Φωτεινότητα Zumo 595
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Φωτεινότητα Zumo 595
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα..Έχω εδώ και 20 ημέρες το Zumo 595.Πριν 2-3 ημέρες έκανα το πρώτο μου ταξιδι...Κατά αρχήν αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η φωτεινότητα του δεν με καλύπτει παρόλο που το είχα στο 100%.Δεν είχε έντονα χρώματα έτσι ώστε να βλέπεις καλύτερα...Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση και δεν την έχω κάνει η έτσι είναι το φυσιολογικό του?? Ευχαριστώ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την panoshm στις Πεμ 3 Μάης 2018 - 0:30, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Μεταφορά θέματος και εμπλουτισμός τίτλου)
dimitris1200gs- New Member
- Τόπος : ΑΜΑΛΙΑΔΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2018
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Απ: Φωτεινότητα Zumo 595
Ποιον χάρτη είχες ενεργοποιημένο?
ΥΓ: το θέμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη θέση
ΥΓ: το θέμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη θέση
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Tον χρησιμοποιησα για Ελλαδα...Λογικα τον auto drive Hellas ..Και κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω επι τη ευκαιρια..Η μπαταρια εκτος βασης μου κραταει πολυ λιγο και μου λεει Χαμηλη σταθμη μπαταριας και η φωτεινοτητα δεν ανεβαινει πανω απο 40% και σβηνει..Να αναφερω βεβαια και κατι αλλο σημαντικο. Κατα το ταξιδι μου προχθες παρο ολο που το ειχα στη βαση δεν μου ανοιγε καθολου και ανοιξε μετα απο αρκετη προσπαθεια ..Μηπως μετα απο οα αυτα πρεπει να το στειλω στην αντιπροσωπεια να το τσεκαρουν γιατι τα χρηματα ειναι παρα πολλα για να εχω αυτα τα προβληματα και οταν μαλιστα δεν το εχω ουτε ενα μηνα..Ευχαριστω..
καλημερα και καλως ηρθες ! εφοσον ειναι καινουργιο μη το σκαλιζεις και στηλτω στην εγγυηση με τα θεματα που αντιμετωπιζεις
vasilisj- Advanced Member
Τόπος : crazy waters χαλκιδα
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 502
Μόλις μιλησα ..Θα το στείλω και θα αναφέρω όλα αυτά τα προβλήματα...Θα σας ενημερώσω ...Ευχαριστώ...!!!
Στις τελευταίες εκδόσεις του, τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιήσει δεν είναι και τα φωτεινότερα.... Βέβαια όλα τα υπόλοιπα που είπες έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα... οπότε μιας και το έχεις μόνο 1 μήνα, πήγαινέ το στην αντιπροσωπείαdimitris1200gs έγραψε:Λογικα τον auto drive Hellas
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Το θέμα με την μπαταρία το είχα και εγώ, οπως και αρκετοί άλλοι μετά απο έρευνα που έκανα, η λύση βρέθηκε και το έφτιαξα σε 5 λεπτά, έχει να κάνει με την κακή επαφή του φις της μπαταρίας μετά από αυτό κανένα μα κανένα πρόβλημα!
Φαντάσου ημουν έτοιμος να αλλάξω μπαταρία αλλά όταν είδα την τιμή της μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω.
Φαντάσου ημουν έτοιμος να αλλάξω μπαταρία αλλά όταν είδα την τιμή της μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω.
kostasdirt- New Member
- Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2017
Αριθμός μηνυμάτων : 2
κανε μια δοκιμη με τον CN και οχι με auto drive Hellas
και βαλε σαν Theme το High Visibility που εχει το Zumo
ισως καλυτερεψει η σχετικη φωτεινότητα
και βαλε σαν Theme το High Visibility που εχει το Zumo
ισως καλυτερεψει η σχετικη φωτεινότητα
Παρόμοια θέματα
» zūmo® Carrying Case (zūmo® 395LM/590LM/595LM)
» Zumo 590 - Προβλημα Με Τον Ηχο
» GARMIN ZUMO 660 LM BMW NAVIGATOR IV
» AutoDrive 4.50Τ/4.20Τ/4.10T/4.00T/3.30T/3.20T/3.11Τ/3.10Τ/3.05Τ TYP Files
» Σχετικα Με Το Zumo 660
» Zumo 590 - Προβλημα Με Τον Ηχο
» GARMIN ZUMO 660 LM BMW NAVIGATOR IV
» AutoDrive 4.50Τ/4.20Τ/4.10T/4.00T/3.30T/3.20T/3.11Τ/3.10Τ/3.05Τ TYP Files
» Σχετικα Με Το Zumo 660
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης