Nuvi 30 - Αδυναμια Συνδεσης Στον Υπολογιστη
+2
x-trail
ZAFIR
6 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 5
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Nuvi 30 - Αδυναμια Συνδεσης Στον Υπολογιστη
ok ευχαριστω αυριο θα την στειλω διοτι σημερα..............τωρα γυρισα απο την δουλεια.
dimeison- Member
- Τόπος : Alexandreia Hmathias
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2015
Αριθμός μηνυμάτων : 70
Σας χαιρετω κ αφου σας πω οτι δεν εχω στειλει ακομη την συσκευη (για διορθωση)λογω ανειλημμενων υποχρεωσεων , θα σας αναφερω οτι πετυχα να κανω αναβαθμιση το λογισμικο απο software version3.50 σε 3.80.
Θαθελα μια απαντηση για το εαν ενδιαφερει να αναφερω τον τροπο με τον οποιον κατεστην δυνατον κ εαν χρειαστει να αναφερθει που;εδω η σε νεο νημα;
Επισης θαθελα ακομη να αναφερω οτι εχω κανει backup nonvol.
Θαθελα μια απαντηση για το εαν ενδιαφερει να αναφερω τον τροπο με τον οποιον κατεστην δυνατον κ εαν χρειαστει να αναφερθει που;εδω η σε νεο νημα;
Επισης θαθελα ακομη να αναφερω οτι εχω κανει backup nonvol.
dimeison- Member
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
Μπραβο Δημητρη & βεβαιως μας ενδιαφερει να μαθουμε πως τα καταφερες.
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
Άνοιξε ένα καινούργιο θέμα με τίτλο: "Αναβάθμιση firmware σε Nuvi 30"dimeison έγραψε:οτι πετυχα να κανω αναβαθμιση το λογισμικο απο software version3.50 σε 3.80.
σε αυτή την ενότητα: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
"Αναβάθμιση firmware σε Nuvi 30"
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Για αναβαθμιση του λογισμικου σε nuvi 30 :
Κατεβαζουμε :
Download the firmware ... το νεωτερο .
Κατεβαζουμε το RGN_Tool.exe.
Κατεβαζουμε το Updater. exe
πηγαινουμε στην θεαματικη ενοτητα:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Διαβαζουμε & κατανοουμε πληρως & σε βαθος τα βηματα ολης της διαδικασιας.
Για να εχουμε πληρη ελεγχο των κινησεων μας ολα τα downloads τα αποθηκευουμε στην επιφανεια εργασιας(κατ•εμε).
Ανοιγουμε το RGN_Tool( απλο ανοιγμα οχι un zip) .
Τοποθετουμε μεσα στο αρχειο Zip το Updater.exe & το κλεινουμε.
Ανοιγουμε κατοπιν & παλι το Rgn_ tool & drag & drop το αρχειο firmware.
Οπως ειναι ανοικο κανουμε Save Rgn απο επανω το μεσσαιο απο τα τρια εικονιδια(κατω απο το Tools).
Το εχουμε ανοικτο & ανοιγουμε το Updater.exe επισης.
Drag & drop to firmware στο updater.exe.
Βαζουμε την συσκευη σε preboot mode(συνδεουμε την συσκευη στο Pc μεσω usb πατωντας με τον αντιχειρ στην αριστερα επανω επιφανια της οθονης).
Μολις αναγνωριστει η συσκευη παταμε O.K. σε ολα τα επιπεδα που θα βγαλει .
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην απομακρυνεται τον αντιχειρα απο την οθονη αν δεν ολοκληρωθει η διαδιακασια.
Κατοπιν η συσκευη κανει AUTO RESTART & θα εμφανιστει το λογοτυπο loabing
software.
Οταν ανοιξει κλειστε την συσκευη,αποσυνδεσετε το καλωδιο Usb .Ανοιξτε την συσκευη μεταβειτε στις
ρυθμισεις για επαληθευση της αναβαθμισης.Το software τωρα θα πρεπει να αναγραφει την version που περασατε.
Καλα ταξιδια!!!!! με το νεο software.
BackUp Nuvi NonVol Nuvi30 with SD
Αυτο γινετε οπως ακιβως αναφερετε σο νημα:
Δημιουργια Αντιγραφου Ασφαλειας NonVol Για Τα Nuvi.
Εδω η διαφορα ειναι στο οτι δεν χρειαζετε να βαλουμε το μηδεν εμπρος
Το αποτελεσμα θα ειναι:
Στην ριζα της καρτας ενα αρχειο 41.bin & ο φακeλος: Garmin\Updater\1349\
Στον φακελο 1349 θα περιεχονται τα αρχεια :
last_id.bin αρχειο BIN 1KB.
Ldr.bin αρχειο BIN 425 KB
update.txt εγγραφο κειμενου 1KB
update..txt εγγραφο κειμενου 1KB
Κατεβαζουμε :
Download the firmware ... το νεωτερο .
Κατεβαζουμε το RGN_Tool.exe.
Κατεβαζουμε το Updater. exe
πηγαινουμε στην θεαματικη ενοτητα:
Διαβαζουμε & κατανοουμε πληρως & σε βαθος τα βηματα ολης της διαδικασιας.
Για να εχουμε πληρη ελεγχο των κινησεων μας ολα τα downloads τα αποθηκευουμε στην επιφανεια εργασιας(κατ•εμε).
Ανοιγουμε το RGN_Tool( απλο ανοιγμα οχι un zip) .
Τοποθετουμε μεσα στο αρχειο Zip το Updater.exe & το κλεινουμε.
Ανοιγουμε κατοπιν & παλι το Rgn_ tool & drag & drop το αρχειο firmware.
Οπως ειναι ανοικο κανουμε Save Rgn απο επανω το μεσσαιο απο τα τρια εικονιδια(κατω απο το Tools).
Το εχουμε ανοικτο & ανοιγουμε το Updater.exe επισης.
Drag & drop to firmware στο updater.exe.
Βαζουμε την συσκευη σε preboot mode(συνδεουμε την συσκευη στο Pc μεσω usb πατωντας με τον αντιχειρ στην αριστερα επανω επιφανια της οθονης).
Μολις αναγνωριστει η συσκευη παταμε O.K. σε ολα τα επιπεδα που θα βγαλει .
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην απομακρυνεται τον αντιχειρα απο την οθονη αν δεν ολοκληρωθει η διαδιακασια.
Κατοπιν η συσκευη κανει AUTO RESTART & θα εμφανιστει το λογοτυπο loabing
software.
Οταν ανοιξει κλειστε την συσκευη,αποσυνδεσετε το καλωδιο Usb .Ανοιξτε την συσκευη μεταβειτε στις
ρυθμισεις για επαληθευση της αναβαθμισης.Το software τωρα θα πρεπει να αναγραφει την version που περασατε.
Καλα ταξιδια!!!!! με το νεο software.
BackUp Nuvi NonVol Nuvi30 with SD
Αυτο γινετε οπως ακιβως αναφερετε σο νημα:
[/size]Δημιουργια Αντιγραφου Ασφαλειας NonVol Για Τα Nuvi.
Εδω η διαφορα ειναι στο οτι δεν χρειαζετε να βαλουμε το μηδεν εμπρος
Το αποτελεσμα θα ειναι:
Στην ριζα της καρτας ενα αρχειο 41.bin & ο φακeλος: Garmin\Updater\1349\
Στον φακελο 1349 θα περιεχονται τα αρχεια :
last_id.bin αρχειο BIN 1KB.
Ldr.bin αρχειο BIN 425 KB
update.txt εγγραφο κειμενου 1KB
update..txt εγγραφο κειμενου 1KB
dimeison- Member
Δημητρη αυτον τον τροπο τον ακολουθουμε οταν θελουμε να διορθωσουμε προβλημα που δημιουργηθηκε στην εσωτερικη μνημη της συσκευης με cure firmware & την χρηση του GarminCure3 Tool ή οταν θελουμε να κανουμε μετατροπη. Σε ορισμενες συσκευες διαφορετικης κατηγοριας η Garmin δινει αυτον τον τροπο ως επισημη διαδικασια αναβαθμισης.
Το θεμα ειναι αν σου διορθωσε το προβλημα συνδεσης της συσκευης με το PC το οποιο ειναι το ζητουμενο ή αν απλως χρησιμοποιησες την διαδικασια για να αναβαθμισεις το firm κατι που δεν λυνει το αρχικο προβλημα. Πως θα κανεις τις επιμερους αναβαθμισεις οταν θα υπαρχουν διαθεσιμες, αν η συσκευη δεν μπορει να συνδεθει στο PC δεν μπορεις καν να ενημεωθεις σχετικα με αυτες ...
Οσο αφορα το NonVol backup αν το εκανες πριν περασεις την αναβαθμιση σε preboot mode τοτε πρεπει να το επαναλαβεις & τωρα γιατι το NonVol backup που εχουμε πρεπει να ειναι της τρεχουσας εκδοσης firm που εχει η συσκευη.
Μπραβο για το ολο σκεπτικο & για την δημιουργικοτητα σου, χρησιμοποιησες τα οπλα που ειχες διαθεσιμα για να πετυχεις αποτελεσμα !!
Το θεμα ειναι αν σου διορθωσε το προβλημα συνδεσης της συσκευης με το PC το οποιο ειναι το ζητουμενο ή αν απλως χρησιμοποιησες την διαδικασια για να αναβαθμισεις το firm κατι που δεν λυνει το αρχικο προβλημα. Πως θα κανεις τις επιμερους αναβαθμισεις οταν θα υπαρχουν διαθεσιμες, αν η συσκευη δεν μπορει να συνδεθει στο PC δεν μπορεις καν να ενημεωθεις σχετικα με αυτες ...
Οσο αφορα το NonVol backup αν το εκανες πριν περασεις την αναβαθμιση σε preboot mode τοτε πρεπει να το επαναλαβεις & τωρα γιατι το NonVol backup που εχουμε πρεπει να ειναι της τρεχουσας εκδοσης firm που εχει η συσκευη.
Μπραβο για το ολο σκεπτικο & για την δημιουργικοτητα σου, χρησιμοποιησες τα οπλα που ειχες διαθεσιμα για να πετυχεις αποτελεσμα !!
Santosan- Administrator
Αγαπητε μου φιλε καλημερα κ καλες εορτες.οπως κ σε ολους τους φιλους κ σε ολον τον κοσμο .
ηθελα να κανω την αναβαθμιση αλλα πιο πολυ απο ολα να εξικοιωθω με το νεο gps,kati to opoio αρκετα θα ελεγα η" οτι σχεδον καταλαβα το τροπο λειτουργιας .
Εχω κανει το backup με το νεο software.
Οπως πολλες φορες εχω τονισει δεν με πειραζει κ να το διαλυσω εγω για αυτο συνεχως ζητω ιδεες.κατ"εμε ειναι πιο σημαντικο (ισως κ λογω εργασιας) το να διορθωσεις, ανακατασκευασεις , αναπροσαρμοσεις απο το να το αντικαταστησεις ,που ειναι ευκολο ,αλλα εμεις πρωσωπικα στην επομενη κατασταση θα ειμαστε ακριβως εκει που ξεκινησαμε,δηλαδη στο σκοταδι .Δεν μου αρεσε ποτε αυτη η πρακτικη κ πιστεψε με εχω κερδισει παρα πολλα με αυτην την τακτικη στην εργασια μου .
οχι λοιπον δεν εχω καταφερει να το συνδεσω κ δεν ξερω εαν ποτε (οσο θα αντεξει)το καταφερω αλλα θα ειμαι γεματος ολικα διοτι περαν του οτι εκαμα την προσπαθεια μου ισως διευκολυνω τον επομενο.
Τωρα θαθελα να αναφερω κ καποια αλλα πραγματακια μικρα κ ασημαντα που ομως ισως φανουν χρησιμα στον επομενο αδαη οπως εμου.
Π.Χ. εχω περασει μερικα ποι τα οποια αλλα εχω ηχητικες-φωτογραφικες(οπτικες) ειδοποιησεις κ σε αλλα μονο φωτογραφικες(οπτικες) οπως πρατηρια βενζινης,γηπεδα σουπερ λινγκ.
Εδω λοιπον χρειαζομαι βοηθεια ισως επεξηγηση ,αλλα οντως την χρειαζομαι• κ ερωτωλοιπον?
Γιατι ενω στα επικινδυνα σημεια, στροφες, διασταυρωσεις, δρομοι, κλπ ενω υπαρχουν κ τα τρια(3) απαιτουμενα αρχεια (ΠΟΙ ΛΟΑΝΤΕΡ Κ ΣΟΧ ),οι στροφες ,δρομοι εχουν φωνητικη υποστηριξη ενω οι διασταυρωσεις δεν εχουν παρα μονο οπτικη.Εαν φταιει το αρχειο wav που μπορω να βρω ενα συμβατο διοτι σχεδον τα εχω κατεβασει ολα αν οχι ολλα.Τι ιδιοτητες απαιτουντε στο εκαστοτε αρχειο ΄?παιζει ρολο τι κ γιατι?
Δεν παιζει mp3 ναι αλλα γιατι μερικα τα εκφωνει απο την ιδια ομαδα του ιδιου αρχειου? που κατεβαζουμε σε ενα κοινο αρχειο περιεχοντας αυτα τα αρχεια wav?
ηθελα να κανω την αναβαθμιση αλλα πιο πολυ απο ολα να εξικοιωθω με το νεο gps,kati to opoio αρκετα θα ελεγα η" οτι σχεδον καταλαβα το τροπο λειτουργιας .
Εχω κανει το backup με το νεο software.
Οπως πολλες φορες εχω τονισει δεν με πειραζει κ να το διαλυσω εγω για αυτο συνεχως ζητω ιδεες.κατ"εμε ειναι πιο σημαντικο (ισως κ λογω εργασιας) το να διορθωσεις, ανακατασκευασεις , αναπροσαρμοσεις απο το να το αντικαταστησεις ,που ειναι ευκολο ,αλλα εμεις πρωσωπικα στην επομενη κατασταση θα ειμαστε ακριβως εκει που ξεκινησαμε,δηλαδη στο σκοταδι .Δεν μου αρεσε ποτε αυτη η πρακτικη κ πιστεψε με εχω κερδισει παρα πολλα με αυτην την τακτικη στην εργασια μου .
οχι λοιπον δεν εχω καταφερει να το συνδεσω κ δεν ξερω εαν ποτε (οσο θα αντεξει)το καταφερω αλλα θα ειμαι γεματος ολικα διοτι περαν του οτι εκαμα την προσπαθεια μου ισως διευκολυνω τον επομενο.
Τωρα θαθελα να αναφερω κ καποια αλλα πραγματακια μικρα κ ασημαντα που ομως ισως φανουν χρησιμα στον επομενο αδαη οπως εμου.
Π.Χ. εχω περασει μερικα ποι τα οποια αλλα εχω ηχητικες-φωτογραφικες(οπτικες) ειδοποιησεις κ σε αλλα μονο φωτογραφικες(οπτικες) οπως πρατηρια βενζινης,γηπεδα σουπερ λινγκ.
Εδω λοιπον χρειαζομαι βοηθεια ισως επεξηγηση ,αλλα οντως την χρειαζομαι• κ ερωτωλοιπον?
Γιατι ενω στα επικινδυνα σημεια, στροφες, διασταυρωσεις, δρομοι, κλπ ενω υπαρχουν κ τα τρια(3) απαιτουμενα αρχεια (ΠΟΙ ΛΟΑΝΤΕΡ Κ ΣΟΧ ),οι στροφες ,δρομοι εχουν φωνητικη υποστηριξη ενω οι διασταυρωσεις δεν εχουν παρα μονο οπτικη.Εαν φταιει το αρχειο wav που μπορω να βρω ενα συμβατο διοτι σχεδον τα εχω κατεβασει ολα αν οχι ολλα.Τι ιδιοτητες απαιτουντε στο εκαστοτε αρχειο ΄?παιζει ρολο τι κ γιατι?
Δεν παιζει mp3 ναι αλλα γιατι μερικα τα εκφωνει απο την ιδια ομαδα του ιδιου αρχειου? που κατεβαζουμε σε ενα κοινο αρχειο περιεχοντας αυτα τα αρχεια wav?
dimeison- Member
Οσο αφορα το πρωτο σκελος μπορει να διορθωθει με την διαδικασια του cure firmware με το GarminCure3 Tool [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Τοτε θα συνδεθει η συσκευη γιατι δεν θα μπαινει στην διαδικασια αναγνωσης ολων των αρχειων του λογισμικου. Σε αυτη την φαση κανουμε backup ολη την εσωτερικη μνημη ακολουθωντας τις αναλογες οδηγιες απο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Μετα γινεται format της συσκευης με την διαδικασια οπως περιγραφεται εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] & επαναφορα των αρχειων στην εσωτερικη μνημη. Εννοειται εδω οτι οποιοδηποτε αρχειο εχει προστεθει απο εμας στην εσωτερικη μνημη δεν το επαναφερουμε οπως επισης οτι απο την στιγμη που θα κανεις format την εσωτερικη μνημη δεν αποσυνδεεις την συσκευη γιατι το εχασες το παιχνιδι, πολλες σειρες συσκευων αν μεινουν κενες δεν μπουταρουν ποτε ξανα ...
Προσωπικα δεν το βρισκω σωστο να γινει μια τετοια διαδικασια σε μια καινουργια συσκευη λιγων ημερων, ειναι απλως γνωμη μου ομως & αρα δεν λεει & τιποτα ...
Ως τεχνικος σου μιλαω & εγω, μουντζουρης ειμαι μην φανταζεσαι οτι μιλας με κανενα μοδιστρο σε εργοστασια εχω δουλεψει τα περισσοτερα μου χρονια σαν εργοδηγος, συντηρητης, χειριστης, τεχνικος με επισκευαστικα καθηκοντα κ.λ.π
Oσο αφορα τα poi θα πρεπει να διαβασεις πρωτα εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] & εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] μετα να κατεβασεις τα αναλογα αρχεια απο εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] & οποια απορια εχεις να την δωσεις σε αναλογα θεματα για να κλεισουμε αυτο εδω ή να μην βγουμε offtopic.
Προσωπικα δεν το βρισκω σωστο να γινει μια τετοια διαδικασια σε μια καινουργια συσκευη λιγων ημερων, ειναι απλως γνωμη μου ομως & αρα δεν λεει & τιποτα ...
Ως τεχνικος σου μιλαω & εγω, μουντζουρης ειμαι μην φανταζεσαι οτι μιλας με κανενα μοδιστρο σε εργοστασια εχω δουλεψει τα περισσοτερα μου χρονια σαν εργοδηγος, συντηρητης, χειριστης, τεχνικος με επισκευαστικα καθηκοντα κ.λ.π
Oσο αφορα τα poi θα πρεπει να διαβασεις πρωτα εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] & εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] μετα να κατεβασεις τα αναλογα αρχεια απο εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] & οποια απορια εχεις να την δωσεις σε αναλογα θεματα για να κλεισουμε αυτο εδω ή να μην βγουμε offtopic.
Santosan- Administrator
οκ σε ευχαριστω,στρωνομαι στο διαβασμα!
Εκει στην τρασερ δεν απαντουν ποτε?
Εκει στην τρασερ δεν απαντουν ποτε?
dimeison- Member
Processing E:\αποθηκευση\nuvi30_GCDfile__380(1).gcd
This is a GCD file.
Patchable HWIDs: 1349
*Processing HWID 1349
Processing OK
ERROR: can't run C:\Users\dimmis\AppData\Local\Temp\BNZ.551fb9f170ae21\updater.exe
ERROR: can't run C:\Users\dimmis\AppData\Local\Temp\BNZ.551fb9f170ae21\updater.exe
This is a GCD file.
Patchable HWIDs: 1349
*Processing HWID 1349
Processing OK
dimeison- Member
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Garmin nuvi 250 αδυναμία σύνδεσης με τον υπολογιστή
» Πρόβλημα Σύνδεσης NUVI 50 με Υπολογιστή
» nuvi 30 - Δεν συνδέεται στον υπολογιστή
» Nuvi 3590 - Αδυναμία δημιουργία πορείας με custom σημεία ΡΟΙ
» Nuvi 3590 -Δεν εμφανίζει στον Η/Υ το .System
» Πρόβλημα Σύνδεσης NUVI 50 με Υπολογιστή