα με προσοχή, αν έχεις κάποιον γνωστό ηλεκτρονικό να στο επισκευάσει θα είναι ακόμα καλύτερα. Από την στιγμή που θα του πας την συσκευή ανοιγμένη το κόστος είναι ελάχιστο.
Santosan- Administrator
ηλεκτρονικος και τεχνικος υπολογιστων ειμαι ρεσυ Μανο με ξεχασες
μολις το ελυσα πακεταρα με αφρωδες και τι πλακετα γιατι εκει η δουλεια θελει ρομποτικο και παλι καλα που εχουμε ενα τετοιο μαστορι στη χαλκιδα,αυριο θα τον παρω να μου πει τιμη γιατι τωρα κολλαει στο μικροσκοπιο
μολις το ελυσα πακεταρα με αφρωδες και τι πλακετα γιατι εκει η δουλεια θελει ρομποτικο και παλι καλα που εχουμε ενα τετοιο μαστορι στη χαλκιδα,αυριο θα τον παρω να μου πει τιμη γιατι τωρα κολλαει στο μικροσκοπιο
Βασίλη να με συγχωρείς είχα την αίσθηση ότι ασχολείσαι μόνο με υπολογιστές, έτσι είχα καταλάβει τουλάχιστον ...
Πιστεύω ότι θα το σενιάρεις το εργαλείο χωρίς να χρειαστείς "κούρεμα" αλλά θα πρέπει να βελτιώσεις την βάση στήριξης στην μοτοσυκλέτα από πλευράς κραδασμών γιατί από εκεί ξεκινάει το κακό ειδικά για τις σειρές 13/14xx που έχουν ευαισθησία με την θύρα USB & ξεκολάνε εύκολα.
Πιστεύω ότι θα το σενιάρεις το εργαλείο χωρίς να χρειαστείς "κούρεμα" αλλά θα πρέπει να βελτιώσεις την βάση στήριξης στην μοτοσυκλέτα από πλευράς κραδασμών γιατί από εκεί ξεκινάει το κακό ειδικά για τις σειρές 13/14xx που έχουν ευαισθησία με την θύρα USB & ξεκολάνε εύκολα.
Santosan- Administrator
σε συγχωρω
παντως βλακεια εκει το θεμα το βυσμα στιριζεται στην ουσια στον αερα μεσα στη πλακετα που ειναι τρυπια σε εκεινο το σημειο,αν ειχε πλατη και τι πλακετα οπως πολλα αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο κατασκευαστηκα τι να πω δε το μελετανε εκει που τα φτιαχνουν :/
τι βαση την εχω κανει αντικραδασμικη με αφρωδες ταινια οσο δε παει...
την ειχα πατησει πριν χρονια με το Mio που εσπαγαν τα πλαστικα και τα εψαχνα στο δρομο
στα ωπα ωπα τις εχω τις υπολοιπες συσκευες
παντως βλακεια εκει το θεμα το βυσμα στιριζεται στην ουσια στον αερα μεσα στη πλακετα που ειναι τρυπια σε εκεινο το σημειο,αν ειχε πλατη και τι πλακετα οπως πολλα αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο κατασκευαστηκα τι να πω δε το μελετανε εκει που τα φτιαχνουν :/
τι βαση την εχω κανει αντικραδασμικη με αφρωδες ταινια οσο δε παει...
την ειχα πατησει πριν χρονια με το Mio που εσπαγαν τα πλαστικα και τα εψαχνα στο δρομο
στα ωπα ωπα τις εχω τις υπολοιπες συσκευες
Δες αν μπορείς να βελτιώσεις την στήριξη του καλωδίου στο τελευταίο τμήμα του κοντά στην συσκευή ώστε να μην μπορεί να κουνηθεί στην θύρα USB αλλά να μένει σταθερό. Με τους κραδασμούς της συσκευής πάνω στην μοτοσυκλέτα το καλώδιο ζορίζει την θύρα ...
Θα την βρείς την άκρη ... εύχομαι καλή επιτυχία & βέβαια περιμένω νέα σου !
Θα την βρείς την άκρη ... εύχομαι καλή επιτυχία & βέβαια περιμένω νέα σου !
Santosan- Administrator
ευχαριστω Μανο και ενοειτε θα πω αποτελεσματα...
αυτο που λες το εχω σκεφτει κεγω αλλα δεν ειναι χειροτερα να ειναι σταθερο το καλωδιο επειδη τραβαει περισσοτερο κραδασμο ετσι,πιστευω αν ειναι ελευθερο στον αερα μεταξυ μπριζας και συσκευης ειναι καλυτερα γιατι ετσι μειωνοντε οι κραδασμοι τι λες εσυ ?
αυτο που λες το εχω σκεφτει κεγω αλλα δεν ειναι χειροτερα να ειναι σταθερο το καλωδιο επειδη τραβαει περισσοτερο κραδασμο ετσι,πιστευω αν ειναι ελευθερο στον αερα μεταξυ μπριζας και συσκευης ειναι καλυτερα γιατι ετσι μειωνοντε οι κραδασμοι τι λες εσυ ?
Το ζητούμενο είναι να μην μπορεί να κουνηθεί το καλώδιο στο τελευταίο τμήμα του κοντά στην βάση με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει μοχλό που σπρώχνει την θύρα πάνω-κάτω γιατί θα την ξαναξεκολλήσει. Το υπόλοιπο ας είναι ελεύθερο να παίρνει τους κραδασμούς ... Δεν είμαι γνώστης του θέματος αλλά στον μάστορα που θα πας για την κόλληση ίσως θα έπρεπε να τον ενημερώσεις για την συγκεκριμένη ιδιομορφία μήπως μπορεί να κάνει κάτι γι΄αυτό όσο αφορά την κόλληση πάντα.
Santosan- Administrator
Μανο μολις τελειωσω με την ολη ιστορια θα τραβηξω 2 φωτογραφιες μια ετσι οπως το εχω και μια ετσι οπως λες εσυ να μου πεις πως ειναι καλυτερο στη πραξη...
οσο για το αλλο θα του το πω αν και θα του εξηγηθω και εγω σεκεινο το σημειο επιπλεον θερμοκολληση οπως εκαναν τα παλια καλα χρονια και δε χαλαγαν ποτε
ευχαριστω για ολα
οσο για το αλλο θα του το πω αν και θα του εξηγηθω και εγω σεκεινο το σημειο επιπλεον θερμοκολληση οπως εκαναν τα παλια καλα χρονια και δε χαλαγαν ποτε
ευχαριστω για ολα
Καλή επιτυχία, περιμένω νέα !
Santosan- Administrator
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2