Nuvi 30 - Αδυναμια Συνδεσης Στον Υπολογιστη
+2
x-trail
ZAFIR
6 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Nuvi 30 - Αδυναμια Συνδεσης Στον Υπολογιστη
Ποια ειναι η θεση των αρχειων του χαρτη καθως & του παρελκομενου JCV ;
Santosan- Administrator
Τόπος : Athens - West Side
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10879
sdmc\garmin\map\gmapsupp.img,gmap3d.img.(ntu 2015.40)
sdmc\garmin\ jcv\D3589120A.
sdmc\garmin\ jcv\D3589120A.
dimeison- Member
- Τόπος : Alexandreia Hmathias
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2015
Αριθμός μηνυμάτων : 70
Η θεση SD\garmin\map\gmapsupp.img ειναι λαθος, πρεπει να ειναι SD\Garmin\gmapsupp.img, κανονικα δεν θα πρεπει να σου διαβαζει τον χαρτη απο την συγκεκριμενη διαδρομη που το εχεις τωρα.
Το αρχειο gmap3d.img δεν ειναι συμβατο με την συσκευη σου, πρεπει να αφαιρεθει.
Στον φακελο JCV η Garmin χρησιμοποιεi κεφαλαια γραμματα ακομα & οταν ο φακελος δημιουργειται απο προγραμμα αναβαθμισης.
Αν εχεις την καρτα μεσα στην συσκευη κατα την συνδεση στο PC μπορει να υπαρχει θεμα εκει.
Το αρχειο gmap3d.img δεν ειναι συμβατο με την συσκευη σου, πρεπει να αφαιρεθει.
Στον φακελο JCV η Garmin χρησιμοποιεi κεφαλαια γραμματα ακομα & οταν ο φακελος δημιουργειται απο προγραμμα αναβαθμισης.
Αν εχεις την καρτα μεσα στην συσκευη κατα την συνδεση στο PC μπορει να υπαρχει θεμα εκει.
Santosan- Administrator
Oxi παντα συνδεω την συσκευη ανευ καρτας.
Εχω ηδη διορθωσει τους τιτλους (ονομασιες φακελων) & το αρχειο ειναι με κεφαλαια .Αν δεν ειναι συμβατο τοτε γιατι παρεχεται ?
Το αλλο που θαθελα να αναφερω ειναι οτι το προγραμμα που εκτελεσα μου διμιουργησε καποια θεματακια στα 8,1 προ .Το κυριοτερο ολλων ομως ειναι οι πλεον μου εμφανιζει στην διαχειριση συσκευων το προβλημα οπως αναφερα κ παραπανω αλλα δεν μπορω να βρω drivers να εγκαταστησω,επι παραδειγματι μου αναφερει προβλημα 43,βρισκω το vend - vib της συσκευης αλλα δεν υπαρχουν οδηγοι.
Αγνωστη συσκευη usb(αδυναμια αναγνωρισης οδηγησης ).
Εχω ηδη διορθωσει τους τιτλους (ονομασιες φακελων) & το αρχειο ειναι με κεφαλαια .Αν δεν ειναι συμβατο τοτε γιατι παρεχεται ?
Το αλλο που θαθελα να αναφερω ειναι οτι το προγραμμα που εκτελεσα μου διμιουργησε καποια θεματακια στα 8,1 προ .Το κυριοτερο ολλων ομως ειναι οι πλεον μου εμφανιζει στην διαχειριση συσκευων το προβλημα οπως αναφερα κ παραπανω αλλα δεν μπορω να βρω drivers να εγκαταστησω,επι παραδειγματι μου αναφερει προβλημα 43,βρισκω το vend - vib της συσκευης αλλα δεν υπαρχουν οδηγοι.
dimeison- Member
Ελπιζω να διορθωσες & τις θεσεις οπως σου περιεγραψα παραπανω. Δεν υπαρχει περιπτωση το G.E ή το MapUpdater να δωσει αρχειο gmap3d.img σε nuvi 30 .... Αλλωστε στην Ελλαδα απο την επισημη αντιπροσωπεια το Nuvi 30 πωλειται μονο με τον Auto Drivedimeison έγραψε:Εχω ηδη διορθωσει τους τιτλους (ονομασιες φακελων) & το αρχειο ειναι με κεφαλαια .Αν δεν ειναι συμβατο τοτε γιατι παρεχεται ?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αν αναφερεσαι στο Tweaking.com - Windows Repair (All in One) το εχω χρησιμοποιησει για να διορθωσω σοβαρα προβληματα σε 7αρια, 8αρια & 8.1 χωρις κανενα προβλημα. Φυσικα δεν μπορω να γνωριζω την κατασταση του καθε υπολογιστη & αν ακολουθησες τις οδηγιες χρησης της εφαρμογης αλλα παρ' ολα αυτα σου δημιουργησε προβλημα τοτε ειλικρινα "φοβαμαι" να σου προτεινω οτιδηποτε αλλο. Παντως οποιοδηποτε προβλημα μπορεις να το διορθωσεις αν κανεις "Restore" μεσα απο την ιδια την εφαρμογη αφου κανει backup την registry & δημιουργει "Restore point" αρκει να ακολουθησες τις οδηγιες. Η εφαρμογη ειναι ασφαλης & οι αλλαγες που κανει αναστρεψιμες ...dimeison έγραψε:Το αλλο που θαθελα να αναφερω ειναι οτι το προγραμμα που εκτελεσα μου διμιουργησε καποια θεματακια στα 8,1 προ .Το κυριοτερο ολλων ομως ειναι οι πλεον μου εμφανιζει στην διαχειριση συσκευων το προβλημα οπως αναφερα κ παραπανω αλλα δεν μπορω να βρω drivers να εγκαταστησω,επι παραδειγματι μου αναφερει προβλημα 43,βρισκω το vend - vib της συσκευης αλλα δεν υπαρχουν οδηγοι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santosan στις Τετ 25 Μαρ 2015 - 9:58, 1 φορά
Santosan- Administrator
oxi ολα ειναι ενταξει κανενα θεμα απλα μου αλλαξε την performance tou ssd k τα πλακιδια εναρξης αλλαξαν χρωμα . Τα διορθωσα ολα,την καρτα μου την εστειλε ενας φιλος απο Ιταλια κ αναφερω κατωθι τι αρχεια περιεχει κ εαν θελεις μου προτεινεις ποια χρειαζονται κ ποια οχι αν κ δεν συναντησα προβλημα στο διαστημα που το εχω χρησιμοποιησει κ δεν ειναι λιγα τα χλμ. διοτι πηγα δυο (2) φορες Ξανθη κ αρκετες Μικροτερες διαδρομες.
Για πρωτη χρησιμοποιησα τον χαρτη της αποφυγης των διοδιων απο περιεργεια κ εχω μερικες παρατηρησεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος που να αποτανθω κ ειδικα σε ποια ενοτητα.
Τα αρχεια λοιπον ειναι :DB\D3413130A.db,G2S\D2925180A.G2S ,JCV\D3589120A.JCV ,SID\D3414130A.gmap3d.img, gmapsupp.img, nfo.nfo
Για πρωτη χρησιμοποιησα τον χαρτη της αποφυγης των διοδιων απο περιεργεια κ εχω μερικες παρατηρησεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος που να αποτανθω κ ειδικα σε ποια ενοτητα.
Τα αρχεια λοιπον ειναι :DB\D3413130A.db,G2S\D2925180A.G2S ,JCV\D3589120A.JCV ,SID\D3414130A.gmap3d.img, gmapsupp.img, nfo.nfo
dimeison- Member
Επικρατει χαος στα αρχεια ....
Ο χαρτης 2015.40 δεν εχει τα συνοδευτικα αρχεια που αναφερεις σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις.
SQLite D3413130A.db --> 2015.10 (αρχειο σειρας 34xx)
G2S D2925180A.G2S --> 2015.40 (αρχειο σειρας 37xx)
JCV D3589120A.JCV --> 2015.20 (αρχειο συσκευων 30/40/50)
SID (FastRouting) D3414130A.SID --> 2015.10 (αρχειο σειρας 34xx)
Αρχεια απο διαφορετικες σειρες συσκευων & διαφορετικες εκδοσεις του Ευρωπαικου, οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει περιπτωση αυτο το συνοθυλευμα αρχειων να λειτουργησε σωστα ακομα & αν ειναι στις σωστες θεσεις. Ειναι αδυνατον να συνυπαρχουν το αρχειο SID & G2S στην ιδια συσκευη αφου ανηκουν σε δυο διαφορετικες σειρες & τα αρχεια SID αντικατεστησαν τo G2S. Καθε εκδοση του Ευρωπαικου εχει τα δικα της συνοδευτικα αρχεια τα οποια δεν λειτουργουν με οποιαδηποτε αλλη.
Η τελευταια εκδοση Ευρωπαικου χαρτη για την συσκευη σου ειναι η Garmin City Navigator Europe NTU 2015.40 & το JCV που την καλυπτει παλι για την συσκευη σου ειναι το D3589150A.JCV.
Θεσεις:
SD\Garmin\gmapsupp.img (χαρτης)
SD\Garmin\JCV\D3589150A.JCV
EDIT
Πηγαινε στην Διαχειριση των προγραμματων, κανε απεγκατασταση τους USB Drivers της Garmin & ξαναπερασε τους για να προσπαθησεις να διορθωσεις το προβλημα στην διαχειριση συσκευων.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ο χαρτης 2015.40 δεν εχει τα συνοδευτικα αρχεια που αναφερεις σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις.
SQLite D3413130A.db --> 2015.10 (αρχειο σειρας 34xx)
G2S D2925180A.G2S --> 2015.40 (αρχειο σειρας 37xx)
JCV D3589120A.JCV --> 2015.20 (αρχειο συσκευων 30/40/50)
SID (FastRouting) D3414130A.SID --> 2015.10 (αρχειο σειρας 34xx)
Αρχεια απο διαφορετικες σειρες συσκευων & διαφορετικες εκδοσεις του Ευρωπαικου, οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει περιπτωση αυτο το συνοθυλευμα αρχειων να λειτουργησε σωστα ακομα & αν ειναι στις σωστες θεσεις. Ειναι αδυνατον να συνυπαρχουν το αρχειο SID & G2S στην ιδια συσκευη αφου ανηκουν σε δυο διαφορετικες σειρες & τα αρχεια SID αντικατεστησαν τo G2S. Καθε εκδοση του Ευρωπαικου εχει τα δικα της συνοδευτικα αρχεια τα οποια δεν λειτουργουν με οποιαδηποτε αλλη.
Η τελευταια εκδοση Ευρωπαικου χαρτη για την συσκευη σου ειναι η Garmin City Navigator Europe NTU 2015.40 & το JCV που την καλυπτει παλι για την συσκευη σου ειναι το D3589150A.JCV.
Θεσεις:
SD\Garmin\gmapsupp.img (χαρτης)
SD\Garmin\JCV\D3589150A.JCV
EDIT
Πηγαινε στην Διαχειριση των προγραμματων, κανε απεγκατασταση τους USB Drivers της Garmin & ξαναπερασε τους για να προσπαθησεις να διορθωσεις το προβλημα στην διαχειριση συσκευων.
Santosan- Administrator
Ευχαριστω για την απαντηση.Θα διορθωσω τα αρχεια κ τους φακελους .Τωρα λοιπον θα απεγκαταστησω τα παντα που αφορουν την συσκευη κ θα περασω παλι τους οδηγους .Το παραξενο ειναι οτι για τον driver usb garmin δεν βρισκω τροπο να αναγνωριστει απο την διαχειριση συσκευων κ λογικα ολα ειναι στον αερα.Αν εχω τα ιδια αποτελεσματα θα προσπαθησω κ με το λαπτοπ διοτι εχει win7. Οτι νομιζεις μπορει να βοηθησει βροντοφωναξετο!μην διστασεις σε παρακαλω!!!!
dimeison- Member
Τα Windows διέκοψαν αυτήν τη συσκευή επειδή ανέφερε προβλήματα. (Κωδικός 43)dimeison έγραψε:Ευχαριστω για την απαντηση.Θα διορθωσω τα αρχεια κ τους φακελους .Τωρα λοιπον θα απεγκαταστησω τα παντα που αφορουν την συσκευη κ θα περασω παλι τους οδηγους .Το παραξενο ειναι οτι για τον driver usb garmin δεν βρισκω τροπο να αναγνωριστει απο την διαχειριση συσκευων κ λογικα ολα ειναι στον αερα.Αν εχω τα ιδια αποτελεσματα θα προσπαθησω κ με το λαπτοπ διοτι εχει win7. Οτι νομιζεις μπορει να βοηθησει βροντοφωναξετο!μην διστασεις σε παρακαλω!!!!
A request for the USB device descriptor failed.
dimeison- Member
Για δες αν η περιπτωση σου ταιριαζει εδω:
Santosan- Administrator
Δεν εγινε .Εχω εγκαταστησει οτι οδηγος κυκλοφορει στο Νετ.Απο το ιν αουτ μαλλον για φορματ με αισθανομαι.Κουραστηκα κ κουρασα κ εσας δεν ξερω τι να κανω ,μαλλον ,,,,,,θα το παω πισω κ θα ζητησω αντικατασταση, διοτι δεν νομιζω οτι κατι μπορει να γινει εκτος θαυματος.
dimeison- Member
Οσο αφορα τους drivers στο PC σου δοκιμασε το εργαλειακι εδω:
Santosan- Administrator
Ναι το σκαναρισα κ μου βρηκε το audio realtek high ......... αλλα εγω δεν το χρησιμοποιω δουλευω την εξοδο hdmi.Μηπως ο driver usb δεν ειναι 64 βιτ η για τα 8.1 προ.Δεν εχω αλλο να υποθεσω κ εαν λεω μ............. συγνωμη.εχω απεγκαταστησει τα παντα σε οτι αφορα Garmin .ΣΕ παραΚΑΛΩ οτι αλλο περνα απο το μυαλο σου που μπορει να βοηθησει μου το προτεινεις.Ειχα να μονταρω εναν πινακα αυτοματισμων εισοδου-εξοδου κ το μυαλο μου δεν ηταν εκει.να αναφερω οτι με τα πολλα σε εναν οδηγο μου εβγαζε οτι η εγκατασταση δεν ολοκληρωθηκε εξαιτιας ενος προβληματος (κωδικος 31)οτι κ αν επιχειρησα για την διορθωση του απεριφθη.
dimeison- Member
Σχετικα με την συμβατοτητα:
Notes:
This setup will install / pre-load all Garmin USB Drivers on your system and upgrade older versions if found.
These drivers are designed for use with those GPS units that support USB transfer of data to/from the PC - not to include the iQue. This setup also includes the drivers for the USB Data Card Programmer.
This setup combines the initial install and updates for both the USB GPS drivers and the USB Data Card Programmer drivers.
Garmin GPS USB Drivers support Windows XP 64-bit, Vista 64-bit, and Windows 7 64-bit.
Garmin USB Data Card Programmer drivers do not support 64-bit operating systems at this time.
Garmin GPS USB Drivers have passed the Microsoft Logo Certification testing (Winqual) for all OS's up to and including Windows 7 x64
Simplified user interface.
.NET framework 3.5 SP1 is required. A current version of .NET will be installed if needed.
Windows Media Player 11 or greater is required (a free download from Microsoft).
Change History
Changes made from version 2.3 to 2.3.1:
Updated driver to be compatible with Windows 8
Fixed issue that was being seen with ForeRunner 305.
Οι drivers λειτουργουν σωστα σε μενα σε Win7x64 Home Premium, Win8.1x64 & Win10x64 Technical Preview. Αν τιθεται θεμα ασυμβατοτητας σε Win8.1 Pro συγκεκριμενα δεν το γνωριζω αλλα πιστευω οτι θα το ειχα μαθει γιατι θα υπηρχαν αναφορες απο χρηστες που τα χρησιμοποιουν τοσο καιρο.
Error code 31
Δοκιμασε & βλεπεις ...
Notes:
This setup will install / pre-load all Garmin USB Drivers on your system and upgrade older versions if found.
These drivers are designed for use with those GPS units that support USB transfer of data to/from the PC - not to include the iQue. This setup also includes the drivers for the USB Data Card Programmer.
This setup combines the initial install and updates for both the USB GPS drivers and the USB Data Card Programmer drivers.
Garmin GPS USB Drivers support Windows XP 64-bit, Vista 64-bit, and Windows 7 64-bit.
Garmin USB Data Card Programmer drivers do not support 64-bit operating systems at this time.
Garmin GPS USB Drivers have passed the Microsoft Logo Certification testing (Winqual) for all OS's up to and including Windows 7 x64
Simplified user interface.
.NET framework 3.5 SP1 is required. A current version of .NET will be installed if needed.
Windows Media Player 11 or greater is required (a free download from Microsoft).
Change History
Changes made from version 2.3 to 2.3.1:
Updated driver to be compatible with Windows 8
Fixed issue that was being seen with ForeRunner 305.
Οι drivers λειτουργουν σωστα σε μενα σε Win7x64 Home Premium, Win8.1x64 & Win10x64 Technical Preview. Αν τιθεται θεμα ασυμβατοτητας σε Win8.1 Pro συγκεκριμενα δεν το γνωριζω αλλα πιστευω οτι θα το ειχα μαθει γιατι θα υπηρχαν αναφορες απο χρηστες που τα χρησιμοποιουν τοσο καιρο.
Error code 31
Δοκιμασε & βλεπεις ...
Santosan- Administrator
Εχω κανει φορμα τον υπολογιστη για να διαγραφουν τα παντα.Εχω κανει Clear NonVol,,κ εχω κατεβασει κ εγκσταστησει βημα προς βημα ολα τα παρελκομενα της garmin (usb drivers,update exe garmin express κλπ).
Το αποτελεσμα το ιδιο κ αυτο δεν συνδεεται παρα μονο για λιγο με τον αντιχειρα επανω στην γωνια.Κουραστηκα κ τα εχω παρει .... θα το παω κ θα απαιτησω να το συνδεσουν στον υπολογιστη εμπρος μου ,αν δεν συνδεθει θα απαιτησω νεο γιατι ειναι στην εγγυηση της αγορας.Δεν νομιζω οτι μπορει να πετυχω κατι αλλο,Ευχαριστω για ολα για την βοηθεια την στηριξη για τα παντα κ πραγματι ειναι απο τα τελειοτερα φορουμ .Ευχομαι αυτην την μεγαλοδυναμια σας να συνεχισετε να την προσφερετε κ στο μελλον διοτι εμεις οι ασχετοι σας κουραζουμε σε υπερθετικο βαθμο .!!!!!
Ευχαριστω κ εις το αυριον το καλυτερον με υγεια κ αγαπη.
Το αποτελεσμα το ιδιο κ αυτο δεν συνδεεται παρα μονο για λιγο με τον αντιχειρα επανω στην γωνια.Κουραστηκα κ τα εχω παρει .... θα το παω κ θα απαιτησω να το συνδεσουν στον υπολογιστη εμπρος μου ,αν δεν συνδεθει θα απαιτησω νεο γιατι ειναι στην εγγυηση της αγορας.Δεν νομιζω οτι μπορει να πετυχω κατι αλλο,Ευχαριστω για ολα για την βοηθεια την στηριξη για τα παντα κ πραγματι ειναι απο τα τελειοτερα φορουμ .Ευχομαι αυτην την μεγαλοδυναμια σας να συνεχισετε να την προσφερετε κ στο μελλον διοτι εμεις οι ασχετοι σας κουραζουμε σε υπερθετικο βαθμο .!!!!!
Ευχαριστω κ εις το αυριον το καλυτερον με υγεια κ αγαπη.
dimeison- Member
dimeison έγραψε:........
Κουραστηκα κ τα εχω παρει .... θα το παω κ θα απαιτησω να το συνδεσουν στον υπολογιστη εμπρος μου ,αν δεν συνδεθει θα απαιτησω νεο γιατι ειναι στην εγγυηση της αγορας.Δεν νομιζω οτι μπορει να πετυχω κατι αλλο..................
...φίλε μου σε καταλαβαίνω κι συμπάσχω μζύ σου... ένα ολόκληρο μήνα και δεν λέει να δουλέψει;...
...πάντως άμα δεν βρείς κατανόηση και δεν λύσεις το πρόβλημα... μπορείς να βοηθηθείς άνετα απο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] !...
...με έχουν βοηθήσει πολές φορές ...
...ότι σχετικό θέλεις μη διστάσεις -->ΡΜ.... !....
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
Αυτή είναι η πιο σωστή κίνηση που μπορείς να κάνειςdimeison έγραψε:θα το παω κ θα απαιτησω να το συνδεσουν στον υπολογιστη εμπρος μου ,αν δεν συνδεθει θα απαιτησω νεο γιατι ειναι στην εγγυηση της αγορας.
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
Ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με αυτο:
Το γνησιο καλωδιο της Garmin το εχεις δοκιμασει ή μονο αλλα καλωδια ; Ετσι για να μην πω οτι δεν το ρωτησα ακομα & αυτο ...
Περιμενω νεα σου σχετικα με την εξελιξη του θεματος.
dimeison έγραψε:3)εχω αλλαξει 4καλωδια usb κ πανω στους υπολογιστες ολες τι θυρες ακομη κ σε usb 3 to δοκιμασα.
Το γνησιο καλωδιο της Garmin το εχεις δοκιμασει ή μονο αλλα καλωδια ; Ετσι για να μην πω οτι δεν το ρωτησα ακομα & αυτο ...
Περιμενω νεα σου σχετικα με την εξελιξη του θεματος.
Santosan- Administrator
nüvi® 30
- Αύξων αριθμός: xxxxxxxxxx
- Μονάδα ID: xxxxxxxxxx
- Εγγύηση Κατάσταση: εκτός εγγύησης
- Πρόβλημα Κατηγορία: τροφοδοσία ή μπαταρία >> κλειδώσει, παγώνει ή απενεργοποιείται απροσδόκητα
Φαίνεται ότι η συσκευή σας είναι εκτός εγγύησης, αλλά μπορούμε ακόμα να είναι σε θέση να επισκευάσει ή να
αντικαταστήσει.
Μπορείτε να προσδιορίσετε εάν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τη συσκευή σας και κοιτάξτε προς τα πάνω το εργοστάσιο κατ 'αποκοπή
συντελεστή για την επισκευή: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Παρακαλώ καλέστε την Υποστήριξη Προϊόντων πριν στείλετε τη συσκευή σας. Όταν καλείτε, θα
ζητήσει για μια περιγραφή του θέματος σας και προσπαθήστε να επιλύσετε το πρόβλημά σας. Εάν η συσκευή σας
χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση, θα ζητήσουμε την πιστωτική σας ή χρεωστικής κάρτας.
Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία, αλλά, αυτή τη στιγμή, μπορούμε να δεχτούμε μόνο την επισκευή
πληρωμές από το τηλέφωνο για λόγους ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, θα σας δώσουν επίσης
οδηγίες για την ασφαλή ναυτιλία συσκευή σας σε εμάς.
Αν πιστεύετε ότι η συσκευή σας είναι ακόμα σε εγγύηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] .
dimeison- Member
Απο που εχεις αγορασει την συσκευη, ειναι Ελληνικη ή εχει ερθει απ' εξω ;
Στην Ελλαδα πρεπει να επικοινωνησεις με την Digital Tracer :
Άλιμος
Λεωφόρος Ποσειδώνος 10
Αθήνα
17455
Τηλέφωνο: 210-9840144
Fax: 210-9847401
Ποτε εγινε η αγορα της συσκευης ;
Στην Ελλαδα πρεπει να επικοινωνησεις με την Digital Tracer :
Άλιμος
Λεωφόρος Ποσειδώνος 10
Αθήνα
17455
Τηλέφωνο: 210-9840144
Fax: 210-9847401
Ποτε εγινε η αγορα της συσκευης ;
Santosan- Administrator
Η συσκευη αγορασθηκε απο την Ελλαδα απο παρα πολυ γνωστο καταστημα (το οποιο στην προκειμενη φαση δεν θα αναφερω για ευνοητους λογους αλλα επιφυλλασομαι για το απωτερο μελλον).
Η ημερομηνια αγορας :21/01/2015 μεσω αντικαταβολης κ το παρελαβα 13/02/2015.
Μετα απο δυο (2) τρεις(3) ημερες βρηκα το φορουμ κ σχεδον αμεσως εκανα εγγραφη κ δημοσιοποιησα το προβλημα ,αφου πριν προσπαθησα απο την επισημη ιστοσελιδα να καταγραψω την συσκευη.Οντως ανιδεος σχετικα με Garmin παρολο που στην διαθεση μου εχω δυο (2) αλλα gps.Οντως διαφορετικης φιλοσοφιας μα........... γενικα μιλαμε κ μου επιτρεπετε να σχολιασω την ανευ λογω ταλαιπωρια που υπεστη, σε προβλημα που εγω δεν δημιουργησα αλλα .........
Τωρα ετσι οπως εχουν τα κολπα των εταιρειων εγω δεν ασχολουμαι πλεον με την εταιρεια (Ελληνικη, δεν νομιζω οτι φταιει η Garmin)παρολο που ειμαι (κατα το πως αυτοι το εκφραζουν) επιτιμος πελατης διοτι το να κερδισεις σεβασμο πρεπει κ να εκπνεεις!!!
Στο θεμα μας τωρα, εαν υπαρχει κατι το οποιο γνωριζουμε για να δοκιμασουμε ,αφοβα το προτεινετε διοτι, βαση λογικης αυριο θαναι για πεταμα (αναβαθμισεις κλπ)οποτε ας γουσταρω να το διαλυσω εγω κ οχι αυτοι ,βραχυπροθεσμα .Αναμενω οδηγιες μεταξυ αυτων κ αλλων!!Ευχαριστω κ παλι κ τα θερμα μου ευγε !!!!για την παρεα σας!!!!!!!!!!!! την υπομονη σας κ τοσα αλλα που δεν θα φθασει μια ημερα να εξιστορω.
Η ημερομηνια αγορας :21/01/2015 μεσω αντικαταβολης κ το παρελαβα 13/02/2015.
Μετα απο δυο (2) τρεις(3) ημερες βρηκα το φορουμ κ σχεδον αμεσως εκανα εγγραφη κ δημοσιοποιησα το προβλημα ,αφου πριν προσπαθησα απο την επισημη ιστοσελιδα να καταγραψω την συσκευη.Οντως ανιδεος σχετικα με Garmin παρολο που στην διαθεση μου εχω δυο (2) αλλα gps.Οντως διαφορετικης φιλοσοφιας μα........... γενικα μιλαμε κ μου επιτρεπετε να σχολιασω την ανευ λογω ταλαιπωρια που υπεστη, σε προβλημα που εγω δεν δημιουργησα αλλα .........
Τωρα ετσι οπως εχουν τα κολπα των εταιρειων εγω δεν ασχολουμαι πλεον με την εταιρεια (Ελληνικη, δεν νομιζω οτι φταιει η Garmin)παρολο που ειμαι (κατα το πως αυτοι το εκφραζουν) επιτιμος πελατης διοτι το να κερδισεις σεβασμο πρεπει κ να εκπνεεις!!!
Στο θεμα μας τωρα, εαν υπαρχει κατι το οποιο γνωριζουμε για να δοκιμασουμε ,αφοβα το προτεινετε διοτι, βαση λογικης αυριο θαναι για πεταμα (αναβαθμισεις κλπ)οποτε ας γουσταρω να το διαλυσω εγω κ οχι αυτοι ,βραχυπροθεσμα .Αναμενω οδηγιες μεταξυ αυτων κ αλλων!!Ευχαριστω κ παλι κ τα θερμα μου ευγε !!!!για την παρεα σας!!!!!!!!!!!! την υπομονη σας κ τοσα αλλα που δεν θα φθασει μια ημερα να εξιστορω.
dimeison- Member
Η συσκευη σου ειναι εντος εγγυησης & πρεπει να επικοινωνησεις με το τηλεφωνο που σου εδωσα στο προηγουμενο post. Η δηλωση της συσκευης ειναι πολυ απλη υποθεση με το Garmin Express αλλα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο στην εγγυηση, με την χρηση του τιμολογιου αγορας εισαι καλυμενος. Αυτο που θα βοηθησει παρα πολυ ειναι να εχεις ολα τα παρελκομενα της συσκευασιας, ακομα & η χρηση αλλου καλωδιου εκτος απ' αυτου που δινει η Garmin δεν ενδεικνυται.
Επικοινωνησε με την Digital Tracer, περιεγαψε λεπτομερως το προβλημα, θα σου πουνε να στειλεις την συσκευη εκει & μετα περιμενεις ... Οτιδηποτε αλλο ειναι χασιμο χρονου. Ειναι η μοναδικη οδος την οποια δεν εχεις δοκιμασει ακομα για την οποια ομως δυστυχως θα φορτωθεις τα μεταφορικα, αν δεν κανω λαθος βεβαια.
Επικοινωνησε με την Digital Tracer, περιεγαψε λεπτομερως το προβλημα, θα σου πουνε να στειλεις την συσκευη εκει & μετα περιμενεις ... Οτιδηποτε αλλο ειναι χασιμο χρονου. Ειναι η μοναδικη οδος την οποια δεν εχεις δοκιμασει ακομα για την οποια ομως δυστυχως θα φορτωθεις τα μεταφορικα, αν δεν κανω λαθος βεβαια.
Santosan- Administrator
o.k. αυριο θα επικοινωνησω κ θα αναφερω τα νεοτερα.
dimeison- Member
Από όσο γνωρίζω, η εγγύηση θα πρέπει να είναι 2 χρόνια που σημαίνει 21/01/2017 (ημ/νία τιμολόγησης-απόδειξης), οι ημέρες για την αποστολή στο σπίτι σου δεν πιάνονται....dimeison έγραψε:Η ημερομηνια αγορας :21/01/2015 μεσω αντικαταβολης κ το παρελαβα 13/02/2015.
Επικοινώνησε όπως σου είπε ο Μάνος, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, και άλλοι είχαν αγοράσει από τοπικές επιχειρήσεις και καλύφθηκαν από την εγγύηση....
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι μήπως πρέπει η αποστολή της συσκευής να γίνει από το κατάστημα που τηξν πήρες, συνεννοήσου με την Digital Tracer για να σου πουν....
panoshm- Moderator
Τόπος : Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 2927
...εγώ έχω καλή εμπειρία με την Digital Tracer....
...πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα σου!...
...συενοήσου μόνο ποιός πληρώνει τα μεταφορικά και με ποιά εταιρία είναι συμβεβλημένοι!...
...πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα σου!...
...συενοήσου μόνο ποιός πληρώνει τα μεταφορικά και με ποιά εταιρία είναι συμβεβλημένοι!...
navitraveler- Advanced Member
Τόπος : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 994
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Garmin nuvi 250 αδυναμία σύνδεσης με τον υπολογιστή
» Πρόβλημα Σύνδεσης NUVI 50 με Υπολογιστή
» nuvi 30 - Δεν συνδέεται στον υπολογιστή
» Nuvi 3590 - Αδυναμία δημιουργία πορείας με custom σημεία ΡΟΙ
» Nuvi 3590 -Δεν εμφανίζει στον Η/Υ το .System
» Πρόβλημα Σύνδεσης NUVI 50 με Υπολογιστή