Προβλημα με αναβαθμιση AD 3.05 Τ
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Προβλημα με αναβαθμιση AD 3.05 Τ
Καλησπερα!!
Προσπαθω να κανω την καινουργια αναβαθμιση στο Garmin μου της Auto drive ,, αλλα μου βγαζει προβλημα με προηγουμενη εκδοση και η εγκατασταση κλεινει !!
τι να κανω !
Προσπαθω να κανω την καινουργια αναβαθμιση στο Garmin μου της Auto drive ,, αλλα μου βγαζει προβλημα με προηγουμενη εκδοση και η εγκατασταση κλεινει !!
τι να κανω !
nackgr- New Member
- Τόπος : athens
Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Απ: Προβλημα με αναβαθμιση AD 3.05 Τ
Καλώς ήλθες στο φόρουμ
Σε τι συσκευή προσπαθείς? Ο χάρτης που έχεις τώρα είναι προεγκατεστημένος και γνήσιος?
Σε τι συσκευή προσπαθείς? Ο χάρτης που έχεις τώρα είναι προεγκατεστημένος και γνήσιος?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την panoshm στις Τρι 15 Οκτ 2013 - 17:06, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Μετακίνηση θέματος στην ανάλογη ενότητα)
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Απ: Προβλημα με αναβαθμιση AD 3.05 Τ
Κατεβασε το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] & αφου το εγκαταστησεις αντεγραψε το αρχειο αναβαθμισης exe του Auto Drive μεσα σε εναν φακελο, κανε δεξι κλικ επανω του & επελεξε UniExtract Here. Θα αποσυμπιεστει το αρχειο exe & εκει μεσα στον φακελο Main θα βρεις το αρχειο χαρτη με ονομασια gmapprom.
Αυτο το αρχειο μπορεις να το αντιγραψεις στην θεση του παλιου χαρτη, φροντισε μονο η ονομασια να ειναι ιδια με του παλιου αλλιως δεν θα στον διαβασει.
Ολα τα παραπανω ισχυουν μονο σε περιπτωση που εισαι νομιμος δικαιουχος το χαρτη αλλιως δεν θα στον διαβαζει αφου θα σου λειπει το κλειδι.
Αυτο το αρχειο μπορεις να το αντιγραψεις στην θεση του παλιου χαρτη, φροντισε μονο η ονομασια να ειναι ιδια με του παλιου αλλιως δεν θα στον διαβασει.
Ολα τα παραπανω ισχυουν μονο σε περιπτωση που εισαι νομιμος δικαιουχος το χαρτη αλλιως δεν θα στον διαβαζει αφου θα σου λειπει το κλειδι.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Παρόμοια θέματα
» Auto Drive Hellas 4.00Τ - Προβληματα Aναβαθμισης / Συζητηση
» Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση autodrive 4.2 (nüvi 2689 LMT)
» nüvi 2595 LMT Πρόβλημα με την αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού χάρτη
» Αγορα 3597 - Προβλημα Απεικονισης Μετα Απο Αναβαθμιση
» Auto Drive Hellas
» Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση autodrive 4.2 (nüvi 2689 LMT)
» nüvi 2595 LMT Πρόβλημα με την αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού χάρτη
» Αγορα 3597 - Προβλημα Απεικονισης Μετα Απο Αναβαθμιση
» Auto Drive Hellas
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης