G620T Update Garmin maps
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
G620T Update Garmin maps
Καλησπερα!
Θα ηθελα να κανω μια ερώτηση
Εχω οθόνη της Kenwood KNT526 με Navigation τον KNA 620T
κ οι χάρτες του χρειάζονται οποσδήποτε αναβάθμιση θα ηθελα να γνωρίζω αν ξερεις κανεις αν υπάρχουν και χάρτες free περα απο τους κανονικούς που δίνει επι πληρωμής η Garmin , που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν κ αν ναι πόσοι;(εχω διαβάσει σε διαφορα forum οτι μπορούν να δουλέψουν μεχρι και τρεις ταυτόχρονα αληθεύει;δλδ μπορεί να δουλέψουν κ περισσότεροι απο εναν;
Θα ηθελα να κανω μια ερώτηση
Εχω οθόνη της Kenwood KNT526 με Navigation τον KNA 620T
κ οι χάρτες του χρειάζονται οποσδήποτε αναβάθμιση θα ηθελα να γνωρίζω αν ξερεις κανεις αν υπάρχουν και χάρτες free περα απο τους κανονικούς που δίνει επι πληρωμής η Garmin , που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν κ αν ναι πόσοι;(εχω διαβάσει σε διαφορα forum οτι μπορούν να δουλέψουν μεχρι και τρεις ταυτόχρονα αληθεύει;δλδ μπορεί να δουλέψουν κ περισσότεροι απο εναν;
Kenwoodakias- New Member
- Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2018
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Απ: G620T Update Garmin maps
Η Garmin απ' οσο γνωριζω στην εφαρμογη της, οπου και εαν τρεχει αυτη, μπορει να "διαβασει" χαρτες σε καποιο format. Οσοι λοιπον "δημιουργουν" χαρτες σε αυτο το format θα μπορουν οι χρηστες να το ενσωματωνουν στην συσκευη τους.
Οσο τωρα για τους δωρεαν χαρτες, αυτοι ειναι της γνωστης κοινοτητας OSM (OpenStreetMap) και μπορεις να τους βρεις σε καποιες σελιδες στο ιντερνετ αφου τους ψαξεις μεσα απο το google
Οσο τωρα για τους δωρεαν χαρτες, αυτοι ειναι της γνωστης κοινοτητας OSM (OpenStreetMap) και μπορεις να τους βρεις σε καποιες σελιδες στο ιντερνετ αφου τους ψαξεις μεσα απο το google
lneam- Active Member
Τόπος : Πειραιας
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 402
Απ: G620T Update Garmin maps
Οι OSM χαρτες στην επαρχια εχουν πολλα προβληματα. Στο λεκανοπεδιο της Αττικης ... καλοι ειναι. Μην περιμενεις ομως να βρεις τα ιδια πραγματα που εχεις συνηθησει απο τους χαρτες των Geodata και Here εως τωρα. Ειπαμε για δωρεαν και ως backup στην συσκευη μας, μια χαρα τα πανε.
Εαν δεν υπαρχει μελλον με το kenwood .. και δεν μπορεις να κανεις χωρις την Garmin, αρχισε να ψαχνεις για PND Garmin. Διαφορετικα σε καποιο smartphone βαλε Here WeGO
Εαν δεν υπαρχει μελλον με το kenwood .. και δεν μπορεις να κανεις χωρις την Garmin, αρχισε να ψαχνεις για PND Garmin. Διαφορετικα σε καποιο smartphone βαλε Here WeGO
lneam- Active Member
Τόπος : Πειραιας
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 402
Παρόμοια θέματα
» Europe's GMapTool OSM Based Maps For Garmin Fenix
» Garmin® Announces Next-Generation maps + more Portable Infotainment Device for Volkswagen up! Compact Car
» KNA-G620T (Hide-Away)
» Οrux Maps και Orux Maps 3D beta
» Navigon 1200 & update map που ?
» Garmin® Announces Next-Generation maps + more Portable Infotainment Device for Volkswagen up! Compact Car
» KNA-G620T (Hide-Away)
» Οrux Maps και Orux Maps 3D beta
» Navigon 1200 & update map που ?
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης