Σχετικα Με Το Zumo 660
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Σχετικα Με Το Zumo 660
καλημερα
συνδεοντας το zumo 660 στον υπολογιστη το garmin express μου λεει οτι υπαρχει διαθεσιμος χαρτης για το μηχανημα,που ειναι ο ιδιος με αυτον που ηδη ειναι εγκατεστημενος κανονικα μεσω του my garmin..liftime οπου οταν συνδεομαι δεν μου λεει οτι χρειαζομαι αναβαθμηση χαρτη,αντιθετα μου βγαζει να κανω αναβαθμηση λογιμικου που αν και κανω καθε φορα μου ξαναβγαζει το ιδιο μηνυμα.
συνδεοντας το zumo 660 στον υπολογιστη το garmin express μου λεει οτι υπαρχει διαθεσιμος χαρτης για το μηχανημα,που ειναι ο ιδιος με αυτον που ηδη ειναι εγκατεστημενος κανονικα μεσω του my garmin..liftime οπου οταν συνδεομαι δεν μου λεει οτι χρειαζομαι αναβαθμηση χαρτη,αντιθετα μου βγαζει να κανω αναβαθμηση λογιμικου που αν και κανω καθε φορα μου ξαναβγαζει το ιδιο μηνυμα.
tsgallix- Member
- Τόπος : Thessaloniki/Paris France
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 127
Απ: Σχετικα Με Το Zumo 660
Ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιεις το Web Updater για τις αναβαθμισεις λογισμικου & το Map Updater για τις αναβαθμισεις χαρτων. Μονο με αυτα τα εργαλεια θα εχεις σωστα αποτελεσματα αφου το Lifetime ειναι προβληματικο & εχει παει για καταργηση, ενω το MyGarmin σου περναει αυτα που θελει χωρις να μπορεις να εχεις τον απολυτο ελεγχο. Το Express ειναι πολυ καινουργιο & παρουσιαζει προβληματα ακομα. Οι παραπανω λυσεις ειναι δοκιμασμενες & δουλευουν σωστα.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Απ: Σχετικα Με Το Zumo 660
θα το δοκιμασω το βραδυ Μανο,σ ευχαριστω
tsgallix- Member
- Τόπος : Thessaloniki/Paris France
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 127
Παρόμοια θέματα
» zūmo® Carrying Case (zūmo® 395LM/590LM/595LM)
» Αποριες Σχετικα Με Το Nuvi 660
» Σχετικά με το TYP του TopoNavigator
» Σχετικα με το TYP του Anavasi 6
» αποριες για nuvi 50
» Αποριες Σχετικα Με Το Nuvi 660
» Σχετικά με το TYP του TopoNavigator
» Σχετικα με το TYP του Anavasi 6
» αποριες για nuvi 50
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης